Zarif Tasarıma Sahip: Huawei Y6s İnceleme

Çin merkezli telefon üreticisi olan Huawei’nin satışa sürdüğü Y6s modelini inceledik.
Zarif Tasarıma Sahip: Huawei Y6s İnceleme

Huawei Y6s

Huawei markasının çok satan akıllı telefonlarından olan Y6s modelini sizler için detaylıca araştırdık.

İşte uygun fiyatlı performans ürünü Huawei Y6s inceleme.

Teknik Özellikler
Ekran6.09 inç IPS LCD 720 x 1560 HD+
İşletim SistemiAndroid
İşlemciMediaTek MT6765
RAM3 GB
Kamera13 MP
Ön Kamera8 MP
Dahili Depolama32 GB ve 64 GB
Batarya3020 mAh
Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 İşlemcisi çok iyi. 2.3 ve 1.8 quard Core. Diğer özelliklerinde süper. Bu fiyata kaçırılmayacak telefon. Huawei olması kafanızda soru işaretleri oluşturmaz. Çünkü güncelleme geldiğinde diğer firmalar telefonu yavaşlatıyor hatırlatayım. Benim üçüncü Huawei telefonum. Huawei bu nu yapmıyor. Tam tersine telefon hızlanıyor. Başka marka alırken Huawei nin bu temiz ilkesine güvenin derim. E** S**.

👤 Telefon bir haftada geldi. Fiyatına göre gayet iyi fotoğraf çekimi ses ayarları hafızası kullanımı gayet iyi. Beğendim ancak kulaklık çıkmadı kendiniz alacaksınız. Teşekkür ederim. Emel A.


İnceleme

1. MediaTek MT6765 yonga setini kullanan Huawei Y6s, ana işlemci tarafında 8 çekirdekli 2.3 Ghz ARM Cortex-A53 işlemcisine sahiptir. Telefonun performansını her an üst seviyede tutmak için 1 adet yardımcı işlemci mevcuttur.

Huawei Y6s Akıllı Telefon

2. 3 GB Ram belleği ile satışa çıkarılan Huawei, depolama kısmında 32 ve 64 GB seçenek sunmaktadır. Dahili depolaması yetersiz geldiği durumlarda telefona hafıza kartı takarak 512 GB’a kadar artırabilirsiniz.

Huawei Y6s Akıllı Telefon

3. Telefonun arka kısmında olan kamerası 13 MP, ön tarafta çentik tasarımı ile eklenen kamerası 8 MP çözünürlüğündedir. Sahip olduğu bu kameralar sayesinde 1080p video kaydedebilir veya birçok fotoğraf özelliğini kullanabilirsiniz.

Huawei Y6s Akıllı Telefon

4. 6.09 inç IPS LCD teknolojili ekranı 720 x 1560 HD piksel görüntü kalitesi sunmaktadır. Ayrıca çerçevesiz bir şekilde tasarlanan ekranı 60 hz tazeleme hızına ve multi touch özelliğine sahiptir.

Huawei Y6s Akıllı Telefon

5. 156.28 mm boy, 73.5 en ve 8 mm kalınlık ölçülerine göre tasarlanan Huawei Y6s’in 150 gram ağırlığı bulunmaktadır. Yapımında tamamen plastik kullanılan telefonun, mavi, turuncu ve siyah olmak üzere 3 farklı seçeneği mevcuttur.

Huawei Y6s Akıllı Telefon

6. Huawei’nin arka kısmına eklenen parmak izi okuyucusuna erişmek oldukça çok kolay. Buna ek olarak yüz tanımlama gibi özellikleri bulunan telefonun suya ve toza karşı dayanıklılığı yoktur.

Huawei Y6s Akıllı Telefon

7. Micro-USB kablosu ile telefona bağlanarak kolayca dosya aktarabilir ve 3020 mAh kapasiteli bataryasını şarj edebilirsiniz. Bu batarya hızlı ve kablosuz şarj desteklememektedir.

Huawei Y6s Akıllı Telefon

8. Android işletim sistemi kullanan Huawei Y6s, arayüz kısmında Emotion UI sürümünü sisteme eklemiştir. 4.5G bağlantı desteği sunan telefonun alt kısmında 3.5 mm’lik ses çıkışı mevcuttur.

Huawei Y6s Akıllı Telefon

9. Temmuz ayında kullanıcılara sunulan Huawei Y6s, ülkemizde 1.900 Türk Lirası ve 2.100 Türk Lirası arasında satılmaktadır.Huawei Y6s Akıllı Telefon


Benzer Tavsiye Önerileri
Realme 7 Pro İncelemeİphone SE İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

Huawei Y6s Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

Huawei'in fiyat performans telefonu Y6s hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Huawei Y6s kaç TL?

Stok sorunu giderilen ürün, 2000 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Huawei Y6s kaç inç?

Çok satan telefonlar arasında olan Y6s, 6.7 inçlik ekran boyutuyla karşımıza çıkıyor.

Huawei Y6s kaç mAh?

1.5 gün aralıksız kullanılabilen ürün, 3020 mAh bataryasıyla harikalar yaratıyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.