HUAWEI MateBook X 2020 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Huawei’nin kullanıcılarla buluşturduğu MateBook X 2020 dizüstü bilgisayarını sizler için inceledik. İşte Huawei MateBook X 2020 özellikleri ve fiyatı...
HUAWEI MateBook X 2020 Teknik Özellikleri ve Fiyatı

Huawei MateBook X 2020

Dış tasarımı ve sahip olduğu donanımlar sayesinde dikkatleri üzerine toplayan Huawei MateBook X Pro 2020 dizüstü bilgisayarının özelliklerini liste haline getirdik. Güçlü işlemcisi sayesinde kısa sürede ofis ve okul işlerinizi halledebileceğiniz Matebook X Pro'nun teknik özelliklerini ve kullanıcı deneyimlerini içeriğimizde bulabilirsiniz.

İşte yüksek performanslı Huawei MateBook X 2020 teknik özellikleri...

Teknik Özellikler
İşlemciIntel Core i5-10210U 4.2 Ghz
Ekran13 inç LTPS 3000 x 2000 278 ÜFE
RAM16 GB
Depolama512 GB SSD
Boyut284.4 x 206.7 x 13.6 mm
Ağırlık1.0 kg
RenkDonuk Gümüş ve Orman Yeşili
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
MateBook X Pro Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Şık tasarımlı ve kaliteli bir laptop. fiyatını kesinlikle hakkediyor çünkü işlemcisi feln çok iyi hızlıca programlar arası geçiş yapabiliyorum Apple cihazlarına dünya paravermenin anlamı yok aradaki 3-5 bin farklarla donanımlar satın alınabilir tercihim kesinlikle Huawei. Rasim B****.

👤 Son yılların en iyi laptoplarından biri bence hem çok ince hem de hafif bu sebeple bile tercih edilebilir. Tüm bunların yanı sıra işlemcisi ve ekranı çok iyi hem oyun oynuyorum hem de işlerimi kolayca halledebiliyorum ayrıca şarjı da gayet uzun süre gidiyor bence harika. Celal A****.

İnceleme

1. Huawei MateBook X 2020, 10.nesil Intel Core i5-10210U 4.2 Ghz hızında olan 4 çekirdekli işlemci kullanmaktadır. Bu Intel işlemcisi ile neredeyse tüm programlarda en iyi performansı alabilirsiniz.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

2. 16 GB’lık Ram kapasitesiyle gücüne güç katan Huawei, yeni nesil program kullanımında kasma veya donma gibi sorunlar yaşatmamaktadır. Sahip olduğu Ram bellekleri LPDDR3 türünde olup 2133 Mhz hızında çalışmaktadır.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

3. Huawei, depolama tarafında kullanmış olduğu 512 GB kapasiteli SSD sayesinde tüm işlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirin. Yüksek hızda okuma ve yazma özellikleri ile üretilen SSD depolaması, bilgisayarı diğer modellerden bir adım daha öne çıkartmaktadır.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

4. 13 inç büyüklüğünde olan LTPS panel tipli ekranı 3000 x 2000 piksel çözünürlük kalitesinde görüntüyü sizlere sunmaktadır. 178 derece görüş açısı sayesinde ekrana nereden bakarsanız bakın kalite kaybı yaşamadan ekranı görebilirsiniz.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme,

5. Dokunmatik paneli bulunan Huawei’nin dahili olarak eklenen Intel UHD Grafik kartı ile rahatlıkla 4K videolar izleyebilirsiniz. Bu ekran kartında DirectX 12 desteği mevcuttur.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

6. Bilgisayarın güç tuşunun üstüne yerleştirilen parmak izi sayesinde bilgisayarınızı güvenli hale getirin. Gizlenebilen 720p çözünürlüklü kamerasını istediğiniz zaman ortaya çıkarın ve kullanmaya kolayca başlayın.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

7. Akıllı telefonunuzu tek bir hareket ile Huawei MateBook’unuza internet bağlantısı olmasa bile eşleştirebilirsiniz. Böylelikle rahatça dosya aktarabilir, telefon dosyalarınızı kontrol edebilir veya bilgisayar üzerinden telefon görüşmesi yapabilirsiniz.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

8. Geniş bir şekilde tasarlanan pürüzsüz touchpad sayesinde birden fazla parmağınızı kullanabilirsiniz. Huawei, klavye tarafına eklemiş olduğu iki adet hoparlör sayesinde tüm sesleri 3 boyutlu olacak şekilde duymanızı sağlamaktadır. Modelde genel olarak dörtlü hoparlör sistemi kullanılmaktadır.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

9. Kullanıcıya yakın mesafede eklenen iki mikrofonu çevre seslerini en az şekilde algılar ve 5 metreye kadar yüksek sesle konuşma yapmanıza gerek kalmadan sizi duyabilmektedir. Diğer modellerden daha sessiz çalışması için ısı iletim şaftı yeniden geliştirilmiştir.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

10. 13.6 mm kalınlığında tasarlanan Huawei MateBook X dizüstü bilgisayarının 1 kg ağırlığı bulunmaktadır. Bu modelin donuk gümüş ve orman yeşili olmaz üzere iki farklı renk seçeneği mevcuttur.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

11. 42 Wh pil güçlü lityum - polimer bataryası, gün içinde sizi prize bağlı kalmadan tüm işlerinizi yapmanıza yardımcı olmaktadır. Güzel hissiyatlı klavyesinin gece kullanımları için eklenen arka aydınlatması bulunmaktadır.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

12. İncecik tasarlanan yüksek çözünürlüklü ekranı, ortam ışığını algılayarak otomatik bir şekilde ekran parlaklığını ayarlamaktadır. Bilgisayarın yan kısmında 2 adet USB Type-C eklenmiştir. Aynı zamanda diğer cihazlarınızı kolayca bağlamanızı sağlayan bluetooth özelliği sizleri bekliyor.

Huawei Matebook X 2020 İnceleme

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Huawei Matebook X ProEn Güçlü Laptoplar
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei
Matebook Laptop
Aradığın
Fiyatı Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Huawei Matebook X ile oyun oynanır mı?

Huawei'nin 2020 yılına özel olarak ürettiği Matebook X model dizüstü bilgisayar güçlü işlemcisi, ram donanımı ve grafik kartı ile çoğu oyunu kasma ve donma yaşamadan oynamanıza olanak verir.

Huawei Matebook X 2020 kaç kg ağırlığa sahiptir?

Huawei Matebook X ince tasarımı ile dikkat çeken komplike bir laptop olup iş ve okul amacıyla tercih edilmektedir. Huawei Matebook X'un ağırlı isesadece 1 kilogramdır.

Huawei Matebook X'in pili dayanıklı mı?

Güçlü bir pil ve batarya doanımına sahip olan Huawei Matebook X 42 Wh güç depolaması ile prize bağımlı kalmadan kullanım imkanı sunuyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.