Uzun Pil Ömrüne Sahip: Huawei Mate 40 Pro Duos

Ülkemizde Apple ile yarışan Huawei’nin sınırlı sayıda üretilen Mate 40 Pro Duos sizler için inceleyerek içerik haline getirdik.
Uzun Pil Ömrüne Sahip: Huawei Mate 40 Pro Duos

Huawei Mate 40 Pro Duos

Daha gerçekçi renkler, daha net sesler ve daha güçlü bir telefon arıyorsanız Huawei Mate 40 Pro Duos tam size göre. Yenilikçi teknolojisiyle karşımıza çıkan 40 Pro Duos'u sizler için inceledik.

Sınırlı sayıda üretimi ve yeni nesil ekranı sayesinde dikkatleri üzerine toplayacak Huawei Mate 40 Pro modelinin kullanıcı yorumları ve teknik özelliklerine de içeriğimizde yer verdik.

İşte uzay tasarımına sahip Huawei Mate 40 Pro Duos inceleme:

Teknik Özellikler
Ağırlık212 g
Dahili Hafıza256 GB
Ekran Boyutu6,7 inç
Ekran Renk Çözünürlüğü16 Milyon
Arttırılabilir Hafıza256 GB’a Kadar
Ekran TipiOLED
Hafıza Kartı TipiMicro SD
İşletim SistemiAndroid 10
Kamera Çözünürlüğü50 MP + 16 MP + 8 MP
Ön Kamera Çözünürlüğü13 MP
Pil Gücü4400 mAh
Pil TürüLi-Po
Şarj GirişiType-C
Yüz TanımaVar
Parmak İziVar
Mobil Bağlantı Hızı5G
Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

? Huawei kalitesi 1 numara. Mükemmel bir telefon. Hız konusunda çok iyi. Sade ve kullanışlı. Google uygulamalarına gerek olmadan kullanılabiliyor. AppGallery tüm ihtiyaçlarınızı karşılıyor. S** B**

? Tüm zamanların en iyisi en hızlısı. D** G**


İnceleme

1. Getirdiği yeniliklerle gündeme oturan Huawei markasının sınırlı sayıda üretilmiş olan Mate 40 Pro Duos modeli şık tasarımı, halka şeklindeki kameralarıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Arka kapağı siyah ve beyaz cam kaplamalarına sahip ürün oldukça Premium bir görüntüye sahip.

Huawei Mate 40 Pro Duos Akıllı Telefon

2. Kenarları ekrana dahil olan telefon Horizon teknolojisi ile üretilmiştir. Yuvarlak köşeleri telefon dayanıklılığını arttırır ve oldukça rahat bir kullanım sağlar. Sizlere 90 Hz yenileme hızıyla oyunlarda, izlediğiniz dizi ve filmlerde ekran takılmaları yaşatmayacak ürün IP68 sertifikasıyla su sıçramaları ve yağan yağmura karşı dayanıklı olarak üretilmiştir.

Huawei Mate 40 Pro Duos Akıllı Telefon

3. Üstün teknoloji yapay zekaya sahip olan akıllı telefon 8 çekirdeği ile 3.13 GHz’ye kadar işlemci hızı sağlıyor. Uzayan ekran kenarlarından istediğiniz düzeneği açıp kapatabileceğiniz, ses seviyesini ayarlayabileceğiniz telefon aynı zamanda standart ses tuşlarına da sahiptir.

Huawei Mate 40 Pro Duos Akıllı Telefon

4. Ekran parlaklığını telefon ekranının aldığı ışığa göre otomatik olarak ayarlayan ürün hem göz sağlığınızı koruyacak şekilde hem ekranı her ışıkta net görebileceğiniz şekilde üretilmiştir. 24 çekirdekli Mali G78 GPU kullanan telefon daha iyi bir oyun performansı sunar. 3 boyutlu ses kullanan akıllı telefon en ufak titreşimi sizlere yansıtır.

Huawei Mate 40 Pro Duos Akıllı Telefon

5. Üstün yapay zeka ve hassas sensörlerinin sunduğu NPU sayesinde el hareketleriniz ile telefonu kullanabilirsiniz. Ekran ile temasa geçmeden fotoğraflarına erişebilir aşağı, yukarı, sağa ve sola el hareketleri ile fotoğraflarınız arası gezinebilirsiniz. Tutma hareketi yaparak ekran görüntüsü çekebilir, aramaları yanıtlamak için elinizi ekrana yaklaştırabilirsiniz.

Huawei Mate 40 Pro Duos Akıllı Telefon

6. 5G bağlantı teknolojisini bünyesinde barındıran ürün dünya üzerindeki en güçlü mobil bağlantı hızına sahip. Wi-Fi 6 serisi teknolojisi ile daha net bir kablosuz ağ bağlantısı alabileceğiniz telefon aynı zamanda oldukça geniş bir sinyal alanına sahip.

Huawei Mate 40 Pro Duos Akıllı Telefon

7. 50 MP f/1,9 arka kamerası ile ummadığınız kalitede fotoğraflar ve videolar çekebileceğiniz bu telefon özel tasarlanmış lazer sensörüyle daha doğru ve daha hızlı bir odaklama imkanı sunuyor. Ultra görüş ve ultra geniş kameralarıyla geleceğin ötesinde bir görüntü alanı imkanı sağlayan telefon sizleri kendine hayran bırakacak.

Huawei Mate 40 Pro Duos Akıllı Telefon

8. HDR video modu ve XD Fusion teknolojileri ile çektiğiniz görüntülerin her karesini ayrı ayrı inceleyebilir ve düzenleyebilirsiniz. Sarsıntı önleme teknolojisiyle çektiğiniz videolarda otomatik düzeltme yapan yapay zeka, titremeleri ve sarsıntıları minimuma indirir.

Huawei Mate 40 Pro Duos Akıllı Telefon

9. Yüksek dahili hafızası, RAM miktarı, ekran çözünürlüğü ile oldukça başarılı olan Huawei Mate 40 Pro Duos 4400 mAh kapasiteli pili, 66W SuperCharge hızlı şarjı ve 50W kablosuz şarjıyla tüm günü çıkarmanızı sağlayacak, oldukça kısa sürede telefonunuzun bataryasını doldurabilecek şekilde üretilmiştir.

Huawei Mate 40 Pro Duos Akıllı Telefon

10. Ülkemizde Apple ile rekabet içinde olan Huawei’nin Mate 40 Pro Duos modeli 13.999 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Huawei Mate 40 Pro Duos Akıllı Telefon


Benzer Tavsiye Önerileri
Huawei P30 Lite İncelemeXiaomi Redmi 8A İnceleme

Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

Huawei Mate 40 Pro Duos Hakkında Sıkça Sorulan Sorulan (SSS)

Huawei'in yeni amiral gemisi Mate 40 Pro Duos hakkında merak edilenleri yanıtladık.

Huawei Mate 40 Pro Duos kaç TL?

Ülkemizde şu an stokları olmayan ürün, satış vaktinde 14.000 TL'den başlayan fiyatlarla kullanıcısına ulaşıyordu.

Huawei Mate 40 Pro Duos kaç mAh?

Huawei Mate 40 Pro Duos, batarya konusunda birçok rakibini geride bırakmayı başardı. Ürün 4400 mAh ile teslim ediliyor.

Huawei Mate 40 Pro Duos suya dayanıklı mı?

Hayır, Mate 40 Pro Duos'un IP67 sertifikası bulunmamaktadır.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.