Huawei Mate 20 Pro Özellikleri ve Fiyatı | İnceleme

Huawei'in en iyi telefonlarından biri olan Huawei Mate 20 Pro hakkında detaylı bilgileri sizin için listeledik. İşte Mate 20 Pro'nun özellikleri...
Huawei Mate 20 Pro Özellikleri ve Fiyatı | İnceleme

Huawei Mate 20 Pro 

Son zamanlarda Apple, Samsung gibi rakiplerinin çıkardıkları telefonlara karşı Huawei, yeni bir hamle yaparak Huawei Mate 20 Pro modelini piyasaya sürdü. Mate 20 Pro, iPhone XS, Google Pixel 3, Samsung A9 modellerine rakip olacak gibi gözüküyor. 2018 yılının sonlarına doğru çıkan Huawei'in Mate 20 pro modeli en iyi telefonlarından biri olarak gösteriliyor. Bu model hakkında bilinmeyenleri, sistem özellikleri, kamera yapısı gibi bir çok niteliğini araştırdık.

İşte sizler için araştırdığımız Huawei Mate 20 Pro'nun özellikleri;

Teknik Özellikler
İşlemci7nm Kirin 980 2 x 2.6 + 2 x 1.92 + 4 x 1.82 GHz
Ekran6.39 inç Curved Amoled 2K 
RAM6 GB
Depolama128 GB, 256 GB ve 512 GB
Arka Kamera40 MP + 20 MP + 8 MP
Ön Kamera24 MP
Batarya Kapasitesi4200 mAh – 40W Super şarj 30 dakikada yüzde 70 şarj
İşletim SistemiAndroid
Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Akıllı Telefon
Aradığın
Fiyatları Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Huawei kalitesi her zaman bir numara. Google hizmetleri olan Huawei mate 20 pro cep telefonu. Pil performansı kullanıma göre değişiyor ancak 1,5 günü rahat çıkarıyor. Kullanışlı ve hızlı bir cihaz. Tülay U****.

👤 Telefonu 2020 yazında almıştım, uzun süredir kullanıyorum, mükemmel bir cihaz. Pil çok hızlı şarj edilebiliyor. Genel cihaz performansı oldukça iyi. Oyun, zoom gibi uygulamalarda sorunsuz. Deniz S*****.

👤 En son kullandığım cihazlar. Samsung s8+, lg g5, normal s9 ve iphone 8 plus. Daha önce sony deneyimim de xperia z3 ile. Yani hemen hemen tüm markaları kullandım. Huawei hiç denememiştim. Böyle üstün özellikli cihaz görünce nasip oldu dün twilight rengini aldım. O marka şöyle bu marka şöyle demicem. Tek söyleyeceğim şey böyle bir cihaz yok. Tasarım ve rengi zaten aşık eder de içi de öyle dolu dolu. Batarya muazzam. Çok net söyleyebilirim ki kullandığım en iyi cihaz. Eğer aklınızda varsa hiç düşünmeyin. Hayırlısı olsun herkese... Gürcan G*****.

Performansı

Huawei

Huawei, 4GB Ram ve 128 GB depolama alanı ile kendi işlemcisi olan Kirin 980'i kullanmıştır. Kirin 980 işlemcisinin 8 çekirdekli olduğu bilinmektedir. Çekirdeklerin 2.6 GHz hızında çalıştıkları ve kullanıcılarının da bundan oldukça memnun oldukları biliniyor.

Kamera Özellikleri

Huawei

Kamera performansı olarak olağanüstü özelliklere sahip olan Huawei Mate 20 Pro, kullanıcılarının beklentisinden daha iyi bir sonuç verdiği için herkesi adeta şaşkına çevirdi. Leica tarafından tasarlanan ana kamera, 3X optik zoom geniş açıya sahip olmasının yanı sıra ön kamerada 24 megapiksellik, arka kamerada ise 12 megapiksellik bir kaliteye sahip. Google Pixel telefonlarında olduğu gibi Huawei de kamerasına yapay zeka özelliği katmıştır.

Batarya Kapasitesi

Huawei

Huawei'nin son çıkardığı telefonlar arasında yer alan Mate 20 Pro'nın pil ömrü kesinlikle sizlere yeterli olacak. Devasa büyüklükteki bataryası ile herkesi şaşırtan Mate 20 Pro kullanıcılarının artık şarjı bitmeyecek. 4200 mAH kapasitesine sahip olan telefon kullanıcılarına adeta derin bir nefes aldırdı.

Ekran Özellikleri

Huawei

Huawei Mate 20 pro, 6,5 inçlik ekran boyutu ile diğer telefonların gerisinde kalmamış gibi görünüyor. Ayrıca kullanıcılarına 2244x1080 piksellik kalite hizmeti sunan Mate 20 pro oldukça başarılı bir projeye sahip olmuş.

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Huawei Akıllı TelefonlarHuawei P Smart S İnceleme
Amazon
Fiyatlarını Gör
Huawei
Cep Telefonu
Aradığın
Fiyatları Gör

Huawei Mate 20 Pro'da google var mı?

Huawei ve Google arasında yaşanılan sorundan nasiplenen birçok Huawei modeli play store ve diğer google hizmetlerinden yararlanamamıştı. Ancak son günlerde yaşanan gelişmelerle birlikte Huawei Mate 20 Pro'ya google desteği gelmiştir.

Huawei Mate 20 Pro suya dayanıklı mı? 

IPX68 sertifikasına sahip olan Huawei Mate 20 Pro suya ve toza karşı yüksek oranda dayanıklılık sağlamaktadır.

Huawei Mate 20 Pro'ya hafıza kartı takılıyor mu?

Yeni nesil hafıza kartlarından biri olan Nanomemory'ler Huawei Mate 20 Pro'da kullanılabilmektedir.

Huawei Mate 20 Pro PUBG kaç fps?

Güçlü grafik işlemcisi sayesinde yüksek performanslar sunabilen Huawei Mate 20 Pro PUBG'de 60 FPS'lik akıcı bir oyun deneyimi sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum