Huawei FreeBuds Lite İncelemesi, Özellikleri ve Fiyatı

Oldukça kaliteli bir kablosuz kulaklık olan Huawei FreeBuds Lite'ı detaylıca inceledik. İşte Huawei FreeBuds Lite özellikleri ve incelemesi.
Huawei FreeBuds Lite İncelemesi, Özellikleri ve Fiyatı

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte, günümüzde kablosuz kulaklık kullanım oranı oldukça arttı. Kablosuz kulaklık piyasası her geçen gün daha da değerleniyor diyebiliriz. Bu piyasaya oldukça iyi ve uygun bir ürününü sunan Huawei, rakiplerinin bir adım önüne geçti. Bu içeriğimizde Huawei’nin yeni kablosuz kulaklığı olan Huawei FreeBuds Lite’ı sizlerin huzurunda inceleyeceğiz.

İşte Huawei FreeBuds Lite hakkında her şey...

Teknik Özellikler
Ses ÇıkışıStreo
Sürücü Çapı7 mm
Kullanım Mesafesi10 m
Kullanım Süresi3 saat
Amazon
Fiyatını Gör
Huawei FreeBuds Lite
Kulaklık
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Oldukça güzel bir cihaz. Ses kalitesi, tasarımı olsun. Ben çok beğendim. Rahatlıkla 2-3 sene boyunca kullanacağımı düşünüyorum. G**** Y.

👤 Huawei'in en iyi kulaklığı olmasa da tam bir fiyat performans ürünü. Fiyatına göre özellikleri çok iyi. Tavsiye ederim. U**** R.

İncelemesi

1. İlk çıktığı fiyattan sonra büyük bir indirime giren Huawei FreeBuds Lite kablosuz kulaklığında iki çeşit renk seçeneği bulunmaktadır. Bunlar siyah ve beyazdır.

Huawei FreeBuds Lite

2. Huawei FreeBuds Lite, kulak içi kullanılabilmesi nedeniyle spor yaparken de rahatlıkla takılabilmektedir.

Huawei FreeBuds Lite

3. Huawei FreeBuds Lite’in kulaklıklarında tam 55 mAH pil kapasitesi bulunmaktadır.

Huawei FreeBuds Lite

4. Huawei FreeBuds Lite, kulaklıkları kutuya yerleştirildiğinde otomatik olarak şarj olabilmektedir. Kutusunun pil kapasitesi tam 410 mAH’tır.

Huawei FreeBuds Lite

5. Huawei FreeBuds Lite, şarj konusunda oldukça dayanıklı diyebiliriz. Huawei FreeBuds Lite, tam 12 saatlik pil ömrüne sahiptir.

Huawei FreeBuds Lite

6. Huawei FreeBuds Lite’nin pil ömrünün uzun olduğu sizlerle paylaşmıştık, ayrıca bunun yanında 7mm dinamik sürücüleri sayesinde Huawei FreeBuds Lite, hızlı şarj olabilme özelliğine sahiptir. Huawei FreeBuds Lite, sadece 1 saatte tamamen şarj olabilmektedir.

Huawei FreeBuds Lite

7. Huawei FreeBuds Lite, şarj girişi olarak microUSB kullanmaktadır.

Huawei FreeBuds Lite

8. Huawei FreeBuds Lite’nin fiyatını gelecek olursak oldukça uygun diyebiliriz. 85-90 dolar gibi küçük bir ücrete Huawei FreeBuds Lite’a sahip olabilirsiniz.

Huawei FreeBuds Lite


Benzer Tavsiye Önerileri
Bluetooth Kulaklık TavsiyeHuawei Freebuds Pro İnceleme

Huawei FreeBuds Lite Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Bu kısımda Huawei FreeBuds Lite hakkında merak edilen soruların cevabını vereceğiz. İşte Huawei FreeBuds Lite hakkında sıkça sorulan sorular.

Huawei FreeBuds Lite suya dayanıklı mı?

Huawei FreeBuds Lite'da IPX4 suya dayanıklılık sertifikası bulunuyor. Bu sayede kulaklık su sıçramalarına karşı korumalı oluyor.

Huawei FreeBuds Lite'da hızlı şarj var mı?

Evet, Huawei FreeBuds Lite'da hızlı şarj özelliği bulunuyor. Kulaklık, 15 dakikalık şarj ile 1.5 saat kullanım imkanı sunuyor.

Huawei FreeBuds Lite'da ANC özelliği bulunuyor mu?

Evet, Huawei FreeBuds Lite'da ANC özelliği bulunuyor. Bu sayede kulaklık dışarıdaki gürültüyü engelleyerek sesi daha net veriyor.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.