Honda HR-V 2019 - Donanım, Fiyat ve Özellikleri

Honda’nın 2019 yılında piyasaya sürdüğü SUV Modeli HR-V ile müşterilerinin karşısına çıktı. SUV modeli içerisinde bulunan HR-V 2019 modelinde yeni özelliklere ve donanımlara yer verildi. İşte, 2019 model Honda SUV HR-V modeli, özellikleri ve fiyatı.
Honda HR-V 2019 - Donanım, Fiyat ve Özellikleri

Honda’nın 2019 yılında piyasaya sürdüğü son dönemin en güzel otomobilleri arasında gösterilen SUV modeli HR-V makyajlanmış hali ile yepyeni bir görüntüye sahip oldu. Yeni model HR-V araçları 130 beygirlik bir güce sahipken, aynı zamanda 155 Nm tork üreten 1.5 litrelik i-VTEC benzinli motor hacmine sahiptir.

honda-hr-v.gif


Honda HR-V 2019 Tasarım, Teknoloji ve Özellikleri

2019 yılında otomobil piyasasında kendisine yer bulan HONDA SUV HR-V modelinde bazı önemli değişiklikler yer almaktadır. Bizler de Honda’nın HR-V modeline ilgi duyan okurlarımız için 2019 yılında araca gelen özellikleri bir araya getirdik.

Honda SUV HR-V 2019 Özellikleri

İç Özellikleri;

Otomobil sektöründe makyajlanmış olarak adlandırılan HR-V modeli 2019 yılında eski modellerine göre biraz daha sportif hale getirilerek insanların gözünde daha çekici bir konuma getirildi. Otomobil seçerken konforunda ön plan olduğunun farkında olan Honda, SUV serisinin HR-V modelinde aracın hem iç mekanını değiştirdi hem de kabin konforunun daha yüksek şekilde arttırılmasını sağladı. Araca gelen en önemli özelliklerden bir tanesi ise Aktif Gürültü Engelleme özelliği

Dış Özellikleri;

Honda SUV HR-V modelinin en çok dikkat çeken ve müşterileri şaşırtan özellikleri arasında dış yapısında makyajlanan kısımlar yer almaktadır. Otomobil sektörüyle ilgilenenleri yakından bildiği Coupe görünümünü andıran HR-V modeli, aynı zamanda 6 farklı renk seçeneği sunmaktadır. Bunların yanı sıra Honda’nın resim sitesinde de belirtildiği üzere Aero, Krom ve Black Edition paketleri yer almaktadır. Bu paketler sayesinde de müşteriler araçlarını istedikleri gibi yani kendi zevklerine göre uygun hale getirebilir.

Aracın görsel anlamda plakası olarak adlandırılan jantların 17 inçlik boyutlarda bulunması ve alaşım özelliğini içerisinde barındırması müşterileri bir hayli mutlu edebilecek bir özellik. Yukarıda da belirttiğimiz gibi aracın sportif görünüme sahip olması 2019 yılında oldukça fazla ilgili görmesine neden oluyor. Bunun en büyük sağlayıcısı ise krom egzoz çıkışı, tam LED'li ön ve arka farlar olarak belirtilebilir.

Donanımsal Özellikler;

Honda’nın aracı tanıtırken ön plana çıkardığın özellikler arasında donanımsal özelliklerde yer almaktadır. 2015 yılında ilk kez ortaya çıktığı belirtilen ve HONDA CV-R’da göze çarpan Honda Connect, 2019 yılında Honda HR-V modelinde giriş ve standart olarak sunulmaktadır.


Honda HR-V Teknik Özellikleri

  • 170 beygir güç üretmektedir.
  • 220 Nm tork üretmektedir.
  • 6.8 litre/100 km
  • CO2 salınım değeri 148 gr/km
  • HR-V, 4600 mm uzunluğunda, 1679 mm yüksekliğinde, 1855 mm genişliğindedir.

Honda HR-V 2019 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

Honda'nın 2019 yılında en çok merak edilen otomobil modelleri arasında bulunan HONDA SUV HR-V'nin Türkiye piyasasına yılın ortalarında doğru girilmesi planlanıyor.

Aracın fiyatı hakkında ise şimdiden bir şey söylemek çok zor. Değişen kur farklılıklarına ve vergi değerlerine göre değişkenlik göstermektedir.

Honda'nın resim sitesinde yer alan bilgi ise şu şekildedir;

Yeni Honda HR-V - 1.5L Executive - Otomatik - Benzin - 173.000 TL - Japonya


Honda HR-V 2019 Model Fotoğrafları

honda hr-v modeli fotoğrafları

honda hr-v modeli fotoğrafları

honda hr-v modeli fotoğrafları

honda hr-v modeli fotoğrafları

 

honda hr-v 2019 modeli

honda hr-v 2019 modeli

honda hr-v 2019 modeli

Önerilen İçerik: 2019'da Satışa Çıkacak 33 Yeni Otomobil Modeli

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum