Honda Civic Type – R 2019 - Donanım, Fiyat ve Özellikleri

İnsanların kendine has tarzları ve zevkleri vardır. Honda, 1997 yılında Civic modeli üzerinden farklı bir akım çıkardı ve aracı değişik başarılara imza attı. Bu da özellikle genç kesim arasında fazlasıyla dikkat çekti. İşte Civic 2019 hakkında bilgi.
Honda Civic Type – R 2019 - Donanım, Fiyat ve Özellikleri

Honda Civic Type – R Yeni 2019 Modeli

İnsanların kendine has tarzları ve zevkleri vardır. Honda, 1997 yılında Civic modeli üzerinden farklı bir akım çıkardı ve aracı değişik başarılara imza attı. Bu da haliyle özellikle genç kesim arasında fazlasıyla dikkat çekti. Yukarıda zevk ve tarz konusuna değinsekte bence Honda bu düşünceyi kıran bir model yapmayı başardı. Son kıyafet değişimini 2017 yılında yapan Type RFK8 kasayla rakipsiz hale gelmişti. Yarı kamuflajlı olarak yakalanan Civic Type R, normalinden biraz daha erken değişime uğrayacak. Sebep olarak da Honda’nın erken güncellenmesi gereken bir takım unsurları olması. Ön ve arka kısımları örtülü vaziyette gördüğümüz agresif hatchbackin hangi kısımlarına daha fazla kalem değdirildiği fark edilebiliyor. 

honda-civic-type-r.gif


Honda Civic Type – R 2019 Tasarım ve Teknolojisi

Değişimi hafif olarak ayrıca belirtsekte zaten ortada. Honda, güncellemeyi kaput altı bölgelerde yapacak. Modifiye edilen tampon kısımlarında, hava kanallarının gördüğümüz kadarıyla şekli değiştirilmiş. Izgarası da sanki iki bölümden oluşuyor ve Honda amblemi kesişim noktasında duruyor. Kırmızı prototip Type R‘ın mevcut arka görünümde olduğu gözükmekte. Kırmızı Civic'in rüzgar kanadı beyaza oranla daha küçük. Arka tamponun şekillerinde değişime gidilmemiş. Arka tamponun köşe kısımlarda biraz oynama gözlemledik. Göze çarpan en büyük farkta rüzgarlığın oldukça geniş ve havada durması. Orta konumlu üç çıkışlı egzozu ilk günkü gibi Type R’ın tehlikeli bir araç olduğunu söylüyor. Type R’ın kokpitinde parça şekilleri farklılaştırılmayacak. Sadece bilgi-eğlence sisteminde bir güncelleştirme yapılacak. Motor konusuna da değinilmiş ve 2.0 L hacimli motorun 310 beygir güç üreten ünitesinde artırıma gidilmeyecek. 

honda-civic-type-r.jpg


Honda Civic Type – R 2019 Özellikleri

  • 310 beygir güç üretmektedir.
  • 399 Nm tork üretmektedir.
  • Yeni Civic 4557 mm uzunluğunda, 1427 mm yüksekliğinde ve 1877 mm genişliğindedir.
  • 0'dan 100'e kadar hızlanması için sadece 5,8 saniye gereklidir.
  • Bagaj hacmi 420 litredir.

Honda Civic Type - R 2019 Fiyatı ve Çıkış Tarihi

2019 Civic'in kokpit kısmı yüksek olasılıkla değiştirilmeyecek. Yalnızca ekranın yazılım kısmında iyileştirmeler olabilir. Keza navigasyon ve bazı bağlantı özelliklerinin hata verdiği yönünde müşteriler şikayetlerini bildiriyordu. Yeni Civic'in ilk olarak Amerika’da Kasım veya Aralık ayında 58.948 $ ile satışa çıktığı bilinmektedir.

honda-civic-type-r-001.jpg


Honda Civic Type – R 2019 Model Fotoğrafları

honda-civic-type-r-002.jpg

honda-civic-type-r-003.jpghonda-civic-type-r-004.jpghonda-civic-type-r-005.jpghonda-civic-type-r-007.jpghonda-civic-type-r-008.jpghonda-civic-type-r-009.jpghonda-civic-type-r-010.jpghonda-civic-type-r-011.jpghonda-civic-type-r-012.jpg

Önerilen İçerik: 2019'da Satışa Çıkacak 33 Yeni Otomobil Modeli

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.