Holmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri ve Yorumları

360 derece dönebilen Holmer Kids Maxi Protect Aero Çocuk Oto Koltuğunu inceledik. Ürünün tüm özelliklerine içeriğimize göz atarak ulaşabilirsiniz.
Holmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri ve Yorumları

Çocukları oto koltuklarına yerleştirmek oldukça zor ve zahmetli. Ayrıca oto koltuklarının hareketsiz yapısı araçta çocuğunu beslemek isteyen annelere sorun çıkarıyor. Bu sorunları aşmak için dönebilen oto koltuklarını kullanabilirsiniz. 360 derece dönebilme özelliği ile ebeveynleri memnun eden Holmer Kids Maxi Protect Aero Çocuk Oto Koltuğu bu konuda size yardım edebilir. Kaliteli ve güvenli oto koltuğunun her detayını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Holmer Kids Maxi Protect Aero Oto Koltuğu Özellikleri

Ağırlık Kapasitesi0-36 Kg
Yaş Aralığı0-12 Yaş
Kullanıcı SınıfıBebek, Çocuk
Güvenlik TestleriECE R44/04
Baş DesteğiVar
Baş Koruma PediVar
İsofixVar
Yatış AyarıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Holmer
Çocuk Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Holmer Kids Maxi Protect Aero İnceleme

Holmer Kids Maxi Protect Aero ebeveynlerin bir oto koltuğunda aradığı tüm özellikleri içinde barındırıyor. İsofix ve top tether bağlantısı, 3 farklı yatış pozisyonu, yan koruma bariyerleri, baş desteği ve 360 derece dönebilme özelliği bulunan koltuk, ebeveynlerin tüm isteklerini yerine getiriyor. Üstelik birçok oto koltuğunda yaşanan terleme problemi Holmer oto koltuğunda aerotech kumaşla çözülüyor. Nefes alabilen kumaş, yazın terletmiyor kışın ise üşütmüyor.

Holmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri

  • 0 ile 12 yaş aralığı
  • 0-36 kilo arasında taşıma kapasitesi
  • 360 derece dönebilme
  • Isofix bağlantı özelliği
  • Baş koruma bariyeri
  • Baş yükseklik ayarı özelliği
  • Yatış pozisyonu
  • ECE sertifikası
  • 5 nokta emniyet kemeri

Holmer Kids Maxi Protect Aero Tasarım

Holmer Kids Maxi Protect Aero, ilk bakışta konforlu ve güvenli olduğu mesajını veriyor. Dolgun baş ve sırt pedleriyle çocukların konforunu sağlıyor ve rahatça uyuyabilmelerine olanak tanıyor. Konforlu pedlerin etrafında baş ve yan koruma blokları yer alıyor. 360 derece dönebilen koltuk, geriye yatış pozisyonlarıyla rahat bir uyku alanına dönüşüyor.

Holmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri

Holmer Kids Maxi Protect Aero Tasarım Özellikleri

Ayarlanabilir Baş YüksekliğiVar
Dönebilme360 derece
Eğim AyarıVar
RenkGri, Mavi, Siyah

Holmer Kids Maxi Protect Aero Kurulumu

Holmer Kids Maxi Protect Aero Oto Koltuğunun kurulumu için gereken adımlar şu şekildedir;

  • Isofix demirlerini açmak için mandalları sıkarak demirleri öne çekin.
  • Isofix demirlerini araç koltuğunuzun bağlantı noktalarına doğru itin.
  • Bebek koltuğunu araç koltuğuna doğru iterek aradaki mesafeyi kapatın.
  • Top tether kayışını araç koltuğunun arkasındaki demire takın.
  • Oturma yerinin altındaki mandalı kullanarak koltuğun eğimini ayarlayın.

Holmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri

Holmer Kids Maxi Protect Aero'nun ön standında yer alan düğmeye basarak koltuğu 360 derece çevirebilirsiniz. Koltuk başlığındaki kayış ise başlık yüksekliğini ayarlayabilmenizi sağlar. Kayışı çekerek koltuk başlığını çocuğunuzun boyuna göre ayarlayabilirsiniz.

Holmer Kids Maxi Protect Aero Oto Koltuğu Güvenli Mi?

Holmer Kids Maxi Protect Aero, en güvenli çocuk oto koltuklarından biridir ve güvenlik için birçok özelliği bulunur. Baş ve yan koruma pedleri, darbe emici yan blokları, isofix ve top tether bağlantısı ile tam güvenlik sağlar. Avrupa standartlarında üretilen koltuğun ECE R44/04 sertifikası bulunur.

Holmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri

Holmer Kids Maxi Protect Aero Güvenlik Özellikleri

Omuz PediVar
Baş Koruma PediVar
Isofix BağlantısıVar
Yan Koruma BariyeriVar
Güvenlik TestiECE R44/04

Holmer Kids Maxi Protect Aero Taşıma Kapasitesi

Holmer Kids Maxi Protect Aero'nun 36 kiloya kadar taşıma kapasitesi bulunur ve yeni doğandan 12 yaşına kadar kullanılabilir. Ayarlanabilir baş kısmı ve çıkarılabilir destek pedleriyle çocuğunuz büyüdükçe ona uyum sağlar. Fonksiyonları sayesinde uzun yıllar kullanılabilen model, çocuğunuz büyüdüğünde başka bir ürün almanıza gerek bırakmaz.

Holmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri

Holmer Kids Maxi Protect Aero Yaş Aralığı ve Taşıma Kapasitesi

Yaş Aralığı0-12 Yaş
Taşıma Kapasitesi0-36 Kg
Çıkarılabilir PedVar
Ayarlanabilir Omuz AskısıVar
Amazon
Fiyatını Gör
Holmer
Bebek Oto Koltuğu
Aradığın
Fiyatı Gör

Holmer Oto Koltuğu Yorumları

Holmer Kids Maxi Protect Aero Özellikleri

👤 *** ***: Uzun araştırmalar sonunda bebeğimiz için aldığımız ve çok memnun kaldığımız ürün, piyasada 8 10 bin aralığındaki ürünlerden fazlası var eksiği yok. kaya gibi sağlam ve kumaş kalitesi üst seviye. Gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Ayrıca satıcının yoğun ilgisi ertesi gün ürünün elime ulaştırılması içinde ayrıca teşekkür ediyorum.

👤 *** ***: Bir çok markada 3 hafta kadar araştırma yaptım. Hem alman kalitesi olması hem de özelliklerine göre fiyatının çok çok altında olmasından dolayı bu ürünü tercih ettim. Siz de alırsanız daha kullanmadan ilk izlenimle bile pişman olacağınızı düşünmüyorum.

👤 *** ***: Ürün tek kelime ile harika. Kargolama çok güzeldi korunaklı geldi. alman kalitesini hissediyorsunuz. Güvenlik sertifikaları mevcut. Kolayca 360 derece dönebiliyor ve yatıp kalkabiliyor. Yan koruma barları olsun kumaşı süngeri olsun Parasını kuruşu kuruşuna hak ediyor. Ben bu ürünü çok daha yüksek fiyata satın almıştım. Satıcı benle iletişime geçerek indirim olacağını söyledi.

👤 *** ***: Kargo sorunsuz teslim edildi. Uzun araştırmalarım sonucunda Alman markası olduğu için bu ürünü tercih ettim. Ön ve arka dönüşlerde kendini kilitliyor, döndürmek kolay, yanlarda kitlenme yok. Kumaş oldukça sağlam ve kaliteli duruyor. Bana güven verdi.

👤 *** ***: Ürünün paketlemesi çok güzel ve korunaklıydı. Sağlam geldi. Kargolaması da hızlıydı. Ürünü deneyimleme fırsatımız olmadı ama evde baktığımız, incelediğimiz kadarıyla kaliteli. Kumaş dokusu güzel. Kademeleri ve dönmesi de sorunsuz. Birkaç mağaza dolaştık, farklı markalara baktık onlara göre çok daha kaliteli bir ürün. Şimdilik memnunuz.

👤 *** ***: Ürün çok korunaklı bir şekilde geldi çok kullanışlı sağlam görünüyor henüz bebeğimiz çok küçük olduğu için oturtamadık ama çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu.

👤 *** ***: Çok araştırdım neredeyse takıntı oldu, Almanya’daki forum sitelerini dahi okudum ve Holmer i almaya karar verdim. Almanya’daki en önemli kriter güvenlik sertifikaları idi ve koltuğu montaj edince çocuğun oturdu ve o güvenlik hissi ile iyiliğe almışım dedim. Kumaşı şık ve rengi hoş. Aracımdan daha gaza dikkat çekiyor. Bir kaç kez seyahat imkanımız oldu, dönme özelliği, yatış açısı vs gayet yeter ve kullanışlı. Düşünen herkese tavsiye ediyorum, adamlar güvenlikte 10 numara.

👤 *** ***: Arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım, güvenlik hissi üst düzey, çok sağlam ve stabil bir montajı var. Konfor olarak kumaşı kaliteli, küçük bebekler için ped var var birde pedin altında bir parça daha var, sanırım yeni doğanlar için. Yatış pozisyonu olan 0-36kg veya 9-36kg koltuk aradım ama gerçekten oto koltuğu üreticisi olan bir kaç marka var ve bu markalarda yatış açısı neredeyse yok, nedeni ise güvenlikmiş ama Holmer in yatış açısı biraz daha iyileştirilmiş ve yeter düzeyde.

👤 *** ***: Almanya'da bir yakınımın tavsiyesi üzerine aldım ve ilk çocuğumda neden almadım diye çok üzüldüm. Koltuk harika, yatış açısı, dönme özelliği ve özellikle kumaşı çok iyi. Tercih etmemdeki en önemli etken ise güvenlik testlerinden geçmiş olması ki zaten arabaya bağlayınca tank gibi duruyor. Emniyet kemerlerinin için dahi çelik. Çocuğum her şeye değer, teşekkürler.

👤 *** ***: İkinci koltuğumuz olarak eşimin arabasına aldık, Alman standardı olması ve bir arkadaşımızın tavsiyesi üzerine tercih ettik. Diğer koltuğumuz yaklaşık 2 katı daha pahalı ama bu koltuğu kullanınca maalesef diğer koltuğa boş yere o kadar para vermişiz. Önceliğiniz güvenlik ve kalite ise mutlaka almanızı tavsiye ederim.

👤 *** ***: Mağazaları gezdim ve ya koltuklar çok basitti yada çok pahalıydı. Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Holmer i aldım ve tam bir kalite. Fiyat, güvenlik ve konfor olarak on numara, çok beğendik ve memnununuz. Teşekkürler.

👤 *** ***: Birçok ürün araştırdıktan hatta gidip mağazada bakıp da kalitelerini gördükten sonra Alman markası bu koltuğu keşfettik. Gerçekten fiyat performans ürünü çok başarılı her anlamda hem güvenlik testlerinden geçen bir ürün olması hem de ürün anlamında kaliteli olması gerçekten bizi tatmin etti.

👤 *** ***: Daha önce başka bir adac belgeli isofix siz koltuk kullanıyorduk. Bundaki rahatlık efsane. Oğlum rahatça uyuyor. Kafası öne düşmüyor. Öne bakar pozisyonda 2 kademe, arkaya bakar pozisyonda 3 kademe yatıyor.

👤 *** ***: Orta sınıf bir ürün çok sağlam değil. Çok konforlu da değil. Millet öyle bir abartmış ki sanırsın kendileri üretiyor. Millet abarttığı için aldım ama çok beklentiniz yüksek olmasın orta sınıf.

👤 *** ***: Ürünü uzun araştırmalar sonunda almaya karar verdim. İyi ki de almışım ilk gördüğünüzde bile kalitesini belli ediyor. Kumaş kalitesi vs harika bayıldım. Bebeğim 4 aylık ve hemen kullanmaya başladık.

👤 *** ***: Ürün gayet kaliteli ve satıcı güvenilir kargo hızlıydı Koltuğun kumaşını ve dolgusunu çok beğendik araştırmalarımız sonucu sağlamlık ve güvenlik açısından bu ürünü tercih ettik satıcıya teşekkür ederiz.

👤 *** ***: Kargosu, kalitesi ağırlığı dönme özelliği hepsi mükemmel çok çok beğendim döşemesi yumuşacık kaliteli fiyatına göre çok yüksek performansı..

👤 *** ***: Dedikleri gibi gerçekten kalitesi belli olan bir ürün. Henüz arabaya kurmadık ama 3 kademeli ve 360 derece dönmesi güzel. Alan kişilerin pişman olacağını sanmıyorum. Alman kalitesi.

👤 *** ***: Ürün kumaş yapısı ve renk olarak güzel duruyor. 3 kademeli oluşu ve 360 derece donuyor olması kolaylık sağlıyor.

👤 *** ***: Kesinlikle tavsiye ediyorum malzeme ve kumaş kalitesi çok iyi bu bu kalite bulamazsınız aynı markanın park yatağını da kullanıyorum gayet memnunum.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
En İyi Bebek Oto KoltuğuChicco Seat 4 Fix Air Yorumları
Joie Every Stage Fx Özellikleriİnglesina Newton Yorumları
Kraft Techno Fix ÖzellikleriFerrari I-Max Özellikleri
BeSafe İzi Comfort X3 İncelemeBritax Römer Oto Koltuğu Yorumları
Maxi Cosi Cabriofix ÖzellikleriYoyko Bear 360 Özellikleri
Ferrari Cosmo ÖzellikleriPeg Perego Viaggio Shuttle Yorumları
Britax Römer Kidfix II Xp Sict ÖzellikleriCybex Solution B Fix Yorumları
Besafe İzi Turn B I-Size Yorumları

İçeriğimizin bu kısmında Holmer Kids Maxi Protect Aero Oto Koltuğu hakkındaki soruları yanıtlayacağız. İşte Holmer Kids Maxi Protect Aero hakkında sıkça sorulan sorular...

Holmer Kids Maxi Protect Aero'nun Adac testi var mı?

Holmer Kids Maxi Protect Aero Çocuk Oto Koltuğu'nun Adac testi yoktur ancak Avrupa Güvenlik Standartlarına uygun olarak üretilen ürün, testlerden geçerek ECE R44/04 sertifikası almayı başarmıştır.

Holmer Kids Maxi Protect Aero Isofixli mi?

Holmer Kids Maxi Protect Aero'da isofix bağlantısı bulunur. Stantta yer alan isofix demirleri mandal tuşları sayesinde kolayca çıkarılır ve araç koltuğundaki bağlantı noktalarına takılabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum