Hatice Bir Kez Daha Kalçasını Açtı!

Şarkıcı Hatice geçtiğimiz haftalarda defilede kalçasını göstermiş ve bu olay magazin gündeminde günlerce yer edinmişti. Güzel sanatçı kalçasını bir kez daha açtı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf çok konuşuldu.
Hatice Bir Kez Daha Kalçasını Açtı!

Şarkıcı Hatice geçtiğimiz haftalarda skandal bir olaya imza atmıştı. Muammer Ketenci’nin defilesinde transparan elbisesinin kuyruğunu kaldıran güzel sanatçı kalçasını göstermişti.


Bu olayın ardından magazin dünyası adeta çalkalandı. Birçok ünlü Hatice’yi eleştirirken bir o kadar da destek çıkan oldu.

Hatice Instagram


En sonunda konuşması gereken isim Muammer Ketenci açıklamalarda bulundu. Ketenci Hatice’nin yaptığını yanlış olarak belirtti ve ateş püskürdü. Bu konuşma üzerine tartışan ikili birbirlerini sosyal medya hesaplarından sildi.

Muammer Ketenci


Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Hatice ise kalça paylaşımlarına devam etti. Birçok kez sporda ve mini elbiselerle fotoğraf paylaşan Hatice bugün bir kez daha kalçasını açtı.

Hatice


Derin yırtmaçlı bir elbise giyen Hatice havuz başında elinde gitarla poz verdi. Güzel sanatçı paylaşımın altına “Beni her kişi değil, er kişi taşır” notunu düştü.

Hatice


Hatice’nin paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Hatice


NeOldu.com / Magazin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.