Hafta Sonu İzlenmesi Gereken En İyi 23 Dizi Önerisi

Hafta sonu evde olduğumuzda eğlenmek için kısa diziler izlemek isteriz. Bu yazımızda sizin için kısa ama güzel olan dizileri derledik.
Hafta Sonu İzlenmesi Gereken En İyi 23 Dizi Önerisi

Hafta Sonunda Evde İzlenebilecek En İyi Diziler

Ailemizle bir araya geldiğimize eğlenmek için güzel diziler izleriz. Bu içeriğimizde sizin için hafta sonunda izlenebilecek güzel dizileri derledik. Hep beraber eğlenceli zaman geçirebileceğimiz bu dizileri kalitesine göre sıraladık. İşte hafta sonunda izlenebilecek en güzel diziler.

1. Moon Knight

hafta sonu izlenebilecek diziler
İyimser hediyelik eşya dükkanı çalışanı Steven, bayılmalarla ve başka bir hayatın anıları ile boğuşma içerisine girmeye başladığında, çoklu kişilik bozukluğuna sahip olduğu ve paralı asker Marc ile aynı bedeni paylaştığını keşfeder. İkili düşmanları ile savaşmak için birleşirken kimliklerinin altında Mısır tanrılarının en güçlülerinden birinin dünyadaki avatarı olduğu ortaya çıkar.

TürAksiyonMaceraFantastik
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeremy
Slater
OyuncularOscar
Isaac
Ethan
Hawke
May
Calamawy

2. Under the Banner of Heaven

hafta sonu izlenebilecek diziler
Kendini işine adamış olan dedektif Pyre, saygın bir Utah Mormon ailesi ve onların hükümete olan güvensizlikleri ile bağlantılı görünen acımasız cinayetleri araştırmak üzere görevlendirilir. Pyre, gizemi çözüp kiliseyi suçla ilişkilendiren tüm kanıtları bulurken, kendisini çalkantılı bir inanç krizi içerisine girer.

TürPolisiyeSuçGizem
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDustin
Lance Black
OyuncularAndrew
Garfield
Sam
Worthington
Daisy
Edgar-Jones

3. Why Didn’t They Ask Evans?

hafta sonu izlenebilecek diziler
Papazın oğlu Bobby ve Dr. Alwyn bir tur golf oynarken, Bobby’nin vurduğu top uçurumun kenarından aşağıya düşer. Artık topunun kaybolduğuna tamamen inanan Bobby ve Alwyn, kayaların üzerinde ölmekte olan bir adamın buruşmuş cesedini bulduğunda işleri değişir. Adam son nefesini verirken ikiliye ‘Neden Evans’a sormadılar?’ sorusunu yönlendirir. Adamın ölümünün ardında bir cinayet olduğuna inan Bobby ve arkadaşı bu gizemi çözmek üzere harekete geçerler.

TürGizemGerilim
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenHugh
Laurie
OyuncularWill
Poulter
Lucy
Boynton
Hugh
Laurie

4. The Essex Serpent

hafta sonu izlenebilecek diziler
Genç kadın Cora, kocası ile olan sorunlu evliliğini sonunda bitirir. Kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Core, Essex’te bulunan küçük bir köye taşınır. Bölgede yer alan Essex Serpent adında efsanevi bir yaratığın geri döndüğüne dair hurafeler ortaya çıkmaya başlar. Söylenenlerden etkilenen Cora, çok geçmeden korkunç gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalır.

TürDramGizem
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAnna
Symon
OyuncularClaire
Danes
Tom
Hiddleston
Frank
Dillane

5. The Watcher

hafta sonu izlenebilecek diziler
Brannock ailesi banliyöde bir hayat kurmak için hayallerinin evine taşınır lakin hayalleri aşık hızında cehenneme dönüşür. Mahallenin uğursuz sırlarının gün yüzüne çıkmasıyla birlikte, kendisine ‘Gözcü’ ismi verilen birinden gelen mektuplar her şeyin başlangıcı haline gelir.

TürDramKorkuGizem
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRyan
Murphy
Ian
Brennan
OyuncularNaomi
Watts
Bobby
Cannavale
Mia
Farrow

6. Keep Breathing

hafta sonu izlenebilecek diziler
New York’lu avukat Liv, Kanada sınırında düşen özel uçaktan sağ kurtulan tek kişidir. Lakin kazadan kurtulmuş olsa da, ölüm kalım savaşı artık şimdi başlamaktadır. Liv, hayatta kalmak için hem acımasız vahşi doğa üzerinde savaşması hem de geçmişinde yer alan şeytanları ile yeniden savaşması gerekmektedir.

TürMaceraDramGerilim
IMDb5,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMartin
Gero
Brendan
Gall
OyuncularMelissa
Barrera
Jeff
Wilbusch
Florencia
Lozano

7. Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story

hafta sonu izlenebilecek diziler
Amerika’nın en kötü şöhretli seri katillerinden birisi olan Jeffrey Dahmer’in hikayesinin tüm detayları sizlerle. Jeffrey Dahmer’ın zor çocukluğundan, akıl almaz suçlarına kadar ve 1992’deki mahkumiyetine odaklanılan yapımda cinayet işlemesinin altında yer alan sistemlere tüm detayları ile değinilmektedir.

TürBiyografiSuçDram
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenRyan
Murphy
Ian
Brennan
OyuncularEvan
Peters
Richard
Jenkins
Penelope
Ann Miller

8. Echoes

hafta sonu izlenebilecek diziler
Leni ve Gina, çocukluklarından beri hayatlarını gizlice değiştiren ikizlerdir. Yetişkinlik süreçlerine girdiklerinde de bu durum değişmez. Evlerini, kocalarını, çocuklarını ve daha nice şeylerini paylaşarak hayatlarını sürdürürler. Lakin ikizlerden birisi ortadan kaybolduğu anda, mükemmel bir şekilde plan yapıldığında ise işler daha da kötüye gider.

TürDramGerilimGizem
IMDb5,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenVanessa
Gazy
OyuncularMichelle
Monaghan
Matt
Bomer
Karen
​​​​​​​Robinson

9. Clark

hafta sonu izlenebilecek diziler
Clark, Stockholm sendromu kavramının ortaya çıkmasına yol açan bir banka soyguncusudur. 1960’larda başlayan ve çağdaş İsveç tarihinin en tartışmaları kişileri haline gelen Clark, uyuşturucu kaçakçılığı, cinayete teşebbüs, saldırı, hırsızlık ve düzinelerce banka soygunu ile suçlanarak hayatının yarısından fazlasını parmaklıklar arasında geçirir.

TürAksiyonKomediPolisiye
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJonas
Akerlund
OyuncularBill
Skarsgard
Vilhelm
Blomgren
Alicia
Agneson

10. Grid

hafta sonu izlenebilecek diziler
Dünya, gezegensel savunma kalkanı olan Grid’in koruması altında yıkıcı güneş rüzgarlarından kurtulur. Büro çalışanı Sae Ha, bir katille karşılaşır. Bir dedektif olan Sae Byeok, katili tutuklamak için gönderilir. Kaçağı takıp ederken inanılmaz olaylara tanık olan dedektif, Grid’in kurucusunun 24 yıl sonra yeniden ortaya çıkmasıyla uğraşmaya başlar.

TürAksiyonGizemBilim Kurgu
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularSeo
Kang-Joon
Kim
Ah-jung
Kim
Mu-Yeol

11. Between 

hafta sonu izlenebilecek diziler

Gizemli ve tehlikeli bir virüsün ele geçirdiği küçük bir kasabada, salgını geçiren çoğu insan ölmektedir. Hayatta kalmayı başaran insanlar ise hükümet tarafından karantinaya alınır. Hükümet bir süre sonra virüse karşı bir çözüm bulamayınca karantina desteğini çeker ve artık insanlar kendi kendilerini virüsten korumak zorunda kalır. Dramatik sahneleri sayesinde çok sevilen bu yapım hafta sonu izleyebileceğiniz güzel Netflix dizileri arasındadır.

TürDramFantastik
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenMichael
McGowan
OyuncularJennette
McCurdy
Jesse
Carere

12. The Rain

hafta sonu izlenebilecek diziler

İsveç nüfusunun çoğu yağmurla birlikte gelen ölümcül bir virüs yüzünden yok olmuştur. İki kardeş bu olaydan sonra hem sorularına yanıt bulmak için hem de güvenli bir yer bulmak için yola çıkar. Bu iki kardeş bir süre sonra büyük felaketten hayatta kalmayı başaran diğer gençler ile bir araya gelir. Bu grupla bir araya gelen kardeşler eskisi gibi yaşayamayacaklarını ve bir daha mutlu olamayacaklarını düşünürler. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu yapım hayatınız boyunca en az bir defa izlemeniz gereken dizilerden birisidir.

TürBilim KurguDramGerilim
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJannik Tai
Mosholt
Esben Toft
Jacobsen
OyuncularAlba
August
Sonny
Lindberg
 Johannes
Kuhnke

13. Snowpiercer

hafta sonu izlenebilecek diziler

Dünya, buzla kaplanınca insan nüfusunun çoğu ölür. Bu dönemden yedi yıl sonra hayatta kalmayı başaran insanlar, Snowpiercer adında dünyanın etrafından dönen büyük bir tren sayesinde yaşayabilirler. Lakin bu ortamdaki zorlu yaşam koşulları ve adaletsiz durumlar yüzünden yaşamak bir hayli zordur. Dikkatleri üzerine çeken konusu ve güzel temposu sayesinde bu yapım 2020 yılının ses getiren dizileri arasında yer alır. Yapım hakkında detaylı bilgi istiyorsanız "Snowpiercer Dizisinin İncelemesi" adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

TürDramGerilimBilim Kurgu
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJosh
Friedman
OyuncularJennifer
Connelly
Daveed
Diggs
Mickey
Sumner

14. The Order 

hafta sonu izlenebilecek diziler

Jack Morton üniversite çağında gelmiş bir gençtir. Jack annesinin ölümünden sonra girilmesi çok zor bir üniversiteye başvurur. Başvurusu kabul edilen Jack bu üniversitede gizli bir topluluğa katılır. Jack burada kendisini bir anda kurt adamlar ve büyücüler arasındaki savaşta bulur. Bu sırada Jack, topluluğun derinlerine daldıkça kendi ailesine ait karanlık sırları keşfeder. Bol aksiyonu sayesinde çok sevilen bu yapım hafta sonu yasağında izleyebileceğiniz güzel Netflix dizileri arasındadır. Diziyle ilgili daha detaylı bilgi için "The Order Hakkında Bilinmeyenler" içeriğimize göz atabilirsiniz.

TürKorkuFantastikDram
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenShelley
Eriksen
Dennis
Heaton
OyuncularJake
Manley
Sarah
Grey
Adam
DiMarco

15. Knightfall

hafta sonu izlenebilecek diziler

Haçlı Seferlerindeki seçkin savaşçılar olarak bilinen Tapınak Şövalyeleri inanç ve kardeşlik kavramları ile birlikte hareket ederler. Bu savaşçılar büyük sırlarını ele geçirmeye çalışan ordular ile savaşırlar. Bu dizi Tapınak Şövalyeleri’nin gizemli ve gerçek hikayelerini anlatıyor. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk gösteren aktörlere sahip olan bu dizi izleyenleri tarafından çok sevilmiştir.

TürMaceraAksiyonTarih
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenAaron
Helbing
Richard
Piers Rayner
OyuncularTom
Cullen
Jim
Carter
Padraic
Delaney

16. Elite

hafta sonu izlenebilecek diziler

Ülkede yaşanan bir deprem çoğu okulun yıkılmasına sebep olunca öğrenciler diğer okullara dağıtılır. Şans eseri üç çocuk İspanya’nın en seçkin okullarından birisi olan Las Encinas’a kabul edilir. Gençler ilk başta bunun büyük bir şans olduğunu görse de sonradan yanıldıklarını anlarlar. Üç çocuk ile okulun zengin öğrencileri arasında bir çatışma başlayınca beklenmedik bir cinayet işlenir. Sınıftaki herkes polis tarafından sorgulanır fakat bu cinayeti işleyeni bulabilecekler midir? Dikkatleri üzerine çeken konusu sayesinde bu yapım 2018 yılının en çok ses getiren dizileri arasında yerini almıştır.

TürDram
IMDb7,6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenCarlos
Montero
Dario
Madrona
OyuncularItzan
Escamilla
Miguel
Bernardeau
Arón
Piper

17. You

hafta sonu izlenebilecek diziler

Bir kitapçı işleten Joe, mekanına gelen Beck’e ilk görüşte aşık olmuştur. Joe, Beck’in kendisiyle birlikte olması için her şeyi yapar. Bu durumu takıntı haline getiren Joe, internetten Beck’i takip etmeye başlar. Bu, Beck’in en yakın arkadaşı Peach’ı şüphelendirse bile ona engel olamaz. Sonunda Beck Joe’nin erkek arkadaşı olur. Ancak Joe’nin takıntısı gittikçe artınca bu durum çok değişik bir hal alır. Gerilim ve dram dolu hikayesi sayesinde çok sevilen bu yapım hafta sonu izleyebileceğiniz güzel Netflix dizileri arasında yer almaktadır. Yapımla ilgili daha detaylı bilgi almak istiyorsanız "You Dizisi Hakkında Tüm Bilgiler" linkine tıklayabilirsiniz.

TürGerilimDram
IMDb7,7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenGreg
Berlanti
Sera
Gamble
OyuncularPenn
Badgley
Elizabeth
Lail
Ambyr
Childers

18. Altered Carbon 

hafta sonu izlenebilecek diziler

Yıldızlararası savaşçılardan oluşan seçkin bir timin askeri olan Takeshi Kovacs, bir isyan sonrasında timi arasında hayatta kalan tek askerdir. Takeshi’nin beyni buz içerisinde yüzyıllar boyunca hapsedildikten sonra Laurens adında zengin bir adam tarafından tekrar hayata döndürülür. Laurens Takeshi’ye tekrar hayata dönebilmesi karşılığında son derece zorlu bir cinayeti çözmesini isteyecektir. 2018 yılının en çok ses getiren yapımlarından birisi olmayı başaran bu dizi en kaliteli Netflix dizileri arasındadır. Dizi hakkında tüm bilgiler için "Altered Carbon Hakkında Her Şey" adlı içeriğimize göz atabilirsiniz.

TürBilim KurguPolisiyeGerilim
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenLaeta
Kalogridis
OyuncularAnthony
Mackie
Lela
Loren
Renée Elise
Goldsberry

19. The Witcher

hafta sonu izlenebilecek diziler

Çok uzun bir süredir normal bir şekilde hayatlarını yaşayan insanların beklenilmedik bir savaşın baş göstermesi sonucunda huzurları bozulur. Elfler ve cüceler arasında bu amansız mücadele çok çetin geçer. The Witcher olarak bilinen suikastçı Geralt of Rivia, tüm dünyanın dengesini değiştirebilecek güçte olan bir çocuğun doğumunu beklemektedir. Güzel bir konusu ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu yapım aynı adlı kitabın ekranlara aktarılmasıdır. Dizinin incelemesi için "The Witcher Hakkında Tüm Bilgiler" linkine tıklayabilirsiniz. 

TürMaceraFantastik
IMDb8,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLauren Schmidt
Hissrich
OyuncularHenry
Cavill
Freya
Allan
Anya
Chalotra

20. La Casa de Papel

hafta sonu izlenebilecek diziler

Profesör adlı bir suç dehası, tarihteki en büyük soygunu yapmak ister. İspanya Kraliyet Darphanesine girmek isteyen profesör, 8 kişiden oluşan bir grup kurar. Yaptıkları işleri ile uzman olan bu ekip 5 aylık bir eğitim sürecinden geçer. Yanlış gidebilecek bütün ihtimalleri göz önüne seren Profesör ekibi ile saldırıyı başlatır. İlk başlarda her şey normal giderken bir sorun yüzünden kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitleyen ekip hesaba katmadıkları olay ile karşı karşıya kalır. Dikkatleri üzerine çeken konusu ve gerilim dolu sahneleri sayesinde bu yapım 2017 yılının en çok ses getiren dizileri arasında yerini almıştır.

TürDramGerilimAksiyon
IMDb8,3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenAlex
Pina
OyuncularÁlvaro
Morte
Pedro
Alonso
Úrsula
Corberó

21. The Punisher

hafta sonu izlenebilecek diziler

Ailesinin bir mafya tarafından öldürülmesinin ardından intikam ateşi ile yanıp tutuşan Frank’e toplum Punisher ismini vermiştir. Punisher suçluları ne pahasına olursa olsun kendi yöntemleriyle birer birer avlamaya başlar. Bütün bunları yaparken Frank yakın bir zaman içinde suç dünyasında tanınan biri haline gelir. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu yapım mutlaka izlemeniz gereken diziler arasındadır. Diziyle ilgili daha detaylı bilgi için "The Punisher İncelemesi" adlı içeriği kontrol edebilirsiniz.

TürDramPolisiyeAksiyon
IMDb8,5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenSteve
Lightfloot
OyuncularJon
Bernthal
Ben
Barnes
Amber
Rose Revah

22. Mindhunter 

hafta sonu izlenebilecek diziler

1970’li yılların sonunda FBI’ın özel ajanı Holden Ford ve Bill Tench etrafa nam salmış seri katilleri ve tecavüzcüleri araştırmaya başlar. İki ajan böylesine acımasız olayları araştırdıkça ve derinleştirdikçe suç biliminde yeni ufuklar açar. 2017 yılının ses getiren yapımlarından birisi olan bu dizi dikkatleri üzerine çeken hikayesiyle çok sevilmiştir. Dizinin daha detaylı incelemesi için "Mindhunter Hakkında Bilinmesi Gerekenler" adlı içeriğe göz atabilirsiniz. 

TürDramGerilimPolisiye
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenJoe
Penhall
OyuncularJonathan
Groff
Holt
McCallany
Anna
Torv

23. Dark 

hafta sonu izlenebilecek diziler

Bir kasabada iki çocuğun kaybolması üzerine dört aile ümitsizce çabalayıp sorularına yanıt bulmak ister. Polisin ve halkın aramaları sonucunda ortaya çıkan sır ve gerçekler bütün herkesi çok şaşırtır. Bu gizemli olayın hikayesi farklı zaman dilimlerinde geçmesi nedeniyle diziyi daha ilginç hale getiriyor. Güzel hikayesi ve kaliteli oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu dizi izleyicileri tarafından çok sevilmiştir. Zaman yolculuğu konusunun son bilinen örneği olan bu yapımla ilgili detaylı bilgi için "Dark Hakkındaki İlgi Çekici Gerçekler" adlı içeriği kontrol edebilirsiniz. 

TürDramGerilimBilim Kurgu
IMDb8,8
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenBaran
bo Odar
Jantje
Friese
OyuncularLouis
Hofmann
Lisa
Vicari
Maja
Schöne

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum