Önce Hastane Çalışanını Sonra Yaşlı Hasta Adamı Yumrukladı!

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntülerde bir kişi önce danışmadaki kadına saldırdı. Olaya müdahale etmek isteyen yaşlı bir adamı da döven kişinin akıbeti bilinmiyor.
Önce Hastane Çalışanını Sonra Yaşlı Hasta Adamı Yumrukladı!

Hastane Çalışanını ve Hastayı Yumrukladı!

Twitter’da ortaya çıkan görüntülerde bir kişi tartışmaya girdiği kadın görevliyi yumrukladıktan sonra olayı ayırmaya çalışan yaşlı adama da saldırdı. Olay güvenlik kameralarına yansıdı.

Sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler izleyenleri şoke etti. Hastanede gerçekleştiği ifade edilen görüntülerde kırmızı kıyafetli bir adam önce danışmadaki kadınla tartışıyor. Tartışmanın büyümesiyle birlikte adam bankonun arkasına geçip kadını yumrukluyor.

Hastane Çalışanlarını Yumrukladı

Cani adamın kadını dövdüğünü gören yaşlı bir adam olaya müdahale etmek istiyor. Yaşlı adam, zanlıyı durdurmak isterken, şahıs birden ona da saldırmaya başlıyor. Yumruklamaya başladığı yaşlı adam yere düşünce bir de yerde vuruyor.

Olayların ardından saldırganı birçok kişi araya girerek durduruyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerdeki kişinin akıbeti bilinmezken kullanıcılar Sağlık Bakanlığı’na ve emniyete seslenerek bir an önce saldırganın yakalanmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.