Bahar Candan’ın Olay Videosu! Bakın Kızı Neden Dövdü?

Stil programıyla ünlü olan Bahar Candan’ın sosyal medyada ortaya çıkan dayak videosu herkesi şoke etti. Candan’ın sırf ayağını sallıyor diye bir kızı dövdüğü anlar izleyenleri şaşırttı.
Bahar Candan’ın Olay Videosu! Bakın Kızı Neden Dövdü?

Sosyal medyada bugün ortaya çıkan Bahar Candan’ın videosu herkesi şoke etti. Bir televizyon programındaki stil programıyla ünlü olan Candan’ın genç kadına şiddet uyguladığı anlar dikkat çekti.

Bahar Candan Dayak

Videoda arkadaş ortamında oturan Bahar Candan, karşısında oturan genç kadın ayağını sallıyor diye önce “Yapma” diye uyarıyor. Yan tarafta oturan bir arkadaşları “Neden yapmasın ya yapsın” diye cevap verince Candan “Yapmayacak” ifadelerini kullanıyor.

Ardından “Dur, dur” diyerek ayağını sallamaya devam eden genç kadının yanına giden Candan, bir anda tokat attı. Talihsiz kadının saçlarını çeken Candan’ı diğer kadın ayırmaya çalışıyor.

Sosyal medyada adının Selen Z. olduğu iddia edilen dayak yiyen genç kadının darp raporu aldıktan sonra dava açtığı öğrenildi.

Konuyla ilgili Bahar Candan'dan "#benkimseylekavgaetmem" etiketiyle birlikte açıklama geldi. Candan açıklamasında "Bundan iki buçuk yıl önce yaşanan bir olayın bugün videosu çıktı. O kız benim kardeşim gibidir, Melisa çok severim. 13 yaşındayken anneme küfür etmişti o nedenle oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum