Komedi Dolu En İyi 7 Gupse Özay Filmi Önerisi (Güncel Liste)

Çerkes asıllı bir Türk oyuncu olan Gupse Ozay yer aldığı filmlere kalite katan isimlerden birisidir. Türk komedisine yeni bir soluk getiren başarılı oyuncunun en iyi filmlerini listeledik. İşte Gupse Özay’ın yer aldığı en iy filmler.
Komedi Dolu En İyi 7 Gupse Özay Filmi Önerisi (Güncel Liste)

En İyi ve En Yeni Gupse Özay Filmleri Listesi

Komedi ve aile macerası türlerinin vazgeçilmez aktörlerinden biri olan Gupse Özay'ın rol aldığı filmleri listeledik. İçeriğimizde izlenmesi gereken en iyi Türk yapımı komedi filmleri yer alıyor. İşte Gupse Özay'ın rol aldığı unutulmaz komedi filmleri listesi... 

7. Deliha (2014) – IMDb: 4.5

Gupse Özay Filmleri

Bir yandan saf ve temiz kalpli diğer yandan da oldukça deli dolu olan Zeliha, bir gün arkadaşlarıyla beraber fal baktırmaya gidiyor. Zeliha, hayatının aşkını çok yakında bulacağını öğrenince resmen hayatı değişiyor. Aynı gün içinde mahallede bir fotoğrafçı dükkânı açılınca Zeliha çok heyecanlı bir şekilde dükkâna giriyor ve her şey komik bir hal alıyor. Ayrıca Zeliha’ya mahalle arasında Deliha denmektedir.

Başrol Oyuncuları: Gupse Ozay, Derya Alabora, Esin Eden

Tür: Komedi, Aile, Romantik

Yönetmen: Hakan Algül

Fragman

Deliha Benzeri Filmler

  • Görümce (2016) – IMDb: 5.0
  • Eltilerin Savaşı (2020) – IMDb: 5.7
  • Kocan Kadar Konuş (2016) – IMDb: 6.2

6. Deliha 2 (2018) – IMDb: 4.5

Gupse Özay Filmleri

Aşk hayatında şansı yaver gitmeyen Zeliha, hayatını bir kenara bırakıp kariyer yapmanın yollarını arar. Zeliha’nın hayali aşçı olmaktır fakat gittiği iş görüşmelerinden hayal kırıklığı ile döner. Hayatındaki her şey gittikçe kötüleşiyormuş gibi hisseden Zeliha’nın şansı bir gün yaver gider. Çok şık bir restoranda işe kabul edilen Zeliha hayallerine ulaşabilecek midir? Güzel hikayesi ve başarılı oyunculuk sergileyen aktörlere sahip olan bu yapım 2018 yılının ses getiren filmlerinden birisidir.

Başrol Oyuncuları: Gupse Ozay, Eda Ece, Aksel Bonfil

Tür: Komedi

Yönetmen: Gupse Özay

Fragman

Deliha 2 Benzeri Filmler

  • Kocan Kadar Konuş (2016) – IMDb: 6.2
  • Maide’nin Altın Günü (2017) – IMDb: 3.7
  • Küçük Esnaf (2016) – IMDb: 5.6

5. Görümce (2016) – IMDb: 5.0

Gupse Özay Filmleri

Erkek kardeşi Ahmet’e fazlasıyla düşkün olan Yeliz, kardeşini birlikte yaşamaya zorlamıştır. Ancak bir gün Ahmet, Deniz ile tanışır. Güzel kadına aşık olan Ahmet kısa süre sonra evlilik teklif eder. Bunu duyan Yeliz çok üzülür ve sinirlenir. Yeliz’in tek umudu, Ahmet’in çıktığı bütün kızlara yaptığı gibi bu kıza da yapacağıdır. Deniz’i Ahmet’ten ayırmak için elinden geleni yapar. Müstakbel görümcesinde karşı iyi niyetli davranan Deniz sakinliğini korur. Fakat Yeliz’in kıskançlığı artar ve bu olayları komik bir hale getirir.

Başrol Oyuncuları: Gupse Ozay, Bugra Gülsoy, Eda Ece

Tür: Romantik, Komedi, Aile

Yönetmen: Kıranç Baruönü

Fragman

Görümce Benzeri Filmler

  • Eltilerin Savaşı (2020) – IMDb: 5.7
  • Deliha (2014) – IMDb: 4.5
  • Aykut Enişte (2019) – IMDb: 7.1

4. Küçük Esnaf (2016) – IMDb: 5.6

Gupse Özay Filmleri

Kendi halinde yaşayan bir mahalle çilingiri Berhudar, babasının mafyadan aldığı borcu ödeyemeyince borç katlanarak kendisine vurur. Mafyaya 100 bin lira borcu olan Berhudar, bu borcu nasıl ödeyeceğini kara kara düşünmektedir. Bu sırada Berhudar genç ve güzel bir kadınla tanışır. Berhudarın hayatı hem komediye dönüşüyor hem de bir çıkmaza giriyor.

Başrol Oyuncuları: Erdal Tosun, Cezmi Baskin, Olgun Toker

Tür: Komedi, Aksiyon, Macera

Yönetmen: Bedran Güzel

Fragman

Küçük Esnaf Benzeri Filmler

  • Yol Arkadaşım (2017) – IMDb: 6.1
  • Kara Bela (2015) – IMDb: 6.8
  • Ailecek Şaşkınız (2018) – IMDb: 6.2

3. Tatlım Tatlım (2017) – IMDb: 5.6

Gupse Özay Filmleri

Bir partide tanışan dört çift, tanışmalarından itibaren hayatları bir komediye dönüşüyor. Tanıştıktan sonra çiftlerin ilişkileri, başlangıçtan sonuna kadar mizahi ve komik bir dille ele alınıyor. Kaliteli bir hikayesi ve başarılı oyuncuları olan bu filmi usta yönetmen Yılmaz Erdoğan yönetmektedir.

Başrol Oyuncuları: Aylin Kontante, Bülent Emrah Parlak, Büsra Pekin

Tür: Komedi, Romantik

Yönetmen: Yılmaz Erdoğan

Fragman

Tatlım Tatlım Benzeri Filmler

  • Cebimdeki Yabancı (2018) – IMDb: 6.9
  • Ekşi Elmalar (2016) – IMDb: 7.1
  • Hedefim Sensin (2018) – IMDb: 6.2

2. Eltilerin Savaşı (2020) – IMDb: 5.7

Gupse Özay Filmleri

Sultan ve Gizem adlı iki genç kadın eltidirler. Aralarında yaşanan ufak atışmalar bir süre sonra tatlı çekişmelere dönüşür. İkili kısa bir süre sonra kendilerini tatlı bir rekabetin içinde bulur. Bu iki genç kadın sosyal medyaya düşkünlükleri ile bilinirler. Sultan ve Gizem’in kocaları olan Selim ve Fatih, eşleri arasında yaşanan bu tatlı savaşın içerisine girerler.

Başrol Oyuncuları: Gupse Ozay, Merve Dizdar, Ferit Aktug

Tür: Komedi, Aile

Yönetmen: Onur Bilgetay

Fragman

Eltilerin Savaşı Benzeri Filmler

  • Görümce (2016) – IMDb: 5.0
  • Deliha (2014) – IMDb: 4.5
  • Kocan Kadar Konuş (2016) – IMDb: 6.2

1. Acı Tatlı Ekşi (2017) – IMDb: 6.0

Gupse Özay Filmleri

Uzun yıllardır birlikte olan Murat ve Duygu, çocukluklarından beri birbirlerine aşıktır. Yıllardır Duygu ile evlenmenin hayalini kuran Murat, üniversiteden mezun olduktan sonra Duygu’ya evlenme teklifi eder. Fakat Duygu, kendini evlilik için hazır hissetmediğini ve başka hayalleri olduğunu söyler. Bunun üzerine iki aşık bir anlaşma yaparlar. 5 yıl sonra hala bekar olurlarsa evleneceklerini yazan bir anlaşmayı ikisi de kabul eder. Duygu 5 yıl sonra evlenmek için Murat’ı bulur fakat Murat, kendine bir hayat kurmuştur ve başka biriyle evlenmek üzere hazırlanıyordur.

Başrol Oyuncuları: Bugra Gülsoy, Özge Özpirinçci, Gözde Türkpençe

Tür: Romantik, Dram

Yönetmen: Andaç Haznedaroğlu

Fragman

Acı Tatlı Ekşi Benzeri Filmler

  • Aşk Yeniden (2015) – IMDb: 6.7
  • Biz Böyleyiz (2020) – IMDb: 5.6
  • Yarına Tek Bilet (2020) – IMDb: 5.6

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.