Güneşten Koruyan Mucizevi Güneş Hapı Nedir, İşe Yarıyor mu?

Mucizelere hız kesmeden yenileri ekleniyor. Güneş kreminin yerini güneş hapı alacak yani artık bedenimiz tamamen güneş ışınlarından korunacak.
Güneşten Koruyan Mucizevi Güneş Hapı Nedir, İşe Yarıyor mu?

Güneşten Koruyan Hap

Teknoloji hız kesmeden gelişimine devam ediyor. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte bilim insanları buluşlarıyla adeta yeni bir çığır açıyor. Bunu da mı buldunuz dediğimiz bir çok şey var. Mesela bundan on yıl önce küçücük aygıtlara sayfalarca bilgilerin yerleşebileceğini veya bundan yirmi yıl önce dokunmatik telefonun olabileceğini düşünebilir miydiniz?

Konumuza geri dönelim. Bunlar bizler için birer hayaldi. Ama şuan için hepsi de hayatımızın bir parçası durumundadır. Artık bunlarla yaşıyor, bunlar olmadan yaşamanın zorlaşacağını düşünüyoruz.

Gelelim sağlık açısında olan inanılmaz buluşa; çoğumuzun derdi güneş ışınları. Güneş ışınlarından korunmak için elimizden geleni yaparız ama bir türlü korunamayız. Güneş kremleri ya yetersiz geliyor ya da güneş kremleri sürmekten üşeniriz.

Bundan dolayı yüzümüz özellikle güneş gören bedenimizde güneş lekeleri oluşmaya başlar. Peki güneşten nasıl korunabiliriz? İşte güneşten korunmanızı sağlayacak mucizevi hap;

Güneşten Korunmanın Yolları

Güneşten korunmak için; Gölgede oturun, güneşin en şiddetli olduğu saatlerde dışarıya çıkmayın, şapka kullanın. Kapalı renk giysiler güneşi çektiği için sizi daha çok rahatsız eder. Bu yüzden açık renkli giysiler tercih edin. Farklı koruma ürünleri kullanın. Güneş hapı veya güneş kremini kullanmayı unutmayın.

Güneşten korunmak için bazı durumları yapmak zorunda kalırız. Örneğin; Güneş olduğu saatlerde dışarıya çıkmayız, çıktığımızda mutlaka geniş şapkalarla olası güneş ışınlarında kendimizi koruruz.

Güneşten Korunmanın Yolları

Evden çıkmadan yarım saat önce mutlaka güneş kremi sürmeliyiz. Tabi bu kremin özelliği 2 saatte bittiği ya da yüzümüzü yıkadığımız zaman geçtiği için sürekli gün içinde tekrarlamalıyız. Çoğu kadın, güneş kremi sürdüklerinde ciltlerinde parlaklık olduğunu ve bu nedenle rahatsızlıklarını dile getiriyor. Ayrıca makyaj mı güneş kremi mi ikileminde çoğu zaman kalabiliyorlar.

Denize giderken, yoğurttan, kreme kadar birçok malzemeyi yanımızda götürüyoruz. Önlem almadığımız taktirde birçok acı ve vücudumuzda oluşabilecek kötü görünümlü lekelerle karşı karşıya kalabiliyoruz.

Güneşten Korunmak için Güneş Hapı

Güneşten korunmak için maskeler, oluşan güneş yanıklarından kurtulmak için maskelere gerek olmayacak. Yani bütün ezberleriniz bozulacak. Güneş hapı sizi büyük bir yükten kurtaracak. Cildinizi bu hapı kullanarak koruyabileceksiniz.

Güneşten Korunmanın Yolları

Cilt kanserleri bir çok insanda görülür. Cilt kanseri olmamak için güneşten olabildiğince korunmamız gerekir. Sürekli güneş kremi sürmemek için bilim adamları tarafından güneş hapı geliştirilirdi. Mükemmel bir mucize olan güneş hapını alarak güneşten saatlerce korunabilirsiniz. 

Mercandan Güneş Hapı

İngiliz araştırmacıların 2011 yılında Büyük Set Resifi’nden aldıkları mercan örneklerini incelemeleri sonucu büyük bir keşfe imza attılar. Mercanlarda yaşayan alglerin özel bir bileşen ürettiklerini ve bunları mercanlara aktarmaları sonucu oluşan bileşenin Mercanları ve Algleri Ultraviyole yani güneş ışınlarına karşı koruduğu tespit edilmiştir. Bu bileşim çevresindeki bulunan diğer canlıları da güneş ışınlarına karşı koruduğu ispatlanmıştır.

Güneşten Korunmanın Yolları

Bilim insanları bu bileşenin nasıl ortaya çıktığı ve nasıl türler arasında geçiş yaptığını keşfettikten sonra bunlardan yola çıkarak, yapmış oldukları yoğun çalışmalar sonrasında, bu bileşeni laboratuarda biyosentetik olarak üretti.

İnsanları güneş ışığından nasıl korunabileceği üzerinde de çalışmalar yapıldı. Yapılan bu çalışmalar sonrasında cilt üzerinde testler gerçekleştirildi. Ve şuanda vücudumuzu koruyabilecek bir hap üretilmiş durumda.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
Güneşin Cilde EtkisiGüneş Çarpması Hakkında Bilgiler

Heliocaps 30/60 kapsül ne işe yarar?

Heliocaps 30 veya 60 kapsül güneşin zararlı ışınlarından vücudunuzu korumak için size yardımcı olur. İçerisindeki bitkisel özler sayesinde de cildinizi onarır, daha uzun ömürlü ve sağlıklı bronzluk sağlar. Yaşlanma karşıtı bir üründür.

Güneş hapı nedir?

Günün ışınlarının zararlarını önlemek amacıyla üretilmiş olan güneş hapı cildinizin içten korunmasını sağlar, gün içerisinde yeteri kadar alamadığınız vitaminler ve antioksidanları da içerisinde barındırır.

Güneşte kalmak zararlı mı?

Nemli ve sıcak havalarda güneşte uzun süre kalınırsa halsizlik, bitkinlik, yorgunluk, çalışma isteğinde azalma, kaslara kramp girmesi, bayılma gibi durumlar görülebilir. Aynı zamanda güneşin şiddetli ısı etkisine bağlı olarak felç, kalp krizi, güneş çarpması gibi durumlar da ortaya çıkar.

Hiç güneş ışığı almazsak ne olur?

Kişi, hiç güneş ışığına çıkmadığı taktirde yeterince D vitamini üretemez, kalsiyum emilimi azalır. Bunun sonucunda da vitamin eksikliği oluşacağı için kemik yapısında zayıflamalar görülür. Yeterli miktarda güneş ışığı almayan bireylerde kemik ağrısı, osteoporoz, osteomalazi, raşitizm, kas zayıflığı görülür.

Güneşte fazla kalınca ne yapılır?

Güneşte uzun süre kaldıysanız hemen serin bir ortama girmelisiniz. Daha sonra üzerinizde sıkı giysiler varsa gevşetmeli, kusma riskine karşı yan yatmalısınız. Vücut ısısını düşürmek için başınıza, koltuk altınıza soğuk su ile ıslatılmış bez koymalı, soğutucularla kendinizi soğutmaya çalışmalısınız.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.