Bu Kadınlar Bir Başka! Gözlerinize İnanamayacağınız 10 İlginç Kadın!

Görmek üzere olacağınız bu kadınların ne kadar özel olduğunu hiç birimiz inkar edemeyiz. İster esneklikleri olsun ister üstesinden geldikleri inanılmaz engelleri olsun, son derece takdiri hak ediyorlar. İşte o harika kadınlar...
Bu Kadınlar Bir Başka! Gözlerinize İnanamayacağınız 10 İlginç Kadın!

Gözlerinize İnanamayacağınız 10 İlginç Kadın!

Bazen benzersiz olmalarına rağmen bir insanın kalabalıkta kaybolması oldukça kolaydır. Görmek üzere olduğunuz bu olağanüstü kadınlarda olduğu gibi, her bir kadının kendine özgü özel yeteneği veya bazı konulara ilgisi olabilir. Bu kadınların ne kadar özel olduğunu hiç birimiz inkar edemeyiz. İster esneklikleri olsun ister üstesinden geldikleri inanılmaz engelleri olsun, takdiri hak ediyorlar. İşte gözlerinize inanamayacağınız 10 ilginç kadın...


1. Dünyanın En Yüksek Modeli;Ericka Ervin 
Amazon Eve olarak tanınan Ericka Ervin, 2016-2017'de dünyanın en yüksek modeli seçilmiştir. Ervin sadece başarılı bir model değil, aynı zamanda bir fitness eğitmenidir. 2014'te Eve, Amerikan Korku Hikayesi: Freak Show'da başrol oynayarak yeteneklerini ortya çıkarmıştır.

Dünyanın En Yüksek Modeli;Ericka Ervin 


2. Gerçek Barbie'yi Aratmayan Kadın; Valeria Luykanova
Ukrayna'da yaşayan, Valeria Luykanova genişletilmiş gözleri ve küçük belinin de dahil olduğu özelliklerinin doğal olduğunu dile getiriyor. Luykanova'nın kabul ettiği tek özellik değiştirdiği göğüsleri olduğunu iddia ediyor.

Gerçek Barbie'yi Aratmayan Kadın; Valeria Luykanova


3. Yaşayan Gerçek Bir Anime Karakteri; Anastasiya Shpagina
Anastasiya Shpagina, makyaj becerileriyle elindeki her imkanı kullanarak, kendini hayal edebileceğiniz herhangi bir karaktere dönüştürebilir. Anastasiya Shpagina'nın en sevdiği karakterler arasında anime karakteride bulunmaktadır.

Yaşayan Gerçek Bir Anime Karakteri; Anastasiya Shpagina


4. Vücudunun Her Yerini Korkutucu Şekilde Deldiren; Elaine Davidson 
Elaine Davidson'ın vücudunun her yerinde korkutucu bir şekilde 9,800 piercing vardır. Aslen Brezilya’lı olan delici bağımlısı sürekli görünümünü değiştiriyor. Ayrıca vücudunda sadece piercing değil çok sayıda dövmesi de vardır.

Vücudunun Her Yerini Korkutucu Şekilde Deldiren; Elaine Davidson 


5. Son Derece Esnek Olan Kadın; Zlata
Rus doğumlu jimnastikçi Zlata, aşırı esnekliği ile tanınır. Eğilmeyi kullanarak, birkaç şekile girebilir. En ünlü numaralarından biri ise, kendisini 50 cm'lik bir kutuya sığdırmasıdır.

Son Derece Esnek Olan Kadın; Zlata


6. Dünyadaki En Uzun Tırnaklara Sahip Olan Kadın; Christine Walton
1993'te, tırnaklarını kesmeyi bırakmaya karar veren Walton 2013 yılında 6 metre uzunluğunda, el tırnakları sayesinde Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi. 20 yıl sonra bu başarıyı kutlamak için tırnaklarını altınla boyadı.

Dünyadaki En Uzun Tırnaklara Sahip Olan Kadın; Christine Walton


7. Lizzie Velazquez'in Kilo Alması İmkansız
Lizzie Velazguez, zor hayatını motive edici bir konuşmacı olarak kariyere dönüştürdü. Marfan Sendromu ile doğan Velazquez, kilo alamıyor ve vücudu yağ toplayamıyor. Bu durum onu ​​dünyadaki en zayıf kadın yaptı.

Lizzie Velazquez'in Kilo Alması İmkansız


8. Pixee Fox'un 14 cm Beli
Pixee Fox, hayatını gerçek bir çizgi film karateri vixen olmak üzere ilerliyor. İsveç'ten gelen Fox, göğüs büyüklüğünü 14 cm indirmek için, kaburgalarını çıkararak birkaç ameliyat geçirdi. İşlemler başarılı olsa da organlarını açıkta bıraktı.

Pixee Fox'un 14 cm Beli


9. Dünya'daki En Uzun Boylu Kadın; Lyudmila Titchenkova
Lizzie Velazquez gibi, Lyudmila Titchenkova da Marfan Sendromu'na sahiptir. Velasquez'in aksine, sendrom Titchenkova'nın kilo alma yeteneğini etkilemeyip bunun yerine, bağ dokusunu etkileyerek boyunun uzamasına neden olmuştur.

Dünya'daki En Uzun Boylu Kadın; Lyudmila Titchenkova


10. Dünyanın En Küçük Kadını; Jyoti Amge 
Jyoti Amge sadece 23 cm boyunda. Akondroplalazma adı verilen nadir bir cüce biçimiyle doğdu, ancak küçük boyunun onu büyük zirvelere ulaşmasını engellemesine izin vermedi.
Dünyanın En Küçük Kadını; Jyoti Amge 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.