Gmail'de Gönderilen Maili Geri Alma

Elektronik posta kullanıcılarının en büyük sıkıntısı olan yanlış mail veya eksik mail gönderme dönemi Google'ın yeni güncellemesi ile artık tarihe karışıyor.
Gmail'de Gönderilen Maili Geri Alma

Elektronik posta kullananlar maillerdeki hataları veya eksiklikleri maili gönderdikten sonra fark ediyor. Sonra maili tekrar baştan hazırlamanız gerekiyor. İşte bunun için Google kendi posta hizmeti Gmail’e güncelleme getirdi. Bu güncellemeyle beraber Gmail’e gelen “Geri Al” butonu eklendi. Hatalı veya yanlış gönderilmiş tüm maillerinizi artık geri alabilirsiniz. Ancak Gmail hesabınızda bu özelliği aktifleştirmeniz gerekiyor.

gmail.png

Geri Alma Özelliğini Aktifleştirme

Gmail’in uzun yıllardır denediği bu özelliğin olumlu sonuçlar vermesi üzerine kullanıcıların hizmetine sunmaya karar verdi. Bu uygulamayı kullanmadan önce aktifleştirmeniz gerekiyor. Bunun için Gmail ana ekranın sağ üst köşesindeki “Ayarlar” bölümüne tıklıyoruz. Orada yer alan “Göndermeyi Geri Al” butonunu aktif hale getiriyoruz. Ancak hatalı mailinizi geri almanız için Google size “30 saniye”lik kısa bir süre tanıyor. Bu süreden sonra mailinizi geri alamıyorsunuz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.