Gizem Soysaldı Kimdir? Dizileri Neler ve Kaç Yaşında?

Aldığı roller ile beğeni toplayan Gizem Soysaldı, kimdir, dizileri neler ve kaç yaşında? gibi sorularla merak ediliyor. İşte Gizem Soysaldı biyografisi.
Gizem Soysaldı Kimdir? Dizileri Neler ve Kaç Yaşında?

Show TV'de yayınlanacak olan Yalancı isimli yeni dizide rol alacağı söylenen Gizem Soysaldı, birçok kişi tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Gizem Soysaldı kimdir ve kaç yaşında? sorularının yanıtı sizlerle.

Gizem Soysaldı Kimdir?

4 Şubat 1984 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Gizem Soysaldı, 37 yaşındadır. Küçük yaşlardan beri oyunculuğa ilgi duyan Gizem Soysaldı eğitim hayatından sonra oyunculuk kariyerine Sensiz Yaşayamam dizisiyle başlamıştır. Gizem Soysaldı Seksenler ve Arka Sokaklar isimli dizilerde aldığı roller ile tanınmıştır.

Lise eğitiminden sonra Ankara Üniversitesi’nde uluslararası ilişkiler eğitimi alan Gizem Soysaldı, 2006 yılında mezun olmuştur. Ünlü oyuncu Halit Ergenç ile tanışıp evlenmesiyle tanınmaya başlayan Gizem Soysaldı, evlendikten yaklaşık bir buçuk sene sonra Halit Ergenç ile yollarını ayırdı. Bu süre içerisinde bebeğini aldırdıktan sonra psikolojik destek gören Gizem Soysaldı, oyunculuk eğitimi aldı ve kamera karşısına geçti. Sunuculuk, dizi ve film oyunculuğu gibi işlerde yer alan Gizem Soysaldı, pek çok başarılı yapımda bulundu.

2010’da Sensiz Yaşayamam isimli diziyle kariyerinin başlangıcını yaptı. Dizi, yıllarca bir yalanla ailesinin kandıran bir adamın, en sonunda maskesinin düşmesini ve ailesini yıkımın eşiğine getirmesini anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Özgür Çevik, Burcu Binici, Emre Kınay, Gülçin Santırcıoğlu, Mustafa Alabora ve Suna Selen isimleri bulunuyordu. 2012’de ise İstanbul Ben Geliyorum isimli filmde rol aldı. Daha sonra ise F Tipi isimli filmde Çiğdem karakterini canlandırdı. Film, hapishanelerdeki yaşam koşullarını ve mahkumların yaşadıkları işkenceleri anlatıyor. 8 yönetmeninin olduğu filmde, Bülent Emrah Parlak, Civan Canova, Erkan Can, Ezel Akay, Fırat Tanış ve Gizem Soysaldı gibi oyuncular yer aldı. Film, pek çok ödülün de sahibi oldu.

Gizem Soysaldı

2013 yılında Bizim Okul isimli dizide Lady Dilara isimli İngilizce Öğretmenine hayat verdi. Dizi, küçük bir lisede eğitim gören öğrencilerin ve öğretmenlerinin yaşadıklarını komik bir şekilde anlatıyor. Dizinin başrol karakterlerini Cezmi Baskın, Zeki Alasya, Pınar Aydın, Levent Ülgen, Gülay Baltacı, Cem Davran ve Volkan Severcan isimleri canlandırdı. 2013’te ise Gizem Soysaldı, Seksenler isimli dizide Ceyda karakterini canlandırdı. Dizi, 80’li yıllarda yaşanan olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Rasim Öztekin, Şoray Uzun, Yasemin Çonka, İlker Ayrık ve Ceyhun Fersoy yer aldı.

2014’te ise Gizem Soysaldı Arka Sokaklar isimli dizide Muazzez karakterini canlandırdı. Uzun soluklu polisiye dizilerden biri olan Arka Sokaklar, emniyet içerisinde kurulan özel bir ekibin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu yer alıyor.

Ardından sırasıyla Fremdkörper, İçerdekiler, Kanaga ve Güzelliğin Portresi isimli filmlerle beyaz perdeye çıkmıştır. Ekranlara son olarak Arka Sokaklar isimli diziyle gelen Gizem Soysaldı, yakın zamanda Show TV’de başlayacak olan Yalancı isimli dizide rol alması bekleniyor.

Gizem Soysaldı Kaç Yaşında?

1984 doğumlu olan güzel oyuncu Gizem Soysaldı, 37 yaşındadır. Gizem Soysaldı oynadığı diziler de göstermiş olduğu başarılı performans ile birçok kişinin beğenisini toplamayı başarıyor. 2012 yılında evlendiği Hüseyin Karabey ile evliliklerini sürdürmektedirler. Gizem Soysaldı'nın Ali ve Han adında iki çocuğu bulunmaktadır. Kendisini birçok kişi Seksenler Ceyda olarak tanımaktadır.

Gizem Soysaldı Filmografi

Gizem Soysaldı

Gizem Soysaldı Dizileri

2018-Kanaga
2013-2014 Arka Sokaklar
2013-Seksenler
2013-Bizim Okul
2010-2011-Sensiz Yaşayamam

Gizem Soysaldı Filmleri

2019- Güzelliğin Portresi
2018-İçerdekiler
2018-Kanaga
2015-Fremdkörper
2013-Sürgün
2012-F Tipi Film
2012-F Tipi film
2012-İstanbul Ben Geliyorum

Gizem Soysaldı'nın eski eşi olan ünlü oyuncu Halit Ergenç'in biyografisini okumak için buraya tıklayarak ilgili yazımıza gidebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.