Kusursuz Bir Cilt İle Uyanmaya Yardımcı 10 Gece Bakımı Ürünü

Kendimizi güzel hissederek uyanmak, günümüzün güzel geçmesinde kesinlikle büyük bir rol oynar. Kusursuz bir cilt ile güne başlamak için gece bakım rutinimizi aksatmamalıyız. İşte mutlaka kullanmamız gereken 10 bakım ürünü!
Kusursuz Bir Cilt İle Uyanmaya Yardımcı 10 Gece Bakımı Ürünü

Kusursuz Bir Cilt İçin Kullanılması Gereken 10 Gece Bakım Ürünü

Cildi temizlemek çok önemlidir. Gün içinde yüzümüzde taşıdığımız makyaj ve onunla birlikte havadan yüzümüze gelen kirin birikmesi ile oluşan katmanın gerektiği şekilde temizlenmesi gerekiyor. Bunun için özel olarak satılan temizleyicilerden yararlanabilirsiniz. Ancak bu ürünleri size uygun olanları tercih etmeye dikkat etmelisiniz. Bunun için de cildinizi iyi tanımanız gerekiyor.


1. Göz Kremi

Kuşkusuz göz kreminin faydalarını birçoğunuz biliyorsunuz fakat özellikle gece yatmadan sürmeniz gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyoruz. Nemlendirici bir göz kremini düzenli olarak kullanmak kırışıklıkları geciktirir ve yenilenmiş görünerek uyanmanızı sağlar.

goz-kremi.jpg


2. Ekstra Nemlendirici Kremler

Cildin sürekli nemli kalması kırışıklıkları önlemek ve sarkmaları azaltmak için kritik bir önem taşır. Özellikle geceleri uyumadan cildinize sürdüğünüz kremi sabaha kadar cildiniz emer ve güne parıl parıl uyanmanızı sağlar.

ekstra-nemlendirici-kremler.jpg


3. Kırışık Önleyici Krem 

Kırışıklık karşıtı kremler sanıldığının aksine sadece yaşlanma ihtimaline karşı kullanılmaz. Sürekli gülümseyen biriyseniz dudak veya göz kenarlarının kırışma ihtimali çok yüksektir. Bu yüzden uyumadan önce gece kullanılmak üzere tasarlanmış bir gece kremi kullanmalısınız.

kirisik-onleyici-krem .jpg


4. Kirpik Tedavisi

Gece, gözleriniz temiz ve makyajsız olduğundan kirpik tedavisi serumu uygulamak için mükemmel bir zamandır. Kirpik serumlarının pahalı olduğunu düşünebilirsiniz fakat ne kadar çarpıcı sonuçlar aldığınızı görünce lüksten çok ihtiyacınız olduğunu fark edeceksiniz.

kirpik-tedavisi.jpeg


5. Dudak Kremi

Özellikle kış aylarında rüzgarlı havalarda dudaklarımızı bilinçsizce yalamamızdan ötürü dudaklarımız kuruyor veya çatlıyor. Ne yazık ki bunu önleyemiyoruz. Dudak Bakımı için geceden dudak kremi ile nemlendirdiğiniz dudaklarınız hem daha az çatlayacak hem de düzenli kullandığınız sürece yara olmadan kısa bir süre içerisinde iyileşecektir. Yaz aylarında da dudağınızda kuruluk hissinden hoşlanmıyorsanız geceden dudaklarınızı nemlendirmelisiniz.

dudak-kremi.jpg


6. Vücut Yağı

Vücut yağı, vücudunuz için yoğun nemlendirici krem görevi görmektedir. Kremden daha çok işe yaradığını düşündüğümüz yağlar cildinizin aynı zamanda daha parlak ve daha yumuşak görünmesini sağlayacaktır.

vucut-yagi.jpg


7. El Kremi

İyi bir gece uykusundan sonra gerçekten kuru ellerle uyanabilirsiniz. Ellerin bakımı için gece rutininize mutlaka bir de el kremi eklemelisiniz. Geceden nemlendirdiğiniz elleriniz ile güne yumuşacık başlayacaksınız.

el-kremi.jpg


8. Saç Serumu

Saç serumları hem duştan sonra saçınızın daha kolay taranmasına yardımcı olur hem de dökülme veya kırılma problemlerinizle tek başına savaşır. Ayrıca doğal görünümlü yumuşacık ve sağlıklı saçlar, saç serumumun uzmanlık alanıdır.

sac-serumu.jpg


9. Diş Beyazlatma

Dişlerin beyazlığı için uyumadan önce dişlerinizi mutlaka fırçalamalısınız. Bütün gün dişinizde plakalaşan kirliliğin önüne geçmek için bu listenin en önemli maddesidir. Unutmayı güzellik, bembeyaz bir gülümsemeyle başlar!

dis-fircalama.jpg


10. Saçınıza Isı Uygulamayın

Gece yatmadan önce duş aldıysanız saçlarınızı bir havlu yardımı ile kurutmanız, ısı ile kurutmanızdan kesinlikle daha sağlıklı bir tercih olacaktır. 

saciniza-isi-uygulamayin.jpg

Önerilen İçerik: Mutfağınızda Bulabileceğiniz 10 Etkili Cilt Bakım Malzemesi

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum