Gearbest Nasıl Üye Olunur? Tek Tıkla Hızlı Üyelik

Milyonlarca ürünü hesaplı fiyata satın alabileceğiniz Çinli alışveriş sitesi gearbest.com'a tek tıkla üye olabilirsiniz. Gearbest üyelik işlemlerinizin hemen ardından indirim kuponu ve puanlarınızı toplayarak siparişlerinizden tasarruf edebilirsiniz.
Gearbest Nasıl Üye Olunur? Tek Tıkla Hızlı Üyelik

Gearbest üyelik işlemlerinizi ücretsiz olarak gerçekleştirebilir, hoşgeldin promosyonlarından yararlanarak dilediğiniz ürünü en ucuz fiyata satın alabilirsiniz.

Gearbest alışveriş sitesi, milyonlarca kullanıcıya sahip Aliexpress.com'dan sonra Çin'in en popüler e-ticaret platformu olarak bilinmektedir. Hong Kong merkezli küresel ticaret sitesine üyelik işlemlerinizi gerçekleştirerek karlı bir alışveriş imkanı yakalayabilirsiniz. Dünyanın birçok farklı noktasında hizmet vermekte olan Gearbest, Türkiye üzerinden tek tıkla sipariş verme olanağı sağlamaktadır. Gearbest Türkiye sayfası üzerinden gerçekleştireceğiniz üyelik işlemlerinin hemen ardından birbirinden farklı milyonlarca ürün seçeneğini en hesaplı fiyata satın alabilirsiniz. Gearbest Türkiye alışveriş sitesi üzerinden güvenli, hesaplı ve eğlenceli bir alışveriş için buraya tıklayınız.


Gearbest Nasıl Üye Olunur?

Gearbest Üyelik

Gearbest kullanıcılarına internet üzerinden güvenilir, hesaplı ve eğlenceli bir alışveriş imkanı sunmaktadır. Ülkemizde son zamanlarda sıklıkla tercih edilen site, Gearbest Türkiye sayfası ve Gearbest Türkiye Deposu sayesinde Türk kullanıcılarına en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Dünya üzerinde aylık 65 milyondan fazla kullancıya sahip GearBest.com'a nasıl üye olacağınızı adım adım anlattık. 

Gearbest İndirim Kuponu

Gearbest üyelik işlemlerinizi facebook, google ve e-posta hesabınızı kullanarak birkaç adımda gerçekleştirebilirsiniz. Gearbest'te üye olmak isteyen kullanıcıların yapması gerekenleri anlattık. Gearbest Türkiye sayfasına üyelik işlemlerini gerçekleştirmenizin hemen ardından indirim kuponlarını ve size özel puanları almayı unutmayın! Gearbest indirim promosyonlarınızı sipariş ödemelerinde kullanarak tasarruflu bir alışveriş gerçekleştirebilirsiniz. Gearbest üyelik işlemleri için;

1. Gearbest Türkiye sayfasına giriş yapın

Gearbest Üyelik

Gearbest üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmek için Gearest.com.tr sayfasına giriş yapmanız gerekmektedir. Web sitesi üzerinden üyelik gerçekleştirmek istemeyen kullanıcılar, iOs ve Android işletim sistemine sahip akıllı cihazları üzerinden kolaylıkla kayıt olabilmektedir. Gearbest üyelik işlemlerinizi gerçekleştirmek için buraya tıklayınız.


2. Kayıt ol seçeneğine tıklayın

Gearbest Üyelik

Gearbest Türkiye sitesine ya da Gearbest Mobil uygulamasına giriş yapmanızın hemen ardından "Kayıt Ol" butonuna tıklayarak üyelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz.


3. Üyelik bilgilerinizi girin

Gearbest Üyelik

Gearbest kayıt ol butonuna tıklamanızın ardından üyelik bilgilerinizi girmenizi istemektedir. Kayıt ol sayfasında yer alan "E-posta, şifre oluştur, şifrenizi yeniden girin ve kodu giriniz" alanlarını doldurmanızın ardından "Gearbest Gizlilik Politikası ve Hüküm ve Koşullarını kabul ediyorum" kutucuğunu işaretlemeniz gerekmektedir. Öte yandan "Verilen tüm bilgilerin kendime ait olduğunu onaylıyorum" kutucuğunu işaretleyerek "Kayıt Ol" butonuna tıklayınız.


4. Mailinizi onaylayın

Gearbest Üyelik

Son olarak Gearbest üyeliğinizi aktif hale getirmek için e-posta adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklamanız istenmektedir. Eğer ki mail adresinize doğrulama linki gönderilmezse açılan sayfa üzerinden "Aktivasyon mailini yeniden gönder" butonuna tıklayınız. 


Gearbest Facebook Üyelik

Gearbest Üyelik

Gearbest kullanıcılarına 3 farklı şekilde üyelik imkanı sağlamaktadır. Bunlardan ilk e-posta ile üyelik, ikincisi google ile üyelik ve son olarak facebook ile üyelik işlemleridir. Gearbest'te facebook hesabınız üzerinden üye olmak için yapmanız gerekenleri anlattık. İlk olarak Gearbest Türkiye sayfasına giriş yaparak "Kayıt Ol" butonuna tıklamanız gerekmektedir. Hemen ardından açılan sekme üzerinde yer alan "Facebook aracılığıyla bağlan" butonuna tıklayarak üyelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Gearbest Facebook üyelik işlemlerinizde facebook hesabınıza giriş yapmanızı istemektedir. 


Gearbest Google Üyelik

Gearbest Üyelik

Gearbest'in kullanıcılarına sunduğu bir diğer üyelik işlemi de Google hesabınız üzerinden gerçekleştirlmektedir. Gearbest'te e-posta adresiniz veya facebook üyelik hesabınızla nasıl üye oalcağınızı anlatmıştık. Google hesabı ile Gearbest'te üye olmak isteyen kullanıcılarına ilk olarak Gearbest Türkiye sayfasına giriş yapması gerekmektedir. Sayfanın sağ üst köşesinde yer alan "Kayıt Ol" butonuna tıklayarak açılan sayfa üzerinden "Google aracılığıyla bağlan" butonuna tıklamanız gerekmektedir. Gearbest Google üyeliklerinizi tamamlamak için google kişisel hesabınızı açmanızı istemektedir.


Gearbest Üyelik İndirim Kuponu

Gearbest Üyelik

Gearbest, üyelik işlemini gerçekleştiren her kullanıcısına özel indirim ve promosyon seçenekleri tanımlamaktadır. Hong Kong merkezli e-ticaret sitesi tarafından tanımlanan indirim kuponlarınızı siparişlerinizde kullanarak karlı bir alışveriş yapabileceğiniz gibi Gearbest puanlarım sayfasını ziyaret ederek size özel tanımlanmış promosyon puanlarını toplayabilirsiniz. Gearbest indirim kuponlarınızı kontrol etmek için üyelik hesabınız üzerinden "Kuponlarım" sayfasına giriş yaparak görüntüleyebilirsiniz. Öte yandan Gearbest puanlarınızı görüntülemek için üyelik hesabınız üzerinden "Puanlarım" sayfasına tıklamanız gerekmektedir. Gearbest'in size özel indirim kuponu ve promosyon seçeneklerinden yararlanmak için Kupon Merkezi sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Gearbest kupon merkezine ulaşmak için buraya tıklayınız.

Önerilen İçerik; Gearbest Nedir?

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.