GearBest Kupon Kodu İndirim Kuponu | %90 | Mart 2021

GearBest üzerinden gerçekleştireceğiniz alışveriş işlemlerinde geçerli en iyi indirim ve promosyon kuponlarına buradan ulaşabilirsiniz. Güncel Gearbest indirim kuponlarını kullanabileceğiniz milyonlarca ürünü tek tıkla satın alabilirsiniz..
GearBest Kupon Kodu İndirim Kuponu | %90 | Mart 2021

Gearbest Güncel İndirim Kuponları

Sepetinize eklediğiniz ürünleri daha hesaplı fiyata satın almanıza olanak sağlayacak Gearbest indirim kuponu ve promosyon kodlarını sıraladık. Yüz binlerce üründe geçerli Gearbest Mart 2021 indirim kuponlarından ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

1. Yeni Kullanıcılara Özel 10 Dolar İndirim

Kampanya Süresi: 31.03.2021

İndirime GİT


2. Ev ve Bahçe Ürünlerinde %96'ya Varan İndirim

Kampanya Süresi: 31.03.2021

İndirime GİT


3. Elektronik Ürünlerde %94'e Varan İndirim

Kampanya Süresi: 31.03.2021

İndirime GİT


4. Cep Telefonu Aksesuarlarında %97'ye Varan İndirim

Kampanya Süresi: 31.03.2021

İndirime GİT


5. Işık ve Aydınlatma Ürünlerinde %60'a Varan İndirim

Kampanya Süresi: 31.03.2021

İndirime GİT


6. Spor Malzemelerinde %91'e Varan İndirim

Kampanya Süresi: 31.03.2021

İndirime GİT


7. Sağlık ve Güzellik Ürünlerinde %96'ya Varan İndirim

Kampanya Süresi: 31.03.2021

İndirime GİT


8. Oyuncak Modellerinde %93'e Varan İndirim

Kampanya Süresi: 31.03.2021

İndirime GİT


9. Bilgisayar ve Ofis Malzemelerinde İndirim

Kampanya Süresi: 31.03.2021

İndirime GİT


10. Elektronik Araç ve Gereçlerde %62'ye Varan İndirim

Kampanya Süresi: 31.03.2021

İndirime GİT


Gearbest Mart 2021 güncel indirim kupon kodlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Bir sonraki ay yayımlanacak olan Gearbest Nisan 2021 indirim fırsatları için sayfamızı takip etmeyi unutmayın. Gearbest indirim kuponu ve promosyon kodlarını kullanarak tüm alışverişlerinizde %90'a varan tasarruf fırsatlarından yararlanabilirsiniz. 


Gearbest Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Gearbest İndirim Kuponu

Gearbest alışveriş sitesinde satışa sunulan birbirinden farklı cep telefonları, tabletler, araba elektroniği, LED ışıkları, projektörler, dış mekan donanımları ve aksesuarları dahil son model teknolojik ürünleri çok hesaplı fiyata satın alabilirsiniz. Gearbest'in indirim fırsatlarından yararlanmak ve size özel tekliflere sahip olmak için buraya tıklayarak hızlıca üye olabilirsiniz. Alışverişlerinizi güvenli, hesaplı ve eğlenceli hale getiren GearBest.com, birbirinden farklı indirim seçenekleriyle 7 gün 24 saat online alışverişin tadını çıkartabilirsiniz. Site içerisinde yer alan kategorileri ziyaret ederek milyonlarca ürün arasında size uygun olanı satın alabilirsiniz.

Gearbest mobil, son derece kolay kullanımı sayesinde 7'den 70'e her bireyin rahatlıkla alışveriş yapmasına olanak sağlamaktadır. Kullanım açısından büyük kolaylık sağlayan Gearbest mobil uygulaması üzerinden özel indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Gearbest mobil tekliflerinden yararlanmak için iOS ve Android uygulamasını hemen indirin! Gearbest Türkiye kullanıcıları tarafından merak edilen sıkça sorulan sorular (SSS)...


✅ Gearbest'te puan ve indirim nasıl kazanılır?

Gearbest üzerinden gerçekleştireceğiniz sipariş işlemlerinde daha tasarruflu ve keyifli bir alışveriş deneyimi yaşamak için Gearbest İndirim Puanlarınızı kullanabilirsiniz. Gearbest'ten farklı indirim seçenekleri kazanmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

1. Gearbest müşteri hizmetleri veya sipariş geri bildirimi göndererek 5 puan kazanabilirsiniz.

2. Gearbest üyelik işlemleri sırasında bültene abone olmanızın ardından 10 puan kazanabilirsiniz. 

3. Gearbest üyelik hesabınıza profil resmi yüklediğinizde veya satın aldığınız ürüne fotoğrafla yorum yaparak 20 puan kazanabilirsiniz. 

4. Gearbest'e ilk kez üyelik yapmanız durumunda 50 puan kazanabilirsiniz.

5. Satın aldığınız ürünler için fotoğraf ve videolu yorum yapmanız durumunda 70 puan kazanabilirsiniz. 

6. Satın aldığınız ürünün videosu GearBest video topluluğu tarafından önerilen bir video haline gelmesi durumunda 250 puan kazanabilirsiniz. 

Not: Yukarıda belirttiğimiz Gearbest indirim kazanma taktikleri, Gearbest.com'un kural ve hükümlülükleri gereğince herhangi bir zaman değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.


🛒 Gearbest indirim kodu nasıl kullanılır?

GearBest üyelik hesabınıza giriş yapmanızın hemen ardından alışveriş sepetinize beğendiğiniz ürünleri ekleyebilirsiniz. Sepetinizde yer alan ürünleri satın almak istediğinizde "Satın Al" butonuna tıklayarak sipariş işlemini başlatabilirsiniz. Gearbest promosyon kodunuzu ödeme işlemi sırasında kullanabilirsiniz. Gearbest indirim kuponlarınızı kullanmak için;

1. Siparişinizi oluşturun.

2. Promosyon Kodu alanına kodunuzu girin.

3. Son olarak "Uygula" butonuna tıklayın.

Yukarıda belirttiğimiz işlemi gerçekleştirmenizin ardından Gearbest indirim miktarınız toplam sipariş bedelinden otomatik olarak düşürülecektir.

Not: Gearbest puanlarınızı kullanmak için en az 50 puana sahip olmanız gerekmektedir. Gearbest'te 50 Puan  1 Dolar indirime tekamül etmektedir. 


🎁 Gearbest puanlarımı nasıl kullanırım?

Gearbest'te alışveriş yapan müşteriler, belirli işlemleri tamamlamaları durumunda puan kazanmaktadır. Gearbest indirim puanlarını yorum yaparak, fotoğraf ekleyerek ve bültene abone olarak kazanabilirsiniz. Gearbest puanlarınızı bir sonraki siparişlerinizde kullanabilir, ödemeniz gereken sipariş bedelinden büyük oranda tasarruf edebilirsiniz. 
Gearbest puanlarınızı promosyon ve indirim kodlarıyla birlikte kullanamazsınız.


🚚 Gearbest kargo ücreti ne kadar?

Gearbest dünya üzerinden aylık 65 milyondan fazla kullanıcısıyla en popüler e-ticaret siteleri arasında yer almaktadır. Gearbest'ten satın alacağınız ürünler Çin'deki depolardan gönderilmesine rağmen Çinli firma siparişleriniz için ücretsiz kargo hizmeti vermektedir. Ortalama 15 ile 30 gün içerisinde tarafınıza gönderilen siparişlerinizi daha hızlı bir şekilde teslim almak için hızlandırılmış hat seçeneğinden yararlanabilirsiniz.


⭐️ Gearbest indirimleri ne zaman başlıyor?

GearBest alışveriş platformu, web sitesi üzerinden günlük flash satış fırsatları sunmaktadır. Gearbest flaş fırsatlarından yararlanarak en sevdiğiniz marka ve modelleri en hesaplı fiyata satın alabilirsiniz. Gearbest'ten daha fazla tasarruf etmek için Gearbest indirim kuponlarınızı kullanmayı unutmayın. Flaş fırsatlar kapmanyasının tekliflerle sınırlı olduğunu unutmayın. 


❓ Gearbest Black Friday ve Siber Pazartesi satışları sunuyor mu?

Gearbest alışveriş sitesi tıpkı Aliexpress.com'da olduğu gibi her yıl Kara Cuma ve Siber Pazartesi indirimleri düzenlemektedir. Genellikle Kasım aynının tamamını Black Friday ve Siber Pazartesi kampanyalarıyla geçiren site, kullanıcılarına %90'e varan indirim fırsatları sunmaktadır. 


💳 GearBest alışverişlerimi nasıl hesaplı hale getiririm?

Gearbest alışverişlerinizde karlı bir sipariş işlemi gerçekleştirmek için aşağıda  belirttiğimiz GearBest İndirim kuponlarını kullanabilirsiniz.

  • 50 Dolar değerinde özel teklifler ve kuponlara sahip olmak isteyen kullanıcıların yeni bir e-posta adresiyle Gearbest.com adresine üyelik işlemlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir.
  • Gearbest Türkiye web adresine giriş yaparak "Günlük Fırsatlar" sekmesine giriş yapın. Bu sayfa üzerinde yer alan özel pazarlık fiyatına sahip ürünleri görüntüleyebilirsiniz. Sınırlı fırsatlar olarak bilinen bu ürünler teknoloji kategorisi de dahil olmak üzere oldukça avantajlı fiyat seçenekleri sunmaktadır.
  • Gearbest  kuruluş yılına  özel indirim seçenekleri sunmaktadır. Her kategoride geçerli %90'e varan indirim fırsatlarını yakalamak için Gearbest özel gün indirimlerini takip edebilirsiniz. 

✂️ Gearbest iade nasıl yapılır?

Gearbest, müşterilerine sunduğu alıcı koruması sayesinde internet üzerinden %100 güvenli alışverişin kapılarını aralamaktadır. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya hizmet vermekte olan site, olası bir memnuniyetsizlik ya da maduriyet durumunda en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Gearbest Türkiye üzerinden gerçekleştireceğiniz alışveriş işlemlerinde, satın aldığınız ürün arızalı, bozuk, kırık ya da belirtilen şartlara uygun olarak gönderilmemesi halinde %100 para iadesi alabilirsiniz. Öte yandan ürün tarafınıza hiç ulaşmazsa ya da ürünü satın aldıktan 7 ila 45 gün içerisinde arızalanırsa aynı şekilde %100 para iadesi alabilirsiniz. Gearbest iade politikası gereğince;

  • Satın aldığınız ürün 7 gün içerisinde arızalanırsa veya bozulursa, ürünü ücretsiz olarak iade edebilir, aynısından yeniden sipariş edebilir veya tam para iadesi alabilirsiniz.
  • Satın aldığınız ürün 45 gün içerisinde arızalanmışsa ya da çalışmıyorsa Gearbest size tam para iadesi sunmaktadır. 45 gün iade garantisinin 7 gün iade politikasından farklı, ürünün iade edilmesi durumunda nakliye masraflarının size ait olmasıdır.
  • Gearbest satın aldığınız ürünlerde 2 yıl ücretsiz tamir garantisi sunmaktadır. Satın aldığınız üründe herhangi bir aksaklık ya da arızalanması olması durumunda bu politikadan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Önerilen İçerik;Hesaplı Alışverişin Adresi: Gearbest Nedir?

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.