Gearbest Güvenilir mi? Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Gearbest milyonlarca ürünü en hesaplı fiyata satın alma imkanı sunmaktadır. Dünyanın önde gelen e-ticaret platformu Gearbest kullanıcılarının sıklıkla merak ettiği Gearbest güvenli mi? Alışveriş yaparken nelere dikkat edilmeli? sorularını yanıtlıyoruz..
Gearbest Güvenilir mi? Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

Gearbest, satın almak istediğiniz ürünleri yurt dışından kaliteli ve ucuz fiyata satın alabileceğiniz güvenilir bir alışveriş platformu olarak bilinmektedir. Geçtiğimiz yıllarda Türk vatandaşlara daha iyi bir hizmet vermek için Türkiye Gearbest alışveriş sitesi ve Türkiye Gearbest Deposu açan firma, müşterilerine hasar görmüş, geç kalmış veya hiç gelmemiş ürünler için para iade garantisi vermektedir. 

gearbest-guvenlik-012.jpg

Gearbest hakkında yaptığımız araştırmalarda çoğun e-ticaret kullanıcısının bu siteyi ziyaret ettiği ve en sevilen çevrimiçi mağazalardan bir tanesi olduğunu söylemektedir. Fiyat, performans ve teslimat konusunda bir hayli hassas olan Gearbest, bizim içinde alışveriş yapmaya bir hayli değere görünüyor. Gearbest hakkında hazırladığımız diğer içeriklere gelen ziyaretçi yorumlarını incelediğimizde, Gearbest'in çok hesaplı fiyata binlerce ürün sunan popüler web sitesi olduğunu bir kez daha görebilirsiniz. Hesaplı alışverişin adresi Gearbest Türkiye sitesi üzerinden güvenli, ucuz ve eğlenceli bir sipariş için buraya tıklayınız.


Gearbest Güvenilir mi?

gearbest-guvenlik-008.jpg

Çevrimiçi alışveriş sitelerini ziyaret eden kullanıcıların en büyük endişesi, ürünü kontrol etme şansı olmadan satın alma işlemini gerçekleştirmesi gerektiğidir. Bu durum, güvenilir ve kendini kanıtlamış e-ticaret siteleri için geçerli olmasa da bazı kullanıcılar %100 emin olmak istemektedir. Gearbest, dünyanın hemen her noktasında hizmet vermekte olan ve binlerce satıcının yer aldığı en popüler alışveriş siteleri arasında yer almaktadır. 

Gearbest İndirim Kuponu

Dünyanın önde gelen alışveriş platformlarından Aliexpress, eBay ve Amazon'a benzerliğiyle dikkat çeken Gearbest, kolay ara yüzü ve kaliteli temasıyla kullanıcılar tarafından daha çok beğenilmektedir. Her daim müşteri odaklı hizmet vermekte olan site, güvenilir ödeme yöntemleri ve siparişinizin tesliminden itibaren 45 gün boyunca %100 para iade garantisi vermektedir. Aynı zamanda satın aldığınız ürünlerde geçerli 2 yıl garanti koşulu, diğer çevrimiçi alışveriş platformlarına nazaran son derece kaliteli ve güvenli bir hizmet aşıladığını bir kez daha gözler önüne sermektedir.


Gearbest Türkiye

gearbest-guvenlik-004.jpg

Gearbest'te satın alabileceğiniz ürünler arasında; sağlık ve güzellik, telefon ve aksesuar, ev aletleri, bilgisayar ve ofis, tüketici elektroniği, elektrikli aletler ve araçlar, saat ve takı, ev ve bahçe malzemeleri, lamba ve aydınlatma, çanta ve ayakkabı, oyuncak, bebek ve çocuk, otomobil ve motosiklet aksesuarları, spor ve outdoors malzemeleri yer almaktadır. Gearbest Türkiye sayfasına ücretsiz üye olmak için buraya tıklayınız.

Dünyanın hemen her noktasına ürün gönderimi gerçekleştirmekte olan Gearbest, Türk vatandaşların uygun fiyata kaliteli alışveriş yapmasına olanak sağlamak için Gearbest Türkiye Deposunu açmıştır. Türk kullanıcılar dilediği ürünü dilediği zaman sipariş verebileceği gibi Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre ilaçlar, uyuşturucu maddeler, kimyasallar, toprak ve gübreler, patlama özelliği olan maddeler, tarihi eserler, benzin, kumar makinesi ve Kuran-ı Kerim satın almaları yasaktır.


Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Edilmeli?

gearbest-guvenlik-010.jpg

Gearbest üzerinden alışveriş yapmak isteyen kullanıcıların gönül rahatlığıyla dilediği ürünü satın alabileceğini yukarıda açıkladık. Daha önce e-ticaret deneyimi olmamış ve Gearbest üzerinden alışveriş yapmamış olan kullanıcılarımızı tüm endişelerinden kurtaracak detaylı bir inceleme yaptık. Gearbest'ten ilk satın alma deneyiminizi nasıl yapacağınız ve nelere dikkat edeceğiniz konusunda açıklamalarda bulunacağız. Gearbest'te alışveriş yaparken dikkat etmeniz gereken durumlar arasında;

  • Mağaza yıldız oranı (4 yıldız ve üstü satıcıları tercih etmelisiniz)
  • Ürünün satılma oranı ( Satın almak istesdiğiniz ürünün aynı mağazada kaç defa satıldığı)
  • Mağaza ve ürün yorumları ( satın almak istediğiniz ürün ve mağazası hakkında yapılan geri bildirimler)

Gearbest'te daha güvenilir bir alışveriş deneyimi yaşamanıza yardımcı olacak durumları belirttik. Çinli e-ticaret sitesinden yapacağınız ilk satın alma işlemlerinizi gerçekleştirmek için üyelik hesabı oluşturmanız gerekmektedir. Üyelik işlemlerinizin hemen ardından beğendiğiniz ürünleri sepete ekleyebilir ya da doğrudan satın alabilirsiniz. 


Gearbest Nedir?

gearbest-guvenlik-009.jpg

Gearbest, tekstil ürünlerinden elektronik ürünlere kadar onlarca farklı kategoride uzmanlaşmış Çinli e-ticaret sitesidir. Tıpkı bir Aliexpress alışveriş sitesi gibi çalışan site, ağırlıklı olarak teknoloji ürünlerini ön planda tutmaktadır. Gearbest diğer çevrimiçi alışveriş platformlarına nazaran son derece modern ve pratik bir görünüme sahiptir. Her sipariş işleminizden sonra

Gearbest puanlarınızı nakte çevirebilir, bir sonraki alışverişlerinizde tasarruf edebilirsiniz Aynı zamanda puan kazanmak için oyunlar oynayabilir, Gearbest kuponlar sayfasından size özel indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz.


Gearbest Alıcı Koruması

gearbest-guvenlik-008.jpg

Alışveriş tutkunlarının vazgeçilmez seçenekleri arasında yer alan online alışveriş, bazı riskleri de beraberinde getirmektedir. Online alışveriş işlemlerinizde satın almak istediğiniz ürünü önceden göremeyeceğiniz gibi çalışıp çalışmadığını da bilemezsiniz. Bu durum, online alışveriş kullanıcılarını bir hayli tedirgin ediyor olsa da mağaza yorumları ve kullanıcı memnuniyetini göz önüne alarak güvenli bir alışveriş yapabilirsiniz. 

Gearbest, kullanıcılarının tüm sipariş işlemlerinde %100 koruma altına almaktadır. Tıpkı Aliexpress Alıcı Korumasında olduğu gibi müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaya çalışan site, siparişleriniz de meydana gelebilecek tüm sorunlara karşı önlem almaktadır.


Gearbest İade Politikası

gearbest-guvenlik-007.jpg

Gearbest, müşterilerine sunduğu alıcı koruması sayesinde internet üzerinden %100 güvenli alışverişin kapılarını aralamaktadır. Dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya hizmet vermekte olan site, olası bir memnuniyetsizlik ya da maduriyet durumunda en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir. Gearbest Türkiye üzerinden gerçekleştireceğiniz alışveriş işlemlerinde, satın aldığınız ürün arızalı, bozuk, kırık ya da belirtilen şartlara uygun olarak gönderilmemesi halinde %100 para iadesi alabilirsiniz. Öte yandan ürün tarafınıza hiç ulaşmazsa ya da ürünü satın aldıktan 7 ila 45 gün içerisinde arızalanırsa aynı şekilde %100 para iadesi alabilirsiniz. Gearbest iade politikası gereğince;

  • Satın aldığınız ürün 7 gün içerisinde arızalanırsa veya bozulursa, ürünü ücretsiz olarak iade edebilir, aynısından yeniden sipariş edebilir veya tam para iadesi alabilirsiniz.
  • Satın aldığınız ürün 45 gün içerisinde arızalanmışsa ya da çalışmıyorsa Gearbest size tam para iadesi sunmaktadır. 45 gün iade garantisinin 7 gün iade politikasından farklı, ürünün iade edilmesi durumunda nakliye masraflarının size ait olmasıdır.
  • Gearbest satın aldığınız ürünlerde 2 yıl ücretsiz tamir garantisi sunmaktadır. Satın aldığınız üründe herhangi bir aksaklık ya da arızalanması olması durumunda bu politikadan ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Gearbest Müşteri Hizmetleri

gearbest-guvenlik-006.jpg

Gearbest müşteri hizmetleri, kullanıcıların tüm sorun, öneri ve şikayetlerini en kısa sütede çözmeyi hedeflemektedir. Gearbest alışveriş sitesinde yaşadığınız herhangi bir sorun mu var? Gearbest siparişiniz sorunlu mu geldi? Siparişiniz tarafınıza ulaşmadı mı? Gearbest satıcısıyle bir sorun mu yaşadınız? endişelenmenize gerek yok. Gearbest her daim müşterilerinin yanında duracağına söz veriyor. 

Gearbest  müşteri hizmetleriyle iletişime geçmek için üyelik hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Gearbest hesabınız üzerinden "Destek Merkezi" butonuna tıklayarak sorununuzun ne olduğunu seçmeniz istenmektedir. Tüm istenenleri doldurmanızın ardından telepleriniz Gearbes müşteri hizmetleri tarafından değerlendirilerek tarafınıza iletilmektedir. 

Not: Gerabest müşteri hizmetleriyle yapacağınız görüşmelerde Türkiye Gearbest alışveriş sitesini kullanıyor dahi olsanız, şikayetlerinizi İngilizce olarak bildirmeniz gerekmektedir.


Gearbest Kargo

gearbest-guvenlik-005.jpg

Gearbest'in güvenilirliğini anlayabileceğiniz bir diğer yol nakliye politikasını incelemek olacaktır. Gearbest'in kargo hizmetleriniz incelediğimizde dünya çapında son derece geniş bir nakliye erişimine sahip olduğunu kolaylıkla anlayabilirsiniz. Dünyanın hemen her noktasına ürün gönderimi gerçekleştiren Çin'li sitesi, Avrupa, Asya ve Amerika kıtaları başta olmak üzere toplamda 65 deposuyla hızlı kargo deneyimini müşterilerine hissettirmeyi başarmaktadır. Gearbest'in ürün göndermediği tek yer Güney Sudan ve Filistin'dir. Gearbest'ten ürün satın alırken seçebileceğiniz 4 farklı gönderim hizmeti bulunmaktadır. Gearbest kargo hizmetleri arasında;

  • Hızlandırılmış Kargo
  • Kayıtsız Hava Kargosu
  • Kayıtlı Hava Kargosu
  • Öncelikli Hat

Gearbest tarafından gönderilen ürün siparişleri, seçeceğiniz kargolama yöntemine göre ücret ve süre bakımından farklılık göstermektedir. Kayıtlı ve kayıt dışı gönderim yöntemlerini tercih etmeniz durumunda 15-30 gün, hızlandırılmış nakliye yöntemini tercih etmeniz durumunda 3-7 iş günü içerisinde tarafınıza ulaştırılmaktadır. Kullanıcılarına çoğu zaman ücretsiz kargo imkanı sunmakta olan site, müşterilerin isteğine göre özel kurye hizmetlerinden yararlanmasına olanak sağlamaktadır. Özellikle ürünlerin daha hızlı gönderilmesini isteyen kullanıcıların tercih ettiği DHL, EMS, Fedex IE,... gibi kargo şirketleri, ürün bedelinin bir kaç katı taşıma ücreti alarak Türkiye'ye göndermektedir.

Önerilen İçerik; Gearbest Alışveriş Nasıl Yapılır?

Neoldu.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum