Gearbest Alışveriş Yorumları

Dünyanın en sevilen çevrimiçi alışveriş platformlarından Gearbest hakkında müşteriler tarafından yapılan yorumları bir araya getirdik. Form sayfaları, sosyal medya platformları ve web sitesindeki kullanıcılar tarafın yapılan Gearbest yorumları..
Gearbest Alışveriş Yorumları

Hong Kong merkezli e-ticaret platformu GearBest, 100'ün üzerinde kategorisi ve milyonlarca ürün çeşidiyle aylık 65 milyondan fazla kullanıcıya hizmet vermektedir.


Gearbest Yorum

Gearbest Yorum

Hong Kong merkezli e-ticaret platformu Gearbest, B2C girşimine sahip dünyanın en popüler alıiveriş siteleri arasında yer almaktadır. GEARBEST Hong Kong bünyesinde hizmet vermekte olan site, kullanıcılarına telefon ve aksesuarlarından çanta ve ayakkabıya, bilgisayar ve ofis malzemelerinden saat ve takılara, otomobil ve motosiklet aksesuarlarından yedek parçalara kadar aradığınız her şeyi en ucuz fiyata satın alabilirsiniz. Gearbest alışveriş sitesi üzerinden güvenli, hesaplı ve eğlenceli bir alışveriş için buraya tıklayınız.


Gearbest Türkiye İletişim

Gearbest Yorum

GearBest Türkiye alışveriş sitesi kullanıcılarına 4 farklı iletişim türü sunmaktadır. Çinli e-ticaret sitesi Gearbest'le iletişime geçmek isteyen kullanıcıların profil hesabına giriş yaparak "Destek Merkezi" sayfasını ziyaret etmesi gerekmektedir. Açılan sayfa üzerinden sorununuzu belirleyerek "Facebook Messenger, Bilet Açın, Canlı Sohbet ve Bizi Arayın" seçeneklerine tıklayarak müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.


Gearbest Alışveriş Yorumları

Gearbest Yorum

GearBest, dünya üzerinden aylık 65 milyondan fazla aktif kullanıcısıyla dünyanın en büyük e-ticaret platformları arasında yer almaktadır. Ağırlıklı olarak teknoloji ürünleri satan Çinli site, 100'den fazla kategorisiyle aradığınız her şeyi en hesaplı fiyata satın alma fırsatı sunmaktadır. 

Gearbest İndirim Kuponu

Dünyanın en popüler e-ticaret siteleri arasında yer alan Gearbest hakkında olumlu ve olumsuz müşteri yorumlarını inceledik. Çinli alışveriş sitesi üzerinde yaptığımız araştırmalar sonucunda müşterilerin %90'ının Gearbest alışveriş işlemlerinden son derece memnun olduğunu görüntüleyebilirsiniz. İşte sosyal medya platformları, form siteleri ve şikayet sayfalarında yer alan GearBest alışveriş yorumları;

Pandaadam

Kullanımı, ara yüzü ve kategorileri oldukça basit ve anlaşılır. Hele Türkiye Gearbest çıktı çıkalı dil bozukluklarını da ortadan kaldırdılar. Gerçekten çok yararlı bir site ne ararsan var hemde bedavadan biraz pahalıya! :)


Cem Bayül

Gearbest alışveriş sitesiyle Neoldu.com'da gördüğüm içeriklerle tanışmıştım. İlk alışveriş deneyimimi gönül rahatlığıyla yaptım. Ürünüm totalde 14 gün içerisinde teslim edildi. Elektrikli bir süpürge almıştım ve gerçekten harika bir makine!


AtlıBandana

Gearbest'te en sevdiğim şey satın alacağınız ürünün Türkiye Deposunda olması durumunda hiç bir gümrük vergisi vs ödemiyor olmanız. Çinli site sizin adınıza her şeyi ödemiş bile!:D


Rabu

Hızlı teslimat yöntemiyle ufak ödemeler karşılığında kargo ödemesi yaparak siparişim çok hızlı elime ulaştı. Kesinlikle belirli bir kaliteye ulaşmış ender alışveriş platformlarından bir tanesi.


Burak Önder

Gearbest'ten çok komik bir fiyata saat satın aldım. Açıkcası gelecek olan üründen pek de beklentim yoktu. Saat elime ulaştığında gördüğüm tek şey adamların görsellerde sunduğu ürünün aynısını hatta çok daha kalitelisini göndermişler. Gerçekten Çin malı Çin malı diyoruz da adamlar yapıyor abi.


Ezgi Yolcan

Kasım ayında satın aldığım iPhone silikon kılıflardan iki tanesinin rengi istediğimden farklı gönderildi. Durumu derhal Gearbest satıcısına bildirdim. Mağaza yetkilisi gönderilen telefon kaplarının bende kalmasını ve tüm siparişimi yeniden tarafıma göndereceklerini ilk siparişimin de onlardan bana bir armağan olduğunu söylediler. Bu kadar ince düşünen esnaflar kalmış mıydı yahu?:) 


Okitorat

Teknolojik ürün almak isteyenler için harika bir site. Kesinlikle bu konuda uzmanlaşmış bir platform. Fiyatlarda son derece ucuz. Gearbest benim için bir yaşam tarzı..


aristhat

Bugün sms geldi ptt'den gönderi kabul edilmiştir diye artık takip edebiliyorum


Ev Dekorasyon Güçlü Ltd.

Gearbest ev bahçe ve dekorasyon kategorisinden yaptığım alışverişlerde satın aldığım ürün bedeli 1326.70 TL ödedim. Aynı ürünleri Türkiye'de hizmet vermekte olan yapı marketler üzerinde karşılaştırdığımda 1600 TL civarı karda olduğumu gördüm. Kesinlikle bir kaç hafta beklemeye değer. Çin malı diyip geçmeyin her şey harika!


Gearbest Şikayet

Gearbest Yorum

Gearbest hakkında yapılan alışveriş yorumları arasında yer alan şikayetleri bir araya getirdik. Müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefleyen Çinli e-ticaret sitesi GearBest.com, %90'ın üzerinden memnuniyet sağlamış olsa da bazı kullanıcılar tarafından şikayet edilmektedir. Gearbest hakkında yapılan şikayet bildirileri;


emrhann

Ben Gearbest'ten urun aldim bu urun turkiyeye geldi fakat ptt nin sitesinde takip ettigimde gozukmuyor oysaki takipli aldım gearbest kargo ismi Ptt line diye geçiyor (express kargo) lojistik sirket TRYZZXPTT bu yöntemle gearbestten satin alanlar varsa yurticine girdiginde takip edebilen var mi ? Nereden takip edecegim musteri hizmetlerini aradim onlarda bi fayda etmedi.


Emircan

10/08/2019 15:27:14 pm bu tarihte sipariş veriyorum ürün halla gelmedi. belgium, departure to country of destination
2019-08-26 14:58:48
belgium, bpost has received the ıtem
2019-08-22 04:00:45
ıtem is announced / bpost received the information gibi mesajlar atılıyor ve halla güncelleme yok lütfen ne zaman gelecek bu ürün.


Altay

GearBest firmasından dibea markalı bir kablosuz süpürge aldım. Bir süre kullandıktan sonra cihaz bozuldu. Müşteri hizmetlerine bildirdim. Arızayı tarif ettim. Video gönderdim. Seri no. Soruyorlar. Ürün ambalajı üzerinde seri no. yok. 


Muhammed

Gearbest’ten 05.08.2019 tarihinde sipariş verdim, beş gün geçmesine rağmen siparişim yok gözüküyor ve siparişimi takip edemiyorum, durum nedir? Türkiye'ye geldi mi gelmedi mi ne zaman gelir hiçbir şey belli değil, gerçekten sinir bozucu bir durum. En kısa zamanda bu işi halletmenizi umarım, mağduriyetin halledilsin.

Not: Gearbest hakkında tüm merak ettiğiniz soru, öneri ve şikayet bildirilerinizi sayfamızın alt kısmında yer alan "Yorum Yap" bölümüne tıklayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Önerilen İçerik; Hesaplı Alışverişin Adres: Gearbest Nedir?

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.