Falda Tavşan Görmek Ne Anlama Gelir

Falda tavşan görmek ne demektir? Falında tavşan çıkan kimse hakkında ne söylenir? Falcılar kahve falında tavşan görmek hakkında nasıl yorum yaparlar? İşte cevaplar...
Falda Tavşan Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Tavşan Görmek Ne Demektir?

Falda tavşan görmek, kısa süreli duygu yoğunluklarına işarettir. Kimi falcı tavşan için kısa süreli mutluluk derken kimisine göre kısa süreli üzüntü demektir. Her ne olursa olsun kısa süreceği belirtilir. Bu yüzden fal baktıran kimsenin güzel gelişmeler karşısında çok fazla umuda kapılmaması, üzücü olaylar karşısında da çok endişe etmemesi söylenir çünkü her ikisi de geçicidir. 

Kimi kahve falı bakan kimselere göre falda tavşan çıkması aldatmak demektir. Fal sahibinin eşini ya da sevgilisini aldatacağı söylenir. Tavşanın kulakları büyükse aldatma haberinin çabuk duyulacağı rivayet edilir. Bazı falcılar, büyük kulaklı tavşan demek, arkanızdan dedikodunuzu yapan kimseler demiştir. Arkanızdan konuşan kimseler sizi kıskanıyor ve itibarınıza zarar vermeye çalışıyor denir.

Kimi falcılara göre falda tavşan görmek demek, falda çıkan diğer nesnelere göre yorumlanır. Eğer tavşanın yanında köpek ya da tilkiye benzer başka hayvan varsa o zaman kısmetinizin kapanmasına işarettir. Tavşanın yanındaki köpek kısmetinizi engelleyen kimsedir. Bu kimse rakip ya da düşmanınızdır ve size karşı galip gelecektir yorumu yapılır.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum