Falda Şadırvan Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve falında şadırvan görmek ne manaya gelir? Falda çıkan şadırvan nasıl yorumlanır. Merak ettiğiniz cevaplar bu haberimizde...
Falda Şadırvan Görmek Ne Anlama Gelir

Kahve Falında Şadırvan Görmenin Anlamı

Şadırvan görmek, kahve falı yorumlarına göre bazen iyi bazen kötü manalara gelir. Hayırlı manasına baktığımızda müjdeli haber demektir. Bu haber öyle yakındır ki yoldadır denir. Gelecek haber ile birlikte sıkıntılı günleriniz geride kalacak ve ferahlayacaksınız diye yorumlanır. Fal baktıran kimse için aklında tasarladığı ve eyleme geçirmek istediği düşünceler varsa onlar için tam zamanı olduğu söylenir. Yakın zaman için karşısına çıkacak fırsatı iyi değerlendirdiği takdirde çok mutlu olacağı rivayet edilir. 

Olumsuz manasına baktığımızdaysa falda çıkan şadırvan, kötülük manasına gelir. Bu kötülük şadırvanın gölgesindeki kimselerden birinden gelecektir diye yorumlanır. Yani yakın çevrenizde bulunan ve aynı ortamı paylaştığınız bir kimes size kötülük yapacak denir. Falcı kimseler eğer şadırvan büyükse ve kocaman çatısı varsa o zaman bir kimseye yardım edeceksiniz şeklinde yorumlar. 

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum