Falda Külah Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda külah görmek ne demek? Falında külah çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan dondurma külahı neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Külah Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda Külah Görmek Ne Demektir?

Falda külah görmek, kalabalık insanlar manasına gelir. Usta falcılara göre falında dondurma külahı gören kimse kalabalık insan topluluğunun arasına girecektir. Bazı falcılara göre ise fal baktıran kimse bu kalabalık insan topluluğuna liderlik edecektir. 

Kimi falcı için kahve falında külah görmek büyük başarı demektir. Kahve falında çok sık rastlanmayan bu şekil eğer net biçimde ortaya çıkmışsa o zaman fal sahibinin büyük başarıya imza atacağı rivayet edilir. Bu falcılara göre; kişi öğrenciyse sınavda derece yapabilir, çalışıyorsa birden ünvanı yükselir, çalışmıyorsa da kendi sosyal çevresini aşan ve daha geniş çevrelerde adının duyulmasını sağlayan başarılı işlere imza atabilir yorumu yapılır.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan külah yalnızlıktır. Külahın dibine doğru küçülen şekli, fal baktıran kimsenin kendi kabuğuna çekileceğine ve diğer insanlardan uzaklaşmak isteyeceğine yorumlanır. Yorumcular; duygu değişimlerine bağlı olarak bıkkınlık, tükenmişlik, anlaşılamama gibi kişiyi yalnızlığa itecek düşüncelere karşı dikkatli olmasını, böyle bir durumla karşılaşırsa arkadaşlarına daha çok vakit ayırması gerektiğini ve durumunu onlarla paylaşması gerektiğini belirtmişlerdir.


Kahve Falında Külahta Dondurma Görmek

Falda külahta dondurma görmek, kişinin geçmişte yaşamış olduğu kötü olayları unutup önüne bakacağına, hayatına birisinin gireceğine, hayattan zevk almaya başlayacağına, kötü günlerden git gide uzaklaşacağına işaret etmektedir.

falda-kulah-gormek.jpg

Falda külah görmek, kişinin eş, dost veya akrabalarından biri sayesinde içinde bulunduğu durumdan kurtarılacağı demektir. Fal sahibinin lüks bir ömür yaşamaya başlayacağı, dilediğini elde edebileceği, işinde çok iyi yerlere geleceği, mal varlığının olacağı anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Küçük Külah Görmek

Falda küçük külah görmek, fal sahibinin eğitim hayatında çok fazla çaba gösterip iyi bir işe sahip olmak istediğine, bazı sebeplerden dolayı okulunu bırakmak zorunda kaldığına, ileride karşısına çok iyi bir fırsatın çıkacağına, bu fırsatı fal sahibinin çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.


Kahve Falında Dondurma Topları Görmek

Falda dondurma topları görmek, kişinin uzun zamandır hayatındaki çözülmeyen problemlerin çözüm bulacağına, bir sebepten dolayı başka bir şehre gideceğine, ailesinden uzun süre boyunca uzak kalacağına alamet eder.


Kahve Falında Dondurmacı Görmek

Falda dondurmacı görmek, kişinin elinde bulunan imkanlarla bir şeyler yapmaya çalışacağına, işinde yavaş yavaş başlayıp daha sonra büyük adımlar atmaya başlayacağına, endişe duyduğu olayların çözüme kavuşacağına işaret eder.


Kahve Falında Dondurma Yiyen Birini Görmek

Falda dondurma yiyen birini görmek, kişinin eşiyle beraber zor bir döneme gireceğine, kendisinin bu dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, eşinin ise çok fazla yıpranacağına, evliliklerinde sorunların baş göstereceğine, anlaşmazlıkların olacağına rivayet eder.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.