Falda Köpek Balığı Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda köpek balığı görmek ne demek? Falında köpek balığı çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan köpek balığı neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Köpek Balığı Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda Köpek Balığı Görmek Ne Demektir?

Falda köpek balığı görmek üzücü gelişmeler manasına gelir. Kişinin başına gelecek kötü olaylara yorumlanır. Usta falcılara göre falında köpek balığı gören kimsenin üzerinde uğursuzluk vardır. Ne yapsa hep kötü sonuçlar alıyordur. Başarısızlıkları, talihsizlikleri hep üst üste geliyordur. Bu kötü dönem geçici olacaktır. Falcılar, kişi için bu dönemde biraz geri planda kalmayı ve ciddi kararlar almamayı tavsiye ederler.

Kimi falcı için kahve falında köpek balığı görmek kendinize çeki düzen vermeniz için uyarıdır. Bu falcıların dediğine göre fal baktıran kimse son dönemde kendini biraz salmıştır. Kişinin bu durumu onun için iyi olmayan sonuçlar ortaya çıkarmadan kendini toparlaması ve hayatına çeki düzen vermesi gerekmektedir. Aksi halde her şey daha kötüye doğru gidecektir.

Kahve falı yorumcularının bir kısmı ise falda çıkan köpek balığı için azimli olmak demiştir. Fal sahibi için bu aslında mesajdır. Hayatta karşılaştığı zorluklara karşı direnç göstermelidir. Yoluna çıkan engelleri bir bir aşmalı, takıldığı yer olursa asla pes etmemeli ve tekrar denemelidir. İnsan mücadelesini sonuna kadar götürdüğü takdirde başarıyı görebilir. Her zaman azimli olmalı ve işi sıkı tutmalıdır.


Kahve Falında Köpek Balığı Kuyruğu Görmek

Falda köpek balığı kuyruğu gören kişinin, sorunlarından kurtulup, huzurlu ve mutlu bir ömür geçireceğine, hayatı boyunca pişman olacağı bazı pis işler yapacağına işaret etmektedir.

falda-kopek-baligi-gormek.gif

Falda köpek balığı görmek, fal sahibinin pratik bir zekaya sahip olduğu, karşısına çıkan sorunları pratik çözümleri ile ortadan kaldıracağı demektir. Kişinin düşmanlarının oldukça sevineceği bazı tatsız olaylar yaşayacağı anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Köpek Balığı Kafası Görmek

Fal yorumcularına göre falda köpek balığı kafası görmek, kişinin hasta bir yakınına maddi ve manevi destek sağlayacağına, onun yanında olduğunu hissettireceğine, her türlü sıkıntıda yanına koşacağına delalet eder.


Kahve Falında Yunus Balığı Görmek

Falda yunus balığı görmek, kişinin etrafındaki insanların yardımıyla birlikte içinde bulunmuş olduğu sorunlardan ve sıkıntılardan çok kolay bir şekilde kurtulacağına alamet eder.


Kahve Falında Kocaman Bir Köpek Balığı Görmek

Falda kocaman bir köpek balığı görmek, kişinin sahip olmuş olduğu zenginliği ve bolluğu kaybedeceğine, bu zenginliğini geri kazanmak için istemediği işlerde çalışacağına rivayet eder.


Kahve Falında Köpek Balığı Yavrusu Görmek

Falda köpek balığı yavrusu görmek, fal sahibinin planlarını ve projelerini gerçekleştirmek için hiç istemediği biriyle buluşacağına, geleceğinin daha parlak olması için sevmediği insana yakınlaşacağına işaret eder.


Kahve Falında Bir Sürü Köpek Balığı Görmek

Falda bir sürü köpek balığı görmek, kişinin herkesten gizli bir ilişki yaşayacağına, bu ilişkisinin biri tarafından öğrenileceğine, fal sahibinin utancından gün yüzüne çıkamayacağına alamet eder.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum