Falda Kepçe Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda kepçe görmek ne demek? Falında mutfak kepçesi çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan servis kepçesi neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kepçe Görmek Ne Anlama Gelir?

Falda Servis Kepçesi Görmek Ne Demektir?

Falda kepçe görmek maddi durumun iyileşeceğine işarettir. Rahat ve bolluk içinde olacağınız döneme işaret eder. Usta falcılara göre falında servis kepçesi gören kimsenin eline para geçecektir. Bu para ile varsa borçlarını kapatacak ve rahata erecektir. Borcu yoksa parayı mal ve mülk sahibi olmak için kullanacak yahut gezip, eğlenecek ve kafasını dinleyerek rahatlayacaktır.

Kimi falcı için kahve falında kepçe görmek sofranıza gelecek bereket manasına gelir. Bu falcılara göre fincanda görünen kepçenin boyutuyla aynı oranda sofranızın bereketi artacak, ailecek güzel nimetlerden istifade edecek ve evinizde mutlu günler göreceksiniz denir.

Kahve falı yorumcularının bazılarına göre ise falda çıkan mutfak kepçesi iki yüzlü insan demektir. Size karşı dost görünen fakat arkanızdan iş çeviren kişiye işarettir. Bu yorumculara göre sizi kıskanan ve ondan iyi olmanızı istemeyen kimselerden uzak durmalısınız. Bu kimseler başınıza iş açabilir ya da yolunuza engeller çıkarabilir.


Kahve Falında Kaşık ve Kepçe Görmek

Falda kaşık ve kepçe görmek, kişinin çok büyük bir miktarda kazanç elde edeceğine, hayallerine kavuşmak için çok fazla çaba göstereceğine ve hayallerine çok geçmeden kavuşacağına işaret eder.

falda-servis kepcesi-gormek.jpg

Falda servis kepçesi görmek, kişinin hayatında büyük sorunlar yaşayacağı, sıkıntılarının gün geçtikçe daha da artacağı demektir. Ayrıca falda servis kepçesi görmek fal sahibinin endişe duyduğu bazı konulardan zarar göreceği anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Kepçe Kulak Görmek

Falda kepçe kulak görmek, fal sahibinin çok büyük bir olay yaşayacağına, bu olayın kendisini çok üzeceğine, işine odaklanamayacak duruma geleceğine, etrafındaki insanlara zarar vereceğine rivayet eder.


Kahve Falında Yemek Kepçesi Görmek

Falda yemek kepçesi görmek, kişinin aldığı tüm kararların ve sorumlulukların kendisine ağır geleceğine, bir anda bu kadar yükün altına girince kaldıramayacağına, kendisini kötü hissedeceğine delalet eder.


Kahve Falında Çorba Kepçesi Görmek

Falda çorba kepçesi görmek, kişinin aile hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, el attığı işlerde başarısını gösterip kendisini kanıtlayacağına, her işini kusursuz bir şekilde yapmaya çalıştığına alamet eder.


Kahve Falında Tahta Kepçe Görmek

Falda tahta kepçe görmek, kişinin bolluk ve bereket içerisinde giden hayatının tam tersine döneceğine, ekmek bulamayacak hale geleceğine, işini kaybedeceğine rivayet etmektedir.


Kahve Falında Kepçeyle Toprak Kazan Birini Görmek

Falda kepçeyle toprak kazan birini görmek, fal sahibinin kendisini kıskanan kişiler tarafından eleştirileceğine, kişinin kendisi hakkında ileri geri konuşan insanlardan hesap soracağına, daha sonra mahkemelik olacağına işaret eder.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.