Falda Kedi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda kedi görmek ne demek? Falında kedi çıkan kimse için bu falın yorumu nasıldır? Usta falcılara göre falda çıkan kedi neye işarettir? İşte cevaplar...
Falda Kedi Görmek Ne Anlama Gelir

Falda Kedi Görmek Ne Demektir?

Falda kedi görmek kötü manalara gelir. Nankörlük, ihanet, arkadan iş çevirme gibi anlamlara yorumlanır. Usta falcılara göre falında kedi gören kimse arkadaşı tarafından ihanete uğrar. Kedi için normal hayatta nasıl nankör tanımı yapılıyorsa falda çıkan kedi için de aynı yorum yapılır. Sizi satacak ya da arkanızdan oyun çevirecek kişi manasına gelir.

Kimi falcı için kahve falında kedi görmek maddi kayıp demektir. Bu falcılara göre kişinin işleri beklediği gibi gitmeyecek ve maddi kayıp yaşayacaktır denir. Ayrıca faldaki diğer şekillere göre yorum yapılır. Kedi şekli, fincanın ağız tarafına yakınsa yakın zaman içinde sıkıntılı günler gelecektir denir. Fincanın dip tarafına yakın tarafta çıkan kedi şekli uzun vadede sıkıntı yaşanacağına yorumlanır.

Bazı kahve falı yorumcularına göre falda kedi çıkması geçici üzüntü demektir. Bu yorumculara göre alınacak haberler fal baktıran kimsede üzüntü yaratacaktır fakat bu durum kısa sürecektir. Ardından gelecek başka haber ya da yaşanacak gelişmeler ile birlikte üzüntü yerini sevince bırakacaktır denir.

 

NeOldu.com / Özel Haber

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.