Falda Dinozor Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve falında dinozor görmek ne manaya gelir? Kahve falında dinozor gören kişi için bu fal yorumu nasıl yapılmalıdır? Kahve falında dinozor görmek veyahut dinozor yavrusu görmek neye işaret ediyor? İşte, cevapları;
Falda Dinozor Görmek Ne Anlama Gelir?

Kahve Falında Dinozor Görmek Ne Demektir?

Falda dinozor görmek birçok falcı tarafından şu şekilde yorumlanıyor;

Kahve falında dinozor görmek, geçmişte yaşadığınız bazı olayları takıntı hale getirdiğinizi gösterir. Geçmişin izlerini hala aklınızın bir kenarında yer edindiğine ve bu durumda sizi sürekli üzdüğüne işaret eder. Unutamadığınız bir olay peşinizi bir türlü bırakmıyor. Falda dinozor görmek; geçmişe bağlı yaşamanın sizi yıprattığına ve yaşamdan tat almadığınıza yorulur.


Kahve Falında Dinozor Simgesi Görmek

Kahve fincanında dinozor simgesi görmenin anlamı; unutamadığınız eski bir ilişki ya da kötü bir olay demektir. Bazı anılarınızı silmek yerine düşünerek daha da büyütüyorsunuz. Bu durum da anınızı mahvetmenize neden oluyor. Her şeyi bir kenara atın anı yaşayın.

kahve-falinda-dinozor-gormek.gif

Kahve falında dinozor görmek, hayallerinizin gerçekleşeceği, elinize büyük bir para geçeceği demektir. Bir mal mülkten veya satışı gerçekleşecek olan arsadan hakkınıza düşen parayla bir iş kuracağınız, bu işte çok başarılı olup paraya doyacağınız anlamına gelmektedir.


Kahve Falında Dinozor Yavrusu Görmek

Kahvede dinozor yavrusu görmek, eskiden tanıdığınız bir insandan haber alacağınıza işaret eder. Bu haber sizi mutlu edecek ve o kişi ile tekrardan görüşmeye başlayabilirsiniz. Geçmişte dargın olduğunuz birileri olabilir, o kişilerle yakın zamanda karşılaşabilirsiniz.


Kahve Falında Dinozor Yumurtası Görmek

Kahve falında dinozor yumurtası çıkması, yeni sıkıntıların filizlendiğinin habercisidir. Geçmişte yaşadığınız kötü olayların tekrardan gün yüzüne çıkacak ve sizi mutsuz edecektir.

Kahve falında görülen dinozor çoğu kahve falı yorumcusuna göre, unutulmayan bir sevgiliye işaret eder. Artık geçmişi bırakarak yeni aşklara yelken açmanızın tam zamanıdır.


Kahve Falında Dinozor Kafası Görmek

Kahve falında dinozor kafası görmek, kişinin otorite sahibi olacağına, elinde pek çok imkan geçeceğine, bu imkanları çok iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder. Ayrıca çok yakın olduğunuz birisinin size yardım etmek isteyeceğine, bu kişiden yardım almakta kararsızlık yaşayacağınıza delalet eder. Yakınlarınızdan fikir alacağınıza, kişinin size çıkar için yardım edip etmediğini öğreneceğinize alamettir.


Kahve Falında Dinozor ve Kalp Görmek

Kahve falında dinozor ve kalp görmek, geçmişte birlikte olduğunuz birisiyle yeniden birleşeceğinize, eski sevgiliniz ile tekrar karşılaşıp ilk günkü hisleri tekrar yaşayacağınıza alamet eder. Ayrıca gideceğiniz ortamlarda bütün insanların ilgisini çekeceğinize de delalet eder.


Kahve Falında Dinozor ve Yılan Görmek

Falda dinozor ve yılan görmek ise, kötü niyetli bazı insanların arkanızdan olur olmaz konuşacağına, hatta size iftira atacağına yorulur. Yaşayacağınız bir ilişkinin aileniz tarafından istenilmeyeceğine ve ailenizin üzüleceğine işaret eder. Seçimleriniz anne ve babanız tarafından hoş görülmeyeceğine bu nedenle aile ve aşk arasında kalacağınıza, sıkıntılı günler geçireceğinize alamettir.

NeOldu.com / Fal Yorumu

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum