Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Eşsiz tasarımlarıyla her zevke uygun mobilyalar üreten uzun ömürlü mobilya markalarını sizlere sıraladık. İşte en kaliteli mobilya üreten markalar;
Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Evimizin her köşesini saran mobilyalar, modern tasarım ve konforlu yapısıyla her an kullandığımız ürünlerdir. Uzun ömürlü ve kullanışlı ürünlere sahip olmak için mobilya kalitesinin son derece önemli olduğunu söyleyebiliriz. Sizlere ideal hizmet sunan ve evinizin her köşesinde fark yaratan oldukça fazla mobilya markası mevcut. Kaliteli ve modern tasarımlı ürünler ile evinizi, iş yerinizi ya da diğer kullanım alanlarını şık ve konforlu hale getirebilirsiniz.

En İyi Mobilya Markaları

#MarkaKuruluş Yılı
1IKEA1943
2Bellona1995
3İstikbal1957
4Enza Home1976
5Mudo1964
6Doğtaş1972
7Yataş1976
8Tepe Home1997
9Alfemo1997
10Roche Bobois1960

Evinizi özgün hale getirmeniz ve uzun ömürlü ürünlere ulaşmanız için mobilya markası son derece önemlidir. Herhangi bir mobilya ürünü aradığınızda sizlere sunulan farklı markalar olduğunu görebilirsiniz. Güven veren kaliteli markaları tercih ederek uzun yıllar dayanan, konforlu ve modern tasarımlara ulaşabilirsiniz. Bu sayede evinizin her köşesinde kullandığınız mobilyalardan memnun kalabilir ve uzun yıllar kullanabilirsiniz. Modern tasarım, dayanıklılık ve uzun ömürlü mobilyalara ulaşmanız için sizlere en iyi mobilya markalarını sıraladık.

İşte en iyi mobilya markaları;

1. IKEA

Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Ikea, 1943’de Ingvar Kamprad tarafından İsveç'te kurulan bir markadır. Aynı zamanda 2018 yılından bugüne kadar dünyanın en büyük mobilya perakendecisi olmayı başarıyor. Montaja hazır mobilya seçenekleri, mutfak aletleri ve ev aksesuarları tasarlayarak sizlere sunan İsveçli şirketler grubu, tüm dünyada popüler bir marka olmayı başarıyor. Tüm ev ihtiyaçlarına uygun üretim yapan markanın, geniş mağazalar ile hizmetinizde olduğunu görüyoruz. Ikea, özgün tasarımlar oluşturmanızı sağlayarak evinizi özelleştirmenizi sağlıyor. Aynı zamanda ‘’Ikea Etkisi’’ olarak anılan bilimsel eğilime de adını veren popüler bir markadır.

Ikea yalnızca mobilya ürünleri ile değil stratejik reklam kampanyalarıyla da herkesi etkisi altına alan bir markadır. Ikea mağazaları genelde labirent şeklinde tasarlanıyor. Bu sayede müşterilerin tüm ürünleri görmesi ve satın alması mümkün. Evinizin ihtiyacına yönelik neredeyse tüm ürünleri sunan markanın, kaliteli ve modern seçenekleri sizlere sunduğunu görüyoruz. Aynı zamanda kolay ve pratik kurulum ile herkesin evinde kolaylıkla kurabileceği mobilyaları sizlere sunuyor. Bu sayede evinizde mobilya kurarak keyifli vakit geçebilir ve özgünleştirilmiş tasarımlar oluşturabilirsiniz. Şık ve modern tasarımı sizlere sunan markanın tüm dünyada tercih edilen en kaliteli mobilya markalarından bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz.

2. Bellona

Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Ev mobilyası dendiğinde akla ilk gelen markalardan bir tanesi de Bellona’dır. Bellona, 1957 yılında Kayseri’de kurulan ülkemizin en sevilen markalarından bir tanesidir. Markanın sevilmesini sağlayan unsur ise kalitesi ve modern tasarımıyla ön plana çıkmasıdır. Bellona mağazaları ülkemizin her şehrinde yüzlerce mağaza ile hizmet sunuyor. Bu sayede mağaza ulaşımının oldukça kolay olduğunu söyleyebiliriz.

Türkiye’nin en geniş bayii ağına sahip olan Bellona, oturma odası takımı, yatak odası takımı, yemek odaları gibi evinizin önemli mobilya ürünlerini sizlere sunuyor. Bellona, yenilikçi tasarımları ve konforlu ürünleri sayesinde her zevke hitap eden ürünleri sunuyor. Hayatında hiç mobilya almayanların dahi adını duyduğu markanın, kalitesi sayesinde ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Eğer çeşitli tasarım, dayanıklı ve uzun ömürlü mobilya arıyorsanız Bellona’yı güvenle tercih edebilirsiniz.

3. İstikbal

Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

İstikbal, 1957 yılında küçük bir mobilya atölyesi olarak sizlere sunuluyor. Üretim kapasitesinin üstünlüğü ve tasarımdaki özgünlük sayesinde yıllardır en kaliteli ve en popüler marka olmayı başarır. İstikbal, Türkiye'nin her yerinde mağazalarına kolayca ulaşabileceğiniz bir markadır. Türkiye'nin en geniş bayii ağına sahip olan markalardan biridir. Markanın modern ve kaliteli ürünleri sizlere sunarak uzun yıllardır tercih edildiğini söyleyebiliriz.

İstikbal, İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı ISO 500 listesinde 260. sırada yer alıyor. Aynı zamanda Avrupa'nın en büyük entegre mobilya üretim tesisine sahip olan bir markadır. Mobilya almayanların dahi ismini duyduğu popüler bir mobilya markası olduğunu görüyoruz. Özgün ve çeşitli tasarımları sizlere sunan markanın, her zevke hitap ettiğini söyleyebiliriz. Türkiye'nin neredeyse bütün şehirlerinde mağazaya sahip olan marka, kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve kaliteli ürünler bulabileceğiniz bir markadır. Genel olarak Türkiye'nin kaliteli, uzun ömürlü ve her zevke hitap eden markalarından bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz.

4. Enza Home

Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Enza Home, Yataş Grubun konsept mobilya markası olarak karşımıza çıkıyor. 1976 yılında kurulan Yataş, sünger ve mobilya üretim firması olarak sizlere sunuluyor. Genel olarak sünger, yatak, baza baza başlığı sunan markanın Enza Home ile konsept ürünleri sizlere sunduğunu görüyoruz. Enza Home, ülkemizde popüler hale gelen, yenilikçi bir mobilya markasıdır. Dünya çapında konsept mağaza anlayışıyla sizlere hizmet veren markanın konforlu ve kaliteli ürünleri sizlere sunduğunu görüyoruz.

Enza Home, kaliteyi estetikle buluşturarak farklı tasarımları sizlere sunan bir markadır. Koltuk takımları, yatak odası takımları ve farklı mobilyalar yanı sıra aksesuar tasarımları ile de dikkat çekiyor. Duvar kağıdından, halıya kadar evinizin ihtiyacı olan tüm ürünleri sizlere sunuyor. Binlerce seçenek halinde sunulan zamansız ve çağdaş mobilyalar ile evinizi eşsiz bir görünüm katabilirsiniz. Yurtdışı ve yurt içinde yüzlerce Enza Home mağazasıyla tüketicilerin buluştuğunu görüyoruz. Bu sayede ulaşımı kolay mağazalar ile dayanıklı ürünlere ulaşmanız mümkündür. Genel olarak Enza Home, uzun ömürlü ve binlerce tasarımı sizlere sunan kaliteli bir markadır.

5. Mudo

Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Mudo, 1964 yılında Beyoğlu Fitaş Pasajı’nda 12 metrekarelik bir dükkanla doğan ve moda trendlerini takip ederek dünya modasını yansıtan bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Ülkemizde yüzlerce mağazası bulunan hazır giyim ve dekorasyon markasıın, mobilya sektöründe de ön plana çıktığını görüyoruz. Yenilikçi ve özgün tasarıma sahip olan mobilya ürünleri sayesinde popüler olmayı başaran marka, uzun ömürlü tasarımları sizlere sunuyor. Evinizin özgün ve eşsiz tasarım mobilyalarla donatılmasını istiyorsanız Mudo mobilyayı tercih edebilirsiniz.

Mudo, mobilya ürünleri yanı sıra aksesuar, hediyelik eşya, ve plak gibi ürünlerle ev dekorasyonu konusunda sıkça tercih edilen bir markadır. Evinizi Vintage mobilya tarzı ürünler ile döşemenizi ve özgün dekorasyon ürünleri ile evinize ayrı bir hava kapatmanızı sağlar. Tasarım açısından tercih edebileceğiniz en kaliteli ve en özgün ürünleri sizlere sunduğunu söyleyebiliriz. Genel olarak Mudo, dayanıklı, özgün ve uzun ömürlü mobilyaları sunan kaliteli bir markadır.

6. Doğdaş

Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Doğtaş, 1972 yılında Hacı Ali Doğan tarafından kurulan ve günümüze kadar kaliteli ürünleriyle popüler hale gelen bir markadır. Çanakkale’de kurulan markanın tüm Türkiye'ye yayılarak kaliteli ve çeşitli tasarımları sizlere sunduğunu görüyoruz. Uzun yıllar kullanabileceğiniz dayanıklı yemek odası takımları, oturma odası takımları, yatak odası takımları ve daha birçok mobilya seçeneğini sizlere sunuyor. Aynı zamanda aydınlatma, kitaplık ve puf gibi dekorasyon ürünlerini de sizlere sunduğunu görüyoruz. Bu sayede evinizin her köşesine kaliteli ve modern tasarımlı mobilyalar ile donatabilirsiniz.

Doğtaş mobilya, oldukça fazla tasarım mobilya ile sizlere sunuluyor. Dolayısıyla evinize ve zevkinize uygun ürünü kolaylıkla bulabilirsiniz. Türkiye'nin neredeyse her yerinde mağazası bulunan marka, kaliteli ve dayanıklı ürünler ile karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda dünyanın en önemli güvenlik sertifikası olan GS Belgesine sahip olduğunu görüyoruz. Genel olarak özetlememiz gerekirse, her zevke uygun tasarımda dayanıklı mobilya alabileceğiniz bir marka olduğunu söyleyebiliriz.

7. Yataş

Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Yataş, 1976 yılında Anadolu'nun ilk sünger fabrikası olarak karşımıza çıkıyor. 1979 yılında ise sünger yanı sıra yatak üretimine başlayan bir şirkettir. Yıllar içinde mobilya seçeneklerini de sizlere sunmaya başlar. Yataş, yüksek kalite ürünleri ve uzun ömürlü ürünleri sizlere sunan zengin hizmet anlayışına sahip bir markadır. Yenilikçi tasarımlarıyla her zevke hitap eden mobilyaları sizlere sunduğunu söyleyebiliriz. Dünyanın pek çok ülkesine ihracat yapan marka, fonksiyonel tasarım, yenilikçi ve yüksek kalite ürünleri sizlere sunar.

Yataş, Türkiye'nin en popüler ve en sevilen markalarından biridir. Özellikle kaliteli yatak konusunda ilk tercihlerden biridir. Markanın yatak, baza, baza başlığı ve ev tekstili konusunda ön plana çıkan ürünleri sizlere sunduğunu görüyoruz. Bu sayede yatak odanızı Yataş kalitesiyle döşeyebilir ve uzun ömürlü mobilyalara sahip olabilirsiniz. genel anlamda. Yataş, üllkemizin en çok tercih edilen ve beğenilen markalarından biridir.

8. Tepe Home

Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Tepe Home, 1969 yılında Prof. Dr. İhsan Doğramacı öncülüğünde Bilkent Holding’e bağlı olarak kurulan bir mobilya markasıdır. Mobilya markasının çeşitli tasarımdaki kaliteli ürünlerini tüketicilerine sunarak kaliteli ürünlere ulaşmanızı sağlıyor. Büyük mağaza zinciri olarak karşımıza çıkan Tepe Home, Uzun yıllardır öncü sektör deneyimi ile sizlere dünya trendlerini yansıtan bir markadır. Dünya standartlarında üretim yapan tesislerde Türkiye genelinde oldukça fazla mağazaya sahip olduğunu görüyoruz.

Tepe Home, ‘’Mutluluk evinizden başlar’’ felsefesi ile yola çıkarak kaliteli ve her zevke hitap eden tasarımları sizlere sunuyor. Birinci sınıf malzeme ve işçilik kalitesi ile çevre dostu ürünlere sahip olmanızı sağlayan mobilya markası, beklentileri karşılayan kaliteli bir markadır. Koltuk takımları, yemek odası takımları, yatak odası takımları ve birçok aksesuar seçeneğiyle kaliteli mobilyaları sizlere sunan Tepe Home, ülkemizin sevilen ve beğenilen kaliteli markalarından bir tanesidir.

9. Alfemo

Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Alfemo mobilya, ‘’Mutluluğun sırrı o’’ sloganıyla karşımıza çıkan kaliteli mobilya markalarından biridir. 1997 yılında mobilya pazarına giren markanın özgün tasarımlarla mobilya pazarında trendleri takip eden ürünleri sizlere sunduğunu görüyoruz. Şık ve farklı tasarımlar ile her zevke hitap eden markanın oldukça fazla ürünü sizlere sunduğunu görebilirsiniz. Aynı zamanda ülkemizin çoğu yerinde mağazası bulunan marka, her zevke hitap eden ürünlerine kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor.

Alfemo, koltuk takımı yatak odası, yemek odası ve köşe takımı gibi seçenekleriyle kaliteli ürünleri sizlere sunuyor. Evinize uygun tasarımda mobilya bulabileceğiniz bir marka olduğunu söyleyebiliriz. Oldukça çeşitli ürün yelpazesine sahip olan markanın farklı tasarım ve çeşitli ürün yelpazesi ile kaliteli mobilya markalarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

10. Roche Bobois

Evinize Şıklık Katan En İyi Mobilya Markaları

Roche Bobois, Fransız yaşam sanatını evinize taşıyan lüks mobilya markalardan biridir. İlhamını sanattan, sanatçıdan ve doğadan alan marka, 55’i aşkın ülkede yüzlerce showroomda yer alıyor. Roche Bobois, ünlü sanatçılar ve tasarımcılarla iş birliği içinde mobilyalar sunar. Fransız yaşam sanatının tüm tasarımda yansıtan marka, ilhamını sanattan ve doğanın renklerinden alarak sizlere sunuyor. Yaratıcılık dolu eşsiz tasarımlar ile sizlere sunulan mobilyaları tercih ederek evinizde özgün tasarımlara yer verebilirsiniz.

Roche Bobois, showroomu Cleo Guitton başkanlığında Fransa'dan gelen tasarım ekibi ile birlikte İstanbul'daki ekip tarafından dizayn ediliyor. Yüksek düzeyde kişiselleştirilen ve özel sipariş üzerine üretilen ürünleri sizlere sunuyor. Modern ve özgün tasarım sunan markanın Markanın Skyland HOM Dekorasyon Merkezi'nde showroom açarak eşsiz tasarımlarını sunduğunu görüyoruz. Genel olarak lüks mobilya anlayışını benimseyen ve yaratıcı tasarımlarıyla ön plana çıkan kaliteli bir marka olduğunu söyleyebiliriz.

MOBİLYA ALIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ?

  • Marka ve Kalite: Mobilya alırken dikkat etmeniz gereken ilk özellik kaliteli olmasıdır. Kaliteli markaları tercih ederek uzun yıllar kullanabileceğiniz dayanıklı mobilyalara sahip olabilirsiniz.
  • İhtiyaç Belirleme: Mobilya alırken ihtiyaçlarınızı belirlemeniz gerekiyor. Ihtiyacınıza uygun ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu aşamada hangi oda için mobilya alacağınızı belirlemeniz gerekir.
  • Ölçü Kontrolü: Mobilya alırken ölçü kontrolünü mutlaka yapmalısınız. Bulunduğunuz alana en uygun ölçüde ürünü tercih etmeniz gerekiyor. Aksi halde kurulum sonrasında sıkıntı yaşayabilirsiniz.
  • Tarz ve Tasarım: Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken en önemli özelliklerden biri de tarz ve tasarımdır. Odanıza en uygun tasarımı bulmanız gerekir. Güvenilir bir marka tercih ederek beğendiğiniz tarzda ürünleri inceleyebilirsiniz.
  • Malzeme Kalitesi: Mobilya alırken malzeme kalitesini incelemek son derece önemlidir. Malzeme kalitesi yüksek olan mobilyaların daha uzun ömürlü olduğunu söyleyebiliriz. Dolayısıyla kaliteli malzeme kullanan markaları tercih edebilirsiniz.
  • Renk ve Uyum: Mobilya tercihi yaparken elbette renk ve uyum standartlarına dikkat etmeniz gerekiyor. Zevkinize ve tasarımınıza uygun renkleri tercih edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.