Yapılışı Oldukça Pratik Olan En Güzel Erkek Saç Modelleri

Erkeklerin kolay ve hızlı saç modelleri arasında en popülerini sizler için bu içerikte bir araya getirdik. İşte en pratik erkek saç modelleri.
Yapılışı Oldukça Pratik Olan En Güzel Erkek Saç Modelleri

Hızlı ve Kolay Erkek Saç Modelleri

Erkekler, saçlarının düzgün olması ve güzel görünmesin i en az bayanlar kadar isterler. Ama genel olarak çalışma hayatı içerisinde olan erkekler, daha hızlı ve pratik yapılabilen saç modellerini tercih ederler. Bu yazımızda hızlı ve kolay yapılabilen en güzel erkek saç modelleri hakkında sizlere bilgi sunarak şık görünmenize yardımcı olacağız.

Kim demiş “moda dünyası kadınların etrafında döner” diye? Erkekler de moda dünyasında önemli bir yere sahiptir. Özellikle saç modelleri konusunda erkeklerin uygulayabilecekleri birçok stil ile birlikte, trend saç modeli bulunmaktadır. Peki, nedir bunlar? İşte kolayca uygulayabileceğiniz pratik saç modelleri.

Pratik Hacimli Saç Modeli

basit saç modelleri erkek

Fazla vaktinizi almayacak ama aynı zamanda sizi oldukça çekici bir hale getirecek bir saç modeli düşünüyorsanız pratik hacimli saç modeli tam size göre. Peki, bu model nasıl yapılır? İşte cevabı;

Elinize aldığınız ince telli tarak ile saçlarınızı önce geriye doğru tarayın. Daha sonra yan bir ayrım oluşturun. Bu işlemi yaptıktan sonra saçlarınızı kökünden ucuna doğru nazik hareketlerle tarayın. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra saçlarınıza hacim kazandırmak için avucunuza saç şekillendirici krem dökün ve parmak uçlarınızla saçlarınızın arasından başlayarak tarama işlemini gerçekleştirin.

3 Numara Saç Modeli

basit saç modelleri erkek

Kumral ve sarışın erkekleri son derece çekici gösterebilecek saç modellerinden biri de 3 numara saç modelidir. Her ne kadar bu model daha önceleri okullarda öğrencilere, cezaevlerinde mahkûmlara uygulatılan bir model olsa da moda dünyasında yer almasından sonra bir hayli rağbet görmeye başlayan bir saç modeli oldu.

3 numara erkek saç modeli, çok fazla uğraş vermeye gerek kalmadan şekillendirebileceğiniz bir modeldir. Sadece elinize biraz saç şekillendirici sprey ya da jöle dökün. Daha sonra saçlarınıza parmaklarınız yardımı ile şekil verin. Sonucun gayet mükemmel olduğunu göreceksiniz.

Dağınık Uzun Saç Modeli

basit saç modelleri erkek

Erkekler de saçlarını uzatmayı severler ama uzun saça şekil vermek biraz daha fazla zaman aldığından bu isteğe meyledenleri biraz geri durmaya itebiliyor. Dağınık uzun saç modeli, zaman almadan şekil verebileceğiniz bir model olduğu için saçlarınızı yeniden kestirmenize gerek kalmaz.

Saçlarınıza şekil vermek için saç şekillendiriciyi elinize sürün. Daha sonra parmaklarınızı kullanarak saçlarınızı tutam şeklinde şekillendirin. 5 dakikada basit bir şekilde yapabileceğiniz dağınık uzun saç modeli ile hem zamandan kazanacak hem de şık görünmenin keyfini yaşayacaksınız.

Erkek Topuz Saç Modeli

basit saç modelleri erkek

Erkeklerde uzun saç modası, son dönemlerde aldı başını gitti. Yanlardan kısaltarak üstlerin uzun bırakıldığı bu modelin şekil alması da bir hayli kolaydır. Yapmanız gereken tek şey, önce ince dişli bir tarak ile saçlarınızı düzleştirmek, daha sonra tepeden topuz yapmak olacak.

Saçlarınızın gün boyunca sabit kalmasını sağlamak için ise jöle veya saç şekillendirici sprey kullanabilirsiniz. Gayet güzel bir stile sahip olabileceğiniz bu saç modeli de yine en beğenilen ve hızlıca yapılabilen saç modellerinden biridir.

Erkekler için kolay saç modellerini detaylıca inceledik. Dilerseniz "Erkek Saç Modelleri & 2024 Uzun ve Kısa Saçlar" adlı içeriğimize tıklayarak diğer saç modellerine göz atabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum