Gözü Dışarıda Olan Erkekleri Kendinize Bağlamanın 10 Yolu

Erkekler bağlanmaktan korkarlar ve sürekli tek gözleri dışarıda olur. Bu içeriğimizde erkekleri bağlamanın yollarını bir araya getirdik.
Gözü Dışarıda Olan Erkekleri Kendinize Bağlamanın 10 Yolu

Erkekler de kadınlar gibi hoşlanmadıkları kişiye bağlanmazlar. Bunun sonucunda da gözleri dışarıda olan partnerlere sahip oluruz. Bu sebeple de aramızda güvensizlik gibi duygular öne çıkar ve ilişki içinden çıkılmaz bir hale girer. Yazımızda erkeğin gözünün dışarıda olmaması için yapmanız gereken şeylerden bahsettik.

İşte gözü dışarıda olan erkekleri kendine bağlama yöntemleri...

1. Onu Bunaltmayın

erkekleri bağlamanın yolları

Gün içinde gerekli gereksiz mesajlarınızla onu bunaltmayın. Sürekli arayıp; ''Beni özledin mi? Beni seviyor musun? Ne yapıyorsun? Resim yolla hemen? Az önce aradım topuklu ayakkabı sesleri geliyordu.'' demeyin.

Bu tür mesajlarla ne sizi daha çok sevmesini, ne de sizi özlemesini sağlayabilirsiniz. Bir hafta dişinizi sıkın. Gün içinde mesaj atmayın ve aramayın. İnanın, artık o sizi aramaya başlayacaktır.

2. Güler Yüzlü Olun

erkekleri bağlamanın yolları

Asla soğuk bir karşılama yapmayın. Güler yüzlü olun. Kapıyı açtığınızda siz gülümserken o, odun gibi suratınıza bakıp banyoya geçse bile moralinizi bozmayın. Zaten gün boyu iş yerinde canını sıkacak olumsuzluklar yaşanmıştır. Odun gibi suratın nedeni siz değil, gün içerisinde yaşanılanlardır. Ben de çalışıyorum dediğinizi duyar gibiyim. Bu haberi okuduğunuza göre partneriniz için bu fedakarlıkları yapmaya zaten hazırsınızdır.

3. Makyajı Onun İçin Yapın

erkekleri bağlamanın yolları

Markete giderken bile yaptığınız makyajı partneriniz eve gelmeden hemen önce de yapın. Yapın ki onun için hazırlık yaptığınızı, emek harcadığınızı anlasın. Özellikle onun için süslendiğinizin farkına varsın.

Evden birlikte çıkarken: ''Çabuk ol çabuk, bir kere de erken çık şu evden!'' diye sesleniyor ya size. Aslında makyajı başkaları için değil de kendisi için yaptığınızı hissettirebilseniz bu gecikmeyi asla sorun haline dönüştürmeyecektir.

4. Heyecan Verici Olun

erkekleri bağlamanın yolları

Hep diyoruz ya ateşli olun, onu heyecanlandırın diye. Kesinlikle bu kuralı atlamayın. Unutmayın ona göre sokaklar ve caddeler alev alev yanmakta. Etrafınızda onun ilgisini çekecek belki de yüzlerce kız bulunuyor. Bu yüzden onu sıkmadan sürekli bir heyecan içerisinde olun.

5. Onu Mutlu Edin

erkekleri bağlamanın yolları

Unutmayın bir ilişkinin olmazsa olmazı cinselliktir. Partnerinizin sizi mutlu etmesini istiyorsanız siz de onu yatakta mutlu etmelisiniz. Onunla olan cinsel ilişkinizi kendinizden emin şekilde gerçekleştirin. Ufak ayrıntılara takılmayın. Hatta ufak ayrıntılara kör, sağır olun.

6. Yatak Odanız Serbest Bölgeniz Olsun

erkekleri bağlamanın yolları

Asla yatak odanızda kavga etmeyin. Unutmayın yatak odası sadece uyuduğunuz bir yer değildir. Sizin mahreminiz olan o oda serbest bölgeniz gibi olsun. Onu yapmam, bunu yapmam demeyin. Kendinizi ona bırakın bazen de onun kendisini size bırakmasını isteyin.

7. Ufak Dokunuşlar Yapın

erkekleri bağlamanın yolları

Dokunarak, öperek ve okşayarak ilginizi gösterin. Unutmayın erkekler okşanmaktan hoşlanmaktadır. Her türlü temas erkeğin ilgisini üzerinize çekecektir. Böylece daha güçlü bir ilişkiniz olacaktır.

8. Sevişirken Küçük Oyunlarınız Olsun

erkekleri bağlamanın yolları

Küçük oyunlarla seks hayatınızı renklendirebilirsiniz. Bu sizin ilişkinizi daha diri tutacaktır. Sıradanlaşan ve renksizleşen cinsel hayat ilişkide mutsuzluğa neden olacaktır. Sonra neden sevgilim veya kocam beni aldattı demeyin. Unutmayın erkekler açtır. Doyurmazsanız gözü dışarıda olacaktır fakat bu oyunlarda sakın aşırıya kaçmayın.

9. Nelerden Hoşlandığına Dikkat Edin

erkekleri bağlamanın yolları

Bir de unutmamanız gereken önemli bir husus öpüşme sitiliniz. Kimi erkekler sert, kimileri ise duygusal öpücüklerden hoşlanır. Ayarı tutturmak tamamen sizin elinizde. Cinsellikte nelerden hoşlanmadıklarına dikkat edin ve bunları sakın uygulamayın.

10. Doğal Olun

erkekleri bağlamanın yolları

Doğal olmak erkekleri kendinize bağlama yöntemlerinden birisidir. Bir erkeğin en çok korktuğu şey makyajın altından beklemediği bir şey çıkmasıdır. Bu sebeple makyaj yaparken aşırıya kaçmamanız büyük önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir
Erkekleri Baştan Çıkartan Kıyafet ve AksesuarlarKadınların Aşk Hayatında Yaptıkları Hatalar

Gözü dışarıda olan ne demek?

Gözü dışarıda olan kişi elindekinden hoşnut değildir ve hayatına farklı tatlar tatmak istemektedir. Bundan dolayı da her zaman farklı alternatiflerin peşinde olmaktadır.

Bir erkek eve nasıl bağlanır?

Bir erkeği kendine bağlamanın birkaç tüyosu bulunuyor. Bakımlı olmak, doğal güzelliği öne çıkarmak, pozitif olmak, kompleks yapmamak, samimi olmak, görgü kurallarına uymak ve özgüvene sahip olmak bu tüyolardır.

Erkek ilişkiden ne bekler?

Erkeklerin ilişkilerden beklediği bazı şeyler vardır. Bunlar sevilmek, takdir edilmek, sadakat, ilgi görmek, beğenilmek, huzur, her şeyi konuşabilmek, rahatlık ve doyumlu bir cinsel hayattır.

Bir erkek cinsellikle bağlanır mı?

Bağlanma konusunda erkekler kadınlarla aynı süreçten geçse de aralarında bazı farklılıklar bulunmaktadır. Erkekler cinsel hazla, duygusal bağlılığı birbirinden ayırırlar. Dolayısıyla cinsellikle bağlanma söz konusu değildir. En azından sağlam bir bağ oluşturmayacaktır. Aynı bağı başkası da kolaylıkla oluşturabilir.

Bir erkek bir kadına nasıl aşık olur?

Bir erkeği kendinize bağlamak ve aşık etmek istiyorsanız yapmanız gereken birkaç şey vardır. Bunlar ona karşı şefkatli olmak, eksik ve zayıf yanlarını kapatmak, heyecan verici olmak, belirsizlikler yaratmak, daima doğal olmak, anlatmaktan keyif aldığı konular hakkında konuşmak, özel ve güçlü hissettirmektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum