Enes Batur Kimdir? Enes Batur Sevgilisi Kim ve Kaç Yaşında?

Türkiye’nin en başarılı Youtuber kullanıcısı olarak gösterilen ve paylaştığı her video ile takipçi sayısını her geçen gün arttıran Enes Batur kimdir? İşte, Hayal mi Gerçek mi filmi ile hayatını seyircilere aktaran Youtuber Enes Batur’un biyografisi...
Enes Batur Kimdir? Enes Batur Sevgilisi Kim ve Kaç Yaşında?

Çektiği videolar ve çıkardığı şarkılar ile gündemde kalmayı başaran Enes Batur Sungurtekin hakkında detaylı bilgiye bu yazımızdan ulaşabilirsiniz. İşte Türkiye’nin en başarılı içerik üreticilerinden Enes Batur Kimdir? Enes Batur Sevgilisi Kim ve Kaç Yaşında?


Enes Batur Kimdir?

Enes Batur Kimdir?

9 Nisan 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen Enes Batur, aslen Adanalıdır. Çektiği bir videoda annesi Arzu Sungurtekin’in Malatyalı, babası Fatih Sungurtekin’in ise Adanalı olduğunu söylemiştir. Lise hayatının ilk başlarında video çekmeye başladı ve günden güne izlenme sayısını artırdı.

Herkesin NDNG ismiyle tanıdığı Enes Batur, sevildiği kitlesi kadar bir o kadarda sevilmiyordu. Yıllar geçtikte bu ön yargı yavaş yavaş kırıldı. 2017’de katıldığı 44. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Youtuber Ödülünü kazandı ama sonradan geri alındı. 1 sene sonra 5. Altın Palmiye Ödül töreninde Yılın Sosyal Medya Fenomeni Ödülünü hanesine yazdırdı. Aynı sene içerisinde çekimleri tamamlanan Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmi sinemalarda yayınlandı. 31 Mayıs 2019’da sinemalara çıkan ikinci filmi Enes Batur Gerçek Kahraman, ilk filmin gölgesinde kaldı.

Yaz aylarının en çok izlenen programlarından birisi olan Survivor’a 2019’da konuk yarışmacı olarak katıldı. İlk önce Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü okuyan Enes Batur, yükselen kariyeri sayesinde İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümüne geçiş yapmıştır. Geçtiğimiz günlerde Enes Batur’un eski videosu yüzünden video yüklenmesi yasaklanmıştı.


Enes Batur Sevgilisi Kimdir?

Enes Batur Sevgilisi Kimdir?

2015 yılında Başak Karahan ile başladığı ilişkisine 2018 senesinde birlikteliklerine son verdiler. Bir süre sessiz kalan Enes Batur, 23 Mayıs 2019 tarihinde Damla Aslanalp ile evlilik oyunu oynadılar. Bu duruma kimse inanmadı ve çektiği bir videoda şaka yaptığını açıkladı. Şimdilik Enes Batur’un sevgilisi var mı yok mu bilmiyoruz.


Enes Batur Kaç Yaşında?

Enes Batur Kaç Yaşında?

1998 yılında Ankara’da doğan Enes Batur Sungurtekin, 23 yaşındadır. Türk içerik üreticisi, 2020 yılının son aylarında lüks otomobiliyle kaza yaptı. Kazadan en ufak yara almadan kurtulan Enes Batur arabada yalnız değildi. Yanında Ecenaz Üçer’de vardı. Kaza sonrası birbirlerini sarıldıkları an objektiflere yansıdı.


Enes Batur Şarkıları

Enes Batur Şarkıları

  • Sen Yerinde Dur (2018)
  • Gel Hadi Gel (2018)
  • Dolunay (2019)
  • Biliyom (2020)
  • Yüreğine İnan (2020)
  • Ayaz (2021)

Enes Batur Filmleri

Enes Batur Filmleri

  • Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? (2018)
  • Masa ile Koca Ayı 2 (2018)
  • Kafalar Karışık (2018)
  • Enes Batur Gerçek Kahraman (2019)
  • Enes Batur'la Buluşma (2021)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.