Dünyaca Ünlü En İyi 8 Moda Markası ve Popüler Ürünleri

Dünyaca ünlü giyim ve moda markalarını bu içeriğimizde listeledik. İşte ünlü kıyafet markaları ve satışa sunduğu ürünler...
Dünyaca Ünlü En İyi 8 Moda Markası ve Popüler Ürünleri

Dünyanın En Lüks ve En Kaliteli Moda Markaları

İnsanlar her zaman en iyi ve lüks ürünleri almak isterler. Bunun en önemli nedeni ise büyük markalara ait ürünlerin diğer ürünlere göre daha kaliteli olmasıdır. Sizler için bu içeriğimizde dünyanın en lüks ve bir o kadar da pahalı olan markalarını araştırdık.

Dünyanın en ünlü markalarını araştırdığımız içeriğimizde Versace, Armani, Burberry ve Gucci gibi moda ikonlarına yer verdik. Bu markaların en popüler ürünlerini de bir araya getirdik.

İşte dünya genelinde yer alan en popüler ve bilindik moda markaları...

1. Versace

Moda Markaları

Amazon
Fiyatlarını Gör
Versace
Markası Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Versace yani şirket ismi ile anmak gerekirse Gianni Versace S.p.A, İtalya’nın Milano kentinde 1978 yılında Gianni Versace tarafından kurulan bir marka. Lüks butik mağaza olarak bilinen Versace, günümüzde dünya üzerinde büyük mağaza zincirine sahip.

Gözlükten saate, giyimden lüks aksesuarlara kadar markanın bünyesinde birçok ürün yer alıyor. Ayrıca bu marka en iyi kadın parfümlerinden bazılarına ev sahipliği yapıyor. Dünyanın en bilindik ve en popüler markaları arasında yer alan Versace üzerinden yaptığınız alışverişlerle kendinize gösterişli ve şık bir hava katabilirsiniz.

2. Armani

Moda Markaları

Amazon
Fiyatlarını Gör
Armani
Markası Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Aynı Versace gibi Armani’de İtalya’nın Milona kentinden dünyaya açılan son yılların en popüler, lüks ve büyük mağazalar arasında. 24 Temmuz 1975’te Giorgio Armani tarafından kurulan marka dünyanın neredeyse her yerinde büyük mağaza zincirlerine sahip.

Dünyanın en çok tercih edilen markalarından Giorgio Armani’nin ürünleri arasında, haute couture, konfeksiyon ürünleri, ayak giyimi, gözlük, kuyum, kozmetik ürünleri, kol saatleri ve giyim aksesuarları bulunmaktadır. Şirket ürünlerini; Giorgio Armani Privé, Giorgio Armani, Armani Collezioni, Emporio Armani, AJ, Armani Jeans, Armani Junior ve AX, Armani Exchange etiketleri altında pazarlamaktadır.

3. Dolce & Gabbana

Moda Markaları

Amazon
Fiyatlarını Gör
Dolce & Gabbana
Markası Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Modanın merkezi İtalya’nın Milano kentinde yükselen bir başka dünya yıldızı Dolce Gabbana'dır. İtalyan iki modacı Domenico Dolce ve Stefano Gabbana tarafından 1985 yılında kurulan moda devinin ürünleri arasında giyim, ayakkabı, çanta, güneş gözlüğü ve saat gibi birçok ürün yer almaktadır.

Özellikle lüks ürünleri ile dikkat çeken Dolce Gabbana, Hollywood'da en pahalı markalar arasına girmeyi başarmış ve burada kendisini geliştirmeye devam etmektedir. Son olarak bu markanın yeni bir giyim tarzı oluşturduğunu da belirtelim.

4. Fendi

Moda Markaları

Amazon
Fiyatlarını Gör
Fendi
Markası Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Gelmiş geçmiş en iyi markalar listesinde yer alan Fendi, 1925 yılında İtalya'nın bir başka moda şehri Roma'da kurulmuştur. Kurucuları Adele Casagrande ve Edoardo Fendi'dir. Dünyaca bilinen Fendi markası, en iyi "baget" çanta üreticilerinden biridir. İlk olarak 1923 yılında Kürk atölyesi olarak piyasaya giren ve günümüzde LVMH'ye dönüşen uluslararası lüks eşya markasının yaratıcısı ise Karl Lagerfeld'dir.

5. Burberry

Moda Markaları

Amazon
Fiyatlarını Gör
Burberry
Markası Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Dünyanın en büyük moda markaları arasında yer alan Burberry, diğer moda markalardan farklı olarak İngiltere’de ortaya çıkmıştır. Kurulduktan hemen sonra hızlıca büyüyen marka, günümüzde her ülkede mağazası bulunan bir yapıya erişmiş durumdadır.

Şirket; moda evi, kıyafet, parfüm ve moda aksesuarları üreticisidir. Kurucusu Thomas Burberry’dir ve 1856 yılında ilk kez üretime başlamıştır. Burberry'nin kendine özgü ekose deseni, şirketi dünyanın yaygın olarak taklit edilen ticari markası konumuna sokmuştur.

6. Gucci

Moda Markaları

Amazon
Fiyatlarını Gör
Gucci
Markası Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

İtalyan ve Fransız ortak oluşumu olan Gucci Moda Evi dünyaca ünlü markalar arasındadır. Moda ve deri eşya markası olan marka, 1921 yılında Guccio Gucci tarafından İtalya’nın Floransa kentinde kuruldu. Büyük bir prestije sahip Gucci markası, dünyanın birçok ülkesinin en önemli kentlerinde mağaza zincirleri açarak en bilindik ve lüks markalar arasında yerini aldı.

7. Dior

Moda Markaları

Amazon
Fiyatlarını Gör
Dior
Markası Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Avrupa'nın en bilindik markası olarak bilinen Dior Modaevi, 21 Ocak 1905’te Fransa’nın Manche bölgesinde dünyaya gelen Christian Dior tarafından kurulmuştur. Dünyanın en başarılı modaevlerinden olan Dior, kozmetik ürünlerinden şık giysilere, lüks aksesuarlardan parfüm ürünlerine kadar oldukça büyük bir ürün yelpazesine sahip. Özellikle kadınların rağbet gösterdiği marka, moda sektörünün en pahalı ve en lüks markası konumundadır.

8. Prada

Moda Markaları

Amazon
Fiyatlarını Gör
Prada
Markası Ürünleri
Aradığın
Fiyatları Gör

Dünyanın en bilindik moda markalarından Prada, 1913 yılında moda şehri Milano’da ilk kez faaliyet göstermeye başladı. Markaya ismini veren kişi ise Mario Prada'dır. Firma hem kadın hem de erkekler için hizmet vermektedir. Prada Modaevinin ürünleri arasında aksesuarlar, çantalar ve şapkalar yer almaktadır. Mario Prada'nın torunu Miuccia Prada ve Patrizio Bertelli, 1970 yıllara gelindiğinde bir arada çalışmaya başlamıştır ve Prada markasını uluslararası arenada geliştirmenin temellerini atmışlardır.

<

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum