Dünyanın En Sıradışı 13 Otel Banyosu Konsepti

Otel tercihi yaparken sizin en çok önem verdiğiniz ayrıntı nedir? Ben kesinlikle banyolara büyük önem veririm. Bu içeriğimizde dünyanın çeşitli ülkelerinde yer alan ve banyo tasarımlarıyla fark yaratan 13 otele göz atacağız.
Dünyanın En Sıradışı 13 Otel Banyosu Konsepti

Dünyanın Dört Bir Yanından İnanılmaz Otel Banyoları

Genellikle otelin sunduğu tüm olanakları incelemeye eğilimli olmalıyız. Bir otel odasının genel görünümü bizim için o otelin kalitesini de gösterir.  Güzel bir küvet, lüks lavabolar ve bolca bacak boşluğuna sahip klozet dikkat ettiğimiz ayrıntılar arasında olmalı. Şimdi bu çıtayı biraz daha yükselteceğiz. Bu içeriğimizde dünyanın dört bir yanındaki otellerde bulunan muhteşem banyo konseptlerine yer vereceğiz.


1. Malmaison Hotel, İngiltere

İster 70’lerin disko temasında, ister bir rock yıldızının odası konseptinde konaklama imkanı sunan bu otel harika hissetmenizi sağlayabilir. Nirvana Suite’de kalmak kesinlikle bir ayrıcalık. Yatak odasında yer alan jakuzi ayna kiremitli olma özelliğiyle kalmıyor aynı zamanda sizi disko havasına sokacak bir aydınlatma imkanı da sunuyor!

malmaison-hotel,-ingiltere.jpg


2. Beck Creek Mağarası, Arkansas

260 dönümlük bir tatil beldesinde bulunan mağara tarzı odalar, gezegendeki diğer herhangi bir yerden çok daha farklı. Bu odada "Yaba daba doo!" diye çığlık atabilirsiniz! Modern odalara karşı taşların mükemmel rahatlatıcılığı birde vadi manzarasını size vadediyor. Duş alırken muhteşem bir doğa manzarasını izlemeyi kim istemez ki?

beck-creek-magarasi.jpg


3. Celebrity Reflection Yolcu Gemisi

Zeminden tavana kadar uzanan ve cam panellere sahip bu banyo çarşaf gibi serilmiş masmavi bir denizi izleyebilmeniz için tasarlanmış. Burada duş almak size nasıl hissettirir? Galiba anlatmak çok da mümkün değil! Kendinizi bir geminin ucunda gibi hissedebilirsiniz.

celebrity-reflection-yolcu-gemisi.jpg


4. Palm Resort Atlantis, Dubai

Dubai'de bulunan bu muhteşem otel, tavandan tabana yükselen pencerelere sahip. İki süit ise su altında yer almaktadır. Yatak odası ve banyoda bulunan cam paneller size bir deniz altında olduğunuzu hissettiriyor. Ayrıca Ambassador Lagoon akvaryumunun içindeki 65.000 deniz hayvanının tadını dan çıkarabiliyorsunuz.

palm-resort-atlantis.jpg


5. Firenze Hotel Floransa, İtalya

Banyo alanı işlemeli tavanlar ve hakiki fresklerle kaplanmış. Duşakabin ve mermer kaplı bir küvet ile de dekore edilmiş. Ayrıca park ve otel bahçesi manzarasına da sahip. Bu özel rezidansta kendinizi bir Florentine asili gibi hissedeceksiniz. İtalya'nın Floransa kentinde bulunan bu otel misafirlerini adeta büyülüyor.

firenze-hotel-floransa,-italya.jpg


6. Zetter Townhouse- Marylebone, Londra

Banyo küvetleri antika mobilya parçaları ve mermerden oluşan bir kombinasyonla tamamlanmış. Otelin her odası birbirinden farklı tarzlarda dizayn edilmiş. 24 odaya sahip bu lüks otelde her odada farklı bir ambiyans hakim. 

zetter-townhouse.jpg


7. The Aman, Japonya

Bir oturma odası, mutfak ve kiler dahil olmak üzere 1,516 metrekareden oluşan bu oda sadece keyif için tasarlanmıştır. Japonya'nın en ünlü mekanlarından; İmparatorluk Bahçeleri’ni ve Otemachi Kulesi’ni küvetinizden seyredebiliyorsunuz.

the-aman,-japonya.jpg


8. Sentosa Koyu, Singapur

Küvete daldıktan sonra muson yağmuru hissettiren bir duşla banyo yapmayı kim istemezki... Buradan ayrılmak çok zor olabilir!

sentosa-koyu,-singapur.jpg


9. Burj Al Arab, Dubai

Yağmur duşları, jakuziler ve mermer sütunlarla lüks bir şekilde döşenmiş banyolara baktığınızda kendinizi bir sarayın içinde hissedebilirsiniz. Yatak odasının rahatlığından Arap Körfezi'nin manzarasına dalabilirsiniz. 

burj-al-arab.jpg


10. Meru, Kenya

Burada odalar tam anlamıyla oyulmuş kayalıkların içerisinde yer almakta. Siz küvetinizde keyif yaparken aynı zamanda açık havada güneşlenme imkanınıda yakalayabiliyorsunuz. 

meru,-kenya.jpg


11. Rajasthan-Umaid Bhawan Sarayı, Hindistan

Dönem konseptli güzel bahçelerle dolu 26 dönümlük bir alana sahip. Duvar resimleri, krom meşaleler, sahte leopar deri kanepeler ile tasarlanmış. Maharani Suite lüksün bir örneği... Ancak kraliyet süitinde ayrıca jakuzi, buhar odası ve pembe İtalyan mermerinden oyulmuş 447 metrekarelik bir de banyo var.

rajasthan.jpg


12. Kondolhu, Maldivler

Maldivler'deki Kandolhu, açık hava konseptinde tasarlanmış. Muhteşem bir banyo ve havuza sahip. Nefesinizi kesecek olan Hint Okyanusu'nun panoramik manzarası ayrı bir deneyim.

kandolhu.jpg


13. Hotel Le Royal Monceau Raffles, Paris

Otelin Royal Monceau Süiti'nde içinde sanat eserleri, etkileyici mobilyalar ve duşa kabin bulunan 320 metrekarelik bir banyo bulunmaktadır.

hotel-le-royal-monceau-raffles.jpg


Önerilen İçerik; Dünyanın En Lüks Otelleri

NeOldu.com / Sosyal Fayda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.