En Kötü 25 Orjinal Netflix Yapımı Film

Netflix tarafından yapılan ve insanlar tarafından beğenilmeyen en kötü 25 filmi sizler için derledik.
En Kötü 25 Orjinal Netflix Yapımı Film

Şimdi tersten bakma zamanı! Netflix'in özel olarak yaptığı ve pek çok insanın beğenmediği filmleri bir araya getirdik. Netflix kaliteli ve akıcı filmleriyle her zaman göz doldurdu. Peki tüm projeleri böyle mi? Tabiki de hayır. İşte en kötü Netflix filmleri...

En Kötü Netflix Filmleri;

1. Açık Ev (2018) IMDb: 3.3

en kötü netflix filmleri

Bir trajediden sonra, bir anne ve genç oğlu açıklanamayan güçlerin onlara karşı koyduğu bir akrabanın evine gider.

2. Do Over (2016) IMDb: 4.1

en kötü netflix filmleri

İki arkadaş kendi hayatlarından yorulduktan sonra kendi ölümlerini yapmaya ve baştan başlamak için yeni kimlikler yaratmaya karar verdiler. Adam Sandler ve David Spade'ın başrollerini paylaştığı bu komedi filmi Sandler'ın kötü şakalarıyla dolu.

3. Ölüm Notu (2017) IMDb: 4.5

en kötü netflix filmleri

Bu filmi sıkıcı yapan  anime kimliğinden sıyrılmaya çalışmasıdır.

4. The Devil and Father Amorth (2017) IMDb: 4.6

en kötü netflix filmleri

Bir şeytan çıkarma belgeselidir. Bu film, halktan iblisleri kovmak için görevlendirilen ve Katolik rahip olan Peder Amorth’ın hikayesini anlatmaktadır.

5. The Ridiculous 6 (2015) IMDb: 4.8

en kötü netflix filmleri

Vahşi Batı'daki altı yabancı, hepsinin babasının aynı olduğunu öğrenirler. Ve onu bulmak için bir araya gelip yola koyulurlar. Bu filmi izledim de beğendim diyeni maalesef bulamazsınız.

6. How It Ends (2018) IMDb: 5.0

en kötü netflix filmleri

Gizemli bir felaket ülkeyi savaş alanına çevirdiğinde genç bir avukat, hamile nişanlısını bulmak için müstakbel kayınpederi ile birlikte batıya doğru yola koyulur.

7. Sandy Wexler (2017) IMDb: 5.1

en kötü netflix filmleri

Adam Sandler'in oynadığı komedi filmidir. Hollywood'da çeşitli müşterileriyle çalışan bir yetenek yöneticisini anlatır. Ancak en yeni müşterisine aşık olduğunda dikkati dağılır. Eleştirmenler sıkıcı ve komik olmadığını dile getirmiştir.

8. The Week Of  (2018) IMDb: 5.1

en kötü netflix filmleri

Chris Rock ve Adam Sandler eski komedi kimyasını yeniden canlandırmaya çalışıyor. Ne yazık ki, eleştirmenler bu filmi hiç beğenmedi, filmin akışının bile kopuk olduğunu belirtmişlerdir.

9. Yılın Babası (2018) IMDb: 5.2

en kötü netflix filmleri

Boşa vakit harcamayın...

10. Game Over Man! (2018) IMDb: 5.4

en kötü netflix filmleri

Workaholic'ların yaratıcılarından olan bu komedi filmi kullandıkları kule suçlular tarafından rehin alındığında, eyleme ve maceraya atılan üç çılgın adamı anlatır. Eleştirmenler mizahın düşük olduğunu ancak korkuyu ve heyecanı izleyiciye verdiğini dile getirir.

11. Mute (2018) IMDb: 5.4

en kötü netflix filmleri

Hayal kırıklığı...

12. Special Correspondents (2016) IMDb: 5.8

en kötü netflix filmleri

Ricky Gervais tarafından yazılıp yönetilen film eleştirmenler tarafından topa tutuldu. Kötü senaryo ve zayıf karakterlere sahip olan film, Gervais için utanç verici bir çaba olarak görülmüştür.

Fragman

13. Tau (2018) IMDb: 5.8

en kötü netflix filmleri

Robotik YZ'sini mükemmelleştirmek isteyen bir mucit tarafından kobay olarak kullanılmak üzere kaçırılan genç kadın hapsedildiği yüksek teknolojili evden kaçmaya çalışır.

14. Extinction (2018) IMDb: 5.8

en kötü netflix filmleri

Extinction, en büyük kabusu ile yüzleşmek zorunda kalan bir babanın hikayesini anlatır. Bir aile babası olan Peter’in en büyük kabusu uzaylı istilasıdır. Peter gördüğü rüyalar yüzünden oldukça bunalmıştır. Fakat rüyaları gerçeğe dönüşünce en büyük kabusu ile yüzleşmek zorunda kalır. Dünya büyük bir istila altındadır. Dünya dışı bir güç gezegeni imha etmek üzeredir. Ailesi ile birlikte hayatta kalmak için savaşan Peter, onları koruyan ve bilinmeyen bir gücün varlığını fark eder.

15. The True Memoirs of an International Assassin (2016) IMDb: 5.9

en kötü netflix filmleri

Yeni bir yazarın suç romanı, yayıncısı tarafından anı kitabı olarak pazarlanmıştır. Yazar kendini Venezuela'da, ölümcül bir komplo içinde görevlendirilmiş halde bulur.

16. Savaş Makinesi (2017) IMDb: 6.0

en kötü netflix filmleri

Brad Pitt, Afganistan'daki Amerikan askerlerine liderlik ettiği bir ekip oluşturmuştur. Eleştirmenler filmin, "düzensiz bir hikayeye sahip" olduğunu ısrarla söylüyor.

17. Amerika'daki En Nefret Edilen Kadın (2017) IMDb: 6.1

en kötü netflix filmleri

Amerikan Ateistleri'nin kurucusu ve kültür savaş ateşi olan Madalyn Murray O'Hair'in ortadan kalkmasıyla ilgili bir suç biyografisi. Eleştirmenler filmin ağırlığını iletmede çok başarılı olduğunu, ancak hikayeyi nasıl anlatacaklarını başaramadıklarını dile getirmişlerdir.

18. Like Father (2018) IMDb: 6.1

en kötü netflix filmleri

Kristen Bell ve Kelsey Grammar'ın başrolünü paylaştığı bu film, birlikte gezintiye çıkan baba ve kızı anlatıyor. Eleştirmenler filmi, "türünü aydınlatmak için hiç bir şey yapmayan bir klişe karmaşası" olarak yorumlamıştır.

19. Bright (2017) IMDb: 6.4

en kötü netflix filmleri

Max Landis tarafından yazılan ve David Ayer'ın yönettiği bu filmi eleştirmenler, klişe olarak bulmuştur. 

20. İlk Tanıştığımız Gece (2018) IMDb: 6.4

en kötü netflix filmleri

Sihirli bir fotoğraf kabini sayesinde zamanda geriye giden Noah, Avery ile tanıştığı geceyi tekrar tekrar yaşar ve onu kendine aşık etmeye çalışır. 

21. ARQ (2016) IMDb: 6.4

en kötü netflix filmleri

Bu bilim kurgu filmi, yeni bir teknolojiyi keşfettikten sonra bir zaman döngüsünde yakalanan bir çift hakkındadır. Eleştirmenler, bu filmi Primer ve Yarının Edge'i gibi daha iyi filmlerin kötü bir benzeri olarak görmüşlerdir.

22. Brain on Fire (2016) IMDb: 6.6

en kötü netflix filmleri

Aniden akli dengesini yitirmeye başlayan Susannah Cahalan'ın öyküsüne ev sahipliği yapıyor. Susannah Cahalan New York Post'ta çalışan bir gazetecidir. Ancak ciddi sağlık sorunları yaşamaya başlamıştır. Sesler duyuyor ve krizler geçiriyordur. Doktor doktor gezen genç kadın bir sürü yanlış teşhis ve tedavinin ardından hayatını yoluna koyabilecek bir doktor bulur. Ancak günün birinde geçtiğimiz 1 ayı unutmuş vaziyette hastanede uyanır ve hafızasındaki boşlukları doldurmak için zorlu bir mücadeleye girer...

23. Maskotlar (2006) IMDb: 6.8

en kötü netflix filmleri

Başrollerini Christopher Guest ve yönetmenin paylaştığı bu komedi filmi, eleştirmenler tarafından sıkıcı, komik olmayan ve kalitenin diğer filmlere göre kötü olduğu şeklinde yorumlanmıştır.

24. Keşif (2018) IMDb: 6.9

en kötü netflix filmleri

Jason Segel, Rooney Mara ve Robert Redford'un başrollerini paylaştığı bu film, yaşamın kanıtlanmış bir gerçek olduğu ve milyonlarca insanın intihar ettiği bir dünyayı anlatır. Hikaye, özellikle bir yaşamın varlığını kanıtlayan bir bilim insanının oğlunu anlatıyor. Birçok eleştirmen, filmin harika bir yönlendirmeye sahip olduğunu, ancak ilginç hikayenin sağlam bir sonuca ulaşamadığını söylemiştir.

25. Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny (2000) IMDb: 7.8

en kötü netflix filmleri

Crouching Tiger, Hidden Dragon filminin devamı niteliğindedir. Efsanevi kılıcı bulmaya çalışan Yu Shu Lien'in hikayesi anlatılır. Ne yazık ki film, yapımcıların ve oyuncuların gerekli özeni göstermediğini bize yansıtmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum