Telefonunuzda Mutlaka Bulunması Gereken 10 Uygulama!

Telefonunuzda kesinlikle bulunması gereken, size yardımcı olacak uygulamaların listesini çıkardık. İşte mutlaka indirmeniz gereken uygulamalar;
Telefonunuzda Mutlaka Bulunması Gereken 10 Uygulama!

İşinize Yarayacak Uygulamalar

Günlük yaşantımızda birçok sorunla ve sıkıntıyla karşı karşıya kalıyoruz. Bu sıkıntıları biraz olsa da giderecek, keyfinizi yerine getirecek hatta işlerinizi kolaylaştıracak uygulamaları araştırdık ve listeledik. İşte birbirinden güzel kesinlikle indirmeniz gereken 10 muhteşem uygulama;


Telefonunuzda Bulunması Gereken En Kullanışlı Uygulamalar;

1. Twitly

İnstagram'da takip ettiğiniz fakat sizi takip etmeyen insanları gösteren efsane uygulama Twitly hikayeleri gizlice izlemenize de yardımcı oluyor. 

isinize-yarayacak-uygulamalar.jpg


2. Files Go

Ücretsiz bir şekilde indirilebilen akıllı depolama uygulaması Files Go Google firması tarafından piyasaya sürülmüştür. Telefonun hafızası yetersiz gelen bireyler için sanal depolama oluşturan Files Go uygulamasına silmeye kıyamadığınız fotoğraflarınızı atabilir ve orada saklayabilirsiniz.

Files Go uygulama öneri


3. Clipper

Telefonunuzda kopyalamış olduğunuz kelimeleri bir yere yapıştırmayı çoğu insan unutuyor ve pişmanlık duygusu yaşıyor. Clipper adlı uygulama ise sizin kopyalamış olduğunuz kelimeleri hafızasında tutuyor ve maddeler halinde sizlere sunuyor.

clipper uygulama öneri


4. Google Trips

Gitmek istediğiniz mekan hakkında bilgi sahibi olmak ve oraya giden kullanıcı yorumlarını okumak istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Google firmasının yaptığı muhteşem uygulama, seçtiğiniz mekana rezervasyon yaptırmanıza bile yardımcı olabilmektedir.

google trips uygulama öneri


5. Timbre

Şarkının istediğiniz bir bölümünü kesmeye yarayan muazzam uygulama Timbre PEGI 3 adlı firma tarafından piyasaya sürülmüştür. Timbre uygulaması sayesinde şarkıların sevdiğiniz bölümlerini kesebilecek ve zil sesi yapabileceksiniz.

Timbre uygulama öneri


6. Subway Surfers

Google Play Store'da 1 milyardan fazla indirilen eğlenceli oyun Subway Surfers, günün bütün yorgunluğunu üstünüzden alacak.

subway surfers uygulama öneri


7. Tint

Kendi renkli duvar kağıtlarınızı oluşturmak istiyorsanız Tint adlı uygulama ile bunu yapabilirsiniz. Seçeceğiniz renkler ile size büyüleyici bir duvar kağıdı oluşturan uygulama gerçekten de işe yarıyor.

tint uygulama öneri


8. Halide

Eski Twitter ve Apple çalışanlarının bir araya gelerek oluşturduğu uygulama çektiğiniz resmi profesyonel bir hale getirmenizi sağlıyor. İnsanları fotoğraf çekmeye teşvik eden uygulama şimdilik sadece Appstore da bulunuyor.

halide uygulama öneri


9. UpFlix

Yeni film ve diziler keşfetmek isteyenler için mükemmel bir uygulama olan UpFlix size sıkılmadan izleyebileceğiniz efsane film ve dizi önerileri yapıyor. 

upflix uygulama öneri


10. Portra

Resimlerinizi ayrı bir boyuta taşımanıza yardımcı olan Portra uygulaması, farklı farklı filtreleriyle insanları büyülemeye devam ediyor. Yağlı boya gibi filtreleri içerisinde barındıran ücretsiz bir uygulamadır.

portra uygulama öneri


 

Önerilen İçerik;Her Kadının Telefonunda Kesinlikle Bulunması Gereken 10 Muhteşem Uygulama!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum