Android ve İos Uyumlu En İyi Mobil Uygulamalar | 2024

2024'ün sonuna kadar şimdiden zaman ayırmaya değecek efsane uygulamalar var. İşte 2024'ün en çok keyif alacağımız uygulamaları...
Android ve İos Uyumlu En İyi Mobil Uygulamalar | 2024

Telefonunuzda Mutlaka Olması Gereken 15 Uygulama

En son ne zaman yeni bir uygulama indirdiniz? Sizler için 2024'ün sonuna kadar şimdiden zaman ayırmaya değecek efsane mobil uygulamaları listeledik. İşte 2024'te en çok keyif alacağınız Android ve İOS uyumlu mobil uygulamalar...


1. Snapseed

En iyi Mobil Uygulamalar

Fotoğraf çekmeyi sevenler için muhteşem bir uygulama olan Snapseed içeriğindeki muhteşem özellikler sayesinde fotoğraflarınızı en iyi şekilde editleyebilmenize yardımcı oluyor. Program sayesinde fotoğrafta iyileştirme, filtreleme ve daha birçok alanda görüntü üzerinde oynayabilirsiniz. Kısacası Snapseed herkesin telefonunda olması gereken muhteşem bir kamera uygulaması ve fotoğraf düzenleyicisidir.  


2. Faladdin

En iyi Mobil Uygulamalar

Fal baktırmak için en uygun ve eğlenceli uygulamaların başında gelen Faladdin gerçeğe en yakın yorumlarıyla kullanıcılarını şaşırtıyor. Kısa süre içerisinde falınıza yanıt veren uygulama Play Store gibi uygulama indirme sayfalarında milyonlarca kez indirme ve yorum almış durumda. 


3. Tinder

En iyi Mobil Uygulamalar

Son yılların en iyi arkadaşlık uygulaması olan Tinder 18+ her yaştan bireyin katılabildiği ve sadece birbirlerini beğenen insanların sohbet edebildiği başarılı bir uygulamadır. Tinder üzerinden fotoğraf ve kısa videolar paylaşarak kendinize bir profil oluşturabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz.


4. Wattpad

En iyi Mobil Uygulamalar

Kütüphaneleri ayağınıza getiren Wattpad uygulaması içerisinde bulunan milyonlarca e kitaba mobil üzerinden kolay erişim imkanı sunuyor. Evde, işte, yol veya yatarken mobil cihazınızdan Wattpad'e girerek istediğiniz e kitabı okuyabilirsiniz. Ayrıca Wattpad üzerinden kendi yazdığınız hikayeleri paylaşabilirsiniz. Kısacası bu uygulama sayesinde amatör yazarlık yapabilirsiniz.  


5. Spotify 

En iyi Mobil Uygulamalar

Milyonlarca kullanıcısı ve yüksek indirme oranı ile listemizde yer alan Spotify bir müzik uygulamasıdır. Geniş müzik kütüphanesi sayesinde tercih edilen bu uygulama liste oluşturma veya bir sanatçıya ait tüm eserleri dinleme konusunda işinizi kolaylaştırarak hızlıca müzik keyfi yaşamanıza olanak sağlıyor.  


6. 1Weather

En iyi Mobil Uygulamalar

1Weather şüphesiz en iyi hava uygulamasıdır. Bizlere mevcut hava durumunu ve 12 haftaya kadar tahminlere gösteriyor. Basit bir tasarıma sahiptir. Belki de en iyi özelliği, yalnızca havayı gösteren minimal tasarımıdır. Ücretsiz sürümü bütün özelliklere sahip olup reklamları kaldırmak için cüzi bir miktar ödenmesi gerekmektedir. 


7. Fedai

En iyi Mobil Uygulamalar

Fedai uygulaması 2018'den beri en iyi uygulamalar arasında yer almaktadır. Eşsiz güzelliklere sahip bir güvenlik uygulaması. Bu uygulama, uygulamalara geçici izinler vermenizi sağlıyor. Ayrıca bir sosyal medya uygulamasının tüm özelliklerini, kalıcı veya anlık devre dışı bırakmaya veya izin vermenizi sağlamaktadır. Bu uygulamanın Android Q özelliği olabileceği söyleniyor ve Google bile bu uygulamaya adeta bayılıyor.


8. Google Drive

En iyi Mobil Uygulamalar

Google Drive, tüm yeni kullanıcılarına kayıt olduktan sonra 15 GB bir bulut depolama hediye etmektedir. Tabi ki dilerseniz satın alabilirsiniz. Google Drive'ı bu kadar özel kılan, kendisine ekli Android uygulamaları paketidir. Fotoğraflar uygulaması (sınırsız fotoğraf ve sınırsız video) yedeklemeye izin verir. Bu Google Drive'ı mükemmel bir alternatif haline getiriyor.


9. Google Haritalar

En iyi Mobil Uygulamalar

Google Haritalar uygulaması, navigasyon ve yol tarifi özelliklere sahip olan ve alanında en iyi android uygulamalardan biridir. Google Haritalar, ilginç yerlere, trafik durumuna, durma durakları veya benzin istasyonları gibi yerlere erişmenizi sağlar, hatta şuanda çevrimdışı erişime bile izin verdiler. Google Haritalar eşsiz ve eğlencelidir. Sizlere kesinlikle tavsiye ediyoruz.


10. Google Asistan

En iyi Mobil Uygulamalar

Eğer sizde kendinize bir asistan istiyorsanız bu uygulama tam size göre. Google Asistanı kullanabilmek için sadece uygulamayı indirip etkinleştirmeniz yeterli olacaktır. Goosle Asistan, çeşitli komutları desteklemektedir. Google asistan sayesinde istediğiniz kişi arayabilir, sorularınızı Google'da aratabilir, alarm kurabilir ve daha birçok şeyi sesli komutla yapabilirsiniz.

Önerilen İçerik: Akıllı Telefonların Vazgeçilmez 15 Uygulaması

NeOldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.