VPN Nedir? En İyi 14 Ücretsiz VPN İndir | 2024

VPN'ler internette dolaşırken bütün web sitelere kolay bir şekilde girebilmenizi sağlar. İşte 2024 yılının en iyi ve en hızlı VPN hizmetleri;
VPN Nedir? En İyi 14 Ücretsiz VPN İndir | 2024

İnternet kullanıcıları yaşadıkları bölgede yasak olan web sitelerine erişim sağlamak için VPN hizmetlerine ihtiyaç duyarlar. Eğer internet sağlayıcınız kullanmak istediğiniz sitelere girmenize izin vermiyorsa aşağıdaki listeye bakmanızı öneriyoruz. Bu içeriğimizde sizler için en hızlı ve güvenilir ücretsiz VPN hizmetlerini araştırdık. 


VPN Nedir?

VPN, güvenli ve şifreli bir çevrimiçi bağlantı oluşturmanıza izin veren sanal özel ağ hizmetidir. Virtual Private Network kelimelerinin kısaltması olarak kullanılan vpn, internet kullanıcılarının kendilerine çevrimiçi alanlarda daha fazla gizlilik ve anonimlik sağlaması veya coğrafi tabanlı engelleme ve sansürü atlatmak için kullandığı bir yoldur. VPN'ler temelde bir kullanıcının internet üzerinden güvenli bir şekilde veri gönderip almasına olanak tanımalarıyla bilinmektedir. 

2024'ün En İyi Free VPN Hizmetleri:

1. NordVPN

En İyi VPN

NordVPN, son derece basit ve kullanışlı arayüzü ile çok tercih edilen VPN hizmetlerinden birisi. Kullanıcılarına güvenliği sağlamak için ek güvenlik araçları sunan NordVPN'in 7 günlük ücretsiz deneme sürümü bulunuyor. Nord VPN sayesinde gönderdiğiniz ve aldığınız veriler şifrelenmiş tünelde seyahat eder yani özel bilgilerinize siz hariç kimse ulaşamaz. NordVPN Android ve İOS dahil olmak üzere tüm popüler platformlarda çalışmaktadır. NordVPN Netflix'in engelini düzenli olarak kaldırmaktadır. 60 ülkede 5100'den fazla sunucuya sahiptir. Nord VPN hızlı bir internet hızı garanti eder.


2. Privateinternet VPN

En İyi VPN

En iyi vpn hizmetleri arasında yer alan Privateinternet VPN,  özel bir IP ile internet üzerinden anonim olarak gezinmenize izin veren ve kullanıcıların ISS ve halka açık Wi-Fi ağlardından korunmasını sağlayan güçlü bir şifreleme sistemine sahiptir. 30 günlük ücretsiz vpn hizmeti ve para iade garantisi sunan şirket, %82 indirim oranıyla çok hesaplı fiyata vpn hizmeti almanızı sağlıyor.


3. CyberGhost VPN

En İyi VPN

Kullanıcılarına hızlı, güvenilir ve ücretsiz vpn hizmeti sunmayı hedefleyen CyberGhost VPN, ip adresinizi gizleyerek internet üzerinden anonim olarak gezinme imkanı sunuyor. En iyi vpn hizmetleri arasında gösterilen CyberGhost VPN  Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, Disney +, Kodi, HBO Max, BBC iPlayer ve daha birçok farklı siteye erişim imkanı sunuyor. 


4. ZenMate VPN

En İyi VPN

Ücretsiz vpn indirmek isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği  ZenMate VPN, %100 sıfır kayıt politikasıyla kullanıcılarına internet üzerinde dilediği gibi dolaşma imkanı sunuyor. Kullanıcılarına VPN Chorome, Opera VPN, Apple VPN, Microsoft VPN, iOS VPN, Google VPN ve Mozilla VPN imkanı sunan firma, tamamen ücretsiz hizmet seçeneğiyle hiçbir para ödemeden Free VPN kullanma imkanı sunuyor.


5. PureVPN

En İyi VPN

En güvenli dolaşım imkanını sunan başarılı VPN hizmeti PureVPN 256 bit şifreli güvenli VPN sunucuları ile sizi korur. Hızlı VPN hizmeti denilince akla gelen ilk VPN hizmetlerinden birisi de şüphesiz PureVPN'dir. Evde, işte veya hareket halindeyken çevrimiçi VPN deneyiminizi hızlı ve güvenilir hale getiren adres PureVPN'dir. 


6. ProtonVPN

En İyi VPN

Ücretli ve ücretsiz seçenekleriyle karşımıza çıkan ProtonVPN hizmetinin ücretsiz seçeneğinde 3 farklı bölgeye bağlanabiliyorsunuz. Kayıt tutmama özelliği ile internette gezinirken gizliliğinizi koruyan ProtonVPN tüm platformları destekliyor. Diğer servisler arasında oldukça popüler olan ProtonVPN çevrimiçi faaliyetlerinizi güvence altına alan bir VPN hizmetidir. İlk kullanım tamamen ücretsizdir.


7. Hotspot Shield Free

En İyi VPN

VPN denilince akla gelen ilk uygulamalardan birisi de Hotspot Shield'dır. VPN üzerinden gizliliğinizi korumak ve internette en hızlı şekilde dolaşmak istiyorsanız sizin için en güzel seçenek Hotspot Shield hizmetinin ücretsiz versiyonudur. Hotspot Shield Free diğer ücretsiz VPN hizmetlerinden biraz daha yavaş olsa da günlük 750 Mb kullanım kotası ile kullanıcıların yüzünü güldürmeyi başarıyor.


8. Opera VPN

En İyi VPN

Opera'nın kullanıcılarına özel olarak çıkarttığı VPN servisi hem tamamen ücretsiz hemde çok hızlı. Henüz beta sürümünde olduğundan dolayı ara ara kopmalar yaşansa da ücretsiz bir şekilde faydalanabileceğiniz en iyi VPN hizmeti Opera VPN'dir. Opera VPN, internet hızınızın tamamını kullanır. Sizden hiçbir şekilde ücret almayan VPN adresi Opera kullanıcılarının vazgeçilmezidir.


9. TunnelBear

En İyi VPN

Kolay kullanım şekli ile en iyi ücretsiz VPN arayışında olan internet kullanıcılarının yüzünü güldüren TunnelBear VPN hizmeti en çok tercih edilenlerden. 1000'den fazla sunucusu, 20'den fazla lokasyonu ile en iyi ücretsiz VPN hizmetlerinden birisi olan TunnelBear, ücretli hizmet modeli ile aynı hızı veriyor fakat aylık kota limiti 500 MB.


10. Speedify

En İyi VPN

Eğer size çok hızlı bir Vpn hizmeti lazım ise Speedify doğru adres olabilir. İnternetinizin maksimum hızını kullanmanızı sağlayan Speedify Instagram, Snapchat, Twitter gibi sosyal ağlarda ve yasaklı web sitelerinde en yüksek performansını sunuyor. Speedify hizmetinin en kötü yanı ise ayda 1 GB kota vermesi. 


11. PrivateTunnel

En İyi VPN

7 günlük deneme süresinden sonra tek bir abonelik ile 3 farklı cihaza kurulabilen PrivateTunnel en hızlı VPN hizmetlerinden birisi. Android, Windows ve Mac Ios platformlarında kullanılabilen PrivateTunnel kolay kullanımı ile çok fazla tercih edilmekte.


12. ExpressVPN

En İyi VPN

Hizmetinden memnun kalmayan kullanıcılarına parasını iade eden en köklü VPN hizmetlerinden birisi olan ExpressVPN 30 günlük ücretsiz deneme sürümü ile çok fazla tercih ediliyor. Hızlı ve güvenilir ücretsiz VPN adresi arayanların adresi kesinlikle ExpressVPN.


13. Windscribe

En İyi VPN

En sağlam ücretsiz VPN hizmetlerinden birisi olan Windscribe kullanıcılarına yüksek hız, güvenlik ve bol kota sunuyor. Her ay için 10 GB kota veren Windscribe, en çok tercih edilen VPN hizmetlerinden birisi. 8 farklı bölge üzerinden seçim yapmanıza olanak sağlayan ücretsiz VPN hizmeti Windscribe her arkadaş davet edişinizde size 1 GB kota veriyor.


14. Touch VPN

En İyi VPN

Android, İOS ve Windows cihazlarınızda dilediğiniz gibi kullanabileceğiniz VPN hizmeti Touch VPN tamamen ücretsiz. Ayrıca Chrome tarayıcısının eklentiler bölümüne kolay bir şekilde eklenebilen Touch VPN kolay kullanımı ile çok fazla tercih ediliyor. 

Önerilen İçerik; En İyi Ücretsiz Antivirüs Programları

Neoldu.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
47 Yorum