Tayland Dizileri | Aşk ve İntikam Dolu 32 Dizi Önerisi

Bu içeriğimizde en kaliteli asya yapımlarından olan Tayland dizilerini listeledik. İşte aksiyon, macera ve aşk dolu Tayland dizileri...
Tayland Dizileri | Aşk ve İntikam Dolu 32 Dizi Önerisi

IMDb Puanı Yüksek İzlenmesi Gereken En İyi Tayland Dizileri Listesi

Dizi ve film severler için özenle hazırladığımız bu içeriğimizde IMDb puanı yüksek ve en iyi Tayland dizileri yer alıyor. Listemizdeki diziler sadece Tayland da değil tüm dünyada izlenen Tayland dizileri’dir. İşte Kore dizilerine benzerliği ile bilinen ve keyifle izleyeceğinizi düşündüğümüz en iyi 32 Tayland Dizisi…

Tayland Dizileri;

1. KinnPorsche The Series La Forte

Tayland Dizileri
Mafyanın ikinci oğlu Kinn, düşmanları tarafından saldırıya uğradığı anda yarı zamanlı garson olan Porsche ile tanışır. Porsche onun düşmanlarından kaçmasına yardım ederken, Kinn’de hayatını kurtarması şerefine bir miktar ödeme yapar. Kinn kendisini kurtaran çocuğun yeteneklerine hayranlık duyarken ikili birlikte çalışmaya başlar. Beraber çalıştıkları gibi kalpleri de yavaş yavaş bir olur.

TürRomantikKomediAksiyon
IMDb8,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKongkiat
Khomsiri
OyuncularMile
Phakphum R.
Apo
Nattawin W.
Bible
Wichapas S.

2. Bad Romeo

Tayland Dizileri
Saikim zavallı garaj sahibi Kaokla ile tanışır lakin bu tanışmadan sonra yedi koca yıl asla görüşmezler. Zaman geçip giderken Sailim, babasının otel işini tamamen kendine üstlenir ve Kaokla ile tekrardan karşı karşıya gelir. Lakin geçmişte tanıştığı adam ile şimdiki arasında büyük bir fark vardır. Bu fark ilişkilerini etkilediğinde ise işler değişir.

TürRomantikDram
IMDb6,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAew Ampaiporn
Jitmaingong
OyuncularUrassaya
Sperbund
Mario
Maurer
Thatchathon
Subanun

3. Devil Sister

Tayland Dizileri
Irin’in hareketleri ve korkusuz tavırları onu şeytan olarak tanımlamaya yetse de o insanların kendisi hakkında düşündüklerini umursamaz. Yalnızca yedi yaşındaki küçük kardeşini daha da ön planda tutabilmek üzere yaptığı bu hareketler çevresindeki birçok insanı olumsuz olarak etkilerken genç veteriner ve komşusu Namcha bunları umursamaz. Namcha ile Irin arasında bir çekim ortaya çıktığında ise aralarında aşk devasa bir boyuta erişir.

TürRomantik
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKoo Ekkasit
Trakulkasemsuk
Pantip
Vibultham
OyuncularMerawin
Opas-lamkajorn
Pechaya
Wattanamontri
Suphakorn
Sriphothong

4. The Love Proposal

Tayland Dizileri
Treenut ve Time’ın kaderi ufak bir kaza ile birleşti. Time bu durumda etkilenerek Treenut ile sürekli görüşmek üzere hareket eder ama sevdiğini bir türlü itiraf edemez. Treenut da ailesi ile olan bağlarında güçlenmeler yaşanması için Time’in LGBTQ kardeşi Touch ile evlenme kararı verir. Müstakbel gelin ve Treenut yeniden karşılaştığında büyük sırlar ortaya dökülmeye başlar.

TürDram
IMDb9.2
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularTre Porapat
Srikajorn
Fern
Nopjira L.
Khomkrit
Duangsuwan

5. Home School

Tayland Dizileri
Aileleri tarafından istenilmeyen çocuklar, ülkenin en iyisi olarak bilinen yatılı okula gönderilirler. Ancak bu yatılı okulun akıl almaz katı kuralları ve düzenlemeleri okula gelen çocuklar için bir hapishane haline gelir. Okulda yer alan bir grup öğrenci, kuruluştaki yanlışlıkları fark ettiklerinde neler olduğunu anlamak üzere hareket etmeye başlar. Lakin işler onların düşündüğü gibi kolay gitmez.

TürGizemGerilim
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularAtthaphan
Phunsawat
Jirawat
Sutivanisak
Cindy Sirinya
Bishop

6. The Miracle of Teddy Bear

Tayland Dizileri
Nut’ı rahatlatan ve huzura kavuşturan tek şey Tofu isminde büyük beyaz bir oyuncak ayıdır. Lakin Tofu sıradan bir oyuncak ayı değil, evdeki diğer nesnelerle de konuşabilen özel bir oyuncaktır. Bir gün Tofu mucizevi bir şekilde genç adama dönüştüğünde işler daha da farklılaşmaya başlar. Kendisine dair tek bir şey hatırlamayan bu genç ile Nut’ın arasında farklı bağlar ortaya çıkarken, insan olarak zamanının olduğu ve her şey için geç kalınabileceği de ortaya çıkar.

TürRomantik
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPaajaew Yuthana
Lorphanpaibul
OyuncularJob
Thuchapon
Sarin Inpitar
Ronnakiat

7. A Tale of Thousand Stars (1000 Yıldız)

Tayland Dizileri

Tayland yapımı en iyi dizilerden biri olarak gösterilen A Tale of Thousand Stars'da Tian isimli bir gencin dramatik hikayesini izliyoruz. Kalp nakli için sıra bekleyen Tian Gönüllü öğretmenlik yapan bir kızın trafik kazasında ölmesi sonucu aradaığı kalbi bulmuştur. Yaşama sevinciyle hayat dönen Tian'ın artık tek amacı ona kalbini veren genç öğretmenin günlüğünde yazan ideallerini gerçekleştirmektir.

TürRomantik
IMDb9.0
Gösterim
Tarihi
2021
Yönetmen-
OyuncularWattha-nasetsiri
Pirapat
Sahaphap
Wongratch
Achi
Jinapanyo

8. I Told Sunset About You

Tayland Dizileri

İki liseli çocuğun hayat hikayesini konu alan dizi henüz yeni olmasına rağmen oldukça popülerleşmiş bir dizidir. Adeta tekneyi alt üst edecek bir fırtına gibi karmaşık ve dengesiz duygular içerisinde olan iki liseli genç bir Çince dersinde buluşur.

TürRomantikDram
IMDb9.3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenTossaphon
Riantong
OyuncularPutthipong
Assara
Krit
Amnuay
Nat
Kitcharit

9. The Gifted: Graduation

Tayland Dizileri

İki yıl geçti, yeni öğretim yılı yeni başlıyor. Bununla birlikte Üstün Yetenekliler programının dirilişi ve yeni öğretmen Darin liderliğindeki Bakanlıktan gizli bir tehdit geliyor. Okula yeni gelen başarılı ve üstün zekalı öğrenciler eğitim sistemini daha zor hale getirecektir. Zaten zorlu olan bu sistem daha yüksek seviyelere çıkar.

TürFantastikDramGizem
IMDb9.0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenWaasuthep
Ketpetch
OyuncularKorapat
Kirdpan
Wanchana
Sawatdee
Wachirawit
Ruang

10. After Dark

Tayland Dizileri

Birbiriyle bağlantılı dört korku hikayesinden oluşan dizide her bölüm farklı hikayelere değinilmektedir. İzlerken oldukça fazla gerileceğiniz yeni Tayland dizisi After Dark'ta gece olunca insanlar için çok büyük tehdit oluşturan olaylar meydana gelmektedir.

TürKorku
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenChayan
Laoyo
OyuncularSakun
Karnyap
Napath
Vikairun
Nat
Kitcharit

11. TharnType

Tayland Dizileri

Arkadaş canlısı bir çocuk olmasına rağmen yakışıklı sınıf öğrencisi, eşcinsel insanlardan nefret etmektedir. Çocukluğunda bir erkek tarafından taciz edilen çocuk hayatını yeni yeni düzene sokmaktadır. Çocuk, üniversitenin yeni yılında karizmatik ve yakışıklı Tharn Kirigun ile tanışır. Ama bilmediği bir şey vardır. Tharn Kirigun eşcinsel bir müzik uzmanıdır.

TürRomantik
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenTee
Sintana
OyuncularSuppasit
Jongche
Suttinut
Uengtra
Kittipat
Kaewcha

12. Girl From Nowhere

Tayland Dizileri

Nanno adındaki gizemli kız belirli sebeplerden dolayı her yıl farklı okullara transfer olmaktadır. Her gittiği okulda öğrencilerin ve öğretmenlerinin yalanlarını ve gizledikleri sırlarını ortaya çıkartmaktadır. Bu yaptığından zevk alan kızın hikayelerini izleyeceğiz.

TürFanteziDramSuç
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJatup
hong
OyuncularChicha
Amata
Nutnicha
Lueanga
Jatuphong
Rungru

13. The Stranded

Tayland Dizileri

Netflix yapımı Tayland dizisi olan The Stranded adada mahsur kalan bir grup gencin hayatta kalma mücadelesini konu ediniyor. Adada konumlanan bir özel okulda okuyan öğrenciler büyük bir tsunami felaketi sonrasında sadece 36 kişi kalırlar. Yeni bir yaşam alanı oluşturmak ve beslenmek için çabalayan gençler bu süreçte macera cev aksiyon dolu olaylar yaşarlar. En İyi Tayland Dizilerinden biri olan The Stranded 2019 yılında yayınlanmaya başlandı…

TürAksiyonMaceraGerilim
IMDb6.3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenChristian
James
OyuncularChutawut
Phatra
Oabnithi
Wiwatt
Chayanit
Chansan

14. Angel Magic

Tayland Dizileri

En iyi Tayland dizileri listesinde kendisine yer bulan fantastik türdeki bu dizi yerel düzeyde oldukça popüler yapımlardan biridir. Dizide küçük yaşta annesini ve babasını kaybeden Beauty isimli zengin bir ailenin kızının maceralarını izliyoruz. Bolluk içinde ve umarsızca yaşayan Beauty genç bir kız olduğunda da fantastik bir biçimde en büyük korkularından biri olan kuşa dönüşecektir. Eski haline dönmesinin tek yolu ise onu gerçekten seven bir erkeğin öpmesidir. Romantizm ve fantastik dünyanın birleştirildiği Angel Magic dizisini izlemenizi öneriyoruz.

TürRomantikFantastik
IMDb6.4
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenJeffrey
Bell
OyuncularCindy
Sirinya
Puttichai
Kasetsin
Anuway
Niwart-wong

15. Bangkok Love Stories: Innocence

Tayland Dizileri

Tayland dizilerinin en sevilen yapımlarından biri olan ve 13 bölümlük hikayesiyle akıllara kazınan Bangkok Love Stories: Innocence romantizm dolu bir senaryoya sahiptir. Dizide bir erkek ve bir kadın arasında geçen romantizm dolu olaylar işlenmektedir.

TürRomantik
IMDb6.6
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSuttasit
Dechin
OyuncularNaruporn
-kamol
Ten
Tosatid
Max
Nattapol

16. The Judgement

Tayland Dizileri

Suç ve dram türündeki bu Tayland dizisinde genç bir kızın üniversite partisinde yaşadığı bir olay sonrası yayılan dedikoduyla büyük travmalar yaşadığını görüyoruz. Ancak genç kız her şeye rağmen bu alay konusunun üstünü kapatıp okulun yozlaşmış havasını değiştirmeye çalışıyor. Eğlenceli bir dizi olduğunu düşündüğümüz The Judgement en iyi Tayland dizilerinden biridir.

TürSuçDram
IMDb6.8
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenStephan
Komandarev
OyuncularKenneth
Won
Kacha
Nontanan
Thana
-bordee
Jaiyen

17. Lies and Love

Tayland Dizileri

En iyi Tayland dizileri listesinde yer alan ve ismiyle dikkat çeken Lies and Love dizisi romantik komedi türünde harika bir eser. Yanlan rüzgarları ve aşk rüzgarlarıyla dolu bu dizi de küçük yaşta babasını kaybeden ve ailesine bakmak zorunda kalan genç bir adamın yaşadıklarını konu ediniyor.

TürRomantik
IMDb7.3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenKen
Furusawa
OyuncularJung
Il-Woo
Wiraporn
Jiravech
Kunchanuj
Keng

18. You Are My Destiny

Tayland Dizileri

Sadece bir sezon gösterimde kalmasına rağmen akıllara kazınan You Are My Destiny dizisi Kore yapımı aynı adlı dizinin uyarlamasıdır. Dizinin konusu ise zengin bir adam ile sekreterlik yapan genç bir kızın yanlışlık sonucu birlikte olmalarıyla başlayan olayları anlatıyor. Dizide romantizmden tutun komedi ve drama kadar her şey başarıyla sunulmuş.

TürRomantikDramKomedi
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2008
YönetmenLee Dong
-Yoon
OyuncularJung
Il-Woo
Wiraporn
Jiravech
Kunchanuj
Kengkarnka

19. 2 Moons: The Series

Tayland Dizileri

Klasik Kore ve Tayland dizilerinden biri olan 2 Moons: The Series senaryosunda Yo ve Phe adlı iki üniversiteli gencin yaşadıklarını konu ediniyor. Güzelliğiyle ve popülerliğiyle bilinen Pha’ya karşı hisler besleyen Yo ona yakınlaşmak için elinden gelen her şeyi yapmaktadır. BL Novel “Two Moons” dan uyarlanan dizi romantik türdedir.

TürRomantikDram
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenAnusorn
Soisa-ngim
OyuncularSuradet
Piniwat
Suradej
Pinnirat
Thanit
Itthipat

20. Diary of Tootsies

Tayland Dizileri

Fraklı bir konu işleyiş tarzıyla karşımıza çıkan Diary of Tootsies dizisi 4 kişilik eşcinsel bir arkadaş grubunun günlük yaşantılarına dair kesitler sunmaktadır. Birçok macera ve olay içerisinde heyecanlı dakikalar yaşatan dizi yerli düzeyde bir hayli popüler…

TürRomantikDramKomedi
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenThachpacha
Setthachai
OyuncularPaopetch
Charo
Thongchai
Thong
Ratthanant
Janya

21. Princess Hours

Tayland Dizileri

2006 yılında Kore sinemasının en nadide dizi yapımlarından biri olan aynı adlı eserin Tayland uyarlaması olan Princess Hours en az orjinali kadar başarılı bir dizi. Dizide sanat öğrencisi olmaya çalışan bir kadının bir anda prensese evrilmesiyle başlayan hikayesini izliyoruz.

TürRomantikDram
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenHwang
In-roi
OyuncularPhan
Pagniez
Tao
Sattaphong
Ungsu
-malyn

22. Rak Lon Jai Nai Klaeng Joob

Tayland Dizileri

Senaryosunda eşsiz bir aşk hikayesine yer veren Tayland yapımı bu dizide Taliw isimli genç bir kızın Japonya’dan gelen Tenten isimli bir gence aşık oluyor. Oldukça zeki bir genç olan Tenten ise zaman zaman Taliw’e karşı iyi davranıp nazik olurken bazen de onunla dalga geçiyor. Bu düzeyde uzunca bir süre ilerleyen diziyi izlerken aşka dair duygularınız kabaracak.

TürRomantikGençlikKomedi
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenTao
Sattaphong
OyuncularSushar
Manaying
Pirat
Nipit
Pim
Bubear

23. In Family We Trust

Tayland Dizileri

En iyi Tayland dizileri listesinde aldığı 8.0’lık IMDb puanıyla 10 numarada yer alan In Family We Trust dizisi Tayland’da yaşayan Çinli bir ailenin uğradığı saldırı sonrasında intikam almaları üzerine kurulu bir hikayeyi anlatıyor. Aile uğradığı saldırıda en büyük oğullarını kaybediyor. Sonrasında ise intikam ateşiyle yanan aile büyük bir çatışmanın içerisine sürükleniyor.

TürGerilimDram
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSongyos
Sugmakanan
OyuncularSopitnapa
Dabba
Thanapob
Leera
Phollawat
Manu

24. Hormones

Tayland Dizileri

Uzak doğu sinemasının lise dizilerinden biri olan Hormones’te ergenlik çağının verdiği haşarılıkla okulu birbirine katan 9 Tayland'lı gencin hikayesi anlatılıyor. Bolca komedi ve romantizmin olduğu dizi 45 bölüm boyunca yayınlandı.

TürRomantikDramKomedi
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenThiti
Mahayo
-taruk
OyuncularUngsu
-malynn
Sanant
-hachat
Sirachuch
Chient

25. Theory of Love

Tayland Dizileri

Tayland’ın en çok izlenen dizilerinden biri olan Theory of Love’de Third isimli bir gencin yakın arkadaşı Khai’ye karşı beslediği aşk duyguları çevresinde gelişen olaylar konu ediniliyor. Ancak heteroseksüel olan Khai ile birlikte olmasının hiçbir yolu yoktur. Öğrendiği bir sır sonrasında unutamadığı aşkından soğuyan Third artık yoluna bakarken bu seferde Khai aşk ateşine düşecektir.

TürRomantikDram
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLatkamon
Pinrojkirati
OyuncularAtthaphan
Phunsawat
Jumpol
Adulkit
-tiporn
Phump
Nawat

26. Love Destiny

Tayland Dizileri

Tarihi bir aşk hikayesini konu edinen Love Destiny dizisinde olaylar tam 300 yıl öncesinde geçiyor. Romantik komedi tründe iddialı yapımlardan biri olan Love Destiny filminin oyuncu kadrosunda Ranee Campen, Thanawat Wattanapoom ve Louis Scott gibi yerel düzeyde adını duyurmuş aktörler rol alıyor.

TürRomantikKomedi
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenAbdellatif
Kechiche
OyuncularYan-Kai
Ren
Lulu
Xu
Ming'en
Zhang

27. Sotus the Series

Tayland Dizileri

Üniversite sıralarında tanışan ve önceleri rakip olan iki gencin aralarındaki aşk hikayesini konu edinen dizi dram ve romantik unsurlar içeriyor. 1. Sınıf öğrencisi olan Kogpob aynı fakültedeki üçüncü sınıf öğrencisiyle tanıştığında hayatı bir anda değişiyor. İlk başlarda rakip olarak başlayan ilişkileri bir arkadaşlığa oradan da daha ilerisine evriliyor.

TürRomantikDram
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenLit
Samajarn
OyuncularPrachaya
Ruangroj
Perawat
Sang
-potirat
Chanagun
Arporn
-sutinan

28. Roy Leh Saneh Rai

Tayland Dizileri

Büyük bir mirasın sahibi olmaya çalışan genç bir adam bu servete ulaşabilmek için evlenmek zorundadır. Hemen bir plan kuran genç adam masum bir kadının duygularını kullanarak onu kendine aşık eder. Ancak bir süre sonra masumiyetiyle adamı etkileyen genç kız adamı hatasından döndürecektir. Tayland dizileri arasında en iyi aşk senaryosuna sahip yapımlardan biri olan Roy Leh Saneh Rai dizisi IMDb’de aldığı 8.2’lik yüksek puanla dikkat çekiyor.

TürRomantikGerilim
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenKhunakorn
Kirdpan
OyuncularPush
Puttichai
Pantila
Win
Chin
Chinawut

29. Love by Chance

Tayland Dizileri

Eşcinsellik üzerine kurulu bir senaryoya sahip olan bu dizide üniversite çağındaki genç erkeklerin yaşadığı aşk maceraları anlatılıyor. Romantik komedi tadından bir dizi olan Love by Chanca ülkemizde bilinmese de yerel düzeyde hayli ünlü.

TürRomantik
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenSiwaj
Sawatma
-neekul
OyuncularTanapon
Sukhum
Suppapong
Udom
Rathavit
Kijworalak

30. Gay Ok Bangkok

Tayland Dizileri

Yine eşcinsellik üzerine bir dizi olan Gay ok Bagkok dizisinde eşcinsel yaklaşım, sağlık ve ilişki düzeyleri hakkında bilgilere de yer veriliyor. Dram sahnelerinin yoğunlukla verildiği Tayland yapımı bu dizi IMDb’de 8.3 puan almıştır.

TürRomantikDram
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJojo
Tidakorn
OyuncularTheepisit
Frame
Ten Tosatid
Darnk
-huntod
Kun
Mookda
-sanit

31. The Gifted

Tayland Dizileri

Lise temalı ve fantastik türde bir dizi olan The Gifted sadece Tayland’da değil tüm dünyada bilinir ve izlenir bir dizidir. Senaryosu komedi ve aşk dolu olan The Gifted dizisi en iyi Tayland dizilerinden biri olup hikayesiyle akıllara kazınmıştır.

TürFantastikDram
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenMatt
Nix
OyuncularStephen
Moyer
Amy
Acker
Sean
Teale

32. Eullenia

Tayland Dizileri

Oyuncu kadrosunda Alec Newman ve Vithaya Pansringarm gibi önemli aktörleri barındıran Eullenia dizisi Tayland’da yaşayan zengin ve batılı bir iş adamının hikayesini konu ediniyor. Servetini karanlık yollardan kazanan ve güçlü bir adam olan ana karakterimizin gerilim dolu maceraları dizi senaryosunu oluşturuyor.

TürGerilimAksiyon
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenPaul
Spurrier
OyuncularAlec
Newman
Vithaya
Pansrin
-garm
Sahajak
Boont
-hanakit

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum