Performans Artırıcı En İyi 10 Pre Workout

Antrenman öncesi gücünüzü zirveye taşıyacak ve enerjinizi doruklara ulaştıracak en iyi pre workout ürünlerini sizler için listeledik.
Performans Artırıcı En İyi 10 Pre Workout

Spor yapmayı sevenler için geliştirilen pre workout ürünleri, enerji seviyesini artırıcı özelliğe sahiptir. Sporculara dayanıklılık sunarak, maksimum performans sergilemelerine katkı sağlayan ve antrenmanları daha verimli noktaya taşıyan bu ürünler, spor dünyasının vazgeçilmezlerinden biri olarak piyasada yer almaktadır.

En İyi Pre Workout

#ÜrünAromaMiktar
1Bigjoy Sport PredatorPortakal510 g
2Hardline Nutrition Nox 2Yeşil Elma1090 g
3Olimp Knockout 2.0Aromasız305 g
4Xpro Nutrition NoxproKarpuz300 g
5Optimum Nutrition Gold StandardMavi Ahududu420 g
6Kingsize Nutrition Beast ShotŞeftali60 g
7Saf Nutrition AthleticsAromasız420 g
8Powertech FirepowerOrman Meyveli390 g
9Trec Nutrition BoogiemanŞeker300 g
10Proteinocean Heavy DutyYeşil Elma300 g

Özel formülasyonlarla üretilen ve vücut dengesini zirveye taşıyan pre workout ürünleri, aynı zamanda odaklanma sağlayarak antremanları kolaylaştırmaktadır. Her seviyede sporcuların kullanabileceği bu ürünler, birbirinden farklı çeşit aroma ve içerikleriyle, egzersizlerinizi farklı bir boyuta taşımaktadır. Gelin bu vazgeçilmez ürünleri hep birlikte inceleyelim.

İşte en iyi pre workout ürünleri;

1. Bigjoy Sports Predator

En İyi Pre Workout Bigjoy Sports Predator

İçerik olarak eşsiz bir performans sunan ve diğer modellere kıyasla antrenman zamanlarında en çok tercih edilen ürünlerden biri olan Bigjoy Sports Predator, ideal doz ile enerjinizi artırıcı niteliklere sahiptir. Karaciğer yerine kaslarda metabolize olan ve 3000 mg BCAA içeren pre workout, hızlı bir şekilde vücuda etki ederek enerji artışı sağlamaktadır. Antrenman sonrasında protein sentezini hızlandıran ürün, portakal aromalı içeriğe sahiptir.

Yorgunluğunuzu azaltarak, kas dayanıklılığını artıran ürün, özellikle yoğun egzersizlerde büyük fayda sağlamaktadır. Kas hücrelerinin gelişmesine yardımcı olan ürün, aynı zamanda zihinsel dayanıklılığı artırarak faaliyetlerinizi kolaylaştırmaktadır.

2. Hardline Nutrition Nox 2

En İyi Pre Workout Hardline Nutrition Nox 2

Türkiye'nin ilk spor gıda markası olan Hardline Nutrition, kullanıcıların güvenini kazanarak hijyenik koşullar altında üretilmektedir. Yüksek kaliteli firmalarda üretilen ve hiçbir domuz yağı dahil katkı maddesi bulundurmayan pre workout, Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile yürütülmektedir. İnsan sağlığını koruyan etkenler göz önünde bulundurularak mikrobiyolojik ve kimyasal analizlerle test edilen ürün, yeşil elma aromalıdır.

Karbonhidrat ve aminoasitler ile zenginleştirilen pre workout, özel formülüyle birçok spor severlerin tercihi olarak piyasada yer almaktadır. Kas onarımı, kas kütle korunması, bağışıklık sistemi fonksiyonuna katkı gibi birçok avantaja sahip olan ürün, performans ve güç artırıcı nitelikleriyle vücut için gerekli olan tüm enerji ihtiyacını karşılamaktadır.

3. Olimp Knockout 2.0

En İyi Pre Workout Olimp Knockout 2.0

Piperin ile zenginleştirilen formüle sahip olan Olimp Knockout 2.0, gerekli doz tüketimiyle birlikte özel olarak tasarlanmıştır. Uzmanlar tarafından uzun yıllar süren çalışma sonrası ortaya çıkarılan ve testlerden başarıyla geçen pre workout, l-sitrülin ve l-arginin ile güçlendirici etki yaratırken, beta alanin sayesinde yorgunluğa karşı direnci de artırmaktadır. Motor becerisine katkıları gözlemlenen ve sinir sistemine pozitif katkı sağlayan ürün, antrenman sırasında en büyük yardımcılarınızdan biri olacaktır.

4. Xpro Nutrition Noxpro

En İyi Pre Workout Xpro Nutrition Noxpro

Beta alanin içeren Xpro Nutrition Noxpro, yoğun antrenmanlarınızda amino asit dengesini koruma amacıyla üretilmektedir. Karpuz aromasına sahip olan ve spor serüveninde olumlu sonuçlar almanıza katkı sağlayacak ürün, içeriğinde BCAA, l-Arginin ve creatin gibi vücut sistemine fayda sağlayacak içeriklere sahiptir. Günlük dozda tavsiye edilen içeriğe göre kullanılması önerilen pre workout, aynı zamanda C vitamini içeriğine de sahiptir.

5. Optimum Nutrition Gold Standard

En İyi Pre Workout Optimum Nutrition Gold Standard

Sporcuların en çok tercih ettiği ürünlerden biri olan Optimum Nutrition Gold Standard, doğal kaynaklardan elde edilen ürünler ve kafein içeriği ile enerjiyi artırmaktadır. Spor sürecinizde verimliliğinizi artırarak antrenmanınızı zirveye taşıyacak olan pre workout markası, B6 ve B12 vitaminleriyle birlikte metabolizmaya katkı sunmaktadır.

Kafein içeriğiyle gün içinde uyanık kalarak işlerinizi yapmanıza ve konsantrasyonunuzu artırmaya yardımcı olacak olan mavi ahududu aromalı ürün, yüksek protein ve BCAA oranına sahiptir.

6. Kingsize Nutrition Beast Shot

En İyi Pre Workout Kingsize Nutrition Beast Shot

Küçük shot şeklinde satılan Kingsize Nutrition Beast Shot, şeftali aromasıyla kullanıcılara sunulmaktadır. Beta alanin, C vitamini gibi içeriklere sahip olan ürün, aşırı kolay kullanımıyla toz pre workout ürünlerine meydan okumaktadır. Domuz yağı, gluten, et ürünü, GDO ve laktoz içermeyen marka, hijyenik ve taşıması kolay bir formüle sahiptir.

Dilediğiniz her yerde yanınızda taşıyabileceğiniz ürün, 210 mg kafein içeriğine sahiptir. Hazır formüle edilmiş şekilde sunulan ve antrenman öncesi kullanılması tavsiye edilen pre workout ürünü, spor öncesi enerjinizi hızlı bir şekilde artırarak verimli bir program gerçekleştirmenize yardımcı olmaktadır.

7. Saf Nutrition Athletics

En İyi Pre Workout Saf Nutrition Athletics

Protein dengesini koruyarak, aktivitelere katkı sağlayan Saf Nutrition Athletics, amino asit içeriğiyle düzenli ve sağlıklı bir spor hayatına katkı sunmaktadır. 6000 mg BCAA ve 3500 mg glutamin içeren ürün, patentli morosil ve minerallerle desteklenen formüllere sahiptir. Vegan özellik taşıyan ve aromasız olan pro workout, bezelye proteini, pirinç proteini ve zengin içeriklerle birlikte spor severlere sunulmaktadır.

8. Powertech Firepower

En İyi Pre Workout Powertech Firepower

Hem lezzetli hem faydalı olan Powertech Firepower, antrenmanlardan yarım saat önce tüketilmesi tavsiye edilen bir pre workout ürünüdür. Kısa sürede etki göstererek enerji ve güç artışı sağlayan bileşenler ile desteklenen ürün, kafein, sitrulin, beta alanin, kreatin gibi çeşitli vitamin ve minerallerden oluşturulmuştur.

Kalitesi ve performansı bilimsel olarak kanıtlanan pre workout, beden üzerindeki yorgunluğu yok ederek, beynin yeniden hareketlenmesi için sinyal vermektedir. Tavsiye edilen günlük porsiyon miktarını aşmadan kullanılması gereken ürün, sporcuların dayanıklılığını artırarak, yeterli bir egzersiz performansı yapmaya katkı sağlamaktadır.

9. Trec Nutrition Boogieman

En İyi Pre Workout Trec Nutrition Boogieman

Şeker aromalı Trec Nutrition Boogieman, özellikle profesyonel sporcular için tasarlanmıştır. 300 ml suda çalkalandıktan sonra kullanılması tavsiye edilen ürün, zengin içeriğiyle B6 ve B12 vitaminlerine de sahiptir. Antrenman sırasında yüksek pump sağlayan ve yorulmayı geciktiren pre workout, bu sayede daha verimli bir egzersiz yapmanıza yardımcı olmaktadır.

Zihinsel odaklanma etkisi sunan toz formüllü ürün, kasların daha iyi çalışabilmesi için magnezyum takviyesine de sahiptir.

10. Proteinocean Heavy Duty

En İyi Pre Workout Proteinocean Heavy Duty

Uzun süreli antrenmanlarda en büyük yardımcılarınızdan biri olacak niteliklere sahip Proteinocean Heavy Duty, enerjik, kuvvetli ve odak etkisi sağlayan maddelerin yeterli miktarda formüle edilmesiyle piyasaya sunulmaktadır. Yeşil elma aromalı olan ve 17 etkenli madde ile büyük fayda sağlayan ürün, kolin ve teanin içerikleriyle odaklanmaya yardımcı olmaktadır.

Ekstra olarak sinefrin ve kafein ile enerji sunan ve rhodiola içeriğiyle yorgunluk hissini azaltan pre workout, beta alanin, arginin gibi formüllerle, daha az yorgunlukla etkili bir antrenman yapmanızı kolaylaştırmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.