2024'ün En İyi OLED TV Modelleri | Fiyat & Kullanıcı Yorumu

Teknik özelliklerine ve kullanıcı yorumlarına göre fiyat performans açısından en iyi OLED TV hangisi? İçeriğimizde her bütçeye uygun OLED TV yer almakta.
2024'ün En İyi OLED TV Modelleri | Fiyat & Kullanıcı Yorumu

OLED TV Tavsiyesi

Eşsiz görüntü kalitesiyle gerçek tonları yansıtan OLED teknolojisine sahip televizyon modellerini listeledik. İçeriğimizde en iyi OLED TV modellerini bir araya getirdik.

OLED TV tavsiyelerini verdiğimiz içeriğimizde Sony, Philips ve LG markalarının modelleri bulunuyor. Bu modelleri özelliklerine göre listeledik. Aynı zamanda daha iyi bir seçim yapabilmeniz için artı ve eksi yönlerini de derledik.

En çok tercih edilen OLED TV modelleri çoğunlukla ses sistemi en iyi olanlar oluyor. Bu yüzden içeriğimizde bu modellere ağırlık verdik. En iyi OLED TV hangisi? diye soruyorsanız.

En İyi OLED TV Listesi

SıraModellerEkranneoldu Puanı
1LG 48C1448 inç10/9.9
2LG 55CX6LA55 inç10/9.8
3Sony KE-48A948 inç10/9.7
4LG OLED65A16LA65 inç10/9.8
5Sony Bravia XR-65A80J65 inç10/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
OLED
TV Markaları
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 OLED TV Tavsiyesi

Yüksek görüntü kalitesi ve dev ekranıyla öne çıkan en iyi OLED Tv önerilerini bu yazımızda bulabilirsiniz. Modern teknoloji ile donatılmış OLED TV modellerine mutlaka göz atmalısınız.

İşte en iyi OLED TV markalar:

1. LG 48C14

OLED TV

Amazon
Fiyatını Gör
LG
48C14 OLED TV
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yüksek çözünürlükYüksek enerji tüketimi
Ses sistemi

Gelişmiş işlemcisi sayesinde renk aralığını genişleterek rakiplerinden daha fazla renk üreten LG 48C14, bu sayede görüntünün hiç olmadığı kadar gerçekçi gözükmesini sağlıyor. OLED paneli sayesinde televizyonu nereden izlerseniz izleyin herhangi bir bozulma yapmayan cihaz, gelişmiş ses sistemiyle çok boyutlu ses deneyimi yaşatıyor. Ayrıca dar bir çerçeveye sahip olan televizyon, bu sayede gözünüzün sadece izlediğiniz yapımda olmasını sağlıyor.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu48 inç
Görüntü KalitesiUltra HD (4K)
Ses Gücü40 W
Enerji SınıfıG

Kullanıcı Yorumları

👤 Ürünümü şu an itibarıyla kullanıyorum. 5+1 sinema ses bağlantısını da yaptım ve ortaya muhteşem bir görüntü muazzam bir ses ve keyifli bir izleme ortaya çıktı. Tavsiye eder miyim? Evet ederim. Her kim almış kullanıyorsa hayırlı olsun, güle güle kullansın B**** L.

👤 OLED panelin farkını hissediyorsunuz, heyecan verici. Renkler çarpıcı ve keskin. Bunun yanında televizyon fonksiyonundan ayrı olarak ince yapısı ve şık dizaynı ile eviniz için çok güzel bir aksesuar oluyor. Z******* A.

2. LG 55CX6LA

OLED TV

Amazon
Fiyatını Gör
LG
55CX6LA OLED TV
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Şık tasarımDepolama kapasitesi
Kullanışlı arayüz

Netflix’ten Apple TV’ye kadar her yere tek tıkla ve tek menü ile giriş yapabildiğiniz üstün yapay zekaya sahip olan LG 55CX6LA, en çok tercih edilen OLED TV modellerinin başında yer alıyor. Listedeki diğer televizyonlara göre ortalama bir fiyata sahip olan ürün, gerek Al ThinQ sesle kontrol özelliği gerekse Dolby Vision IQ ile ortam ışıklarını otomatik ayarlama özelliğiyle öne çıkıyor. Ayrıca arayüz olarak webOS'u kullanan televizyonun bu sayede daha basit bir arayüze sahip olduğunu ekleyelim.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu55 inç
Görüntü KalitesiUltra HD (4K)
Ses Gücü40 W
Enerji SınıfıA

Kullanıcı Yorumları

👤 TV'den oldukça memnunum. Alırken şüphem vardı ancak kullanmaya başlayınca iyi ki almışım dedim. Yaptığım araştırmalardan ve konuştuğum satış temsilcilerinden öğrendiğim kadarıyla QLED’ler arkadan ışık teknolojisini kullanırken OLED her Pixel'i ayrı yöneten yapay zekaya sahip. Bu sebeple renkler ve siyahlar muazzam. A***** P.

👤 Almadan önce detaylı araştırma yapmıştım. Genelde QLED ile OLED arasında gidip geliyor herkes. 2019 üretim yılına kadar QLED almak her yönden daha avantajlıydı çünkü OLED modellerde LED yanması denilen olay aşırı ısınmadan kaynaklı meydana geliyordu. 2019 ve sonrası ki bu TV 2020 üretimi bu sorunu çözdüler. Isınma sorunu olmadan kullanabiliyorsunuz ve TV’yi her kapattığınızda otomatik Pixel temizliği yapıyor. E*** Ç.

3. Sony KE-48A9

OLED TV

Amazon
Fiyatını Gör
Sony
KE-48A9
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Düşük enerji tüketimiYüksek fiyat
Depolama kapasitesiSes sistemi

Görsel ve işitsel performans uyumunu inanılmaz derecede yükselten Sound-from-Picture Reality teknolojisine sahip olan Sony KE-48A9, bu özelliği sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarıyor. X1 Ultimate işlemcisi ile renkleri daha net sunan ve zarif duruşu ile ilgi odağı olan bu televizyon, minimalist tasarımı sayesinde dikkatinizi hiçbir şeyin dağıtmasına izin vermiyor. Ayrıca bu ürünün daha gerçekçi bir görüntü için renk ve kontrastı yükselttiğini vurgulamadan geçmeyelim.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu48 inç
Görüntü KalitesiUltra HD (4K)
Ses Gücü25 W
Enerji SınıfıB

Kullanıcı Yorumları

👤 Scart girişi yok fakat gerek televizyonun kendi rengi gerekse ekrandaki renk kalitesi muazzam ötesi. Eski Arçelik televizyon bozulunca bunu aldık. Böyle bir şeyin varlığından haberim olsaydı daha erken alırdım. 65 inç en başta çok büyük geldi gözümüze fakat alıştık ve artık normal geliyor. Ö**** C.

👤 Piksel çözünürlüğü harika. PS4 kullanıyorum televizyonda görüntü yine inanılmaz. Pixel temizleme özelliği bulunuyor sanırım. Hiçbir sıkıntı yaşamadık. Gayet güzel bir ürün, alabilirsiniz. K**** Z.

4. LG OLED65A16LA

OLED TV

Amazon
Fiyatını Gör
LG
OLED65A16LA
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Ekran yansıtmaAğır olması
Akıllı kumanda

HDR10 Pro teknolojisiyle karşımıza çıkan LG OLED65A16LA, en iyi OLED TV listemizde 4. sırada yer alıyor. Ekran yansıtma ve akıllı kumanda gibi yeni nesil teknolojileri bulunan cihaz, 65 inçlik dev ekranıyla sinema salonunu evinize taşıyor. Kullanıcılarından tam puan almayı başaran cihaz, geniş bağlantı seçenekleriyle konsol ve bilgisayar bağlama imkanı veriyor.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu65 inç
Görüntü KalitesiUltra HD (4K)
Ses Gücü20 W
Enerji SınıfıG

Kullanıcı Yorumları

👤 Tereddütte kalarak aldım. Fiyatı yüksek fakat hak ediyor. L** O**

👤 Kesinlikle tavsiye ederim. Fiyat performans bazında bir numara. O** U**

5. Sony Bravia XR-65A80J

OLED TV

Amazon
Fiyatını Gör
Sony
Bravia XR-65A80J
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Canlı ve net renkler
4K X-Reality PRO
Akıllı telefon ile kontrol

OLED TV öneri listemizde son sırada bulunan Sony Bravia XR-65A80J, 4K X-Reality PR özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu sayede hangi açıdan bakarsanız bakın canlı ve net renkler göreceğiniz televizyon, akıllı telefon ile kontrol edilebiliyor. Özel tasarımıyla salonunuza bambaşka bir hava katacak olan model, bizce en iyiler arasında yer alıyor.

Teknik Özellikler
Ekran Boyutu65 inç
Görüntü KalitesiUltra HD (4K)
Ses Gücü30 W
Enerji SınıfıG

Kullanıcı Yorumları

👤 Harika bir ürün görüntü kalitesine diyecek söz yok. M** B**

👤 Bu fiyattaki birçok televizyondan daha kaliteli. Alınabilir. D** U**


Benzer Tavsiye Önerileri
LED Televizyonlar65 İnç Televizyonlar

2024'ün en iyi OLED Tv  modeli hangisi?

En iyi Oled tv tavsiyelerine gelecek olursak; LG, Sony adlı markalar, görüntü kalitesi, büyük ekran, ses seviyesi, ince ekran ve Full Hd görüntü sunan, Oled Tv markaları olarak biliniyor. 

OLED Televizyonlar Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS)

OLED televizyon önerileri sunduğumuz bu içeriğimizde konu ile ilgili en merak edilen soruları da araştırdık. İşte OLED televizyon almak isteyenlerin aklını kurcalayan sorular ve cevapları...

En iyi OLED TV hangisi?

Piyasada satılan birçok OLED televizyon üstün teknik özellikleri ve çözünürlükleriyle öne çıkıyor. Sadece bir ürüne en iyi demek oldukça zor olduğu için en iyi OLED televizyona sahip olmak isteyenlerin yukarıda tavsiye ettiğimiz modellerinden herhangi birini tercih etmelerini öneriyoruz.

OLED TV ne demek?

Organic Light Emitting Diode kelimesinin kısaltılmışı olan OLED bir görüntüleme teknolojisidir. LED ve LCD ekranlara göre daha fazla enerji tasarrufu yapabilen OLED ekranlar aynı zamanda pikselleri daha iyi kullanarak ortaya kaliteli bir görüntü çıkarırlar. Ayrıca ışık kaynağı ve renk dizilimini aynı anda kontrol edebilen OLED ekranlar daha canlı bir görüntü sağlıyor.

OLED TV alırken nelere dikkat edilmelidir?

OLED TV alırken dikkat edilmesi gereken başlıca konu televizyonun piksel oranı ve renk yoğunluğudur. Aynı zamanda ekran boyutu ve işlemcide oldukça önemlidir. Bu parçaların her biri televizyon içerisinde sistematik olarak çalışmalıdır. Parçalar arası uyumluluk ne kadar iyi olursa OLED televizyonunuzun görüntü kalitesi ve ömrü de o kadar iyi olacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum