Kafanızı Kurcalayacak 30 En İyi Netflix Gerilim Filmleri

Netflix’te yayınlanmış olan gelmiş geçmiş en iyi gizem filmlerini bu içeriğimizde sizin için yakından inceledik. İşte en iyi Netflix gizem filmleri.
Kafanızı Kurcalayacak 30 En İyi Netflix Gerilim Filmleri

Netflix Gizem Filmleri Listesi

Bu içeriğimizde sizin için birbirinden güzel ve unutulmaz gizem filmlerini bir araya getirdik. Sıralama yaparken IMDb ve RottenTomatoes sitelerinden de faydalanarak oluşturduğumuz bu listedeki film önerileri gizemin köküne inmek isteyenler için birebir. İşte en güzel Netflix gizem filmleri.

Netflix Gizem Filmi Önerileri;

1. Pipa

Netflix Gizem Filmleri

Eski bir polis olan Pipa, ücra bir kasabaya taşınarak hayatını normal olarak yaşamak ister. Lakin taşındığı kasabanın arazisinde bir ceset belirince, arkasında bıraktığı karanlık dünya yeniden gün yüzüne çıkar. Karanlık geçmiş gün yüzüne çıkarken bu cesedin kim olduğu ve nasıl öldürüldüğünü çözmek de Pipa’nın ellerinde.

TürArjantinSosyalGizem
IMDb4,3
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAlejandra
Montiel
OyuncularLuisana
Lopilato
Mauricio
Paniagua

2. Bir Uğradım

Netflix Gizem Filmleri

Seçkin kişilerin evlerine gizlice girerek grafiti yapan bir grafiti sanatçısı yanlışlıkla girmemesi gereken bir eve girer. Bu evde gizli bir bodrum katı bulan sanatçı saklı sırları ortaya çıkardır. Bu sırlar yüzünden sevdiği kişilerin hayatı tehlikeye girer ve bu tehlikelerden arındırmak yeniden sanatçının elindedir.

TürGerilimBritanya
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenBabak
Anvari
OyuncularGeorge
MacKay
Kelly
Macdonald
Hugh
Bonneville

3. Pervasız

Netflix Gizem Filmleri

Polisiye yazarı Grace, bir katilin içgüdülerini romanlarına çok iyi şekilde yansıtır. Kız kardeşinin öldürülmesi ile bu cinayeti çözmek için yazarlığından aldığı uzmanlığa ihtiyacı vardır. Peki, kız kardeşinin öldürülmesinin altındaki sebebi öğrenebilecek mi?  

TürGerilimGizem
IMDb4,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMonika
Mitchell
OyuncularAlyssa
Milano
Sam
Page
Emilie
Ullerup

4. Kimse Sağ Çıkmayacak

Netflix Gizem Filmleri

Meksikalı çaresiz bir kadın, kaçak şekilde geldiği Cleveland’da çok da iyi olmayan bir pansiyona yerleşir. Burada rahatsız edici çığlıklar duymaya ve görmemesi gereken hayaletler görmeye başlayınca işler kötüye gider.

TürGizemKorku
IMDb5,3
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenSantiaho
Menghini
OyuncularCristina
Rodlo
Marc
Menchaca
David
Figlioli

5. Yolun Bittiği Yer

Netflix Gizem Filmleri

Eşini kaybeden Brenda’nın ailesiyle birlikte yaptığı stresli bir yolculukta, bir cinayete ve kayıplara karışmış bir dolu para çantası ile başları belaya girer. Başları belaya giren aile annesi Brenda çocuklarını korumak için elinden gelen her şeyi yapar.

TürGerilimSuçDram
IMDb4,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenMillicent
Shelton
OyuncularQueen
Latifah
LudacrisBeau
Bridges

6. Güvenlik

Netflix Gizem Filmleri

Bir güvenlik uzmanı ve ailesi, yaşadıkla0000rı sahil kasabasında genç bir kadının saldırıya uğraması ile beklemedikleri bir durum altında kalırlar. Bu saldırının ardındaki sırlar ve yalanlar tüm aileyi etkilerken, öldürülen kız hakkında tüm gerçeklikler bulunabilecek mi?

TürİtalyaGizem
IMDb5,0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenPeter
Chelsom
OyuncularMarco
D’Amore
Maya
Sansa
Silvio
Muccino

7. Fotokopici

Netflix Gizem Filmleri

Fotokopicilerin altında gizli işlerin döndüğünü hiç düşündünüz mü? Filmimizde bir partide çekilen fotoğraflardan dolayı bursunu kaybeden bir öğrenci, o gece sarsıcı bir deneyim yaşayıp yaşamadığını araştırır. Peki, öğrenci her şeyi çözebilecek mi?

TürEndonezyaGizemSosyal
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenWregas
Bhanuteja
OyuncularShenina
Cinnamon
Chicco
Kurniawan
Jerome
Kurnia

8. Burning 

Netflix Gizem Filmleri

Jong-su, bir yandan yazarlıkla uğraşırken bir yandan da kuryelik yapmaktadır. Bir dağıtım esnasında eski komşusuyla genç kadın Haemi ile karşılaşır ve görüşmeye başlarlar. Haemi Afrika seyahati hayali kurar ve gerçekleştirir. Afrika’ya gitmeden önce kedisini Jong-su’ya bırakır. Haemi’nin dönüşünde ise herkesin hayatı değişecektir.

TürDramGizem
IMDb7,5
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenChang-dong
Lee
OyuncularYoo
Ah-In
Steven
Yeun
Jong-seo
Jun

9. The Killing of a Sacred Deer

Netflix Gizem Filmleri, Netflix Gizem Filmi Önerileri

Steven ünlü bir cerrahtır. Eşi ise oftalmologdur. Çok mutlu bir aileleri varken Martin isimli bir adam aileye dahil olmak ister ve bunun için ısrar eder. Martin’in asıl amacı aileyi parçalamaktır.

TürDramFantastik
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenYórgos
Lánthimos
OyuncularColin
Farrell
Nicole
Kidman
Barry
Keoghan

10. The Conjuring 2

Netflix Gizem Filmleri, Netflix Gizem Filmi Önerileri

Bekar olan ve dört çocuğuyla yaşayan bir anneye doğa üstü güçler musallat olmuştur. Ed ve Lorraine Waren, anneye yardım edebilmek için Kuzey Londra’ya gider.

TürGerilimGizemDram
IMDb7,3
Gösterim
Tarihi
2016
Yönetmen James
Wan
OyuncularVera
Farmiga
Patrick
Wilson
Madison
Wolfe

11. The Hateful Eight 

Netflix Gizem Filmleri, Netflix Gizem Filmi Önerileri

Filmde iç savaş vardır. Wyoming eyaletinde ise şiddetli bir kar fırtınası başlar. Kar fırtınası esnasında savaştan kaçan kişiler mola vermek zorunda kalır. Mola yerinde birleşen insanlar geçekle burada karşılaşır.

TürGerilimDramAksiyon
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenQuentin
Tarantino
OyuncularSamuel
L. Jackson
Kurt
Russell
Jennifer
Jason Leigh

12. The Gift 

Netflix Gizem Filmleri, Netflix Gizem Filmi Önerileri

Simon ve Robyn evli ve mutlu bir çifttir. Bir gün eski bir tanıdıkları olan Gordo ile karşılaşırlar. Gordo’yu evlerine davet ederler ancak Gordo gizemli hediyelerle birlikte sürekli gelmeye başlayınca işler değişir.

TürGerilimGizemDram
IMDb7,0
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenJoel
Edgerton
OyuncularJason
Bateman
Rebecca
Hall
Joel
Edgerton

 

13. The Body

Netflix Gizem Filmleri

Son dönemde izleyiciyle buluşan İspanyol filmleri arasında oldukça sürükleyici bir hikayeye sahip. Adı Maya olan bir iş kadınıyla evli olan Ajay’ın eşi kalp krizinden ölür. Ölümün yasını tutarken eşinin cansız bedeninin morgdan kaybolduğu öğrendiğinde ise bir detektif bu işin peşine düşer. Dedektif kocasını sorguladığında ise üzerinden geçilmemiş pek çok şeyi ortaya çıkarır. Sonu ters köşe yapan filmler arasında da yer alan The Body, emin olun uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir yapım.

TürGerilimGizem
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJeethu
Joseph
OyuncularEmraan
Hashmi
Rishi
Kapoor
Sobhita
Dhulipala

14. Rebecca

Netflix Gizem Filmleri

Daphne du Maurier’in aynı adlı romanından uyarlanan Rebecca filmi gizem ve aşk filmleri türünün bir arada işlendiği kaliteli yapımlardan birisidir. Genç ve saf kadın zengin bir adamla evlenir. Evliliğin ilk zamanlarında bu çift pek sorun yaşamazlar. Fakat zaman içerisinde kocasının ve evdeki hizmetçilerinin eşinin ilk karısına duyduğu bağlılığı görmeye başlar. Film bu çiftin evliliğindeki izleri ve bu izlerin gölgesinde kalan eşinin hikâyesini anlatmaktadır.

TürDramGizemRomantik
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenBen
Wheatley
OyuncularLily
James
Armie
Hammer
Kristin
Scott Thomas

15. Murder Mystery 

Netflix Gizem Filmleri

Netflix filmleri listesinde en çok izlenen yapımı Murder Mystery filmi, çıktığı zamanda izlenme rekorları kırmıştır. Yapım bir polisiye komedi olarak karşımıza çıkmaktadır. New Yorklu bir polis ve eşinin tesadüfen karşılaştıkları milyarderin yatında devam eden macerası, yatta işlenen bir cinayetle çıkmaz bir hâle girer. Çünkü birileri bu işlenen cinayeti polis ve eşine yıkmaya çalışır. Filmde o yatta yaşanan olayları ve sonrasında gerçekleşenler anlatılmaktadır. Yapım tüm bu ayrıntıları sayesinde en iyi Netflix gizem filmleri listemizde yer almayı başarmıştır.

TürGizemKomediAksiyon
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenKyle
Newacheck
OyuncularAdam
Sandler
Jennifer
Aniston
Luke
Evans

16. Fırtına İçin Bir Kurban

Netflix Gizem Filmleri

Aksiyon filmleri türünü seven okurlarımız için Netflix'te izleyebileceğiniz harika bir yapım... Fırtına İçin Bir Kurban filmi, daha öncesi izleyiciyle buluşan Final Destination 5'ten tanıdığımız Steven Quale yönetmenliğinde beyazperdeye aktarılmıştır. Küçük bir kasaba olan Silverton’a beklenmedik bir şekilde hortumlar vurmaktadır. Gün geçtikçe hortumların verdiği zarar artmaktadır ve yerel halk bu hortumların giderek şiddetleneceğini öğrenir. Bu durumda çoğu insan kasabayı terk etmeye hazırlanır. Aralarından bazıları ise bu büyük hortumu görmek ve görüntülemek ister. Film bu kasabada yaşanan olayları ve halkın tepkisini anlatır.

TürMaceraDramGizem
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenSteven
Quale
OyuncularRichard
Armitage
Sarah
Wayne Callies
Matt
Walsh

17. Lost Girls 

Netflix Gizem Filmleri

Gerilim ve gizem filmleri türündeki kaliteli yapımlar arasında yer alan Lost Girls filmi kayıp kızını bulmaya çalışan bir kadının hikayesini konu almaktadır. Kızı kaybolduğunda adeta deliye dönen Mari Gilbert, onu bulmak için her şeyi yapacaktır. Bu süreçte polisin olaya karşı tepkisiz kaldığını gören Man Gilbert, kızını kendi aramaya karar verir. Araştırmalarını ilerlettikçe Mani Gilbert, durumun Long Island’daki çözülmemiş fahişe cinayetleriyle ilgili olduğunu keşfeder. Türüne yeni bir anlam katan bu yapım en iyi Netflix gizem filmleri arasında yer almaktadır.

TürGerilimDramGizem
IMDb6,1
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenLiz
Garbus
OyuncularAmy
Ryan
Thomasin
McKenzie
Gabriel
Byrne

18. Spenser Kanunları 

Netflix Gizem Filmleri

Polisiye ve komedi filmleri türünü bir arada işleyen vakit geçirmek içi son derece sürükleyici bir yapım olan Spenser Kanunları filmi... Bir cinayeti çözmek için bir araya gelmek zorunda kalan eski polis ve eski bir suçlunun hikayesini anlatmaktadır. Yıllar önce her şeyini bırakıp ayrıldığı Baston’a geri dönen Spenser, burada eski bir suçlu olan Hawk ile takılmaya başlar. İkili arkalarında bıraktığı hayattan ne kadar uzak durmak istese de kendilerini yeniden o ortamın içerisinde bulurlar.

TürPolisiyeKomediGizem
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenPeter
Berg
OyuncularMark
Wahlberg
Alan
Arkin
Winston
Duke

19. Kemiklerin Mirası 

Netflix Gizem Filmleri

Polisiye türüne farklı bir bakış açısı katan bu yapım en iyi Netflix gizem filmleri arasında yer almaktadır. Müfettiş olan Amaia Salazar’dan üvey kızına tecavüz etmekle suçlanan Jason Medina’nın davasını takip etme görevi verilir. Duruşma günü ise beklenmedik bir olay gerçekleşir. Duruşmadan hemen önce Medina mahkeme binasındaki bir tuvalete girer ve orada bileklerini keserek intihar eder. Bu olaydan sonra duruşma iptal edilir fakat Medina’nın cebinden çıkan bir not tüm işlerin değişmesini sağlar.

TürGerilimGizem
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenFernando González Molina
OyuncularMarta
Etura
NeneLeonardo
Sbaraglia

20. Gerçek Hikaye 

Netflix Gizem Filmleri

Gerilim türündeki kaliteli yapımlardan birisi olan bu filmi King Charkes III ve Judy yapımlarının da yönetmenliğini yapan Rupert Goold yönetmiştir. Michael Finkel New York Times dergisinde çalışan bir yazardır. Michael Finkel sıradan bir iş gününde karşılaştığı haber karşısında hayrete düşer. Bütün ailesini öldürdüğü için aranan adam Meksika’da yakalanmıştır. İlginç olan nokta ise bu adamın kaçtığı süre boyunca kendine yeni bir kimlik edinmesi ve bu kimliğin New York Times yazarı Michael Finkel olmasıdır. Ertesi gün Times editörleri tarafından yazılan bir habere göre Michael Finkel kovulmuştur. Ailesini öldürmekten hapse giren Longo bir tek Michael Finkel ile konuşmayı kabul eder. Film tüm bu yaşanan olayları ve Longo’nun ailesini öldürmesindeki doğru hikayeyi öğrenmek için Michael’in çabalamasını anlatır.

TürGerilimGizem
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenRupert
Goold
OyuncularJonah
Hill
James
Franco
Felicity
Jones

21. Ayın Gölgesinde 

Netflix Gizem Filmleri

Listemizdeki bir diğer gerilim, gizem filmlerinden biri olan Ayın Gölgesinde yapımı her 9 yılda bir ortaya çıkan seri katilin peşine düşen polisin hikayesini anlatmaktadır. Dedektif olmaya kararlı olan Thomas Lockhart Philadelphialı polis memurudur. Dedektiflik yolunda emin adımlarla ilerleyen Thomas bir seri katilin peşine düşer. Bu seri katilin işlediği suçlar bilimsel açıklamaların oldukça ötesindedir. Katili bulmak için gece gündüz demeden çalışan Thomas, bir süre sonra bu davayı takıntı hale getirir.

TürGerilimGizem
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJim
Mickle
OyuncularMichael
C. Hall
Boyd
Holbrook
Cleopatra
Coleman

22. Yaşam Kürü 

Netflix Gizem Filmleri

Bir Alman-Amerika ortak yapımı olan bu yapım gerilim-fantastik türünde yer alan nadir kaliteli yapımlardan birisidir. Hırslı bir genç yöneticiye şirketin CEO’su olma görevi verilir. Bu CEO İsviçre Alpleri’nde ıssız bir bölgede yer alan huzurlu fakat gizemli bir yaşam merkezinde kalmaktadır. Genç yönetici orada geçirdiği bir süre sonra mucizevi tedavilerinin pek de görüldüğü gibi olmadığından şüphelenir. Film tüm bu olayları ve geç CEO’nun bundan sonraki yapacağı hamleleri anlatmaktadır.

TürGerilimFantastikGizem
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenGore
Verbinski
OyuncularDane
DeHaan
Jason
Isaacs
Mia
Goth

23. Enola Holmes

Netflix Gizem Filmleri

Bu senenin en çok konuşulan yapımları arasında yer alan Enola Holmes filmi çıktığı andan itibaren rekor kırmıştır. Sherlock Holmes’ın kardeşinin hayat hikayesinin anlatıldığı bu film Nancy Springer’ın kitap serisinin ilkinden uyarlanmıştır. Enola’nın her şeyi olan annesi kaybolur. Enola bu durumda mecburen onu yok sayan abileri Sherlock ve Mycrotf’tan yardım ister. Abileri ise bu olayı çözerken Enola’yı uzaktaki bir yatılı okula gönderme kararı alırlar. Enola ise kendisi de araştırma yapmak ister ve okuldan kaçar. Filmde Enola Holmes’in hayat hikayesini ve annesini aramasında başına gelen olayları anlatılmaktadır.

TürGizemTarihMacera
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenHarry
Bradbeer
OyuncularMillie
Bobby Brown
Henry
Cavill
Sam
Claflin

24. Keşif 

Netflix Gizem Filmleri

Bilim kurgu filmleri türüne farklı bir açıdan yaklaşan Keşif filmi kaliteli hikayesi sayesinde en iyi Netflix gizem filmleri listemizde yer almayı başarmıştır. İnsanoğlunun binlerce yıldır peşinden koştuğu ihtimal, sonunda bilimsel olarak doğrulanmıştır. Bu dünya yaşayacağımız son yer değildir çünkü ölümden sonra da bir hayat vardır. Fakat öteki dünyanın keşfedilmesi sadece 1 yıl içinde milyonlarca kişinin intihar etmesine sebep olmuştur. Çünkü herkes diğer dünyaya gitmek istemektedir. Tüm bu olaylar içerisinde bir adam ve kadın birbirine aşık olur. Film bu çiftin bildiklerini sorgulamasını ve yaşanan olayları anlatmaktadır.

TürGizemBilim KurguDram
IMDb6,3
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenCharlie
McDowell
OyuncularRobert
Redford
Jason
Segel
Rooney
Mara

25. Forgotten 

Netflix Gizem Filmleri

En İyi Kore filmleri yer arasında olan bu yapım ünlü film yönetmeni Jang Hang-jun’un bir eseridir. Jin-Seok ailesiyle birlikte yeni bir eve taşınır. Aşırı duyarlı bir kişiliğe sahip olan Jin-Seok kullandığı ilaçlar sayesinde normal bir yaşam sürer. Jin-Seok yağmurlu bir günde kardeşinin kaçırıldığını görür ve sonraki 19 gün boyunca ondan haber alamaz. Yoo-Seok yaşadığı bu 19 güne dair herhangi bir şey hatırlayamaz. Kardeşinin davranışlarında bir farklılık hisseden Jin-Seok dönen kişinin kardeşi olmadığından şüphelenmeye başlar.

TürGerilimGizem
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenHang-Jun
Zhang
OyuncularHa-Neul
Kang
Mu-Yeol
Kim
Seong-kun
Mun

26. Badla 

Netflix Gizem Filmleri

En popüler Hint filmleri arasında yer alan ve aynı zamanda gizem-gerilim filmleri türünde harika yapım Badla... Naina Sethi bir gün kendisini sevgilisinin cesedi ile birlikte otel odasında kilitli bulur. Yaşananların nasıl olduğunu anlamayan Naina, sevgilisinin ölümünden sorumlu tutulur. Bu durumda Naina kendisini savunması için prestijli bir avukat olan Badla Gupta’yı tutar. 40 yıllık meslek hayatı boyunca bir davayı bile kaybetmeyen Badal, Naina ile beraber olayın olduğu günü tartışmaya başlarlar. Avukat bu konuşmadan sonra o gün içerisinde çok fazla boşluk olduğunu fark eder ve bunu araştırır.

TürGerilimGizem
IMDb7,8
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenSujoy
Ghosh
OyuncularAmitabh
Bachchan
Tapsee
Pannu
Tony
Luke Jr.

27. Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı 

Netflix Gizem Filmleri

İlk filmdeki hikayenin 30 yıl sonrasının anlatıldığı Blade Runner 2049: Bıçak Sırtı yapımı en iyi Netflix gizem filmleri arasında yer almaktadır. Los Angeles Polis Departmanı’nda görevini yapan Memur K, uzun zamandır saklı kalan bir sırrı ortaya çıkarır. Bu sır toplum yaşamını kaosa sokacak türdendir. Bu felaketi önleyebilmek için eski bir ödül avcısı olan Rick Deckard’ı bulup ona bazı sorular sorması gereken Memur K, bu durumu düzeltmek için her şeyini ortaya koyacaktır.

TürGerilimGizemBilim Kurgu
IMDb8,0
Gösterim
Tarihi
2017
YönetmenDenis
Villeneuve
OyuncularRyan
Gosling
Harrison
Ford
Ana
de Armas

28. Gone Girl 

Netflix Gizem Filmleri

Gizem türü başta olmak üzere son yılların en iyi filmler listesinde kendisine yer bulan yapım, karısının aniden ortadan kaybolmasından sorumlu tutulan bir adamın hikayesi anlatılmaktadır. Nick ve Amy evliliklerinin beşinci yılını kutlamaya hazırlanmaktadır. Fakat tam da o gün Amy bir anda ortadan kaybolur ve uzun bir süre ondan haber alınamaz. Polis bir süre sonra Nick’ten şüphelenmeye başlar. Yaşanan olaylara bir anlam yükleyemeyen Nick’in ise Amy’nin nerede olduğu hakkında hiçbir fikri yoktur. Genç adam tam bu sırada Amy’nin ailesinin düzenlediği bir yardımda kendini piyon olarak bulur. Film tüm bu olayları ve Nick’in kendisinin masum olduğunu ispatlamaya çalışmasını anlatmaktadır.

TürGizemDram
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenDavid
Fincher
OyuncularBen
Affleck
Rosamund
Pike
Neil Patrick
Harris

29. Görünmeyen Misafir 

Netflix Gizem Filmleri

Birçok gerilim filminde imzası olan Oriol Paulo’nun yönettiği bu yapım Netflix'te izlenebilecek en iyi gizem filmleri arasında... Adrian Doria kariyerinde hızlı bir şekilde yükselen bir iş adamıdır. Evli olan Adrian Doria fotoğrafçılık yapan sevgilisini öldürmekle suçlanmaktadır. Bu ciddi suçlamanın karşısında Adrian kendisine iyi bir savunma hazırlaması için deneyimli bir avukat olan Virginia Goodman’la tanışır. Adrian avukatına yaşadığı tüm olayları anlatmaya başlar. Virginia Adrian’ın anlattığı hikayede bazı tutarsızlıklar fark eder ve ona bu karanlık noktaları açığa çıkarması için baskı yapar. Zeki insanların izlemesi gereken filmler listesinde de yer verdiğimiz yapımda neyin ne olduğunu anlayabilmek için filmin sonuna kadar dikkatini korumanızı öneririz.

TürGerilimGizem
IMDb8,1
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenOriol
Paulo
OyuncularMario
Casas
Bárbara
Lennie
Ana
Wagener

30. Sherlock Holmes 

Netflix Gizem Filmleri

Ünlü yönetmen Guy Guy Ritchie’nin yönettiği Sherlock Holmes filmi Sir Arthur Conan Doyle’un dedektif romanlarının yeniden beyaz perdeye uyarlamasıdır. Holmes ve onun ortağı Watson tehlikeli maceralara bir an bile düşünmeden atlamaktadır. Dövüş yeteneklerini silah olarak kullanan Holmes, ülkesini yıkabilecek korkunç bir komloyu ortaya çıkarmak istemektedir. Fakat Holmes bunun için yeni ve çok güçlü bir düşmanla savaşmak zorundadır. Filmde Holmes ve Watson’un bu korkunç komployu aydınlatmak ve durdurmak için girdiği olaylar anlatılmaktadır.

TürGizemAksiyonMacera
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenGuy
Ritchie
OyuncularRobert
Downey Jr.
Jude
Law
Mark
Strong

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.