Komedi Dizileri 2024 - Yerli ve Yabancı 33 Komedi Önerisi

Türkiye'de en çok izlenen yerli ve yabancı komedi dizilerini listeledik. İçeriğimizde IMDb puanı yüksek komedi dolu en iyi dizileri bulacaksınız.
Komedi Dizileri 2024 - Yerli ve Yabancı 33 Komedi Önerisi

Gelmiş Geçmiş En İyi ve En Yeni Komedi Dizileri

Muhteşem senaryosu ve oyuncu kadrosuyla öne çıkan en iyi komedi dizilerini sizler için listeledik. Efsane replikleri ve akıllara kazınan sahneleriyle kahkaha tufanına yakalanacağınız en güzel komedi dizilerini bu listemizde bulabilirsiniz... İşte yabancı dizi kategorisinde tüm zamanların en iyi ve en çok izlenen komedi dizi önerileri...

Komedi Dizileri;

1. She Hulk: Attorney at Law

Komedi Dizileri
Jennifer, kaza geçirdiği ana kadar sıradan bir yaşam yaşayan bir avukattı. Kazanın ardından iyileşebilmesi için kuzeni Bruce Banner’dan kan nakli almasıyla yavaşça süper güçler elde ederek iyileşmeye başlar. Bu naklin ardından Banner’ın ikinci kişiliği Hulk’un kadın haline bürünür. Süper gücünü bir sonraki seviyeye taşımak için ise zekasını, özgüvenini ve yeteneklerini kullanmakta ise kararlıdır.

TürAksiyonMaceraKomedi
IMDb4,9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJessica
Gao
OyuncularTatiana
Maslany
Ginger
Gonzaga
Malia
Arrayah

2. Wednesday

Komedi Dizileri
Wednesday, Nevermore Akademisi’ndeki yükselen psişik yeteneklerinde ustalaşmak için elinden geleni yapar. Yerel kasabayı korku altına alan terörizm öldürme çılgınlığını engellemek ve 25 yıl önce yaşanan anne ve babasının doğaüstü olayların içine çekilmesini durumunu çözmek için artık vakti kalmamıştır. Bunların her biri ile uğraşırken bir yandan arkadaş bağları bir yandan da kendi güçlerinin sınırlarını keşfetmesi gerekmektedir.

TürKomediAileFantastik
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTim
Burton
OyuncularJenna
Ortega
Catherine
Zeta-Jones
Christina
Ricci

3. Killing It

Komedi Dizileri
Craig’in hayalindeki işi kurmak üzere 20000 dolara ihtiyacı vardır. Talihsiz bir dönemden geçen Craig’in aradığı tüm fırsatlar ayağına gelir. Bir piton yılanını yakalama yarışmasını kazandığı anda sahip olmak istediği tüm paraya da sahip olacaktır.  Peki, bu yılanı hiçbir bilgisi olmadan yakalaması mümkün mü?

TürKomedi
IMDb7,1
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenLuke
Del Tredici
Dan
Goor
OyuncularCraig
Robinson
Claudia
O’Doherty
Rell
Battle

4. This is Going to Hurt

Komedi Dizileri
Mesleğine yeni başlayan genç bir doktor, iş yerindeki stresli durumlardan dolayı bunalım altına girmiştir. Uzun süren mesailerden bunalırken, yaşam ve ölüm arasındaki ince çizgi için verilen zor kararların sonucunda yıpranan bu genç doktor verdiği emeğin karşılığını alamadığına inanır. Bunların akabinde psikolojik sorunları da artınca genç doktorumuz kendisini karmaşanın içerisinde bulur.

TürKomediDram
IMDb8,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAdam
Kay
OyuncularBen
Whishaw
Ambika
Mod
Rory
Fleck Byrne

5. How I Met Your Father

Komedi Dizileri
Yakın gelecekte, Sophie oğluna babasıyla nasıl tanıştığını anlatma kararı verir. Geçmişine geri dönen Sophie ve sıkı sıkıya bağlanmış olduğu arkadaş grubundaki insanların kim olduğunu bulmaya çalıştıklarında hayatlarının her zerresinde yaptıkları hatalar ve aldıkları kararlar gün yüzüne çıkıyor. Doğru ve yanlış flört deneyimlerini de çocuklarına anlatan Sophie, geçmişi ile de bir yandan yüzleşmeye başlar.

TürKomediDram
IMDb5,5
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenIsaac
Aptaker
Elizabeth
Berger
OyuncularHilary
Duff
Christopher
Lowell
Francia
Raisa

6. Once Upon a Time… But Not Anymore

Komedi Dizileri
Hayatları normal giderken trajik bir şekilde ayrılan iki sevgili için artık her şey karışık hale gelir. Yaşadıkları kentlerinin üzerine çöken bir büyüyü bozmak için başka bir hayatta da birbirleri ile karşılaşmak ve birbirlerini bulmaları zorunlu hale gelir. Bu durum altında kollarını sıvayan çift için kaderin beklenmedik planları vardır.

TürKomediFantastikMacera
IMDb5,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenManolo
Caro
OyuncularSebastian
Yatra
Nia
Correia
Monica
Maranillo

7. Shining Vale

Komedi Dizileri
İşsiz bir aile, şehirden küçük bir kasabaya taşınırlar. Ancak taşındıkları evlerin korkunç vahşetlerin yaşandığı bir yer olduğuna sadece Patricia ikna olur. Pat, şehvetli bir uyuşturucu ve alkole bulanmış olan kadınları güçlendirmek üzere yazdığı romanı ile ün salan Terry ile evlidir. Terry’nin Pat’e inanmıyor olması her şeyi komedi filmi haline çevirir.

TürKomediFantastikKorku
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJeff
Astrof
Sharon
Horgan
OyuncularCourteney
Cox
Greg
Kinnear
Gus
Birney

8. Pivoting

Komedi Dizileri
Üç yakın arkadaş hayatları için psikoloğa gittiğinde aldıkları tavsiye çok açıktı. Büyük kararlar almamak. Lakin üç yakın arkadaş kendileri için büyük kararlar almamak fikrini onaylasa da mutluluğu bulmak için hayatlarını tamamen tepe taklak ederler. Hiç görmemiş oldukları orta yaş krizine erken girerlerken birbirinden ilginç bir durum ile karşı karşıya kalırlar.

TürKomedi
IMDb6,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenLiz
Astrof
OyuncularEliza
Coupe
Ginnifer
Goodwin
Maggie
Q

9. SPYxFamily

Komedi Dizileri
Sadece Alacakaranlık olarak bilinen bir casus, gizli görevinin parçası olarak bir aileye ihtiyaç duyar. Bu yüzden bir belediye çalışanı ile evlenerek bir çocuk ve bir köpek evlat edinir. Lakin adamın bilmediği şeyler vardır. Karısı bir suikastçıdır, kızı Anya ise zihin okuyabilen bir kaçak medyumdur. İlginç olan şudur ki köpeği de geleceği anlatma gücü veren bir laboratuvardan gelmiştir. Bu dördü birbirinden ilginç maceralara bir aile olarak atılmaya hazırlardır.

TürAnimasyonAksiyonKomedi
IMDb8,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTatsuya
Endo
OyuncularTakuya
Eguchi
Atsumi
Tanezaki
Saori
Hayami

10. Ghost Doctor

Komedi Dizileri
Cha Young Min dahi bir doktordur ama kibirli ve bencildir. Bu durum onu mükemmel yerlere taşısa da hiç beklemedik olayla karşı karşıya kalır. Ruhu başka bir doktorun bedeni ile bütünleştiğinde işler garipleşmeye başlar. Bu iki doktor, kişilikleri ve tıbbı yetenekleriyle birbirleriyle tamamen zıt olsa da insanların hayatı onların ellerine bağlıdır.

TürKomediFantastikRomantik
IMDb7,9
Gösterim
Tarihi
2022
Yönetmen-
OyuncularRainKim
Bum
Kim
You-Jin

11. As If (Gibi)

Komedi Dizileri

Başarılı komedyen Feyyaz Yiğit'in başrolünde yer aldığı bu komedi dizisinde Yılmaz ve İlkkan isimli iki yakın arkadaşın maceralarını izliyoruz. İkili diyalogları sırasında sürekli güldüren bu çift her ne olursa olsun başlarını belaya sokmayı başararak efsane bir komedi sunuyorlar.

TürKomediRomantikMacera
IMDb8.9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenÖmer
Sinir
OyuncularFeyyaz
Yiğit
Kıvanç
Kılıç
Ahmet
Kürşat Öcalan

12. Harlem

Komedi Dizileri

Amazon Original yapımı en iyi komedi dizilerinden biri olan Harlem'de 20'li yaşlarda üniversiteden henüz mezun olan 4 genç kızın hikayesini konu ediniyor. İnsan ilişkileri ve kültürel farklılıklara rağmen hayata tutunmaya çalışan bu 4 genç kız komedi dolu maceraları ile izleyicilere muhteşem bir keyif sunuyor.

TürKomedi
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenTracy
Oliver
OyuncularMeagan
Good
Grace
Byers
Jerrie
Johnson

13. Doğu

Komedi Dizileri

Son yılların gözde komedyenlerinden biri olan Doğu Demirkol'un kendi projesi olan bu dizide hayalleri peşinden koşan genç bir adamı izliyoruz. Etrafındaki kimse tarafından destek göremeyen Doğu'nun en büyük hayali ünlü bir komedyen olmaktır. Doğu ise hiçkimseyi umursamadan bu hayalinin peşinden koşmaya devam edecektir.

TürKomedi
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenÖmer
Sinir
OyuncularDoğu
Demirkol
Evliya
Aykan
Banu
Fotocan

14. The Flight Attendant (Uçuş Görevlisi)

Komedi Dizileri

Uçuş görevlisi olarak çalışan genç kadın Cassandra Bowden Dubai’de otel odasında uyandığında kendini korkunç bir durumda bulur. Bir ceset olan Cassandra olanlara anlam veremez. Polisi aramaktan korkan kadın hiçbir şey olmamış gibi davranmaya çalışır. Hayatına kaldığı yerden devam eden Cassandra, New York’a gittiğinde bir FBI ajanı ile karşılaşır. Olanları hatırlamaya çalışan Cassandra katil olduğundan şüphelenir.

TürKomediGerilim
IMDb7.2
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenSteve
Yockey
OyuncularKaley
Cuoco
Michiel
Huisman
Zosia
Mamet

15. Emily in Paris

Komedi Dizileri

Şikago’da yaşayan genç kadın Emily bir şirkette pazarlama yöneticisidir. Hiç beklemediği bir anda hayat standartlarını yükseltecek bir fırsat yakalar. Kariyeri için çok önemli olan bu iş fırsatını geri çevirmeyen Emily, Paris’e taşınır. Yeni işine adapte olmaya çalışan Emily bir yandan da ilişkisini, ailesini ve arkadaşlarını idare etmeye çalışır.

TürKomediDram
IMDb7.1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenDarren
Star
OyuncularLily
Collins
Philippine
Leroy Beaulieu
Lucas
Bravo

16. The Great

Komedi Dizileri

Dizi- film izleme siteleri arasında yer alan Hulu'nun 2020 yılında kullanıcılarına sunduğu son derece etkileyici bir yapım "The Great dizisi" ile listemize devam ediyoruz. 17. yüzyılda Avusturya’da yaşayan genç kadın bir Rus imparatoru ile evlenir. Bu evlilik genç kadını mutluluğu ve Rusya’nın geleceği arasında seçim yapmaya zorlar. Dizi Rus İmparatoriçesi Katerina’nın hayatını konu almıştır.

TürKomediTarihBiyografi
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenTony
McNamara
OyuncularElle
Fanning
Phoebe
Fox
Sebastian
de Souza

17. Love Life (Aşk Hayatı)

Komedi Dizileri

İnsanların hayatlarının aşkını bulma sürecinde yaşadıkları olayları konu alan dizi 10 bölümden oluşmaktadır. Her bölümde farklı bir kişinin ilk aşkından son aşkına kadar olan süreçte neler yaşadığını anlatmaktadır.

TürKomediRomantik
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenSam
Boyd
OyuncularZoe
Chao
Anna
Kendrick
Peter
Vack

18. Doom Patrol

Komedi Dizileri

Dizi, Elasti-Girl, Crazy Jane, Robotman, Negative Man ve Niles Caulder’ın hikayelerini konu almaktadır. Doom Patrol’un üyesi olan insanlar doğaüstü yetenekler kazandıran korkunç kazalar geçirmiştir. Bu kazalardan bazıları çeşitli görüntü bozukluklarına ve yaralara sebep oldu. Çeşitli eziyetlere maruz kalan ekip üyeleri Şef sayesinde bir araya gelerek yaşanan tuhaf olayları araştırmaya ve dünyayı korumaya başlarlar.

TürKomediFantastikAksiyon
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenJeremy
Carver
OyuncularDiane
Guerrero
April
Bowlby
Joivan
Wade

19. Dead to Me

Komedi Dizileri

Dead to Me dizisi, Jen adındaki genç bir kadının hikayesini konu almıştır. Kara mizah anlayışına sahip olan Jen’in öfke problemi vardır. Genç yaşında dul kalan Jen’in kocası cinayete kurban gitmiştir. Kocasının ölümünü atlatamayan Jen’in hayatı kendisinden tamamen farklı bir kadınla tanıştığında bambaşka bir hal alır.

TürKomediDramGerilim
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLiz
Feldman
OyuncularChristina
Applegate
Linda
Cardellini
James
Marsden

20. The Boys

Komedi Dizileri

The Boys dizisi, süper kahramanların güçlerini kötüye kullandığı bir evrende geçmektedir. Kendilerini dünyayı ve kanunu korumaya adayan The Boys adı altında toplanan bir grup insan, kötü süper kahramanları ortadan kaldırmak için el ele verirler.

TürKomediBilim KurguAksiyon
IMDb8.7
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenEric
Kripke
OyuncularKarl
Urban
Jack
Quaid
Antony
Starr

21. Seksenler

Komedi Dizileri

Türk insanının özlemle hatırladığı o güzel günlerin yani 1980’li yılların anlatıldığı güzel bir sit-com dizisi olan Seksenler’in yönetmenliğini Murat Aras yapmıştır. 80’li yıllarda yaşanan sosyal hayatı ve aile ilişkilerini anlatan dizinin oyuncu kadrosunda Rasim Öztekin ve Şoray Uzun gibi isimler yer almıştır.

TürKomediAile
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenMurat
Aras
OyuncularRasim ÖztekinÖzlem
Türkad
Şoray
Uzun

22. I Am Not Okay With This

Komedi Dizileri

Netflix mini dizileri listesinde de yer alan son yılların en iyi yapımı... Henüz 15 yaşında olan Sydney telekinetik güçlerinin olduğunu fark eder ve bu güçlerini hayatını yola koymak üzere kullanır. Arkadaş ve aile çevresinde ufak sıkıntılar yaşayan Sydney güçleri sayesinde macera ve komedi dolu olayların içerisine atılacaklardır. Jonathan Entwistle Christy Hall’ın yönetmenliğini yaptığı I AM Not Okay With This’in başrolünde Sophia Lillis rol almıştır.

TürKomediFantastikMacera
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJonathan
Entwistle
OyuncularSophia
Lillis
Wyatt
Oleff
Sofia
Bryant

23. Good Girls (İyi Kızlar)

Komedi Dizileri

Hayatın acımasız yüzünü tadan 3 yakın arkadaş Beth, Ruby ve Annie ay sonunu bile zor getirirken bu şartlar altında en sonunda bir soygun yapmayı düşünürler. Beraber bir süpermarketi soyan 3 kadından biri market müdürüne gözükünce işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Netflix dizileri arasında da karşınıza çıkan yapımı, komedi dizileri türünde mutlaka izlemenizi tavsiye ederiz.

TürKomediDram
IMDb7.9
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenJenna
Bans
OyuncularChristina
Hendricks
RettaMae
Whitman

24. Orange Is The New Black

Komedi Dizileri

Hapishane dizileri içerisinde oldukça özgün bir dizi... Başarılı yönetmen Jenji Kohan’ın eseri olan dizi Orange IS The New Black’in oyuncu kadrosunda Taylor Schilling, Natasha Lyonne ve Laura Prepon rol almıştır. Hayatının en güzel günlerini yaşamakta olan Piper Chapman işlediği bir suç yüzünden hapishaneye düşer. Genç kadın ilk başlarda bu durumu bir hayli yadırgayıp sorgulasa da hapishanede kuracağı dostluklar onu yeniden hayata döndürecektir. Komedi dolu hikayesiyle öne çıkan dizi 7 sezon boyunca devam etmiştir.

TürKomediDram
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenJenji
Kohan
OyuncularTaylor
Schilling
Natasha
Lyonne
Kate
Mulgrew

25. The Big Bang Theory (Big Bang Teorisi)

Komedi Dizileri

Mutlaka izlenmesi gereken yabancı diziler listesinde de sizlerle buluşturduğumuz harika bir yapım... The Big Bang Theory dizisinde, birlikte yaşayan iki asosyal araştırma görevlisi ile karşı komşuları güzel garson kız Sheldon arasında geçen hikaye anlatılmıştır.

TürKomedi
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenChuck
Lorre
OyuncularJim
Parsons
Johnny
Galecki
Kaley
Cuoco

26. Sex Education

Komedi Dizileri

Laurie Nunn’un 2019 yılına damgasını vuran Sex Education dizisi lise çağlarında olan ve ergenlik sıkıntılarıyla uğraşana bir grup gencin hayatlarını konu edinmiştir. Dizinin ana karakterlerinden Otis içine kapanık ve asosyal gibi görünen biridir. Ancak hayatı Maeve isimli sıra dışı kız ile tanışınca değişir. Komedi ve dram dolu sahneleriyle etkileyici bir senaryoya sahip olan dizinin başrollerinde Asa Butterfield ve Emma Mackey rol almıştır.

TürKomediDram
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
2019
YönetmenLaurie
Nunn
OyuncularAsa
Butterfield
Gillian
Anderson
Emma
Mackey

27. Brooklyn Nine Nine

Komedi Dizileri

New York City’nin en iyi ve komik dedektiflerini izlediğimiz dizide karakterlerimizin başına hiç umulmadık işler açılır. Komedi ve polisiyenin bir arada bulunduğu dizinin oyuncu kadrosunda Andy Samberg, Andre Braugher ve Melissa Fumero rol almıştır.

TürKomediPolisiye
IMDb8.4
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenDan
Goor
OyuncularAndy
Samberg
Andre
Braugher
Melissa
Fumero

28. Silicon Valley (Silikon Vadisi)

Komedi Dizileri

1980’li yıllarda silikon vadisinde çalışan bir bilgisayar programcısı Richard ve arkadaşlarının kara-komedi dolu hikayeleri dizinin konusu olmuştur. 5 arkadaşı ile birlikte maceradan maceraya atılan Richard içine kapanık ve asosyal bir karaktere sahiptir. Beş arkadaş bu teknoloji dünyasının merkezinde başarıya ulaşabilmek için ellerinden gelen her şeyi yapacaklardır.

TürKomedi
IMDb8.5
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenMike
Judge
OyuncularThomas
Middleditch
T.J. MillerJosh
Brener

29. İşler Güçler

Komedi Dizileri

Türk dizi ve sinema dünyasına damga vuran Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrollerinde yer aldığı Türk komedi dizisinde Sadi Celil Cengiz de rol almıştır. Üç yakın arkadaşın sinema dünyasında tanınmak için verdiği komedi dolu mücadeleleri anlatan dizide karakterlerin günlük yaşamları ve aşk hayatları da anlatılmıştır. Dizinin yönetmen koltuğunda Selçuk Aydemir otururken dizi en iyi Türk komedi dizilerinden biri olmayı başarmıştır.

TürKomedi
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
2012
YönetmenSelçuk
Aydemir
OyuncularAhmet
Kural
Murat
Cemcir
Sadi Celil
Cengiz

30. Shameless (Utanmaz)

Komedi Dizileri

2011 yılında başlayıp tam 11 sezondur devam eden başarılı dizi Shameless’ın konusu alkolik bir baba ve onları terk edip giden annelerine rağmen hayata tutunmaya çalışan 6 kardeşin traji komik hikayesini anlatmaktadır. Dizi hakkında yayınladığı dönem birçok olumlu olumsuz eleştiriler olsa da kalitesiniden hiçbir zaman ödün vermemiştir. Efsane yapım hakkında sizlerinde oldukça ilgisini çekecek bilgilerin yer aldığı Shameles Dizisi içeriğini kesinlikle okumanızı tavsiye ederiz. Dizinin yönetmenliğini Paul Abbott’un üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda William H. Macy, Emmy Rossum ve Shanola Hampton rol almıştır.

TürKomediDram
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenÖmer
Sinir
OyuncularWilliam
H. Macy
Ethan
Cutkosky
Emmy
Rossum

31. Kardeş Payı

Komedi Dizileri

Ahmet Kural , Murat Cemçir ve Seda Bakan’ın başrollerinde yer aldığı komedi dizisi Metin , Ali ve Feyyza isimli üç kardeşin muhteşem hikayesini anlatmaktadır. Koyu Beşiktaşlı emekli mühendis Tahsin Bey’in hayırsız evlatları dünyaya barış ve mutluluk getirmek için babalarının yarım bıraktığı motoru tasarlamaya çalışırlar. Ancak bu iş sanıldığı kadar kolay olmayıp ana karakterin başına bir sürü iş açacaktır. Mahallenin esnaflarının da katıldığı bu komedi dolu dizinin yönetmenliğini Selçuk Aydemir üstlenmiştir.

TürKomediAile
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenSelçuk
Aydemir
OyuncularAhmet
Kural
Murat
Cemcir
Seda
Bakan

32. Leyla ile Mecnun

Komedi Dizileri

Türk dizi tarihine damgasını vuran absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun doğdukları gün sözlenen ve 25 yıl sonra birbirilerini bulan iki gencin büyük aşk hikayesini komedi dolu olaylarla birlikte anlatmıştır. Zengin bir ailenin kızı olan Leyla temiz kalpli ve saf bir kızken ailesi ise bir o kadar kötüdür. Mecnun ise kendi halinde komik bir gençtir. Evlenme yaşı gelen Mecnun’a durumu anlatan ailesi gönülsüz de olsa Mecnun’u kız istemeye götürür. Ancak bu ziyaret tartışmayla son bulur. Bu sırada Leyla’yı gören Mecnun çoktan gönlünü kaptırmıştır bile. Onur Ünlü’nün yönetmenliğini yaptığı dizinin başrolünde Ali Atay yer almıştır.

TürKomediDram
IMDb9.1
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenOnur
Ünlü
OyuncularAli
Atay
Ahmet
Mümtaz Taylan
Köksal
Engür

33. Rick And Morty

Komedi Dizileri

Animasyon dizisi olmasına rağmen bir çizgi film gibi değil de daha çok yetişkinlere yönelik olan Rick And Morty’nin konusu dede-torun arasında geçen maceraları anlatmaktadır. Çılgın bir bilim adamı olan Ricky boyutlar arası seyahat edebilmek için gerekli olan deneyleri yapmıştır ve yanına küçük torunu Morty’i alarak komedi ve tuhaflıklarla dolu yolculuklara çıkarlar.

TürKomediAnimasyon
IMDb9.2
Gösterim
Tarihi
2013
YönetmenDan
Harmon
OyuncularJustin
Roiland
Spencer
Grammer
Sarah
Chalke

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum