Rüyada Hissettiren İstanbul'un 10 En İyi Kır Düğünü Mekanı

Herkesin hayali olan rüya gibi bir düğün yapabileceğiniz, geniş bahçesiyle İstanbul'un en iyi kır düğün mekanlarını sizler için liste haline getirdik.
Rüyada Hissettiren İstanbul'un 10 En İyi Kır Düğünü Mekanı

Son yılların en popüler düğün tiplerinden biri de kır düğünleri olmuştur. Özellikle yaz aylarında birçok çift düğün yeri tercihini kır düğünlerinden yana kullanmaktadır. Özellikle İstanbul gibi insan yoğunluğunun çok olduğu illerde kapalı alan yerine açık alanda düğün yapmak daha çok tercih edilesidir. Peki, İstanbul'da hangi mekanlarda kır düğünü yapılmaktadır? Gelin içeriğimizde inceleyelim.

En İyi Kır Düğünü Mekanı Listesi

SıraMekanBölgeneoldu Puanı
1Swissotel The BosphorusBeşiktaş10/10
2Four Seasons İstanbulBeşiktaş10/9.9
3Adile Sultan SarayıÜsküdar10/9.9
4Hilton İstanbul BosphorusŞişli10/10
5Fransız BahçesiSarıyer10/9.9
6Mihrabat KorusuBeykoz10/9.8
7Casa LavandaŞile10/9.8
8Korupark İstanbulSarıyer10/9.8
9Even GardenSarıyer10/9.9
10Bahar CountrySarıyer10/9.7

İstanbul'un En İyi 10 Kır Düğün Mekanı

İşte İstanbul'da rüya gibi bir düğün için en iyi kır düğünü mekanları...

1. Swissotel The Bosphorus

1-959.webp

ARTILAREKSİLER
Manzara
Çalışan İlgisi

Oldukça lüks ve güzel bir düğün yapmak istiyorsanız tercih edebileceğiniz Swissotel The Bosphorus, boğaz manzarasıyla herkesi büyüleyecektir. İstenilen konseptte düğün yapabileceğiniz bu otel, özellikle yaz aylarında kır düğünü için oldukça elverişli bahçeye sahip. Eğer sizde hem kır düğünü hem de manzaralı bir alan istiyorsanız Swissotel The Bosphorus'u değerlendirebilirsiniz.

Telefon(0212) 326 11 00
AdresVişnezade, Acısu Sokaği No:19, 34357 Beşiktaş/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Sevgili Gülşah hanım düğünümüzde bizimle bu kadar ilgili olmanız her problemimizi çözmenizden dolayı size teşekkür ederiz. Otelin mükemmel ilgisinin dışında tüm personellerin ilgisi bu özel günde çok rahatlatıcı oluyor.. Sevgi Uçar

👤 Arkadaşımızın düğününe misafir olarak katıldığımız gece aldığımız muhteşem hizmet karşısında çok mutlu ve memnun olduk. Özellikle Ferit Bey ve Rabia Hanım'ın kusursuz servisi ve samimi yaklaşımı çok hoşumuza gitti. Herkesin emeğine sağlık!

2. Four Seasons İstanbul Otelleri

2-892.webp

ARTILAREKSİLER
Manzara
Güler Yüzlü Çalışan

Tarihi yarımadaya karşı evleneceğiniz Four Seasons İstanbul, hem davetliler için hem de sizin için unutulmaz bir gün geçirmeniz için elinden geleni yapıyor. Ferah bahçesinde manzarasıyla ve güler yüzlü çalışanlarıyla en mutlu gününüzün tam istediğiniz gibi gitmesini sağlıyor.

Telefon(0212) 381 40 00
AdresNo:28, Çırağan Cd., 34349 Beşiktaş/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤İlk kez ailem ile birlikte bir düğün daveti için gittik ancak otelin Harika bir tarzı ve bahçesi var en kısa zamanda ikinci ziyareti gerçekleştireceğim. Bilge Bahadır

👤en iyi düğün organizasyonunu yaşadım. Arkadaşımın düğünüydü ve her şey kusursuzdu! Cansu Yıldırım

3. Adile Sultan Sarayı

3-847.webp

ARTILAREKSİLER
Manzara
Çalışan İlgisi
Yemekleri

Kır düğünü denilince ilk akla gelenler arasında bulunan Adile Sultan Sarayı, birçok ünlünün de düğününe ev sahipliği yapmıştır. Geniş ve ferah bahçesinde rüya gibi bir kır düğünü yapılabileceği gibi kapalı alanlarında da düğün yapmak mümkündür.

Telefon(0216) 332 23 33
AdresKandilli, Vaniköy Cd No : 12, 34684 Üsküdar/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Süper kaliteli bir yer. Düğünümüz vardı. Yemekler süper kısacası her şey süper. Yüksel Kocaoğlu

👤 Düğün ve davetler için İstanbul un en iyi 5 mekanından biri. Manzarası, atmosferi rüya gibi.. Hakan A******

4. Hilton İstanbul Bosphorus

4-771.webp

ARTILAREKSİLER
Geniş Bahçe
Çalışan İlgisi
Manzara

İstanbul'un en görkemli düğün mekanları arasında yer alan Hilton İstanbul Bosphorus, manzarasıyla rüya gibi bir düğün yaşatıyor. Oldukça lüks olan bu mekanın çalışanları ve yemekleri ise herkesten beğeni topluyor.

Telefon(0212) 315 60 00
AdresHarbiye, Cumhuriyet Cd. No:50, 34367 Şişli/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Bir düğüne katıldık karşılanmadan ağırlanma ve ayrılana kadar herşey çok güzeldi. Salon çok şık çalışanlar ve hizmet hızlı, güzel günümüzü keyifli geçirdik. Ayşe Özenç

👤 Düğün için orada bulundum servis personel ve dizayn gayet yeterliydi. Nihal Tül

5. Fransız Bahçesi-Jardin de France

5-724.webp

ARTILAREKSİLER
Geniş Bahçe
Çalışan İlgisi

Tarabya'da yer alan Fransız Bahçeleri, yeşil ve mavinin en güzel tonlarıyla düğününüzün rüya gibi olmasını sağlıyor. En güzel gününüz kötü olmaması için tüm çalışanlarıyla yardımcı olan mekan, unutulmayacak bir düğüne sahip olmanızı sağlıyor.

Telefon0530 497 54 54
AdresTarabya, Ahi Çelebi Cd. No:50, 34457 Sarıyer/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Boğazın nezih ve bol oksijen deposu görülmeye değer 120 dönüm arazi üzerinde düğün nişan doğum günü ve pazar günü kahvaltısı süper. İzzet Ay

👤 Rüyalarınızın gerçeğe en yakın olduğu yer... İstanbul'un en güzel düğün mekanı diye sorsanız ilk 5 içinde muhakkak sayılacak bir yer burası. Eski taşlarla kaplı zemin, ağaçlara yapılan muhteşem ışıklandırma ve tarifi neredeyse imkansız bir manzara... Rüya gibi bir düğün yapabileceğiniz nadir bir mekan. Ücretlendirme konusu ile ilgili sorun yok derseniz düşünmeden tercih etmelisiniz. Nusret Dal

6. Mihrabat Korusu

6-638.webp

ARTILAREKSİLER
Manzara
Bahçe

İstanbul'da kır düğünü denildiğinde ilk akla gelen mekanlardan bir diğeri de hiç kuşkusuz Mihrabat Korusu. Yeşillikler içinde tam istediğiniz gibi bir kır düğünü için seçebileceğiniz Mihrabat Korusu aynı zamanda manzarasıyla düğüne farklı bir hava katmaktadır.

Telefon(0216) 425 86 16
Saat08:00-00:00
AdresKanlıca, Mihrabat cad, Mihrabat Korusu No:50, 34810 Beykoz

Müşteri Yorumları

👤 Açık bir mekan oğlumun düğünü gerçekleşti, kokteyl tarzı bir organizasyondu, kokteyller çok taze ve doyurucuydu. Orkestra ve ışıklandırma çok iyiydi. Görsellik, deniz kenarı, yeşillik içerisinde, ulaşımı rahat, toplu taşıma mevcut, garson ve yetkili kişilerden memnun kaldım. Sevgi ****

👤 Kır düğünü konseptinde olan düğünümüzde her şey gayet güzeldi. masa düzeni süslemeler görsellik gayet güzeldi. Tavsiye ederim ve oldukça memnun kaldığımız bir mekan. Burcu Egemen

7. Casa Lavanda

7-613.webp

ARTILAREKSİLER
Bahçesi
Çalışan İlgisi

Özel düğün menüleri, geniş ve şık bahçesiyle 600 kişilik bir düğün için yeterli alana sahip. Rüya gibi düğün isteyenlerin tercih edebileceği Casa Lavanda, Şehrin karmaşasından ve gürültüsünden uzak sadece müzik seslerinin olduğu bir gece geçirmenizi sağlıyor.

Telefon(0216) 736 56 40
AdresUlupelit, Seçkin Sk No.2, 34980 Şile/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Düğün için geldik. Ortamı da, menüyü de, yemekleri de çok beğendik. Her detayıyla çok güzel bir gece oldu. Hasan Basusta

👤 Çok güzel bir yer, mükemmel bir düğün oldu. Ancak İstanbul'a biraz uzak. Şenol Özyurt

8. Korupark İstanbul

8-595.webp

ARTILAREKSİLER
Geniş Bahçesi
Güler Yüzlü Çalışan

Burcu Biricik ve Emre Yetkin'in de tercih ettiği Korupark İstanbul, doğayla iç içe kır düğünü yapmak isteyenlerin beğenisi topluyor. Kaliteli organizasyonuyla sorunsuz düğün yaşamak isteyenlerin tercih edebileceği mekanlar arasında yer alıyor.

Telefon(0212) 242 54 32
AdresPtt Evleri, Bahçeköy Cd. No:81, 34453 Sarıyer/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Düğün için çok güzel bir mekan mutlaka düşünün. Arzu Ateş

👤 Kır düğünü için nezih ve kaliteli bir işletme. Selim Kutluay

9. Even Garden

9-558.webp

ARTILAREKSİLER
Manzara
Çalışan İlgisi
Bahçe

Avrupa Yakası kır düğünü mekanları arasında en popüler yerlerden biridir. Şehrin merkezine yaklaşık 6 km uzaklıkta yer alan mekan, yeşilin ve kuş cıvıltılarının arasında muhteşem kır düğünü imkanı sunmaktadır.

Telefon(0212) 271 13 22
Saat09:30-22:00
AdresPtt Evleri, Bahçeköy Cd. Cad D:No:87, 34453 Sarıyer/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Çok güzel bir mekan. Düğün için gittik. Çok memnun kaldık. Konumu, manzarası, sakinliği, çalışanları çok iyi. Çok sevdik.

👤 Çok güzel bir mekan. Kır düğünleri için ideal. Hizmet iyi. Bülent Levent

10. Bahar Country

10-607.webp

ARTILAREKSİLER
Manzara
Çalışan İlgisi

İstanbul'da kır düğünü denildiği zaman akla ilk gelen yerler arasında yer almaktadır. Kış aylarında özel dekorasyonuyla da hizmet verebilmektedir. İstanbul'da böylesi güzel yeşil alan bulmak gerçekten zordur.

Telefon(0212) 242 27 40
AdresPtt Evleri, Bahçeköy Cd. D:No: 83, 34453 Sarıyer/İstanbul

Müşteri Yorumları

👤 Bir düğün cemiyeti için bulunduğumuz mekanda her şey düşünülmüş. Açık havada organizasyon düşünenler için ideal bir mekan👍🏻 Şeyma Özcan

👤 Güzel bir mekan, her şeyin kusursuz olması için çalışan personelleri var. Mehmet Karatepe

Benzer İçerik Tavsiyeleri
Avrupa Yakası Kır Düğünü MekanıAnadolu Yakası Kır Düğünü Mekanı

Kır düğünü mü salon düğünü mü?

Kır düğünü mü yoksa salon düğünü mü yapılmalı sorusunun cevabı tamamen çiftlerin tercihine kalmıştır. Yaz aylarında düğün yapacaksanız eğer kır düğünü daha iyi olacaktır. Açık alan olduğu için davetliler bunalmadan eğlenebilirler. Ancak sonbahar veya kış gibi düğün yapmayı planlıyorsanız da salon düğünü yapmanız gerekir.

İstanbul'da en iyi kır düğünü nerede olur?

İstanbul'da yeşillikler içinde kır düğünü yapacağınız mekan arıyorsanız eğer; Swissotel The Bosphorus, Four Seasons İstanbul Otelleri, Adile Sultan Sarayı, Hilton İstanbul Bosphorus, Fransız Bahçesi, Mihrabat Korusu, Casa Lavanda, Korupark İstanbul, Even Garden ve Bahar Country geniş bahçesiyle ve ilgili çalışanlarıyla hayalinizdeki düğünü yapabileceğiniz yerlerdir.

Neden kır düğünü?

Kır düğünü yaz aylarında evlenen çiftler tarafından tercih ediliyor. Yaz sıcaklarında ferah bir bahçede doğayla iç içe düğün yapmak hem davetliler için hem de çiftler için daha iyi oluyor. Ayrıca salon düğünlerine kıyasla daha şık görüntü sunan kır düğünleri fotoğraf çekimi için ekstra yer aramayı gerektirmiyor.

Ekim ayında kır düğünü olur mu?

Ekim ayında kır düğünü hava elverişliyse yapılabilir. Havaların çok soğumadığı veya yağmurlu olmayan bir gün ayarlanırsa yeşilliklerin kırmızı ve turuncu görünümünde harika bir kır düğünü yapılabilir.

Düğün tarihi ne zaman alınır?

Ailelerin ve çiftlerin kararıyla düğün tarihi nişandan hemen sonra belirlenmelidir ve ona göre mekan arayışı başlamalıdır. Düğünden 2 ay önce hemen hemen bütün hazırlıkların bitmiş olması çiftlerin düğün günü daha rahat etmesini sağlayacaktır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.