Bakteri Tutmayan Kolay Temizlenir En İyi 5 Kedi Mama Kabı

Kediler oldukça titiz hayvanlardır. Bu sebeple mama ve su kabı oldukça önemlidir. Peki en iyisi hangisi? Kediniz için en iyi mama ve su kabı modelleri
Bakteri Tutmayan Kolay Temizlenir En İyi 5 Kedi Mama Kabı

Kedi mama ve su kabı nasıl olmalı?

Kediler keyiflerine ve konforlarına bir hayli düşkün canlılardır. Hal böyle olunca sevimli dostunuzun oturduğu koltuktan yattığı yatağa, oynadığı oyuncaktan kullandığı mama ve su kabına kadar her şeyin en iyisi olduğundan emin olmanız gerekiyor.

Son derece titiz ve temiz olmalarıyla bilinen kediler, köpekler gibi her kaptan yemek yemez, su içmezler. Bu durumu göz önüne aldığınızda kediniz için en doğru kedi mama kabı ve kedi su kabı seçmeniz gerekecektir.

Kediniz için en doğru mama ve su kabını seçmek, sevimli dostunuzun günlük besin ihtiyacını alması ve susuzluğunu gidermesinde büyük bir faktördür. Birbirinden renkli görünüm ve desenlere sahip porselen ve çelik kedi mama ve su kabı modellerini sıraladık.

En İyi Kedi Mama ve Su Kabı Listesi

SıraModelMalzemeneoldu Puanı
1TrixieSeramik10/9.8
2TrixiePorselen10/9.8
3TrixiePaslanmaz Çelik10/9.9
4 Moderna SmartPlastik10/9.6
5CatitPlastik10/9.9
Petzzshop 
Fiyatlarını Gör
Petzzshop
 Fiyatlarını Gör
HepsiBurada
 Fiyatlarını Gör

En İyi Kedi Mama ve Su Kabı Tavsiyesi

Kaliteli, dayanıklı ve kullanışlı en iyi kedi mama su kabı modelleri:

1. Trixie Kısa Burunlu Kedi Seramik Mama ve Su Kabı

kedi-mama-kabi-onerisi.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Trixie Kısa Burunlu Kedi Seramik Mama Su Kabı, özellikle İran Kedisi, Scottish Fold, Himalayan ve Exotic Shorthair gibi burnu kısa olan kediler için üretilmiş harika bir mama ve su kabıdır. Seramik yapısı sayesinde oldukça kolay yıkanabilen bu ürün, kedinizin dilediği zaman rahatça mamasını yemesine ve suyunu içmesine olanak sağlamaktadır.

2. Trixie Porselen Kedi Mama ve Su Kabı

kedi-mama-kabi-onerisi-001.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Trixie Kedi Mama Su Kabı, her yaştan kedinin rahatlıkla kullanabileceği harika bir tasarıma sahiptir. Toplamda iki farklı bölmeden meydana gelen bu kedi kabının bir kısmı mama diğer kısmı su olarak kolayca kullanılabilir.

Tamamen porselen malzemesi sayesinde kolay yıkanabilen ve mikrop barındırmayan Trixie Kedi Mama Su Kabı, küçük cins köpekler içinde kullanılmaktadır.

3. Trixie Paslanmaz Çelik Kedi Mama Kabı

kedi-mama-kabi-onerisi-002.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Trixie Paslanmaz Çelik Kedi Mama Kabı, evcil hayvan sahipleri tarafından en çok tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Porselenlerden ziyade sokak hayvanları için daha kullanımı olan bu ürün, suya dayanıklı paslanmaz çelik yapısı sayesinde uzunca bir süre kullanıma sahiptir.

Evlerinizde veya bahçelerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz Trixie Paslanmaz Çelik Kedi Mama Kabı, kolay yıkanabilir yüzeyi ve bakteri tutmayan kaliteli malzemesi sayesinde oldukça hijyenik bir beslenme imkanı sunar.

4. Moderna Smart Kedi ve Köpek Saklamalı Mama Kabı

kedi-mama-kabi-onerisi-003.webp

 

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Moderna otomatik mama kabı, belki de kedinizin hak ettiği en güzel kedi mama kaplarından bir tanesi. Yoğun iş temposuna sahip kişiler, öğrenciler ve yaşlı insanlar için son derece kullanışlı olan bu ürün, 1,5 litre haznesiyle hem kediler hem de köpekler için son derece kullanışlı.

Gri, sarı ve mavi renk tonuna sahip olan bu mama saklama kabı, aynı zamanda mama yerine su koymanıza da olanak sağlıyor. Tek yapmanız gereken Moderna mama kabı içerisine suyu doldurarak kedinizin afiyetle tüketmesini beklemek. Aynı zamanda ağzı her daim kapalı olan bu saklama kabı sayesinde kedi maması her daim taze kalıyor.

5. Catit Otomatik Kedi Mama ve Su Kabı

kedi-mama-kabi-onerisi-004.webp

Petzzshop
Fiyatını Gör
Petzzshop
Fiyatını Gör
HepsiBurada
Fiyatını Gör

Catit kedi mama ve su kabı, tıpkı otomatik kedi ve köpek mama kabında olduğu gibi kendiliğinde çalışan harika bir kedi ürünüdür. Hem kediler hem de köpekler için uygun kullanıma sahip bu ürün, otomatik olarak su akıtmaktadır. İçerisinde bulunan suyu sürekli akıtarak kedilerin iştahla bunu içmesini sağlayan bu otomatik su kabı, 3 litrelik su haznesiyle özellikle yoğun hayata sahip kedi sahiplerinin kurtarıcı oluyor.

Yükseltilmiş tasarımı ile daha uygun içme pozisyonu sağlayan bu cihaz, güvenlik için düşük voltaj 12V la çalışır ve 4W düşük enerji tüketime sahip. Toplamda 2 farklı fonksiyonla çalışan bu ürün, birinci fonksiyonda şelale gibi suyu akıtırken ikinci fonksiyonda suyu sessizce yumuşak bir şekilde akıtmaktadır. Düzenli olarak filtreden geçerek su içerisinde ki zararlı maddeleri ve kötü kokuları engelleyen bu ürün, kedi ve köpekler için harika bir su kabı olacak.

Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Kedi Maması MarkalarıEn İyi Kedi Kumu Markaları

Kedi mama kabı nasıl olmalı?

Kediler doğası gereği susuzluğa oldukça toleranslıdır. Eğer ki suları çok sıcak veya kaselerini sevmiyorlarsa bu sevimli dostunuzun su içmemesine sebep olabilir. Sonrasında birçok kedi su kaselerini görmezden gelerek mutfak, banyo ve diğer alanlardaki su birikintilerini içecektir. Bu yüzden kedi için doğru kaseyi seçmeniz çok önemlidir çok önemlidir. Bazen, sevecekleri mama kabını bulmadan önce birkaç farklı kedi ürün denemeniz gerekebilir. Kedi mama kabı nasıl olmalı? diyen evcil hayvan sahiplerinin derinlik ve malzemeye dikkat etmesi gerekmektedir.

Kedi su kabı nasıl olmalı?

Kedinizin maması için mükemmel kaseyi seçmeden önce neleri sevebileceklerini düşünün. Kedinizin kişiliğinin yanı sıra yeme ve içme tercihleri ​​de dikkate alınacaktır. Örneğin, bir şeyleri devirme eğilimi varsa, daha ağır bir imama kabı muhtemelen daha mantıklıdır. Öte yandan, bıyıklarının bir şeye dokunmasından hoşlanmazlarsa ( birçok kedinin yaptığı gibi) daha geniş bir kase onlar için daha rahat olacaktır. Bazen, sevdikleri birini bulmadan önce birkaç farklı kedi su kabını denemeniz gerekebilir, ancak neyse ki, çoğu ucuzdur. Dikkat edilecek noktalar:

Derinlik: Sığ yemeklerin derin kaselerden daha sık doldurulması gerekir, ancak kedinizin kendisinin bir tercihi olabilir.
Malzeme: Kedi kaseleri birçok farklı malzemeden yapılabilir. Hepsinin aşağıda daha ayrıntılı olarak okuyabileceğiniz artıları ve eksileri vardır.

Plastik kedi mama kabı nasıl?

Plastik kaseler genellikle en ucuz seçenektir, ancak zamanla kedinizin takdir etmeyeceği kokuyu emebilirler. Ayrıca, bakterilerin büyümesi için yerler sağlayarak çatlayabilirler ve geniş bir tabana sahip olmadıkça devrilmeleri kolaydır.

Metal kedi mama kabı nasıl?

Genellikle paslanmaz çelikten yapılmış metal kaselerin temizlenmesi kolaydır ve kokuyu emmezler. Daha da iyisi, sıcak havalarda suyun serin kalmasına yardımcı olabilirler. Bununla birlikte, oldukça hafifler, bu yüzden sakar bir kedi tarafından kolayca devrilebilirler.

Seramik kedi mama kabı nasıl?

Seramik veya cam mama kaseleri, ayakta duran su kabının en popüler seçeneklerinden biridir. Devrilmesi zordur, temizlenmesi kolaydır ve çok az maliyetli olabilir.

Kedimin su ve mama kabını nereye koymalıyım?

Tıpkı yiyecekleri gibi, kedinizin su kabı nispeten sessiz bir yerde olmalıdır. Kedinizin su kabını temiz ve kokusuz bir yere ve çöp tepsisinden uzağa koyun! Kediler çok temiz hayvanlardır ve bizim gibi, şeyleri ayrı tutmayı tercih ederler. Kendi huzurunuz için, kedinizin su kabını fayans veya laminat parke gibi temizlemesi kolay bir yüzeye koymak da iyi bir fikirdir. Bu notta, kedinizin su kabını her zaman kolayca erişebilecekleri yerde bırakın. Kediniz zıplamayı ve tırmanmayı sevse bile masa üstü ve çalışma yüzeylerinden kaçının.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.