Mineral Deposu En İyi 5 Hindi Etli Köpek Maması Önerisi

Demir, selenyum, B-12, A, bakır, folat, riboflavin ve B vitamini açısından zengin en iyi hindili köpek maması markaları, çeşitleri ve incelemesi
Mineral Deposu En İyi 5 Hindi Etli Köpek Maması Önerisi

Hindi eti, birçok evcil hayvan mamasında bulunan ve köpeklerinde çok sevdiği bir protein deposudur. Kaliteli içeriği sayesinde sindiriminin yüksek olmasını nedeniyle sindirim sorunları olan evcil hayvanlar için sıklıkla tercih edilmektedir. Hindi eti çinko, magnezyum, potasyum, B6 Vitamini ve B12 Vitamini ile beraberinde kalorisi düşük bağışıklık sistemine fayda sağlayan Selenyum ve Triptofan bakımından oldukça yüksektir. Bu sebeple patili dostlarınıza kaliteli hindi etli köpek maması yedirebilirsiniz.

Tavuk gibi, kaliteli hindili köpek mamaları da köpeklerin kas yapmasına yardımcı olan yağsız, beyaz etten üretilmektedir.. Aynı zamanda köpekler için yüksek oranda sindirilebilir bir protein kaynağıdır. Buna ek olarak, hindi bazlı evcil hayvan gıdaları, sığır eti veya tavuk bazlı tariflere karşı gıda duyarlılığı veya gıda alerjisi olan köpekler için alternatif bir seçenek sağlayabilir. Şimdi sizlere köpeğinizin asla hayır diyemeyeceği en kaliteli hindili köpek mamalarında bahsedeceğim.

İşte en iyi 5 hindili köpek maması:

1. Hill's

hindili-kopek-mamasi.webp

Hill's Tavuk ve Hindili Mini Irk Yetişkin Köpek Maması, yaşamlarının en önemli dönemlerini geçirecek olan küçük ve mini ırk köpeklerin ihtiyaçları için özel olarak hazırlanmıştır. Küçük köpeğinizin minik midesine göre uyarlanmış bu ürün, optimum besin içeriğine sahip kolayca sindirilebilen bileşenlerden meydana gelmektedir.

Protein açısından son derece zengin içeriğe sahip Hills Tavuk ve Hindili Mini Irk Yetişkin Köpek Maması, yağsız kas kütlesini destekleyen yüksek kaliteli çiğ malzemelerle beraber tavuk ve hindiden yapılmıştır. Tüm bunların yanında sağlıklı deri ve parlak tüyler için besleyici Omega-6 ve E Vitamini karışımını içerisinde barındıran bu köpek maması, ağırlığı 10 kg'a kadar olan ve 1 ile 6 yaş aralığındaki yetişkin köpeklerin tüketimine uygundur.

Petzzshop Fiyatını Gör

2. Orijen

hindili-kopek-mamasi-001.webp

Orijen hindi etli köpek maması patili dostunuz için serbest dolaşan tavuk ve hindi, vahşi yakalanan balıklar ve kafessiz yumurtalardan taze ve bütün hayvansal içerikler bakımından zengin ve çeşitli bir diyet sunmaktadır. Köpeğinizi doğal ve biyolojik ihtiyaçlarına göre besleyen Orijen köpek maması, % 85 kepekli taze veya çiğ et, organlar ve yenilebilir kemik ve kıkırdaktan yapılmıştır.

Tüm bunların yanında %38 oranında yüksek protein içeriğine sahip olan Orijen Tahılsız Yetişkin Köpek Maması, tüm ırkların tüketimine uygun olarak hazırlanmıştır.

Petzzshop Fiyatını Gör

3. Mera

hindili-kopek-mamasi-002.webp

Mera köpek maması, hassas sindirimi olan küçük ve minyatür cins yetişkin köpekler için özel olarak formüle edilmiş lezzetli ve eksiksiz bir kuru köpek mamasıdır. Sindirim sağlığı yararları için belirli bir besin karışımı içeren bu ürün, özellikle bu süreci kolaylaştıran sindirimi kolay bileşenler (yumurta gibi) ve iyi dışkı kalitesini destekleyen bentonit (doğal bir kil) bulundurmaktadır.

Ayrıca daha iyi bir bağırsak mikroflorası dengesi için prebiyotikler içermektedir. Hassas sindirimi olan köpekler için harika bir kuru mama seçeneği olan Mera Köpek Maması, tahılsız hindi eti sayesinde yüksek kaliteli protein sağlamaktadır.

Petzzshop Fiyatını Gör

4. Profine

hindili-kopek-mamasi-003.webp

Profine Düşük Tahıllı Senior Hindili Yaşlı Köpek Maması, içeriğindeki kondroprotektifler ve mineraller sayesinde yaşlanan köpeklerde sağlıklı eklemleri ve hareketliliği destekler.Yüksek proteinli az yağlı formülü sayesinde optimum vücut ağırlığının korunmasına yardımcı olan bu ürün, özellikle hindi eti seven köpekler için eşsiz bir damak lezzeti sunmaktadır.

Aynı zamanda rezene, fesleğen, adaçayı ve yukka çiçeği sayesinde sağlıklı sindirimi destekleyerek metabolik süreçleri iyileştiren Profine Düşük Tahıllı Senior Hindili Yaşlı Köpek Maması, patili dostunuzun cilt ve tüy kalitesini arttırmak için karides ve somon yağı içermektedir.

Petzzshop Fiyatını Gör

5. Animonda

hindili-kopek-mamasi-004.webp

Animonda Junior Kümes Hayvanı ve Hindili Köpek Konservesi, patili dostunuzun sağlıklı beslenmesine katkıda bulunacak doğal ve katkısız ürünlerden üretilmektedir. Hiç bir şekilde yapay renklendirici ve aroma içermeyen bu ürün, sağlıklı köpek beslenmesi için yapılan son bilimsel bulgulara uygun olarak üretilir.

Tüm bunların yanında ağız ve diş hassasiyeti olan köpeklerinde rahatlıkla tüketebileceği animonda yaş köpek maması, ezilmiş kıvamıyla çiğnemesi ve sindirmesi oldukça kolaydır. Tüm köpek ırklarının tüketimine uygun olan Animonda Junior Kümes Hayvanı ve Hindili Köpek Konservesi %63 et ve hayvansal yan ürünler içermektedir.

Petzzshop Fiyatını Gör

Benzer Tavsiye Önerileri
En İyi Köpek Maması MarkalarıKöpek Mama ve Su Kabı Modelleri

Hindi etli köpek maması nasıl?

Hindi, köpekler için çok sindirilebilir, yüksek kaliteli bir protein kaynağı olduğu bilinen yağsız bir et türüdür. B vitaminleri açısından zengindir ve antioksidan özellikleri ile bilinen selenyum gibi minerallerle yüklüdür. Ayrıca hindi çinko ve fosfor bakımından da yüksektir. Fosfor, güçlü ve sağlıklı kemikler için gereklidir.

Hindi eti köpekler için sağlıklı mı?

Tavuk gibi hindi de köpeklerin kas yapmasına yardımcı olan yağsız beyaz bir et türüdür. Aynı zamanda köpekler için oldukça sindirilebilir bir protein kaynağıdır. Ayrıca hindi bazlı evcil hayvan mamaları, gıda hassasiyeti olan veya sığır eti, tavuk bazlı tariflere karşı gıda alerjisi olan köpekler için alternatif bir seçenek olabilir.

Köpekler için en sağlıklı et hangisidir?

Tavuk, hindi, yağsız kıyma, biftek ve balık eti içeren kaliteli köpek mamaları, köpeklerin güçlenmesine yardımcı olan hayvansal proteinlerdir.

En iyi hindi etli köpek maması hangisi?

Kaliteli besin değerlerine sahip en iyi hindi etli köpek maması markaları arasında; Hill's, Orijen, Mera, Profine ve Animonda yer almaktadır. Markalara ait hindi etli köpek mamaları hakkında detaylı bilgi için yukarıda ki listemizi inceleyebilirsiniz.

Köpeğim her gün hindi etli mama yiyebilir mi?

İçeriğinde hindi eti barındıran kaliteli köpek mamaları hiçbir katkı maddesi içermediği sürece köpekler için de son derece sağlıklıdır. Köpeğinizin günlük beslenme ihtiyacını karşılamak için kaliteli malzemelerden üretilmiş hindi etli köpek maması verebilirsiniz.

Köpekler için tehlikeli olan etler hangisi?

Pastırma, jambon veya baharatlı et parçaları gibi yüksek yağlı yiyecekler köpeklerde pankreatite neden olabilir. Bu etlerin tuz içeriği de genellikle yüksek olduğundan, mide rahatsızlığına neden olabilir ve aşırı durumlarda köpeklerin çok fazla su içmesine neden olarak ölümcül olabilen şişkinliğe yol açabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum