Oyun Canavarlarına Özel 10 En İyi Gaming Ekran Kartı

Oyun keyfinizi üst seviyeye çıkaracak en iyi gaming ekran kartlarını sizler için listeledik
Oyun Canavarlarına Özel 10 En İyi Gaming Ekran Kartı

Bilgisayar üzerinden oyun oynamaya bayılan biri olarak söyleyebilirim ki beni en çok rahatsız eden şey bilgisayarımda gelişen performans düşüklüğü. Her şey güzel giderken bir anda grafik kalitesi düşüyor, bilgisayar ısınıyor ve oyunu tamamen kapatmak istiyorum. Siz de benim gibi bu durumdan rahatsız oluyorsanız ilacımızı buldum. Yüksek grafikli oyunlarda yüksek performans sunan en iyi ekran kartlarını sizler için listeledim. 

En İyi Gaming Ekran Kartı Listesi

SıraModelBellek Tipineoldu Puanı
1MSI GeForce RTX 3090 Ti Gaming X TrioGDDR6X10/9.9
2Asus GeForce RTX 3090 OCGDDR6X10/9.8
3Sapphire Radeon VGA NITRO+ RX6900XTGDDR610/9.7
4Asus Dual Nvidia RTX 2060GDDR610/9.6
5Zotac Geforce Rtx 3050GDDR610/9.8
6SAPPHIRE Vga Pulse Amd Rx 6600GDDR610/9.8
7MSI AMD Radeon RX 580GDDR510/9.7
8MSI NVIDIA GeForce GT 730GDDR310/9.6
9Sapphire RX 550GDDR510/9.8
10ASUS Phoenix Gt1030GDDR510/9.6
Amazon
Fiyatlarını Gör
Gaming
Ekran Kartları
Aradığın
Fiyatları Gör

10 En İyi Gaming Ekran Kartı Tavsiyesi

Oyun severler dikkat! Bu yazımız tam da sizin için. Grafik kalitesinde sizi zirveye çıkaracak bir ekran kartı arıyorsanız ama hangisini alacağınızı bilemiyorsanız burada bir soluklanın. Çünkü biz sizler için en kaliteli, en hızlı ve en iyi ekran kartlarını bulduk.

1. MSI GeForce RTX 3090 Ti Gaming X Trio

En İyi Gaming Ekran Kartı

Amazon
Fiyatını Gör
MSI Gaming
Ekran Kartı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Yeni Nesil Güç Fiyat
Üstün Performans

Size yepyeni bir performans sunan 3090 Ti Gaming X Trio her açıdan muhteşem bir güce sahiptir. Nvidia Amper mimarisi tarafından desteklenen bu kartın geliştirilmiş RT çekirdekleri ışın izleme gücünü iki katına çıkartırken tensör çekirdeklerinin de performansına performans katmıştır. Üstün bir performanstaki bellek hızının yanı sıra termal tasarımla oluşturulmuş fan kanatları çiftler halinde çalışır ve sıra dışı bir hava basıncı oluşturur. Size de oynadığınız oyunun keyfini çıkarmak düşer. En ince detayına kadar düşünülmüş ısı boruları GPU teması sayesinde ısıyı soğutucunun tamamına yayar, hava akışı kontrolü ise maksimum soğutma için havayı yönlendirir.

Teknik Özellikler
Hafıza24GB GDDR6X
Grafik MotoruNVIDIA GeForce RTX 3090 Ti
Bellek Arayüzü384-bit
Çekirdek Hızı1860 MHz
Bellek Hızı21 Gbps
Boyut325 x 140 x 62 mm
Ağırlık1683g / 2636g

2. Asus GeForce RTX 3090

En İyi Gaming Ekran Kartı

Amazon
Fiyatını Gör
Asus
Ekran Kartı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Geliştirilmiş PerformansFiyat
Termal Donanım

Nvidia Amper geliştiricileri ile hazırlanan bu muazzam ekran kartı, tasarımı ve termal donanımı sayesinde tüm dikkatleri üstüne çekmeyi başarıyor. Nesil RT çekirdekleri ve 3. Nesil tensör çekirdekleri 8K çözünürlük desteği ile bazen milisaniyelerle yarıştığınız oyunlarda sizi ilk sıralara taşıyor. Asus’un halihazırdaki üstün başarısını iki katına çıkaran bu etkileyici ekran kartı yeni yapay zeka özellikleri ile oyun deneyiminizi taçlandırıyor.  Fan tasarımına eksen teknolojisi gibi yeni bir boyut kazandıran Asus Geforce RTX 3090, ekstra fan kanatları ve aksi yönde dönen merkez fan ile daha da güçlü.

Teknik Özellikler
Grafik MotoruNVIDIA GeForce RTX 3090
Video Belleği24GB GDDR6X
Bellek Hızı19.5 Gbps
Bellek Arayüzü384-bit
Maks. Dijital Çözünürlük7680 x 4320

Kullanıcı Yorumları

F**** A*** (45) – İstanbul: Butcenize uyuyorsa tartismasiz cok iyi bir marka & ekran karti. 3 x 8pin power giris gerekiyor, almadan once kasanin icinde gerekli psu duzenlemelerini yaparsaniz urun gelir gelmez takip kullanmasi cok kolay.

3. Sapphire Radeon VGA NITRO+ RX6900XT

En İyi Gaming Ekran Kartı

Amazon
Fiyatını Gör
Sapphire
Ekran Kartı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Üstün Performans Fiyat
Maksimum Güç

AMD RDNA 2 mimarisinin geliştirdiği bu ekran kartı yeni nesil oyun deneyimi için profesyonel bir tercih. Modern tasarımı ve güçlü fan özelliği ile VGA NITRO+ kullanıcıların kalplerini fethetmeyi başarıyor. 2000 Mhz’ye kadar ulaşan bellek hızı desteği ile muhteşem bir oyun deneyimi sunan bu ekran kartı; işlevsel arayüzü ve üstün çözünürlük kalitesi ile kullanıcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yerini alıyor. AMD profesyonelliğini hissettiğimiz Sapphire Radeon VGA NITRO+ RX6900XT’nin size sunduğu bu dünyada keyifli bir oyun deneyimi için hazır olun. 4K oyun deneyimini destekleyen bu ekran kartı size oyun dünyasının kapılarını üstün performans sunarak açıyor. Gelişmiş soket tasarımı bir çok ürünle uyum sağlamasını kolaylaştırırken hibrit fan tasarımı ise soğutma işlemini yaparken sessizliğin tadını çıkarmanızı sağlar.

Teknik Özellikler
Bellek TipiGDDR6
Bit Değeri256 Bit
Çekirdek Hızı2285 MHz
Grafik Bellek16 GB
Güç Tüketimi340 W

Kullanıcı Yorumları

? A** Y*** - İstanbul: Ürün fiyat olarak rtx3090'ın yarı fiyatında olmasına rağmen oyunlarda kafa kafaya hatta daha iyi performans sunabiliyor (oyuna bağlı), bunun yanında daha az elektrik harcıyor. Bu bağlamda fiyat/performans ürünü diyebiliriz, bütçeniz elveriyorsa ve güzel bir indirim yakalarsanız kesinlikle düşünün.Oldukça büyük bir ürün, boyutlarını dikkate alarak tercih yapın derim, pek çok kasaya sığmayacaktır. Görselde rtx2070 ile boyut farkını ekledim.Beni en çok etkileyen noktasıysa soğutması oldu, devasa soğutma bloğuna sahip, kasama dikey olarak monte ettim, kasamda aşağıdan yukarıya bir hava akışı var, sadece kasanın kendi akışı bile soğutmaya yetiyor, valorant overwatch gibi oyunlarda fanları çalışmıyor bile, fanları şimdiye kadar %100 çalışmadı hiç. Ancak bu noktada kasanızın hava akışı da çok önemli. Sessizliği ve soğutma performansı hayran bıraktı diyebilirim.

Enver S**** (27) – Kırıkkale: Kargo sağlam geldi. Ürün güzel indirimle aldım fakat güç girişleri 8+8+6 pin o yüzden güç kaynağınız eski veya düşük ise ona göre güç kaynağı almanız gerekmekte. Boyutu da büyük kasanız küçük ise sığmaz. Benim işlemci soğutucu kule tipi onla birebir sığdı ekran kartı boş yer kalmadı.

4. Asus Dual Nvidia RTX 2060 OC Evo 6GB

En İyi Gaming Ekran Kartı

Amazon
Fiyatını Gör
Asus Dual
Gaming Ekran Kartı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FanFiyat
Yeni Nesil Güç

Nvidia Turing’in en yeni ekran kartı mimarisine ev sahipliği yapan Asus Dual Rtx 2060, bir önceki nesle kıyasla 6 kat daha güçlü performans sunuyor. Eksen teknolojili fanları ile hızı ve gücü ayaklarınıza getiren bu ürünün aynı zamanda 0db özelliği de oyun oynarken sessizliği bozmak istemeyenler için birebir. Hasarı en aza indirmek amacıyla tasarlanan bu muazzam ekran kartı, koruyucu bir arka plaka ile güçlendirildiği için size uzun yıllar arkadaşlık edecek gibi duruyor. 144 saatlik onay programından geçen bu kart sağlamlıkta bir numara olacak kadar iddialı gözüküyor.

Teknik Özellikler
Bellek Hızı14000MHz
Bellek TipiGDDR6
Bit Değeri192 Bit
Çekirdek Hızı1785 MHz
Grafik Bellek6 GB
Güç Tüketimi170 W

Kullanıcı Yorumları

? Ö**** K** - Denizli: öncelikle, bu kartı hangi siteme koysanız koyun, aşırı ısı sorunları olmaz. Çünkü bu karta aslında soğutmada hybrid denebilir. bu ''hybrid'' şeyi ne diye sorarsanız, bu kartın fanlar, sadece kartın heatsinki kartın sıcaklığını kontrol etmekte güçlük çekmeye başlayınca devreye girerler, ve ısı yeterli seviyeye düşünceye kadar çalışırlar.Bu kartın ikinci güzel yanı da 2 HDMİ portunun olmasıdır.Böylece HDMİ splitter a para vermek zorunda kalmadan karta 2 monitör takabilirsiniz. en son olarak da performans ve hız kategorisinde bu kartı ayıran  diğer rtx 2060 lardan ayıran ise OC edition (hız aşırtma yapılabilen)olmasıdır. Böylece karttan daha fazla performans alabilmek için kartın hızını aşırttırabilirsiniz.

? Y*** G*** - Kayseri: 1 buçuk aydır kullanıyorum. Ürüne dair düşüncelerim çoğunlukla olumlu. İstediğiniz oyunu DLSS kullanarak ultra ayarlara yakın oynayabiliyorsunuz. Beni hiçbir durumda yarı yolda bırakmadı performans konusunda. Asus Türkiye'ye güvendiğim ve 3 yıl garantisi olduğu için bu markayı tercih ettim. Ürünün bana göre olumsuz tek bir yanı var: Ekran kartı ısınıyor. Daha önceki kasamda kasanın yan kapağını açık tutmama rağmen ağır yükte 77 derecenin altını görmüyordum. Kapağı kapatınca sıcaklık 84 dereceye çıkıyordu. Kasamın kalitesi zaten düşüktü o yüzden sistemime üst düzey kalitede bir kasa satın aldım. Bu kasayla şu anda kapak kapalı 76 dereceyi görüyorum. Kasanın yan camına elimi değdiğimde kasa buz gibi ama ekran kartı yine de soğumuyor. Fakat bu durumun ekran kartının ömrüne olumsuz katkısının olacağını düşünmüyorum şu an gönül rahatlığıyla kullanmaktayım. Biraz araştırdığımda zaten 2060'ların ortalama sıcaklıklarının her markada diğer çipsetlere göre yüksek olduğunu gördüm. O yüzden bu ürünü gönül rahatlığıyla alabileceğinizi düşünüyorum. Yine de sıcaklık takıntınız varsa ki her kullanıcı ekran kartının soğutmasının iyi olmasını ister, farklı seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Sistem toplama videolarında ekran kartı-kasa kombinasyonlarını dikkate alarak elde edilen sıcaklıklara bakarak fikir sahibi olabilirsiniz. HepsiBurada'ya teşekkür ediyorum Pazar günü verdiğim sipariş Salı günü elime ulaştı. Kutuda bir ezik yada çizilme yoktu.

5. Zotac Geforce Rtx 3050 Twin Edge

En İyi Gaming Ekran Kartı

Amazon
Fiyatını Gör
Zotac
Gaming Ekran Kartı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FiyatIsınma
Yüksek Performans

Ekran Kartı devi Nvidia’nın geliştirdiği bu ürünün grafik işlemci kalitesi ve maksimum çözünürlük sunması gibi özellikleri, nispeten uygun fiyatlı oluşuyla oyun severlerin beğenisine hitap ediyor. Aktif soğutma türü ve iki adet fanı ile ısınma sorununu önlerken iyi bir oyun performansı hedefler.  Yeni akışlı çoklu işlemcinin ve süper hızlı belleğin size sunacağı muhteşem deneyimlere hazır olun.

Teknik Özellikler
İşlemci Artma Saati Hızı1807 MHz
Maksimum Çözünürlük7680 x 4320 Piksel
Ayrık Grafik Bağdaştırıcı Belleği8 GB
Hafıza Yolu128 bit
Veri Aktarım Hızı14 Gbit/s

Kullanıcı Yorumları

? Y** Z**: Sadece ara sıra bir oyun olduğum için, rtx3050'ye yükseltmeye karar verdim. Bundan önce bir GTX 750 2gb kurmuştum. Önemli gelişmeler zaten görülebilir. FPS artık normal aralıkta ve birçok grafik ayrıntıyı görmek artık daha kolay. Ben mutluyum

? A** Y**: Biraz gürültülü çalışıyor ama bu fiyata bu kadar olur fiyat / performans olarak güzel

6. SAPPHIRE Vga Pulse Amd Rx 6600

En İyi Gaming Ekran Kartı

Amazon
Fiyatını Gör
SAPPHIRE
Gaming Ekran Kartı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Üstün PerformansFiyat
Maksimum Güç

AMD RDNA 2 mimarisinin sunduğu bu ekran kartı akıllı fan kontrolü ile ısınmadan korku duymaksızın konforlu bir oyun deneyiminin kapısını aralar. Gürültüyü minimuma indirirken soğutmayı maksimuma çıkarır. 1080p ile hem güçlü hem de üstün bir performansı oyunlarınıza taşır. DirectX 12 ultimate desteği ile oyunlarınızda aksiyonu izlemez, adeta yaşarsınız. Oyun deneyimini maksimum verime ulaştıracak olan 4 ön ayar seçeneği ile oyunlarınızı optimize edebilmenize katkı sağlar.

Teknik Özellikler
Bellek Hızı2044 MHZ
Bellek TipiGDDR6
Bit Değeri128 Bit
Çekirdek Hızı1792 MHz
Ekran Kartı Hafızası8 GB
Güç Tüketimi140 W

Kullanıcı Yorumları

Samet G**** (33) - İzmir: Guzel kart boyut olarak gayet küçük ama bir o kadar da güçlü. Hepsijet kargo ile teslimat hızlıydı. Ürünün bandrolleri ve jelatinleri üstündeydi. Küçük boyutta bir kasada (Lenovo ideacentre gaming 5) kullanmama rağmen sicaklik degerleri 75 dereceyi geçmiyor. Genel anlamda memnunum

Ş*** K*** (50) - Çanakkale: 2-3 aydır her gün yaklaşık 6-8 arası oynuyorum. Hemen her oyunu 50 fps civarı ultra ya da yüksek de açıyor. En küçük sorun yaşamadım. Hepsiburada ailesine teşekkürler. Hızlı ve sorunsuz bir alışverişti. Ekran kartı ihtiyacınız var ise ve bütçeniz bu kadar ise düşünmeden alın. yıllarca nvidia kullandım. Çok şüphelerim vardı. Artık yok. Çok memnunum.

7. MSI AMD Radeon RX 580 ARMOR 

En İyi Gaming Ekran Kartı

Amazon
Fiyatını Gör
MSI AMD
Gaming Ekran Kartı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
Üstün TeknolojiFiyat
Zarif Tasarım

Siyah-beyaz zarif tasarımı ile dikkatleri toplayan bu ekran kartı, yüksek performansı ve çözünürlük kalitesi ile oyun deneyimlerinizde de dikkatleri sizin üstünüzde toplar. ZERO FROZR teknolojisi düşük güçte fanları durduran sistemi ile sessizliğinizi hiçbir şeyin bozmayacağından emin olabilirsiniz. Soğutma bloğu alüminyum kanatları ile grafik işlemcideki sıcak havayı profesyonel bir şekilde atar. Siz oyun keyfini çıkarırken bu muazzam ekran kartı sizin için her şeyi halleder ve size düşen tek şey kaygısız bir oyun deneyimi yaşamak olur.

Teknik Özellikler
Bellek Hızı8000 MHz
Bellek TipiGDDR5
Bit Değeri256 Bit
Çekirdek Hızı Boost1366 MHz
3D DesteğiYok
Grafik Bellek8 GB

Kullanıcı Yorumları

O*** Ş** (29) - Kayseri: On numara beş yıldız diyebilirim. Ama bir seferinde Windows'un güncellemesini yaptım. Güncelleme yapılırken aslında güncel sürümden daha eski bir sürüm yüklenmiş. Bilgisayar bir anda kapandı ve aklım gitti. Sonra olayı çözdüm güncellemesini kendi programından yaptım. Kendi programı dışında Windows sürücüsü güncellemesi asla yapmayın. Sorun çözüldü ama bir kaç saat çok sıkıntılı geçti.

Tolgahan safi Ç**** (28) - Bursa: Şimdi normal kullanacaklar için çiçek gibi ekran kartı.Sessiz sakin;Default özellikleriyle 55 dereceye kadar fan açmıyor.sonra da %25 fan hızıyla başlıyor derece olarak 55-65 derece arasında geziniyor.Ancak oyuncular için ilk takanlar için korkutucu oluyor 65ten aşağı inmiyor derece. ulta ayarlarla pubg oynuyorum 70e geliyor.2 günlük kart bu nedir böyle dedim.Daha sonra msi ın uygulamasından otomatik fan hızı ayarları vardı atıyorum 60 derecede %55 fan hızı çalışsın komutu veriliyor.onunla beraber oyuncu da keyfimi almaya başlıyor en fazla 48-50 dereceyi gördüm.fps de yükseldi.pubg ultra ayarlarla  85 fps alıyorum.E 5 sene gitsin yeter.daha sonra farklı bir teknoloji gelir zaten.he bunun haricinde 2k 4k oyunları  açayım güzel olsun diyorsanız onu da açar ancak ozaman fan hızını full açmanız lazım.Bir de işlemciniz beslemesi lazım yoksa hiç fps alamazsınız.Bu arada  kartı overclock yaparsanız garantiyi unutun hadi iyi oyunlar

8. MSI NVIDIA GeForce GT 730

En İyi Gaming Ekran Kartı

Amazon
Fiyatını Gör
MSI Nvidia
Gaming Ekran Kartı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FiyatOrtalama Performans

Düşük sıcaklık ve yüksek verimlilik sunan bu ekran kartı tam bir fiyat performans ürünü olarak nitelendirilebilir. DMI 1.4a 1080P HD film oynatma ve TrueHD ve DTS-HD ile ses iletimini zirve noktalara taşır. 2000 Mhz’ye ulaşan bellek hızı ile güçlü ve tam donanımlı bir sisteme sahip olan bu ekran kartıyla oyun deneyimlerinize maksimum zevk katabilirsiniz. Alanında uzman Nvidia desteğini yanına alan bu sistemde yüksek gücü ve maksimum performansı parmak uçlarınızda hissedeceksiniz. Tam yük ile 10 yıla kadar ultra uzun ömür sözü veren bu ürün, uzun yıllar size eşlik edecek gibi duruyor.

Teknik Özellikler
Bellek Hızı2000 MHz
Bellek TipiDDR3
Bit Değeri128 Bit
Çekirdek Hızı700 MHz
Grafik Bellek4 GB

Kullanıcı Yorumları

Y*** G*** (62) - Hatay: Oynayamadıgım büyük GB iki adet oyun vardı. Ekran kartımı degiştirerek bu oyunları çok hızlı şekilde oynuyorum. tavsiye ederim.

? Berkcan G**** (23) - İstanbul: 1 sene boyunca İ5-2400 işlemci Gt730 ekran kartı 8 gb 1333 Mhz ram ile kullandım lol de orta seviye ayarla da csgo en düşük ayarlarda kullandım ben düşük ayarlarda lol csgo tarzı oyunlar oynicam diyorsanız rahatlıkla alabilirsiniz ama yok pubg gibi yüksek performans isteyen tarz oyunlar oynicak iseniz bu ekran kartı size düşük gelir daha yüksek modeller almanızı tavsiye ederim

9. Sapphire RX 550

En İyi Gaming Ekran Kartı

Amazon
Fiyatını Gör
RX550
Gaming Ekran Kartı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FiyatOrtalama Performans

Minimal boyutu ve ergonomik tasarımı ile her kasada yer bulabilecek olan bu ekran kartı sizlere fiyat ve performans ürünü olarak fayda sağlayabilir. Ekran kartı devi AMD’nin desteklediği bu ürün yayın ve video kaydı yapmak isteyen kullanıcıların ilgi odağı olmayı başarıyor. Modern minimal bir tasarım ile oluşturulmuş olan bu ekran kartı kullanıcılarına performans noktasında tam destek verirken ısınma gibi sorunları ise etkileyici fan sistemi ile önlemiş durumda. HD ve Full HD destekli bu muhteşem ürün kullanıcılarının aradığı özelliklerin birçoğuna ev sahipliği yapıyor.

Teknik Özellikler
Bellek Hızı7000 MHz
Bellek TipiGDDR5
Bit Değeri128 Bit
Çekirdek Hızı1206 MHz
Grafik Bellek4 GB
Güç Tüketimi50 W

Kullanıcı Yorumları

? E** A*** - Diyarbakır: Kart eski ve başlangıç seviyesi bir kart alırken almayı düşünürken bunları aklınız da bulundurarak alın en başta çok yüksek oyunlarda iyi performans vermesini beklememek lazım bunu düşünerek alırsanız gayet ideal ve performanslı bi kart alırken tereddüte düşmedim değil ama aldığm günden kargolanıp gönderildi hızlı bi şekilde elime ulaştı bi kaç günlük kullanım sonrası yazıyorum Cs Lol valorant gibi oyunlarda yüksek fpsler verebilen bi kart tabi benim sistemim kart haricinde de ekstra iyi üstüne para ekleyebiliriseniz daha farklı kartları almanızı tavsiye ederim fakat f/p kartı ve gayet yeterli

S*** Ö*** - İzmir: Ürün açıklamasında neyse o arkadaşlar. Aldım, sisteme bağlantılarını yaptım mükemmel çalışıyor. Güzel paketlenmiş, çabucak geldi. Günümüz ekonomisindeki piyasada tam bir fiyat performans ürünü. Tavsiye ederim. Satıcıda iyiydi.

10. ASUS Phoenix Gt1030

En İyi Gaming Ekran Kartı

Amazon
Fiyatını Gör
Phoenix
Gaming Ekran Kartı
Aradığın
Fiyatı Gör
ARTILAREKSİLER
FiyatOrtalama Performans

OC modunda 1531 Mhz hızlandırılmış saat frekansı ile güçlü oyun performansı deneyimi sunar. Çift bilyeli rulmanlı fan sistemine sahiptir. Soğutma verimini en üst seviyelere taşımak ve daha uzun ömürlü bir kullanım deneyimi yaşatmak amacıyla çift bilyeli rulmanlı tasarlanan fan sistemi oyun deneyiminize rahatlık katar. Toza dayanıklılık sertifikası bulunan bu ürün uzun zamanlı kullanım için tüm fırsatları kendinde toplamış gibi görünüyor.

Teknik Özellikler
Grafik İşlemciNvidia GeForce Gt1030
Video belleğiGDDR5 2 GB
Bellek Hızı6008 Mhz
Bellek arayüzü64-bit

Kullanıcı Yorumları

H** A**: süper ürün fps değerleri çok iyi sadece rdr2 biraz zor oynanıyor onun dışı her oyunu rahat oynatıyor düşünmeden alın

**** ****: Burdan alip uzun zamandir kullandigim bir urun herturlu isteginizi karsiliyicak ortalama bir ekrankarti gonul rahatligiyla alabilirsiniz


Benzer Tavsiyeler
En İyi Anakart ModelleriEn İyi İşlemci Modelleri

2024'ün en iyi gaming ekran kartı hangisi?

En iyi gaming ekran kartı tavsiyesine gelecek olursak; MSI GeForce RTX 3090 Ti Gaming X Trio, Asus GeForce RTX 3090 OC hem çekirdek hızı hem grafik kalitesi hem de kaliteli oyun deneyimi özellikleriyle en iyi gaming ekran kartları arasında yerini alıyor.

Ekran kartı fiyatı nedir?

Ekran kartı fiyatları 1500 TL ile başlayıp 200 000 TL’ye kadar çıkabiliyor. İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi belirlemek size uygun olan ekran kartını seçmek için uygun bir başlangıç olur. Yazımızda fiyat ve performans açısından değerlendirdiğimiz ekran kartlarını bulabilirsiniz.

İyi bir ekran kartı kaç GB olmalı?

Ekran kartınızla oyun oynamak için en az 2 GB kullanmanız gerekmektedir. Yüksek çözünürlük, maksimum performans gibi özellikler sunan bir ekran kartı arıyorsanız daha yüksek belleğe sahip ekran kartlarını seçmelisiniz. Yazımızda 2 GB ile 24 GB arasındaki ekran kartlarını ve özelliklerini bulabilirsiniz.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum