Güzel Kokuya Sahip En İyi 10 Duş Jeli Önerisi

Hem kadın hem de erkekler için kalıcı kokuya sahip duş jeli üreten markaları sizin için bir araya getirdik. İşte güzel kokuya sahip en iyi duş jelleri.
Güzel Kokuya Sahip En İyi 10 Duş Jeli Önerisi

Duş Jeli Tavsiyeleri

Cildinizin hak ettiği bakımı alabilmesi için duş jelleri büyük önem taşıyor. Bu yüzden cildinize bu bakımı verebilecek en iyi duş jellerini araştırdık.

Duş jeli önerileri listemize Duru, Avon, Parmolive, Farmasi ve Nivea gibi birçok markanın ürünü yer alıyor. Bu duş jellerini artı ve eksi yönlerine göre değerlendirerek bir sıralama hazırladık. Ayrıca içeriğimizde erkek duş jeli tavsiyeleri de bulunuyor.

En iyi duş jeli hangisi? Şüphesiz duş jeli almak isteyenlerin sorduğu ilk soru bu oluyor. Bu yüzden içeriğimizde özelliklerine göre en kaliteli duş jellerini bir araya getirdik. Duş jeli seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta ürünün ciltte yarattığı etkidir. Bu yüzden içeriğimizdeki tüm duş jellerinin altlarına o ürünü kullananların yorumlarını yerleştirdik. Bu sayede cildinize uygun bir seçim yapabilirsiniz.

Duş Jeli Listesi

SıraMarkalarAromaEditör Puanı
1Duru Fresh SensationsOkyanus Esintisi10/9.7
2PalmoliveAloe Vera10/9.8
3Duru NaturalZeytinyağı Özlü10/9.6
4Avon White LilyZambak10/9.8
5Le Petit MarseillaisNar10/9.9
6Pure LineYasemin ve Sarı Kantaron10/9.7
7La Roche PosayFerah10/9.5
8Farmasi Dr. C. TunaÇay Ağacı10/9.7
9NiveaÖzel Koku10/9.6
10Pierre CardinYasemin10/9.8
Amazon
Fiyatlarını Gör
Duş
Jeli Çeşitleri
Aradığın
Fiyatları Gör

En İyi 10 Duş Jeli Önerisi

En çok tercih edilen duş jelleri genellikle kalıcı kokuya sahip ve doğal olan ürünler oluyor. Bu ürünler hem kalıcı hem de güzel kokan yapıları sayesinde çok beğeniliyorlar. Piyasanın en kaliteli duş jeli marklarını maddeler halinde inceledik.

İşte kokusuyla hafızalara kazınan en iyi duş jeli markaları:

1. Duru Fresh Sensations Okyanus Esintisi Duş Jeli

Duş Jeli

ARTILAREKSİLER
Cildi temizlerYoğun kıvam
Parlak görünüm verir
Hoş koku

En iyi duş jeli listemize Duru markasının bu ürünüyle başlıyoruz. Okyanus esintilerinden gelen ferahlığı teninizde hissedin. Fresh Sensations, özel formülü sayesinde cildinizi tamamen canlandırır ve temizler. Aynı zamanda sizi ölü hücrelerinden arındıran Duru Fresh Sensations, bu sayede daha parlak bir deriye sahip olmanızı sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
Duru
Duş Jeli
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Arkadaşlar harika bir ürün, tavsiye ederim. İlk kez duş jeli alıyorum internet üzerinden. Tereddüt ettim acaba akar mı diye, hiç akmamış. Özenle paketlemişler, bence alın. Marketlerden daha uygun 3 tanesi. Artık bundan sonraki alışverişte gözüm kapalı alacağım. E.T.G.

👤 Kokusu aşırı iyi, kargolanması ondan da iyi. İlk defa böyle bir sipariş verdik. Açıkçası sağlam gelmemesinden korkuyorduk ama harika geldi, marketten alırmışçasına. Tek fark burada daha uygun. S.T.

2. Palmolive Aroma Sensations Feel The Massage Duş Jeli

Duş Jeli

ARTILAREKSİLER
Aloe veraYoğun koku
Ölü deri temizleme

Palmolive, içerisinde bulunan Aloe Vera'nın sayesinde cildinizi yenileyerek temiz kalmasını sağlamaktadır. Aynı zamanda Palmolive’in ölü deniz tuzu ve su nanesi özüyle zenginleştirdiği formülü, sizin ölü derinizi temizlemenizde en büyük yardımcınız olacaktır.

Amazon
Fiyatını Gör
Palmolive
Duş Jeli
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Ben palmolive duş jellerini çok severek kullanıyorum. Bence çok da bereketli bir ürün, çabucak bitmiyor. Mesela ben Marseillais duş jellerini de kullandım ama çok çabuk bitiyordu ve vücudunuzda kokusu kalmıyor. Giyinirken hemen koku uçuyor. Ama Palmolive çok çabuk bitmiyor ve vücudunuzla kokusu bütünleşiyor. Bu serisinde içerisinde tanecikler var. Duş alırken vücudunuza peling etkisi veriyor. Ben çok seviyorum, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. G.U.

👤 Senelerdir alıp bıkmadan kullandığım bir koku. Güzel köpürüyor ve içindeki tanecikli yapı sayesinde vücuttaki ölü derinin atılmasına yardımcı oluyor. Su gibi olan taneciksiz duş jellerinde aynı etkiyi bulamazsınız. Kokusu oldukça yoğun. Koku hassasiyetiniz varsa eğer, mağazada kokladıktan sonra alın. B.Y.

3. Duru Natural Olive Zeytinyağı Özlü

Duş Jeli

ARTILAREKSİLER
Doğal zeytinyağıFiyat
Cilt nemlendirme
Hoş koku

Duru firmasının bir diğer modeli olan zeytinyağı özlü duş jeli, doğadan gelen özleri teninizde hissetmenize olanak sağlamaktadır. Duru Natural Olive, özel arındırıcı formülüyle cildinizi ölü hücrelerden temizleyerek teninizi ferahlatır. Bunlarla birlikte Duru Natural Olive, %100 doğal zeytinyağı ile cildinizi nemlendirir.

Amazon
Fiyatını Gör
Duru Natural
Duş Jeli
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Beğendim. Zaten Duru kullanıyordum. Marketlerden aldığım fiyatın yarısına denk geldi neredeyse, büyük boy. Paketleme de çok güzeldi. Tarihi gayet uzun, sanıyorum 2023’e kadar da son kullanım tarihi vardı. Tavsiye ederim. T.A.

👤 7 gün içinde geldi. Paketlemesi çok özenliydi. Herhangi bir kırılma, çatlama, sızma vs. olmamıştı. Sağlam bir şekilde elime ulaştı. Duru duş jelinin bu ürününü ilk defa deneyeceğim. O yüzden kalıcılığı ve yapısı konusunda fikir sunamayacağım. Lakin markanın diğer duş jellerinden dolayı kalitesini bildiğim için rahatlıkla sipariş verdim. S.A.

4. Avon White Lily Zambak Banyo Köpüğü ve Duş Jeli

Duş Jeli

ARTILAREKSİLER
Tüm ciltlere uyumluKoku yoğunluğu
Güzel kokuKolay köpürmüyor

Duş jeli önerileri listemize Avon White Lily ile devam ediyoruz. Tüm cilt tiplerine uyumlu olan Avon White Lily, formülündeki zambak kokusuyla sizi mest edecektir. Kullandıktan sonra kendinizi arınmış hissedeceğiniz duş jeli, muhteşem kokusuyla rahatlamanızı sağlayacaktır. Ek olarak bu ürünün bol suyla durulanması gerektiğini belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Avon
Duş Jeli
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Avon'un en sevdiğim ürünlerinden biri. Kaç senedir kullanıyorum bilmiyorum. Kokusu öyle güzelki ve diğer çeşitleri de şahane. Fiyatı da bu boy bir ürün için gayet iyi. Kokusuna özellikle bayılıyorum. Duştan çıktıktan sonra bebek gibi kokuyorum. Keşke parfümü çıksa da alsak. F.H.

👤 Zambak kokusuna hasta olduğumdan sipariş verdim. Keşke hep indirim yapsalar da hep alsak. Kıvamı aşırı yoğun değil ama kokusu çok güzel. Tavsiye ederim. Bol suyla köpürtün. Az su kullanmayın sonra köpürmüyor zannediyorsunuz. A.D.

5. Le Petit Marseillais Narlı Duş Jeli

Duş Jeli

ARTILAREKSİLER
Yumuşak ve kalıcı kokuBoyut
Cildi nemlendirir
Uygun fiyat

Le Petit Marseillais, içerisinde bulunan beyaz şeftali ve nektarinin birleşmesiyle mükemmel kokmanızı sağlamaktadır. Hafif ve kolay durulanan köpüğü olan Le Petit Marseillais, bu sayede az suyla bile kolayca ciltten akıyor. Son olarak bu jelle duş aldıktan sonra cildinizin yumuşacık ve daha nemli olacağını ekleyelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Le Petit
Duş Jeli
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Kokusu, fiyatı, cildi kurutmaması ve temizlik hissi muadillerine göre iyi. duş jeli denince akla ilk gelen marka zaten. Kargo yoğunluktan dolayı biraz gecikebiliyor aceleniz yoksa sorun olmamalı. Zaten narı çok seviyorum sanki narla yıkanıyormuşum gibi hissediyorum kullanmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. C.K.

👤 Zaten kullanıyordum, çok hızlı geldi harika sarmışlar, akmamış, ayrıca indirimden çok ucuz aldım ona ayrı sevindim. Kokusu zaten efsane. Sırf kokusu için bile alınır. Kokusu da kalıcı. Akşam duş aldığımda sabah yine kokusu üzerimde oluyor. Tavsiye ediyorum. M.G.

6. Pure Line Yasemin ve Sarı Kantaron Duş Jeli

Duş Jeli

ARTILAREKSİLER
12 saat boyunca kalıcı kokuKötü ten hissi
Tamamen doğal

Pure Line, duş aldıktan sonra size 12 saat boyunca kalıcı koku sağlamaktadır. Yasemin ve kantaron içeren kokusu olan duş jeli, %100 doğal ürünlerden üretilmiştir. Bunlarla birlikte Pure Line'ın cildinizi arındırarak nemlenmesini sağladığını söyleyelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Pure Line
Duş Jeli
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Piyasada çok çeşidi var. Son zamanlarda fiyatları da çok arttı üstelik. Bu ürünün reklamını görmüştüm, deneme fırsatım olduğu için mutluyum. Ürün gayet başarılı, fiyatı da makulse kesinlikle kullanmalı. Denediğim birkaç uygun fiyatlı ürün köpürmüyordu bile ama bunun kokusu da güzel. Büyük boyut gönderdiğiniz için teşekkürler. C.G.

👤 Kokusu ağır olur mu acaba diye endişelenmiştim. Çiçek kokusu çok güzel fresh kokan çiçeklerden değil ama bahar zamanı yoğun olan çiçek kokusu gibi diyebilirim. Kokunun kalıcılığı piyasadaki diğer duş jellerine kıyaslanmayacak kadar kalıcı. Kalıcı deyince parfüm sıkmış gibi kokmuyorsunuz tabi. Fakat saatler sonra bile teninizi kokladığınız zaman kokuyu alıyorsunuz. Banyo ve banyoya yakın olan odalara kadar geliyor kokusu. B.T.

7. La Roche Posay Lipikar Sydnet

Duş Jeli

ARTILAREKSİLER
Cildi temizlerYüksek fiyat
Uzun süreli nemlendirme

Cildinize anında temizleyen ve 24 saat boyunca nemlendiren La Roche Posay Lipikar Sydnet, ilk kullanımdan itibaren daha yumuşak bir cilde sahip olmanızı destekliyor. Düzenli kullanımlarda ise cildinizin parlaklığını arttıran duş jeli, bu sayede daha canlı bir görünüme kavuşmanıza yardımcı oluyor. Bunlarla birlikte La Roche Posay, formülünde bulunan Shea ve Niacinamide yağları sayesinde cildinize bakım yaparak ölü derinizi temizler ve yeni gözeneklerin açılmasını sağlar.

Amazon
Fiyatını Gör
La Roche
Posay Duş Jeli
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Cildim aşırı kuru, egzamaya yatkın. Ayrıca kollarımda deri hastalığı olarak sivilcelenme var (dönemsel ama aşırı). Buradaki yorumlar sonucunda denemek için aldım. Hem cildimi yatıştırdı, egzama sakıntım yok. Hem kuruma azaldı, çok daha iyi durumda. Ayrıca 2 yaşındaki kızımda da kullanıyorum, o da hassas ciltli (hep Mustela kullanmıştık). Çok memnun kaldım. D.D.Ç.

👤 Kargo çok hızlıydı. Hem kendime hem 8 aylık bebeğime kullanıyorum. Yüz yıkama, makyaj çıkarma için bile kullanabilirsiniz. Bebeğimde de egzama var diye duş jeli gibi kullanıyorum. Gayet memnunum, bitince tekrar alırım. E.İ.

8. Farmasi Dr. C. Tuna Çay Ağacı Duş Jeli

Duş Jeli

ARTILAREKSİLER
Tüm ciltlere uygunKokusu
Nem dengesi
Cildi temizler

En iyi duş jeli listemize erkeklerinde kullanabileceği Farmasi'nin bu ürünüyle devam ediyoruz. Farmasi'nin bu duş jeli, doğadan gelen ilhamla geliştirilen formülü sayesinde cildinizde ferahlık sağlıyor. Aynı zamanda cildinizin nem dengesini koruyor. Yoğun köpüklü formülüyle teninizi tamamen arındıran duş jeli, tüm cilt tiplerine uyumludur. Son olarak bu ürünün düzenli kullanım sonrasında teninizi pürüzsüz hale getirdiğini belirtelim.

Amazon
Fiyatını Gör
Farmasi
Duş Jeli
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Kokusu kötü diyenler olmuş ama bence fena değil, ferah. Boyutu küçük olmasına rağmen az miktar bayağı köpürtüyor. Yani makul bir süre gidiyor. Ben sevdim, vücudumdaki sivilce ve kızarıklıklarda azalma oldu. Artık hep bunu kullanmayı düşünüyorum. M.A.

👤 Çay ağacı serisini sevdim. Hafif kırmızımsı olan cildimi sakinleştiriyor. Uzun kullanım sonrası sivilcelere iyi geliyor mu anlayacağım ama şimdilik sonuçtan memnunum. Ah bir de kokusu da güzel olsaymış. Gerçi o zaman içeriğinde parfüm olması gerekirdi. Parfüm de sivilceye sebebiyet verip ürün etkili olmayabilirdi. O yüzden yıldız kırmıyorum, başarılı. G.Ç.

9. Nivea Creme Care Duş Jeli

Duş Jeli

ARTILAREKSİLER
Dermatolog onaylıBoyutu ufak
Özel formül
Nemlendirir
Hoş koku

Nivea Creme Care, özel formülüyle cildinizin nemli kalmasını sağlamaktadır. Duş jeli, içerisinde bulunan Pro Vitamin ve badem yağıyla birlikte teninize özel bakım uygulamaktadır. Bu sayede cildiniz ilk kullanımdan itibaren daha canlı ve parlak gözükür. Ayrıca her türlü ciltte sorun yaşamadan kullanabileceğiniz duş jeli, dermatolojik olarak onaylanmıştır.

Amazon
Fiyatını Gör
Nivea
Duş Jeli
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Bir alana bir bedava kampanyasında iki tane almıştım. Bayağı 1 seneye çok yakın gitti 3 kişiye. Nivea’nın o kült tertemiz mis gibi kokan kokusu, kremdi yapısı harika. Fiyatıyla birlikte tadından yenmez. Her zaman alacağım duş jelidir. S.B.

👤 Yurt dışındayken de sürekli kullandığım, envai çeşit ürünü arasından seçebildiğim ürünün burada sadesini bulunca hemen aldım. Çiçeksi, hoş bir kokusu var. Ben meyve vs. aromalı kokuları hiç sevmediğimden özellikle belirtiyorum. İpeksi bir görünüşü var ve fındık kadar kullansanız bile bir duşta tüm vücudunuz için yeterli oluyor. Tabi bunu bir lifle uygulamanızı öneririm yoksa fındık kadarlık şey yeterli olmayacaktır. J.B.

10. Pierre Cardin Kind to Skin Yasemin Özlü Canlandırıcı Duş Jeli

Duş Jeli

ARTILAREKSİLER
E vitaminiKokusu kalıcı değil
Gliserin
Nemlendirir
Ferahlatır

Duş jeli önerilerini verdiğimiz listemizi Pierre Cardin'in bu ürünüyle bitiriyoruz. İçerisinde yoğun miktarda yasemin özlü içeren duş jeli, cildinizi besliyor ve bu sayede kuru kalmasını önlüyor. Gliserin sayesinde vücudunuzu temizleyerek güzel kokmasını sağlayan Pierre Cardin Kind aynı zamanda formülünde E vitaminini barındırıyor. Bu sayede cildiniz temizlenirken ihtiyacı olan bakımı da görüyor.

Amazon
Fiyatını Gör
Pierre Cardin
Duş Jeli
Aradığın
Fiyatı Gör

Kullanıcı Yorumları

👤 Paketleme çok iyi. Kokusu da gayet güzel. Eksta yasemin çiçeği özlü kalıp sabunla birlikte kullandım. İyi ürün. Gamze Y.

👤 Kokusu çok güzel, paketleme iyi. Ürün göründüğü gibi. Ebrar T.

Benzer Tavsiye Önerileri
Şampuan ÖnerileriDoğal Kalıp Sabun Önerileri

Duş Jeli Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Harika kokularıyla ön plana çıkan duş jelleri, birçoğumuzun parfüm ihtiyacını bile karşılamaktadır. Talebin artmasıyla beraberinde de bazı soruları arkasında getirdi. İşte duş jeli hakkında sıkça sorulan sorular.

Hangi tür duş jeli kullanılmalı?

Eğer çabuk tahriş olan ve alerjisi olan bir cilde sahipseniz duş jeli seçimi sizi zorlayacaktır. İçerisinde parfüm içermeyen yani doğal ürünlerden oluşan duş jellerini seçmeniz gerekmektedir. Eğer cilt sorununuz yoksa kendiniz için besin oranı yüksek duş jellerini seçmenizi öneririz. Bu sayede temizlenirken aynı zamanda vücudunuz nem oranı da yükselir. Tabi ki öncelikle sizin için en yararlı olan duş jelini seçmeniz gerekiyor.

Bebeklerde duş jeli kullanılır mı?

Bebekler için kullanılmasını önermiyoruz. Bebeklerin cildi çok hassas olduğu için duş jellerinin içerisinde bulunan zararlı olmasa da kimyasallar, hassas olan ciltlerine zarar verebilmektedir. Özellikle 1-3 yaş arası bebeklerimizin özel şampuanlarla yıkanmalarını tercih ediyoruz.

Duş jeli ile yüz yıkanır mı?

Bazı duş jellerinin içerisinde bulunan kimyasallar, alerjisi olanlar için sorun yaşatabiliyor. Bu yüzden duş jelinizi almadan önce özelliklerini incelemenizi öneriyoruz. Üretilen çoğu duş jeli yüzünüze zarar vermeyecek şekilde sunulmuştur. Yine de almadan önce kontrol etmenizi öneririz.

Duş jeliyle saç yıkanır mı?

Çoğu duş jeli vücudumuzda ki PH değerine göre üretilmiştir. Eğer saçımızı yıkarken duş jelini kullanırsak saçımızda kırılma, kuruma gibi durumları gözlemlememiz normaldir. Bu tür nedenlerden dolayı duş jeli ile saç yıkamanızı önermiyoruz.

Duş jeli kullanımı kıllanma yapar mı?

Piyasadaki bazı duş jeli markaları zararlı olmayan fazla yağlı ürünler üretmektedir. Bu yağlı ürünler kılların köklerini beslediği söylenmektedir. Bu kıllanma gözle görülmeyecek kadar azdır ve bunu fark etmemiz kesinlikle mümkün değildir.

Duş jelinin faydaları nelerdir?

Ph değeri düşük olduğu için tahriş riskini azaltır.
Günün yorgunluğunu daha hızlı alır ve masaj etkisi oluşturur.
Cildinizin taze kalmasına yardımcı olur.

<

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum