Çocuk Filmleri 2024 - Animasyon Türünde Eğitici 36 Film

Bu içeriğimizde 7'den 70'e herkesin izleyebileceği en iyi çocuk filmlerini listeledik. İşte IMDb puanı yüksek izlenmesi gereken çocuk filmleri...
Çocuk Filmleri 2024 - Animasyon Türünde Eğitici 36 Film

Eğitici ve Öğretici En İyi Çocuk Filmleri Listesi

Bu içerikte çocukların yaş seviyelerine uygun birbirinden güzel filmleri bir araya getirdik. İşte, liste içerisinde yer verdiğimiz sadece çocukların değil aynı zamanda yetişkinlerinde izleyebileceği, fantastik filmler, komedi filmleri ve aksiyon filmleri türündeki, IMDB puanı yüksek en iyi çocuk filmleri…

Çocuk Filmleri;

1. Luck

Çocuk Filmleri
Tüm hayatını şansızlık ile boğuşmaya adayan 18 yaşındaki Sam, bakim sistemi içinde büyüyen parlak gözlü bir yetim gerçek dünyaya girmek için yeni evine taşınmak üzeredir. Sam tek başına mücadele etmeye başladığında gizemli bir kara kedi ve parlak bir şanslı kuruş bulduğunda ise hayatında komple değişimler meydana gelmeye başlar.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb6,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPeggy
Holmes
OyuncularEva
Noblezada
Simon
Pegg
Jane
Fonda

2. Işıkyılı

Çocuk Filmleri
Efsanevi uzay koruyucusu Buzz Işıkyılı, hırslı askerleri Izzy, Mo, Darby ve robot arkadaşı Sox ile birlikte galaksiler arası bir maceraya atılıyorlar. Bu ekip ile şimdiye kadar var olan en zorlu görevlerinin üstesinden gelinirken, kötü Zurg’dan ve asla geride olmayan görev robot ordusundan kaçmak için bütün ekip birlikte çalışmayı öğrenmeye başlar.

TürAnimasyonAksiyonMacera
IMDb6,0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenAngus
MacLane
OyuncularChris
Evans
Keke
Palmer
Peter
Sohn

3. Minyonlar 2

Çocuk Filmleri
Gru, banliyölerde büyümektedir. Vicious 6 olarak bilinen bir süper kötü grubuna hayran olan Gru, onlara katılmak için kötü olmak adına büyük bir plan yapmaya başlar. Neyse ki, sadık takipçileri Minyonlardan destek alan Gru her şeyin üstesinden gelmek üzere daha büyük planlar ile oynamaya başlar.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb6,6
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenKyle
Balda
Brad
Ableson
OyuncularSteve
Carell
Pierre
Coffin
Alan
Arkin

4. DC Süper Evciller Takımı

Çocuk Filmleri
Adalet Birliği, Lex Luthor tarafından ele geçirildiğinde, Süperman’in köpeği Kryptoi süper güçler verilen bir barınak – evcil hayvan ekibini oluşturur. Ace adında bir tazı, PB adında bir domuz, süper hızlı hale gelen Merton ismindeki kaplumbağa ve elektrik güçleri olan Chip adındaki bir sincap sahiplerini kurtarmak için ellerinden geleni yapmaya hazırlardır.

TürAnimasyonAksiyonMacera
IMDb7,4
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJared
Stern
Sam
J. Levine
OyuncularDwayne
Johnson
Kevin
Hart
Kate
McKinnon

5. Kim Demiş Kötüyüz Diye

Çocuk Filmleri
Bir ömür boyu süren efsanevi soygunların ardından, kötü şöhretli suçlulardan Bay Kurt, Bay Yılan, Bay Piranha, Bay Köpekbalığı ve Bayan Tarantula sonunda yakalandı. Hapis cezasından kaçınmak için, hayvan kanun kaçakları şimdiye kadarki en zorlu suçları gerçekleştirerek örnek vatandaşlar haline gelmektir.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb6,8
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPierre
Perifel
OyuncularSam
Rockwell
Marx
Maron
Awkwafina

6. Tuhaf Dünya

Çocuk Filmleri
Clades ailesi üyeleri, yeni bir dünyayı keşfetmek için arayış altında olan kaşiflerdir. Fantastik yaratıkların yaşadığı keşfedilmemiş ve tehditkar bir diyarın kalbine muhteşem bir yolculuğa çıkan ailenin üyelerinin farklılıkları bu görevi risk altında tutar.

TürAnimasyonAksiyonMacera
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDon
Hall
Qui
Nguyen
OyuncularJake
Gyllenhaal
Gabrielle
Union
Alan
Tudyk

7. Cesur İtfaiyeci

Çocuk Filmleri
On altı yaşındaki Georgia, dünyanın ilk kadın itfaiyecisi olmayı hayal etmektedir. Gizemli kundakçı Broadway’i yakmaya başladığında ise New York’un itfaiyecileri ortadan kaybolmaya başlar. Belediye Başkanı, kayıplarla ilgili soruşturmaya başladığında Georgia’nın babası Shawn emekliye ayrılır. Babasına yardım etmek için ve şehrini kurtarmak için çaresiz kalan Georgia, kendisini Joe adında bir adam olarak gizleyerek kundakçıyı durdurmaya çalışır.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb6,2
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenTheodore
Ty
Laurent
Zeitoun
OyuncularAlice
Pol
Vincent
Cassel
Valerie
Lemercier

8. Çizmeli Kedi: Son Dilek

Çocuk Filmleri
Çizmeli Kedi, macera tutkusunun canının artık tamamen yaktığını keşfeder. Dokuz hayatından sekizini bitirmiş olan kedi efsanevi Son Dilek’i bulmak ve dokuz hayatını yeniden geri kazanabilmek için tek başına destansı bir maceraya atılır. Lakin bu macerada düşmanlarına dikkat etmesi gerektiği gibi son bir canını da kullanmaması gerekmektedir.

TürAnimasyonMaceraKomedi
IMDb-
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenJoel
Crawford
Januel
Mercado
OyuncularAntonio
Banderas
Salma
Hayek
Harvey
Guillen

9. Blazing Samurai

Çocuk Filmleri
Şansı zor olan bir tazı Hank, köylerini haritadan silmek için uğraşan acımasız bir kötü adamın planlarını engellemeye çalışır. Lakin bu durum altında tek başına mücadele etmesi mümkün değilken kendisini eğitmekte isteksiz olan öğretmenin yardımıyla samuray olmaya başlar.

TürAnimasyonAksiyonKomedi
IMDb5,7
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenChris
Bailey
Mark
Koetsier
OyuncularMichael
Cera
Samuel
L. Jackson
Ricky
Gervais

10. Sonic the Hedgehog 2 (Kirpi Sonic 2)

Çocuk Filmleri

Kirpi Sonic serisinin devam halkası olan bu çocuk filminde çizgi film kahramanı Sonic'in maceralarını izliyoruz. İnsansı bir yaratık olan Sonic gerçek kahraman olabilmek için göstermesi gereken tün hünerleri sergilerken tehlikeli ellere geçtiği düşünülen bir zümrüdün peşine düşer. 

TürAnimasyonAileMacera
IMDb6.9
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenPatrick
Casey
OyuncularJim
Carrey
James
Marsden
Idris
Elba

11. Hotel Transilvanya: Transformania (Otel Transilvanya 4: Transformanya)

Çocuk Filmleri

Otel Transilvanya serisi şimdiye kadar çıkan 4 filmiyle de çocukların ilgisini çekmeyi başaran ender animasyon serilerinden biridir. Son filmde tanıdık bir yüz olan Dracula ve ailesinin maceraları anlatılıyor. Çocuklar için özel efektlerle donatılan bu film muhteşem hikayesi ile 7'den 70'e izlenebilecek komedi dolu bir hikayeyi bizlere sunuyor.

TürAnimasyonKomediFantastik
IMDb6.0
Gösterim
Tarihi
2022
YönetmenDerek
Drymon
OyuncularKathryn
Hahn
Andy
Samberg
Selena
Gomez

12. The Boss Baby: Family Business (Patron Bebek 2: Aile Şirketi)

Çocuk Filmleri

En iyi çocuk filmleri arasında yer alan bu komedi dolu macerada süper bebek Tabitha ve Tina'nın maceralarını izliyoruz. Tabitha çocuk gelişimi için bir okula gitmektedir. Son derece çalışkan olan bu çocuk aile tarafından okuldan alınmak istenir. Sebep ise küçül yaşta bu denli çalışmasıdır. bu sırada küçük Tina Tabitha'nın okul müdürü Dr. Armstrong hakkında ilginç bilgiler edinir.

TürAnimasyonKomediAile
IMDb5.9
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenTom
McGrath
OyuncularAlec
Baldwin
James
Marsden
Amy
Sedaris

13. Tom & Jerry (Tom ve Jerry)

Çocuk Filmleri

90'lı yıllardan itibaren televizyonda yer edinen en iyi çizgi filmlerden biri şüphesiz ki Tom ve Jerry'dir. 2021 yapımı bu filmde yine çizgi filmlere benzer bir hikaye konu ediniliyor. Heryeri altüst eden Jerry'ye karşı Kayla Tom'u göreve çağırır. Kayla'nın amacı oteldeki düğün organnizayonunda herşeyin mükemmel olması için Jerry'yi durdurmaktır. Kayla ile birlikte çalışan sokak kedisi Tom ise başına geleceklerden habersiz bir şekilde Jerry'nin üzerine gidecektir.

TürAnimasyonKomediAile
IMDb5.3
Gösterim
Tarihi
2021
YönetmenTim
Story
OyuncularChloë
Grace Moretz
Michael
Peña
Rob
Delaney

14. Dolittle

Çocuk Filmleri

John Dolittle adında hayvanlarla konuşabilen bir doktor, kraliçenin hastalığına çare bulabilmek için büyük bir maceraya atılır. İngiltere’nin en iyi doktorlarından olan John Dolittle, ilk zamanlarda depresyonda ve dış dünyayla bağlantısını kesmiş bir halde yaşamını sürdürmektedir. Kraliçenin hastalığını duyunca hayatı tamamen değişir ve büyük bir maceraya atılır. Marvel’ın İronman karakterini canlandıran Robert Downey Jr. Bu yapımda da başrol olarak yer alıyor.

TürMaceraÇocuk
IMDb6.0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenStephen
Gaghan
OyuncularRobert
Downey Jr.
Antonio
Banderas
Michael
Sheen

15. Sonic the Hedgehog (Kirpi Sonic)

Çocuk Filmleri

Şeytani bir doktorun elinde olan yüzükleri geri almaya çalışan Kirpi Sonic, birbirinden tehlikeli maceralara atılır. Devlet görevlileri şehrin her yerinde Sonic’i aramaya başlar. Bu aksiyon dolu macera da Sonic’e yardım etmek isteyen Tom Wachowski adlı şerifin işi hiçte kolay değildir.

TürAnimasyonMaceraÇocuk
IMDb6.5
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJeff
Fowler
OyuncularBen
Schwartz
James
Marsden
Jim
Carrey

16. Scoob

Çocuk Filmleri

En başından beri dedektif olma hayalleri olan Fred, Velma ve Daphne güçlerini Scooby ve Shaggy ile birleştirmeye karar verir. Dünyayı etkisi altına alacak hayalet köpek Cerberus'u durdurmak için yola koyulan bu ekibin işi çok zor olacak. Yeni bir maceraya atılan ekibi birbirinden zor ve tehlikeli olaylar bekliyor.

TürÇocukMacera
IMDb5.7
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenTony
Cervone
OyuncularWill
Forte
Mark
Wahlberg
Jason
Isaacs

17. Trolls World Tour (Troller Dünya Turu)

Çocuk Filmleri

Dünyayı büyük bir tehlike içerisinden kurtarmak için harekete geçen Poppy ve Branch tehlike dolu maceralara atılır. Kötü niyetli Hard Rock grubu dünyada ki tüm müzik türlerini yok etmek ister. Bu duruma el koymak isteyen Poppy ve Branch arkadaşlarını toplar ve harekete geçer.

TürAnimasyonMaceraÇocuk
IMDb6.0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenWalt
Dohrn
OyuncularAnna
Kendrick
Justin
Timberlake
Rachel
Bloom

18. The Spongebob Movie: Sponge on the Run (SüngerBob Kare Pantolon: Firarda)

Çocuk Filmleri

Gelmiş geçmiş en iyi komedi çocuk filmleri arasında yer alan SüngerBob yeni bir macera ile karşımıza çıkıyor. Film de Gary, Poseidon tarafından kaçırılmaktadır. Bu duruma bir son vermek isteyen Süngerbob, arkadaşlarından yardım ister ve macera dolu bir olaya karışırlar.

TürMaceraÇocukFantastik
IMDb6.0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenTim
Hill
OyuncularTim
Hill
Clancy
Brown
Bill
Fagerbakke

19. The Croods: A New Age (Croodlar 2: Yeni Bir Çağ)

Çocuk Filmleri

Tarih öncesi yıllara ait olan Betterman ailesi, Crood ailesinden her konuda daha iyi olduğu iddia etmektedir. İki aile birbirleriyle büyük bir mücadeleye girişirler. Macera ve komedi dolu yapımın seslendirme kadrosunda Nicolas Cage, Emma Stone gibi isimler yer alıyor.

TürÇocukMacera
IMDb7.0
Gösterim
Tarihi
2020
YönetmenJoel
Crawford
OyuncularNicolas
Cage
Emma
Stone
Ryan
Reynolds

20. The Jungle Book (Orman Çocuğu)

Çocuk Filmleri

Kurt bir aile tarafından büyütülen erkek çocuk Mowgli’nin (Neel Sethi) destansı macerasının anlatıldığı filmde, yuvasını terk etme zorunda kalan çocuğun başından geçen hikayeler anlatılmaktadır. Çocukların izlemesi gereken filmlerden bir tanesi olan The Jungle Book, aynı zamanda yetişkinlerinde oldukça fazlaca hoşuna gidecek bir yapım.

TürMaceraAileFantastik
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJon
Favreau
OyuncularNeel
Sethi
Ben
Kingsley
Bill
Murray

21. Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit

Çocuk Filmleri

2005 yılının en çok gişe yapan çocuk filmlerinden bir tanesi olma özelliği yaşayan, yönetmen koltuğunda Steve Box’un yer aldığı yer aldığı Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit filmi, Wallace ile sadık köpeği Gromit'in yaşadığı kasabada her yıl düzenlenen geleneksel Büyük Sebze Yarışmasına katılmasını ve bu süreçte yaşanan eğlence dolu olayları aktarmaktadır.

TürAnimasyonKomediMacera
IMDb7.4
Gösterim
Tarihi
2005
YönetmenNick
Park
OyuncularHelena
Bonham Carter
Peter
Sallis
Ralph
Fiennes

22. Hugo

Çocuk Filmleri

Çocuk romanından uyarlanan Hugo, Paris tren istasyonunun duvarları arasında yaşayan ve saatler sorumlu bir çocuğun, saatleri tamir etmesi sonrasında yaşanan gizem dolu macerayı konu etmektedir.

TürMaceraDramAile
IMDb7.5
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenMartin
Scorsese
OyuncularAsa
Butterfield
Chloë
Grace
Moretz
Ben
Kingsley

23. Moana

Çocuk Filmleri

Animasyon türünde hikayesiyle oldukça fazla dikkat çeken bir yapım olan Moana’da, Maui adındaki yarı tanrı, Ana Ada Te Fiti'nin kalbini çalarak bir lanete sebep olur ve lanetten dolayı halk ne balık tutabilir ne de toprağını işleyebilir. Lanetin son bulması için tek çözüm, yarı Tanrı Mui’yi bulup, Te Fiti'nin kalbini yerine koymasını sağlamaktır. Bakalım kahramanlarımız bu işin üstesinden gelebilecek midir?

TürAnimasyonAile
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2016
YönetmenJohn
Musker
OyuncularAuli'i
Cravalho
Dwayne
Johnson
Alan
Tudyk

24. Harry Potter and the Sorcerer's Stone (Harry Potter ve Felsefe Taşı)

Çocuk Filmleri

Harry Potter serisinin ilk filmi… Henüz karakterlerimiz büyümemiş ve özellikle küçük çocukların izlemesi için hiçbir sıkıntı yok. Son yılların en iyi filmleri arasında yer alan Harry Potter, aynı zamanda yetişkinlerinde oldukça beğeneceği bir yapım. Harry, Ron ve Harmonie’nin maceraları ile oradan oraya sürükleneceksiniz.

TürMaceraAileFantastik
IMDb7.6
Gösterim
Tarihi
2011
YönetmenChris
Columbus
OyuncularDaniel
Radcliffe
Rupert
Grint
Emma
Watson

25. Ponyo (Küçük Deniz Kızı Ponyo)

Çocuk Filmleri

Bir süs balığının insan olmak hayali bulunmaktadır. Deniz kenarında denize bakan bir kayanın üzerinde yaşayan 5 yaşında Sosuke, kayalık sahilinde oynarken saçları reçel kavanozuna sıkıştırmış Ponyo ile tanışır. Balığı kurtaran ve plastik bir şişeye koyan Sosuke, zaman geçtikçe Panyo ile birbirlerine hayran kalırlar.

TürAnimasyonMaceraAile
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenHayao
Miyazaki
OyuncularTomoko
Yamaguchi
Hiroki
Doi
Kazushige
Nagashima

26. Incredibles 2 (İnanılmaz Aile 2)

Çocuk Filmleri

İnanılmaz Aile serisinin 2. filmi yine macera ve heyecan dolu senaryosuyla animasyon seven okurlarımız için son derece etkileyici bir film. Senin ikinci filminin konusuna kısaca değinecek olursak, süper kahramanların yasal olmaması sıkıntı yaratmış, anne Helen ise bu durumun ortadan kaldırılması için mücadele vermektedir. Tehlikeli bir düşman ile karşılaşan Helen ailesinden yardım ister ve tekrardan büyük maceranın adımları atılmış olur.

TürAnimasyonAileMacera
IMDb7.7
Gösterim
Tarihi
2018
YönetmenBrad
Bird
OyuncularCraig T.
Nelson
Holly
Hunter
Sarah
Vowell

27. How to Train Your Dragon 2 (Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2)

Çocuk Filmleri

İlk filmi ile büyük bir gişe başarısı gösteren, yönetmen ve senaryo koltuğunda Dean Deblois’in oturduğu How to Train Your Dragon 2 filminde, Astrid, Snoutlout ve grubun geri kalanı ejderha yarışlarında birbirleriyle yarışırken, ayrılmaz ikili yolculuklara çıkıyor.

TürAnimasyonMaceraAile
IMDb7.8
Gösterim
Tarihi
2014
YönetmenDean
DeBlois
OyuncularJay
Baruchel
Cate
Blanchett
Gerard
Butler

28. Monsters, Inc. (Sevimli Canavarlar)

Çocuk Filmleri

Tüm zamanların en popüler animasyon filmlerinden bir tanesi olan Sevimsiz Canavarlar, büyük maceraların ve aksiyonun yer aldığı harika bir yapım…

TürAnimasyonKomediAile
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2001
YönetmenPete
Docter
OyuncularJohn
Goodman
Billy
Crystal
Steve
Buscemi

29. Ratatouille

Çocuk Filmleri

Listemizde yer alan oldukça değerli bir çocuk filmi… Remy ailesiyle birlikte yaşayan bir faredir fakat diğer farelerin aksine Remy yemek programlarına karşı çok ilgilidir ve aşçı olma istemektedir. Fakat fare olması bunun karşısındaki en büyük engeldir. Hedefine ulaşmak için her şeyi yapabilecek bir karaktere sahip olan Remy, acaba amacına ulaşabilecek midir?

TürAnimasyonKomediAile
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2007
YönetmenBrad
Bird
OyuncularPatton
Oswalt
Brad
Garrett
Lou
Romano

30. The Incredibles (İnanılmaz Aile)

Çocuk Filmleri

İnanılmaz Aile serisinin 2004 yılında vizyona giren ilk filmi… Bir dönemin en popüler süper kahramanlarından bir tanesi olan Bob Parr, Incredible adıyla tanınmaktadır. İnsanları tehlikelerden kurtaran Bob, işlerden elini ayağını çeker sessiz sakin bir yaşama odaklanır. Aradan 15 yıl geçerken ve özel bir görev alır. Ancak işler hiçte istediği gibi gitmez.

TürAnimasyonMaceraAile
IMDb8.0
Gösterim
Tarihi
2004
YönetmenBrad
Bird
OyuncularCraig T.
Nelson
Holly
Hunter
Sarah
Vowell

31. How to Train Your Dragon (Ejderhanı Nasıl Eğitirsin)

Çocuk Filmleri

Çocukların izlemesi gereken filmlerden bir tanesi de yayınlandığı döneme damgasını vuran How to Train Your Dragon… Film, Viking köyü olan Bart' da geçen hikayede, efsanelerdeki gibi kaba yapılı Vikinglerin başı köylerine saldıran ejderhalar ile derttedir. Ejderhalar koyunlarına ve halka zarar verdiği için köylüler ile bu dev canlılar arasında adeta savaş yaşanmaktadır. Bu köyde erkekliğini kanıtlamak için Ejderhanın öldürülmesi gerekmektedir.

TürAnimasyonMaceraAile
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenChris
Sanders
OyuncularJay
Baruchel
Gerard
Butler
America
Ferrera

32. Finding Nemo (Kayıp Balık Nemo)

Çocuk Filmleri

2003 yılında izleyicilerle buluşan Kayıp Balık Nemo, annesini kaybettikten sonra babası ile yaşayan Nemo’nun macera dolu hikayesini anlatmaktadır. Bir süre sonra babasının ilgisinden sıkılan Nemo, okyanusa açılmaya karar verir. Ancak okyanusta bir gün yakalanır ve babası oğlunu bulmak için her şeyi yapacaktır.

TürAnimasyonMaceraFantastik
IMDb8.1
Gösterim
Tarihi
2003
YönetmenAndrew
Stanton
OyuncularAlbert
Brooks
Ellen
DeGeneres
Alexander
Gould

33. Inside Out (Ters Yüz)

Çocuk Filmleri

Tüm zamanların en iyi çocuk filmlerinde bir tanesi olan Inside Out, San Francisco’da yeni bir işe başlayınca yaşadığı bölgeden ayrılmak zorunda kalan Riley, birçok kişi gibi duyguları ile hareket eden bir kızdır. Bütün duyguları yaşayan Riley, yeni yaşam yeri San Francisco’ya alışmak için çabalar.

TürAnimasyonKomediAile
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2015
YönetmenPete
Docter
OyuncularAmy
Poehler
Bill
Hader
Lewis
Black

34. Up (Yukarı Bak)

Çocuk Filmleri

Çocukların mutlaka izlemesi gereken filmler listesinde yer alan ve aynı zamanda IMDb sitesinde 8.2 puan alma başarısı gösteren Yukarı Bak filmi, eşinin ölümünün ardından sürekli olarak planladığı bir macerayı gerçekleştirmek isteyen Carl ve 8 yaşındaki bir çocuğun başından geçen macera dolu olayları anlatmaktadır.

TürAnimasyonAileFantastik
IMDb8.2
Gösterim
Tarihi
2009
YönetmenPete
Docter
OyuncularEdward
Asner
Jordan
Nagai
Bob
Peterson

35. Toy Story 3 (Oyuncak Hikayesi 3)

Çocuk Filmleri

3D teknolojisiyle yenilenen Toy Story-Oyuncak Hikayesi, üçüncü serisinde Woody, Buzz ve oyuncak kutusundaki diğer tüm oyuncaklar, sahipleri Andy'nin koleje gitmesinden dolayı kreşe bırakılır. Artık en yakın arkadaşlarından bir süre uzak kalacak yepyeni oyuncaklar yeni maceralar yaşamaları sürpriz olmayacaktır.

TürAnimasyonKomediFantastik
IMDb8.3
Gösterim
Tarihi
2010
YönetmenLee
Unkrich
OyuncularTom
Hanks
Tim
Allen
Michael
Keaton

36. Spirited Away (Ruhların Kaçışı)

Çocuk Filmleri

Ödüllü animasyon filmleri arasında yer alan Ruhların Kaçışı filminin konusu; Chihiro isimli küçük kız ailesi ile beraber başka bir yere taşınır. Sonrasında maceramız başlar. Ruhlar aleminde geçen en iyi animasyon filmleri arasında yer alan Ruhların Kaçışı, Oscar kazanan ilk anime filmidir.

TürAnimasyonMacera
IMDb8.6
Gösterim
Tarihi
2002
YönetmenHayao
Miyazaki
OyuncularRumi
Hiiragi
Miyu
Irino
Mari
Natsuki

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum